Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες IX

Δημοσίευση από Gospi »

Καλα για μερικους μπορει να θεωρειται και προσον ρε συ...
Οπως το παρει κανεις ;)
Αλλα ναι αλλιως ηθελα να το πω...
τεσπα
εχω πει πως θα αποφευγω τις εντασεις εδω μεσα αλλα λιγο το καλοκαιρι λιγο οι μεταγραφες λιγο το μεγαλο της ηλικιας μου, μου το κανουν δυσκολο...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Gawain1978 έγραψε:Το θέμα είναι και ποιός το ξεκίνησε Μπάνε.
Αν δηλαδή δεν μπορούμε να την πούμε ο ένας στον άλλο με κόσμιο τρόπο για κάτι συγκεκριμένο όπως αυτό που με πείραξε (μαγκιά τους και μαγκιά τους για τους πουστογαβρους) ε τότε τί να πω.

Εδώ ο Σουρμε μιλάει για καφριλικια και στους δύο ενώ ο άλλος ή μάλλον οι άλλοι χαρακτήριζαν.
Ο άλλος μιλάει για παλιά μέλη πάλι.
Κι εγώ είχα άλλο λογαριασμό φιλαράκι και κάποτε γράφαμε τις διαφωνίες μας με τον Πλάτωνα και τον ΑριςΚ στο τοπικ των μεταγραφών.Αυτοι γουσταρανε Λυμπερόπουλο κι εγώ Μουσλίμοβιτς.
Τί να λέει; Παλιός και νέος και παπαριές.Ολοι ΠΑΟΚ είμαστε κι όσο δεν κόψετε κάποιοι την νοοτροπία αυτή το φόρουμ δεν πρόκειται ποτέ να αναγεννηθεί.

Εγώ όπως και πόσοι άλλοι είμαι 24 ώρες το 24ωρο ονλαιν.
Ούτε με τον παλιό λογαριασμό έγραφα πολύ ούτε και τώρα.Τι να λέει.
Ένας από σας είμαι.
Και στο κάτω κάτω αν κάποιοι ήσασταν καλύτεροι στην έκθεση και την έχετε δει υπεράνω δεν σας δίνει το δικαίωμα να χαρακτηρίζετε άσχημα και φυσικά ούτε και να βρυζετε
Εγω δεν ειπα ποιος εγραψε τι.

Ειπα να ηρεμησετε ολοι.

Ξερω τι ειπε ο καθενας.

Καποιοι απαντησαν με πολυ ασχημο τρολο.

Ας το κλεισουμε το θεμα.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

obanebane έγραψε:Πλοηγε τώρα είσαι άδικος, κανένας δεν έπλεξε το εγκώμιο κανενός και ειδικά του γαύρου.
Το να μπούνε ομίλους, ουσιαστικά παίζοντας από σύνολο 6 αγώνων μόνο 2 πραγματικά ανταγωνιστικούς απέναντι σε καλύτερη ομάδα αλλά σίγουρα όχι επιπέδου Αγιαξ, εμένα δε μου λέει κάτι το ιδιαίτερο. Προπόνηση κάνουν μέχρι τα παιχνίδια απέναντι στον Κόνσε. Απέναντι σε καφενέδες. Και με διαιτησία σαν τη σημερινή κιόλας.

Εμείς, παντελώς τυχαία, εξαντλήσαμε ξανά την "ατυχία" στην κλήρωση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Τετ 07 Αύγ 2019, 22:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

navigator11 έγραψε:Έλα, βαράτε βιολιτζήδες, λέμε. Δε θέλω χαλάρωση. Συνεχίζουμε ακάθεκτα να πλέκουμε το εγκώμιο της οσφπρεζάρας. Πέρα από πολύ "δουλεμένη" ομάδα, έχει και παράγοντες ... δυνατούς. Τα έλεγε κάποτε ο άμεμπτος ο Πλατινίς, ρε μοιάστε στον π@υστη μπας και δείτε προκοπή, τίποτα οι δικοί μας, κοιμώνται. Αφήνουν τις ευκαιρίες και σπαταλώνται.

Ο Ολιβέιρα το ακονίζει και περιμένει ...
Αδικεις τον εαυτό σου εδώ και λίγο καιρό. Και χωρίς λόγο ,κρίμα είναι κάνεις δεν έγραψε αυτά που λες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Τετ 07 Αύγ 2019, 22:43, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Gawain1978

Δημοσίευση από Gawain1978 »

Σουρμε κάποιοι εβρυσαν και μάλιστα άσχημα.
Αν επιτρέπεται να ξέρω να φέρομαι κι εγώ αναλόγως σε όσους την έχουν δει τόσο μάγκες
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Gospi έγραψε:Κανενας δεν επλεξε εγκωμιο για τον γκευ Ναβι. Τολμησαμε να πουμε πως δεν γινεται να αποκλειστει απο αυτην την κωλοομαδα με την οποια επαιζε και πως αν καταφερει να περασει την Πορτο θα ειμαι μαγκια του και πεσαν να μας φανε.
Ο καθενας κραταει αποσπασματικα ο,τι γουσταρει και αρχιζει τις ειρωνιες καλη ωρα οπως εσυ...
Συνεχιστε με αυτο το υφος και θα μιλατε μονοι σας σε λιγο εδω μεσα.
Εκτος αν βεβαια αυτο θελετε. Να μην διαβαζετε τπτ διαφορετικο απο αυτο που πιστεύετε εσεις.
Και στην τελικη αυτη ειναι η ομορφια ενος φορουμ. Να λες την αποψη σου ακομη κι αν ειναι λαθος. Αλλα εσεις μαλλον δεν μάθατε να σεβεστε την αποψη του αλλου οσο λαθος κι αν την θεωρειτε.
Να φανταστω και στις παρεες σας ετσι ειστε. Λεει κανενας κατι που δεν σας αρεσει και τον ταραζετε στην ειρωνια.
Η ειρωνια ειναι το πιο ευκολα αποκτησιμο προσον. Η ανοχη της αντιθετης αποψης και ο σεβασμος της ειναι απο τα πιο δυσκολα πραγματα και απαιτει παιδεια.
Προβληματιστειτε λιγο κανει καλο

Ποιοι ειναι οι εσεις και ποιοι ειναι οι εμεις;;

3 ατομα αρπαχτηκατε για το γαμημενο το γαβρο και αρχισαμε παλι την καραμελα οτι ολοι ειναι ετσι και οι αλλοι αλλιως.

