Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Ο Ουκρανος δεν μοιαζει κακη περιπτωση ως χαφ που μπορει να δωσει πλατος στο παιχνιδι αλλα και αυτος ρισκο.Δεν ειναι πολλοι οι Ουκρανοι που τα εχουν καταφερει εκτος συνορων,αντιστοιχα οι Ιταλοι ειναι δυσκολοι και αυτοι για αυτο και δεν φευγουν ευκολα απο την πατριδα τους,ο Βραζιλιανος εχει μια καλη χρονια στη καριερα του,μαζευονται πολλα στοιχηματα.
- Darklord67
Βρήκα αυτό:https://aox1967.gr/2020/10/11/%CE%BA%CE ... %BA%CE%B1/ όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται και αυτό:" 2. Πόσους κοινοτικούς μπορεί να διαθέτει στο ρόστερ της;EugenePAOKI έγραψε:Οι Ουκρανοί θεωρούνται κοινοτικοί;
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Απεριόριστους. Δεν υπάρχει όριο αθλητών στους κοινοτικούς ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι όσοι προέρχονται από χώρες που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Στους κοινοτικούς πλέον τοποθετούμε Ουκρανούς, Σέρβους από το 2014 ενώ οι Αλβανοί λογίζονται ως “β” ζώνης από το 2010."
Από ρεπορτάζ Πετρωτού για Τέιλορ
Ήταν Φεβρουάριος του 2019, η Λβιβ βρισκόταν σε προπονητικό καμπ στην Τουρκία. Ο Λούκας Τέιλορ τραυματίστηκε στην διάρκεια του φιλικού προετοιμασίας κόντρα στην Ορνταμπάσι και η διάγνωση ήταν σοκαριστική: ρήξη χιαστού.
Μάλιστα, οι τότε συμπαίκτες στο πρώτο ματς πρωταθλήματος μετά την χειμερινή προετοιμασία, κόντρα στην Τσερνομόρετς, εμφανίστηκαν με μπλουζάκια που είχαν την φωτογραφία του και το μήνυμα «είμαστε μαζί» (φωτό). Ο 24χρονος τότε δεξιός μπακ έβαζε φρένο σε μία πολύ καλή σεζόν με 17 ματς, 3 γκολ και 2 ασίστ, δανεικός από την Παλμέιρας.
Αποφασίστηκε να χειρουργηθεί, γρήγορα κατάλαβε ότι θα χρειαζόταν αρκετός χρόνος για να επανέλθει και έτσι έλυσε το συμβόλαιό του και επέστρεψε στην Βραζιλία για να κάνει αποθεραπεία. Τον Σεπτέμβριο πήγε στην Εστιορίλ ως ελεύθερος, στις πρώτες μέρες προπονήσεων υπέστη έναν δεύτερο τραυματισμό, όχι σοβαρό αφού τον άφησε δύο εβδομάδες εκτός δουλειάς, ωστόσο, ήταν πολύ καθοριστικός στο να μην μπορέσει ποτέ να μπει στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.
Ετσι, τον Ιανουάριο του 2021, με ένα πολύ μικρό αντίτιμο, πήρε μεταγραφή για την Ντνίπρο, όπου μέσα σε ενάμιση χρόνο έκανε 30 συμμετοχές με ένα γκολ και δύο ασίστ και απέδειξε ότι έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα με τους χιαστούς.
Το θετικό στην περίπτωση του Λούκας Τέιλορ είναι ότι δεν φαίνεται να έχει επηρεαστεί η ταχύτητά του, που είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του και ώθησε τον ΠΑΟΚ να επενδύσει σε εκείνον. Φυσικά, στην Τούμπα έχουν στα χέρια τους και όλα εκείνα τα ιατρικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Βραζιλιάνος μπακ έχει αφήσει πίσω του την δύσκολη περίοδο που τον πήγε πίσω, μιας και είχε κάνει μία καλή εκκίνηση στο ουκρανικό πρωτάθλημα με την Λβιβ.
