Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Οι μισοί που κράζετε τους ψηφίσατε.
Βόδια.
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Όποιος δεν δέχεται ότι τα πάντα είναι στημένα για να εξοντωθεί ο Π.Α.Ο.Κ. είναι
(α) μ@λ@κ@ς (δηλαδή ηλίθιος)
(β) οπαδός άλλης ομάδας
Ας διαλέξουν σε ποια κατηγορία ανήκουν.
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Οποιος δεν βλεπει διαπλοκη κουλι-εσκομπαρ και συνεχιζει να λεει για ανίκανη Παε και νομικο τμημα ειναι αλλοθρησκος και επικινδυνος τελεια και παυλα. Η γνωμοδοτηση ηταν το αλλοθι των δικαστων για να καλυψουν την κωλαρα τους και να μην ερθει κανα λευκο πολο για επισκεψη ,η να μην έχουν καμμια μεταθεση στο εξωτικο σουφλι.
Άβαταρ μέλους
Rock4

Δημοσίευση από Rock4 »

Πλήρης ρήξη με το αθηναϊκό κατεστημένο.
Πλήρης ρήξη με τους νεοραγιαδες του ελλαδισταν.
Το αθηναϊκό κράτος του πρεζεμπορα που είναι υπόδικος για το Noor 1, τη συμμορία που έστηνε αγώνες, τον ξυλοδαρμό του Τζηλου και τη λεηλατηση του ελληνικού ποδοσφαίρου για 25 ολόκληρα χρόνια επιχειρεί να γονατίσει τον ΠΑΟΚ...
Κανένας συμβιβασμός με τους μαφιόζους.
Κανένα έλεος στα μισθαρνα πολιτικά υποχειρια τους.
Δικαίωση ή οριστική αποχώρηση από το πρωτάθλημα του πρεζεμπορα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ζούμε στην δημοκρατία όπου και οι τρεις εξουσίες ανοίκουν σε μόλις ένα άτομο... και γαμω
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Μα είναι τόσο φτηνή δικαιολογία των επιτροπών εφέσεων που καταντάει προκλητικη... Κουλης αυγενακης λένε μη δεσμευτική αλλά δημιούργησαν όλο το σκηνικό, και οι εφέσεων πόντιοι πιλατοι.... Κατά τα άλλα φταίει το νομικό μας τμήμα, εγώ έχω άχυρα στο κεφάλι, και δικοί μας παοκτσηδες βρήκαν ετσι νομίζουν σοβαρη δικαιολογία για να ξαναψηφισουν την παρέα των κουμπάρων......

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

PAOK_Antarctica έγραψε:Οι μισοί που κράζετε τους ψηφίσατε.
Βόδια.
Case closed. Μια ατακα ολη η απαντηση.
Οι μισοι στο φορουμ ΝΔ ψηφισατε οποτε μερικοι μην χαρακτηριζετε γενικα. Το οτι κυνηγουν τον ΠΑΟΚ διαχρονικα το ξερουμε, δεν ανακαλυψατε την Αμερικη οποτε οι χαρακτηρισμοι στα μουτρα σας επιστρεφονται.
Το οτι το νομικο μας τμημα ειναι τραγικο, το εχει αποδειξει εδω και χρονια.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ρε μ@λακες, χρειάστηκαν 3 βδομάδες οι τύποι για να αποτυπώσουν σε απόφαση ότι κρίνουν εαυτόν νομικά υποδεέστερο ενός αρκουδου, μιας οπαδού του Σωρρα - wannabe εκτιμήτριας ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, και δη μόνον εξωτερικώς, ενός εμπλεγμένου σε παραδικαστικό κύκλωμα συνταξιούχου δικαστικού και ενός κουμπάρου του αυνανάκη. Δε μιλάμε για μια δικαστική ήττα του όποιου ΠΑΟΚ ή Ξάνθης. Μιλάμε για ειδεχθή ξεφτίλα θεσμικά και σε επίπεδο προσωπικότητας σαν άτομα. Είναι ντροπιαστικό από όποια σκοπιά και να επιχειρήσει κανείς να το προσεγγίσει.
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Είναι τόσο μεγάλος ο θυμός που νιώθω που το μόνο που θέλω να κάνω είναι να καταραστώ τον ναρκεμπορα και το μπασταρδο μπροστινό του και όλη τη οικογένεια του.
Γιατί αυτό που συμβαίνει στον ΠΑΟΚ συμβαίνει και στην κοινωνία μας.
Dimg4

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από Dimg4 »

eorptol1 έγραψε:Μα είναι τόσο φτηνή δικαιολογία των επιτροπών εφέσεων που καταντάει προκλητικη... Κουλης αυγενακης λένε μη δεσμευτική αλλά δημιούργησαν όλο το σκηνικό, και οι εφέσεων πόντιοι πιλατοι.... Κατά τα άλλα φταίει το νομικό μας τμήμα, εγώ έχω άχυρα στο κεφάλι, και δικοί μας παοκτσηδες βρήκαν ετσι νομίζουν σοβαρη δικαιολογία για να ξαναψηφισουν την παρέα των κουμπάρων......

