Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
- PAOK_Antarctica
-
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Όποιος δεν δέχεται ότι τα πάντα είναι στημένα για να εξοντωθεί ο Π.Α.Ο.Κ. είναι
(α) μ@λ@κ@ς (δηλαδή ηλίθιος)
(β) οπαδός άλλης ομάδας
Ας διαλέξουν σε ποια κατηγορία ανήκουν.
(β) οπαδός άλλης ομάδας
Οποιος δεν βλεπει διαπλοκη κουλι-εσκομπαρ και συνεχιζει να λεει για ανίκανη Παε και νομικο τμημα ειναι αλλοθρησκος και επικινδυνος τελεια και παυλα. Η γνωμοδοτηση ηταν το αλλοθι των δικαστων για να καλυψουν την κωλαρα τους και να μην ερθει κανα λευκο πολο για επισκεψη ,η να μην έχουν καμμια μεταθεση στο εξωτικο σουφλι.
Πλήρης ρήξη με το αθηναϊκό κατεστημένο.
Πλήρης ρήξη με τους νεοραγιαδες του ελλαδισταν.
Το αθηναϊκό κράτος του πρεζεμπορα που είναι υπόδικος για το Noor 1, τη συμμορία που έστηνε αγώνες, τον ξυλοδαρμό του Τζηλου και τη λεηλατηση του ελληνικού ποδοσφαίρου για 25 ολόκληρα χρόνια επιχειρεί να γονατίσει τον ΠΑΟΚ...
Κανένας συμβιβασμός με τους μαφιόζους.
Κανένα έλεος στα μισθαρνα πολιτικά υποχειρια τους.
Δικαίωση ή οριστική αποχώρηση από το πρωτάθλημα του πρεζεμπορα.
Πλήρης ρήξη με τους νεοραγιαδες του ελλαδισταν.
Το αθηναϊκό κράτος του πρεζεμπορα που είναι υπόδικος για το Noor 1, τη συμμορία που έστηνε αγώνες, τον ξυλοδαρμό του Τζηλου και τη λεηλατηση του ελληνικού ποδοσφαίρου για 25 ολόκληρα χρόνια επιχειρεί να γονατίσει τον ΠΑΟΚ...
Κανένας συμβιβασμός με τους μαφιόζους.
Κανένα έλεος στα μισθαρνα πολιτικά υποχειρια τους.
Δικαίωση ή οριστική αποχώρηση από το πρωτάθλημα του πρεζεμπορα.
Ζούμε στην δημοκρατία όπου και οι τρεις εξουσίες ανοίκουν σε μόλις ένα άτομο... και γαμω
Μα είναι τόσο φτηνή δικαιολογία των επιτροπών εφέσεων που καταντάει προκλητικη... Κουλης αυγενακης λένε μη δεσμευτική αλλά δημιούργησαν όλο το σκηνικό, και οι εφέσεων πόντιοι πιλατοι.... Κατά τα άλλα φταίει το νομικό μας τμήμα, εγώ έχω άχυρα στο κεφάλι, και δικοί μας παοκτσηδες βρήκαν ετσι νομίζουν σοβαρη δικαιολογία για να ξαναψηφισουν την παρέα των κουμπάρων......
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Case closed. Μια ατακα ολη η απαντηση.PAOK_Antarctica έγραψε:Οι μισοί που κράζετε τους ψηφίσατε.
Βόδια.
Οι μισοι στο φορουμ ΝΔ ψηφισατε οποτε μερικοι μην χαρακτηριζετε γενικα. Το οτι κυνηγουν τον ΠΑΟΚ διαχρονικα το ξερουμε, δεν ανακαλυψατε την Αμερικη οποτε οι χαρακτηρισμοι στα μουτρα σας επιστρεφονται.
Το οτι το νομικο μας τμημα ειναι τραγικο, το εχει αποδειξει εδω και χρονια.