- constadine
Όχι .EugenePAOKI έγραψε:Οι Ουκρανοί θεωρούνται κοινοτικοί;
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Από τις λίγες ευρωπαϊκές χώρες η Ουκρανία που στο ελληνικό πρωτάθλημα θεωρούνται ξένοι.
- Kabamaru11
Απο αυτα που ειδα εδω κ ωρα,ο Κοτσεριν,ειναι χειροτερος κ απο τον Μουργκ,ανευρος με ενα συμπαθητικο σουτ.Καλα στο ματς με την ΑΕΚ,ειδα τα highlights,το απολυτο 0 ο τυπος.Ελπιζω για παπα,αλλιως τι να παω ρε παιδια;Αν οντως τους θελει ο Λουτσεσκου κ ειναι επιλογες του,αυτος θα παρει τα ευσημα αν παει καλα η ομαδα,αυτος θα φαει κ το μπινελικι αν δεν τα παει καλα.ΠΑΟΚ εισαι
-
kosths BXL
ο μουργκ που κολαει ρε ψηλε ...χαφ παιζει πιο πολυ ο κοτσεριν ...στα ματς με την αεκ στην ουκρανια παντως το παστελι αυτος τους το καρφωσε ουτε το ειδε ο τσιντωτας...χαφ με 9 γκολ τη σεζον που εχει ταχυτητα για να παιξει και στο πλαι δεν μας κανει ? εμενα στα ματς με τη κουλα μου ειχε αρεσει αλλα νταξει οι αποψεις διίστανται φενεται

Αγαπητέ Σ. Κόλκα,TheCursed έγραψε:
Η επιλογή του τεχνικού διευθυντή προφανώς και είναι υπόθεση Ιβάν. Την έχει πάρει πάνω του και δεν αφήνει κανέναν άλλο να ασχοληθεί. Και ελπίζουμε πως για να καθυστερεί, δεν ψάχνει περιπτώσεις κενές τύπου Ρέμπε, αλλά έναν κανονικό άνθρωπο – γνώστη που θα μπει ως κρίκος στην αλυσίδα της δομής του κλαμπ έτσι ώστε να δώσει λύσεις.
Κολκας.
θέλω απλώς να σου υπενθυμίσω ότι ο Ρέμπε αποχώρησε τον Μάρτιο, ο Λουτσέσκου συμφώνησε τον Απρίλιο και ανακοινώθηκε τον Μάιο και σήμερα 22/6 μία εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας ο μεγαλομέτοχος ψάχνει ακόμα για τεχνικό διευθυντή. Ας ενημερώσει λοιπόν κάποιος τον μεγαλομέτοχο ότι το ποδόσφαιρο εδώ και αρκετές δεκαετίες έχει πάψει να είναι ερασιτεχνικό, γιατί αυτή η νοοτροπία και η τακτική παραπέμπουν σε ερασιτεχνικές ομάδες. Επίσης ας μας ενημερώσει ο μεγαλομέτοχος εάν με αυτόν τον τρόπο οργάνωσης, σχεδιασμού και κυρίως νοοτροπίας η ομάδα σκοπεύει να κυριαρχήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα και να γίνει μέλος της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ελίτ. Καλός ο μεγαλομέτοχος, καλές και οι αγιογραφίες, αλλά υπεράνω κριτικής δεν είναι κανείς.
- Kabamaru11
Στην ιδια θεση παιζουν απο οτι ειδα κ απο τα βιντεο κ απο τα στατιστικα.Ειδα τα highlights στο ΟΑΚΑ,οχι στην ηττα τους με 1:4 απο την αεκ,απο την αεκ ρε,φαγανε 4,οι τραγικοι....τεσπα,εμενα δεν μου αρεσει καθολου μα καθολου,αλλα αν κανει στο σκουφι,εμενα δεν μου πεφτει λογος.kosths BXL έγραψε:ο μουργκ που κολαει ρε ψηλε ...χαφ παιζει πιο πολυ ο κοτσεριν ...στα ματς με την αεκ στην ουκρανια παντως το παστελι αυτος τους το καρφωσε ουτε το ειδε ο τσιντωτας...χαφ με 9 γκολ τη σεζον που εχει ταχυτητα για να παιξει και στο πλαι δεν μας κανει ? εμενα στα ματς με τη κουλα μου ειχε αρεσει αλλα νταξει οι αποψεις διίστανται φενεται![]()
-
mbison
Δηλαδή προτείνονται δεκάδες παίκτες και ποιος κάθεται κ τους αξιολογεί (ξοδευοντας απειρο χρονο στα βιντεο)?