Αφου βλεπω δεν εχεις αυτα που χρειαζονται να μιλας στα ισα, σου απανταω στα ισα εστω εγω.
Αν μπορεις να αποδειξεις οτι ψηφισα αυτους σε προκαλω δημοσια να το κανεις. ΑΝ οχι βουλωστο και κοψε τις κατηγοριες και τις υποθεσεις μονο και μονο επειδη εισαι ενας yesman σε ολα. Τοσα χρονια μια δικαστικη νικη εχεις παρει ρε καημενε? Τωρα θυμηθηκες οτι κυνηγανε τον ΠΑΟΚ? Φυσικα τον κυνηγανε, αλλα ποσο σανο σε ταιζε το νομικο τμημα τοσο καιρο οτι απο την αρχη θα κερδισεις κλπ κλπ και οτι δεν εχουν πατημα και οτι οι δικαστες θα μας αθωωσουν?
Ο μισθος του Ιβαν να πεφτει και οι yesmen αυξανονται
ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4

Δημοσίευση από ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 »

Dimg4 έγραψε:
eorptol1 έγραψε:Μα είναι τόσο φτηνή δικαιολογία των επιτροπών εφέσεων που καταντάει προκλητικη... Κουλης αυγενακης λένε μη δεσμευτική αλλά δημιούργησαν όλο το σκηνικό, και οι εφέσεων πόντιοι πιλατοι.... Κατά τα άλλα φταίει το νομικό μας τμήμα, εγώ έχω άχυρα στο κεφάλι, και δικοί μας παοκτσηδες βρήκαν ετσι νομίζουν σοβαρη δικαιολογία για να ξαναψηφισουν την παρέα των κουμπάρων......

Αφου βλεπω δεν εχεις αυτα που χρειαζονται να μιλας στα ισα, σου απανταω στα ισα εστω εγω.
Αν μπορεις να αποδειξεις οτι ψηφισα αυτους σε προκαλω δημοσια να το κανεις. ΑΝ οχι βουλωστο και κοψε τις κατηγοριες και τις υποθεσεις μονο και μονο επειδη εισαι ενας yesman σε ολα. Τοσα χρονια μια δικαστικη νικη εχεις παρει ρε καημενε? Τωρα θυμηθηκες οτι κυνηγανε τον ΠΑΟΚ? Φυσικα τον κυνηγανε, αλλα ποσο σανο σε ταιζε το νομικο τμημα τοσο καιρο οτι απο την αρχη θα κερδισεις κλπ κλπ και οτι δεν εχουν πατημα και οτι οι δικαστες θα μας αθωωσουν?
Σε ποιά κατηγορία ?
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:Όποιος δεν δέχεται ότι τα πάντα είναι στημένα για να εξοντωθεί ο Π.Α.Ο.Κ. είναι
(α) μ@λ@κ@ς (δηλαδή ηλίθιος)
(β) οπαδός άλλης ομάδας
Ας διαλέξουν σε ποια κατηγορία ανήκουν.
3. Μαγκας οπαδος που θελει το νομικο τμημα να βγαλει @@ και να παει στο CAS.
Υπαρχει και αλλη μια κατηγορια που πεφτουν πολλοι. Yesman χωρις αποψη
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ 4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:

Σε ποιά κατηγορία ?
Του προβατου παντως οχι. Εσυ?
Άβαταρ μέλους
ace.79.gr

Δημοσίευση από ace.79.gr »

Απ οτι καταλαβατε η εκτιμηση ακινητου χωρις κανενα στοιχειο,απο μη εξιδικευμενο ατομο ειναι πλεον νομικο δεδικασμενο.Αρα μπορω εγω που ειμαι εμπορος να καταθεσω σε δικη δολοφονιας σαν εμπειρογνωμονας για την νεκροψια του θυματος.Ειναι νομικο τετελεσμενο πλεον αφου 2 δικαστηρια με τακτικους δικαστες το δεχθηκαν .
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Dimg4 έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Οι μισοί που κράζετε τους ψηφίσατε.
Βόδια.
Case closed. Μια ατακα ολη η απαντηση.
Οι μισοι στο φορουμ ΝΔ ψηφισατε οποτε μερικοι μην χαρακτηριζετε γενικα. Το οτι κυνηγουν τον ΠΑΟΚ διαχρονικα το ξερουμε, δεν ανακαλυψατε την Αμερικη οποτε οι χαρακτηρισμοι στα μουτρα σας επιστρεφονται.
Το οτι το νομικο μας τμημα ειναι τραγικο, το εχει αποδειξει εδω και χρονια.
Ναι ε; Δηλαδή για εσένα κι ο ... πολύς στας Αθένας Μπαλτάκος δεν την ήξερε καλά τη δουλειά του, ε; Να μας προτείνετε ρε παιδιά νομικούς, που είστε βέβαιοι για την κατάρτιση / επάρκειά τους, ώστε να πείθουν απρόθυμα τσουτσέκια του πρεζεστώτος να κάνουν τη δουλειά για την οποία αμείβονται, και δη πλουσιοπάροχα. Είναι χυδαίο εν προκειμένω να επιχειρείται να πέσει βάρος ευθύνης σε οποιουσδήποτε άλλους πλην των πραγματικά υπευθύνων. Και για να μην μπερδεύεστε, δεν αποφάσισαν οι νομικοί της παε ότι δε θα εξεταστεί η ουσία της δήθεν υπόθεσης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”