- navigator11
Ρε μ@λακες, χρειάστηκαν 3 βδομάδες οι τύποι για να αποτυπώσουν σε απόφαση ότι κρίνουν εαυτόν νομικά υποδεέστερο ενός αρκουδου, μιας οπαδού του Σωρρα - wannabe εκτιμήτριας ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, και δη μόνον εξωτερικώς, ενός εμπλεγμένου σε παραδικαστικό κύκλωμα συνταξιούχου δικαστικού και ενός κουμπάρου του αυνανάκη. Δε μιλάμε για μια δικαστική ήττα του όποιου ΠΑΟΚ ή Ξάνθης. Μιλάμε για ειδεχθή ξεφτίλα θεσμικά και σε επίπεδο προσωπικότητας σαν άτομα. Είναι ντροπιαστικό από όποια σκοπιά και να επιχειρήσει κανείς να το προσεγγίσει.
Είναι τόσο μεγάλος ο θυμός που νιώθω που το μόνο που θέλω να κάνω είναι να καταραστώ τον ναρκεμπορα και το μπασταρδο μπροστινό του και όλη τη οικογένεια του.
Γιατί αυτό που συμβαίνει στον ΠΑΟΚ συμβαίνει και στην κοινωνία μας.
Γιατί αυτό που συμβαίνει στον ΠΑΟΚ συμβαίνει και στην κοινωνία μας.
Re: Προπαγάνδα και
Αφου βλεπω δεν εχεις αυτα που χρειαζονται να μιλας στα ισα, σου απανταω στα ισα εστω εγω.eorptol1 έγραψε:Μα είναι τόσο φτηνή δικαιολογία των επιτροπών εφέσεων που καταντάει προκλητικη... Κουλης αυγενακης λένε μη δεσμευτική αλλά δημιούργησαν όλο το σκηνικό, και οι εφέσεων πόντιοι πιλατοι.... Κατά τα άλλα φταίει το νομικό μας τμήμα, εγώ έχω άχυρα στο κεφάλι, και δικοί μας παοκτσηδες βρήκαν ετσι νομίζουν σοβαρη δικαιολογία για να ξαναψηφισουν την παρέα των κουμπάρων......
Αν μπορεις να αποδειξεις οτι ψηφισα αυτους σε προκαλω δημοσια να το κανεις. ΑΝ οχι βουλωστο και κοψε τις κατηγοριες και τις υποθεσεις μονο και μονο επειδη εισαι ενας yesman σε ολα. Τοσα χρονια μια δικαστικη νικη εχεις παρει ρε καημενε? Τωρα θυμηθηκες οτι κυνηγανε τον ΠΑΟΚ? Φυσικα τον κυνηγανε, αλλα ποσο σανο σε ταιζε το νομικο τμημα τοσο καιρο οτι απο την αρχη θα κερδισεις κλπ κλπ και οτι δεν εχουν πατημα και οτι οι δικαστες θα μας αθωωσουν?
Ο μισθος του Ιβαν να πεφτει και οι yesmen αυξανονται
-
Σε ποιά κατηγορία ?Dimg4 έγραψε:Αφου βλεπω δεν εχεις αυτα που χρειαζονται να μιλας στα ισα, σου απανταω στα ισα εστω εγω.eorptol1 έγραψε:Μα είναι τόσο φτηνή δικαιολογία των επιτροπών εφέσεων που καταντάει προκλητικη... Κουλης αυγενακης λένε μη δεσμευτική αλλά δημιούργησαν όλο το σκηνικό, και οι εφέσεων πόντιοι πιλατοι.... Κατά τα άλλα φταίει το νομικό μας τμήμα, εγώ έχω άχυρα στο κεφάλι, και δικοί μας παοκτσηδες βρήκαν ετσι νομίζουν σοβαρη δικαιολογία για να ξαναψηφισουν την παρέα των κουμπάρων......