Επίσης, δεν επρεπε να τους εχει δει καποιος κ live?
Μηπως εχουμε ΤΔ κ ειναι ο Μιχελ?
Επίσης, δεν επρεπε να τους εχει δει καποιος κ live?
Μηπως εχουμε ΤΔ κ ειναι ο Μιχελ?
-
kosths BXL
Kabamaru11 έγραψε:Στην ιδια θεση παιζουν απο οτι ειδα κ απο τα βιντεο κ απο τα στατιστικα.Ειδα τα highlights στο ΟΑΚΑ,οχι στην ηττα τους με 1:4 απο την αεκ,απο την αεκ ρε,φαγανε 4,οι τραγικοι....τεσπα,εμενα δεν μου αρεσει καθολου μα καθολου,αλλα αν κανει στο σκουφι,εμενα δεν μου πεφτει λογος.kosths BXL έγραψε:ο μουργκ που κολαει ρε ψηλε ...χαφ παιζει πιο πολυ ο κοτσεριν ...στα ματς με την αεκ στην ουκρανια παντως το παστελι αυτος τους το καρφωσε ουτε το ειδε ο τσιντωτας...χαφ με 9 γκολ τη σεζον που εχει ταχυτητα για να παιξει και στο πλαι δεν μας κανει ? εμενα στα ματς με τη κουλα μου ειχε αρεσει αλλα νταξει οι αποψεις διίστανται φενεται![]()
ε ενταξει ρε τη γνωμη μας λεμε ...ο σκουφος θα κανει τα δικα του αλλα και εμεις να μην πουμε τα δικα μας ?
- Shivaspace
για να μην αδικούμε την ομάδα μας, δεν πιστεύω πως τόσα χρόνια είναι άπειροι στις μεταγραφές..κάτι μου λέει πως οι παίκτες που ακούστηκαν δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα..σε όλες τις δυνατές μας μεταγραφές δεν είχε ακουστεί τίποτα, με εξαίρεση νομίζω του τσόλακ, που κάποια βλακεία θα έγινε και βγήκε προς τα έξω..η κατάληξη βέβαια γνωστή , ο παίκτης δεν ακούμπησε.
Αφού οι ΑΡΔ έγραψαν ότι ο Ιβάν είναι πολύ κοντά να κλέβαμε Κροατη. Τον Μιχέλ μάλλον δεν τον θέλει ο Λουτσεσκουmbison έγραψε: Μηπως εχουμε ΤΔ κ ειναι ο Μιχελ?
Λογικη η προταση ενος εκατομμυριου για τον Ιταλο ,που μαλλον ισχυει για να βγαινει συντονισμενα ,αλλα δεν βλεπω πως η Καλιαρι θα αποφασισει να ενδωσει ευκολα, καθως ειναι ενα ποσο για το οποιο μπορει να περιμενει αρκετο καιρο ακομα μηπως και βρει κατι καλυτερο.Αυτο παντως που σε καποιες ελαχιστες περιπτωσεις διαρρεουμε ενδιαφερον που δεν εχει κλεισει ενω συνηθως δεν μαθαινουμε τιποτα παλι δεν βγαζει λογικη.Για ποιο λογο να σερνεται στα μεσα η υποθεση του?
Μπορεί να αμόλησε καμιά ατάκα σιγουριάς ο ραιόλα και τους έπεισε ότι θα γίνει η δουλειά και γρήγορα και είπαν να το επικοινωνήσουν για να μην προσπαθήσουμε να τους ξυπνήσουμε