Αν μπορεις να αποδειξεις οτι ψηφισα αυτους σε προκαλω δημοσια να το κανεις. ΑΝ οχι βουλωστο και κοψε τις κατηγοριες και τις υποθεσεις μονο και μονο επειδη εισαι ενας yesman σε ολα. Τοσα χρονια μια δικαστικη νικη εχεις παρει ρε καημενε? Τωρα θυμηθηκες οτι κυνηγανε τον ΠΑΟΚ? Φυσικα τον κυνηγανε, αλλα ποσο σανο σε ταιζε το νομικο τμημα τοσο καιρο οτι απο την αρχη θα κερδισεις κλπ κλπ και οτι δεν εχουν πατημα και οτι οι δικαστες θα μας αθωωσουν?
3. Μαγκας οπαδος που θελει το νομικο τμημα να βγαλει @@ και να παει στο CAS.ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Όποιος δεν δέχεται ότι τα πάντα είναι στημένα για να εξοντωθεί ο Π.Α.Ο.Κ. είναι
(β) οπαδός άλλης ομάδας
Υπαρχει και αλλη μια κατηγορια που πεφτουν πολλοι. Yesman χωρις αποψη
Του προβατου παντως οχι. Εσυ?ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Σε ποιά κατηγορία ?Dimg4 έγραψε:Αφου βλεπω δεν εχεις αυτα που χρειαζονται να μιλας στα ισα, σου απανταω στα ισα εστω εγω.eorptol1 έγραψε:Μα είναι τόσο φτηνή δικαιολογία των επιτροπών εφέσεων που καταντάει προκλητικη... Κουλης αυγενακης λένε μη δεσμευτική αλλά δημιούργησαν όλο το σκηνικό, και οι εφέσεων πόντιοι πιλατοι.... Κατά τα άλλα φταίει το νομικό μας τμήμα, εγώ έχω άχυρα στο κεφάλι, και δικοί μας παοκτσηδες βρήκαν ετσι νομίζουν σοβαρη δικαιολογία για να ξαναψηφισουν την παρέα των κουμπάρων......
Απ οτι καταλαβατε η εκτιμηση ακινητου χωρις κανενα στοιχειο,απο μη εξιδικευμενο ατομο ειναι πλεον νομικο δεδικασμενο.Αρα μπορω εγω που ειμαι εμπορος να καταθεσω σε δικη δολοφονιας σαν εμπειρογνωμονας για την νεκροψια του θυματος.Ειναι νομικο τετελεσμενο πλεον αφου 2 δικαστηρια με τακτικους δικαστες το δεχθηκαν .
- navigator11
Ναι ε; Δηλαδή για εσένα κι ο ... πολύς στας Αθένας Μπαλτάκος δεν την ήξερε καλά τη δουλειά του, ε; Να μας προτείνετε ρε παιδιά νομικούς, που είστε βέβαιοι για την κατάρτιση / επάρκειά τους, ώστε να πείθουν απρόθυμα τσουτσέκια του πρεζεστώτος να κάνουν τη δουλειά για την οποία αμείβονται, και δη πλουσιοπάροχα. Είναι χυδαίο εν προκειμένω να επιχειρείται να πέσει βάρος ευθύνης σε οποιουσδήποτε άλλους πλην των πραγματικά υπευθύνων. Και για να μην μπερδεύεστε, δεν αποφάσισαν οι νομικοί της παε ότι δε θα εξεταστεί η ουσία της δήθεν υπόθεσης.Dimg4 έγραψε:Case closed. Μια ατακα ολη η απαντηση.PAOK_Antarctica έγραψε:Οι μισοί που κράζετε τους ψηφίσατε.
Βόδια.
Οι μισοι στο φορουμ ΝΔ ψηφισατε οποτε μερικοι μην χαρακτηριζετε γενικα. Το οτι κυνηγουν τον ΠΑΟΚ διαχρονικα το ξερουμε, δεν ανακαλυψατε την Αμερικη οποτε οι χαρακτηρισμοι στα μουτρα σας επιστρεφονται.
Το οτι το νομικο μας τμημα ειναι τραγικο, το εχει αποδειξει εδω και χρονια.