Ας αλλαξει ο καθενας λιγο τον ευατο του για αρχη,αν θελει να επικοινωνει καλυτερα.

Αυτη η καραμελα με το οτι θα μεινουμε μονοι μας την ακουω χρονια.και ειδα και καποιους αποστατες να την κανουν σημαια,αλλα παλι εδω ειναι.

Ας αλλαξουμε ΟΛΟΙ λιγο τον τροπο μας και σιγουρα θα ειμαστε πιο καλα.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Gospi έγραψε:Καλα για μερικους μπορει να θεωρειται και προσον ρε συ...
Οπως το παρει κανεις ;)
Αλλα ναι αλλιως ηθελα να το πω...
τεσπα
εχω πει πως θα αποφευγω τις εντασεις εδω μεσα αλλα λιγο το καλοκαιρι λιγο οι μεταγραφες λιγο το μεγαλο της ηλικιας μου, μου το κανουν δυσκολο...

γεροπεριεργος και συ ε; γμστα ολα μας πειραζουν :lol:

αντε ξεκολατε, ολοι για μια καψουρα ζουμε..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Gawain1978 έγραψε:Σουρμε κάποιοι εβρυσαν και μάλιστα άσχημα.
Αν επιτρέπεται να ξέρω να φέρομαι κι εγώ αναλόγως σε όσους την έχουν δει τόσο μάγκες
Το ξερω πολυ καλα.

Οχι να μη φερθεις ομοια.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

sourmenetes έγραψε:
Gospi έγραψε:Κανενας δεν επλεξε εγκωμιο για τον γκευ Ναβι. Τολμησαμε να πουμε πως δεν γινεται να αποκλειστει απο αυτην την κωλοομαδα με την οποια επαιζε και πως αν καταφερει να περασει την Πορτο θα ειμαι μαγκια του και πεσαν να μας φανε.
Ο καθενας κραταει αποσπασματικα ο,τι γουσταρει και αρχιζει τις ειρωνιες καλη ωρα οπως εσυ...
Συνεχιστε με αυτο το υφος και θα μιλατε μονοι σας σε λιγο εδω μεσα.
Εκτος αν βεβαια αυτο θελετε. Να μην διαβαζετε τπτ διαφορετικο απο αυτο που πιστεύετε εσεις.
Και στην τελικη αυτη ειναι η ομορφια ενος φορουμ. Να λες την αποψη σου ακομη κι αν ειναι λαθος. Αλλα εσεις μαλλον δεν μάθατε να σεβεστε την αποψη του αλλου οσο λαθος κι αν την θεωρειτε.
Να φανταστω και στις παρεες σας ετσι ειστε. Λεει κανενας κατι που δεν σας αρεσει και τον ταραζετε στην ειρωνια.
Η ειρωνια ειναι το πιο ευκολα αποκτησιμο προσον. Η ανοχη της αντιθετης αποψης και ο σεβασμος της ειναι απο τα πιο δυσκολα πραγματα και απαιτει παιδεια.
Προβληματιστειτε λιγο κανει καλο

Ποιοι ειναι οι εσεις και ποιοι ειναι οι εμεις;;

3 ατομα αρπαχτηκατε για το γαμημενο το γαβρο και αρχισαμε παλι την καραμελα οτι ολοι ειναι ετσι και οι αλλοι αλλιως.

Ας αλλαξει ο καθενας λιγο τον ευατο του για αρχη,αν θελει να επικοινωνει καλυτερα.

Αυτη η καραμελα με το οτι θα μεινουμε μονοι μας την ακουω χρονια.και ειδα και καποιους αποστατες να την κανουν σημαια,αλλα παλι εδω ειναι.

Ας αλλαξουμε ΟΛΟΙ λιγο τον τροπο μας και σιγουρα θα ειμαστε πιο καλα.
Σουρμε δεν θα αναλυσω ουτε το πως ξεκινησε ουτε το κατα ποσο ο τροπος μου γενικοτερα, στις τοποθετησεις μου και στον σχολιασμο μου, συναδει με αυτο που περιγραφεις. Ξερεις παντως πως δεν σχολιαζω ποτε με ειρωνικό τροπο και πως ποτε δεν ειμαι επιθετικος με την διαφορετικη αποψη...

Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

giapas έγραψε:
navigator11 έγραψε:Έλα, βαράτε βιολιτζήδες, λέμε. Δε θέλω χαλάρωση. Συνεχίζουμε ακάθεκτα να πλέκουμε το εγκώμιο της οσφπρεζάρας. Πέρα από πολύ "δουλεμένη" ομάδα, έχει και παράγοντες ... δυνατούς. Τα έλεγε κάποτε ο άμεμπτος ο Πλατινίς, ρε μοιάστε στον π@υστη μπας και δείτε προκοπή, τίποτα οι δικοί μας, κοιμώνται. Αφήνουν τις ευκαιρίες και σπαταλώνται.

Ο Ολιβέιρα το ακονίζει και περιμένει ...
Αδικεις τον εαυτό σου εδώ και λίγο καιρό. Και χωρίς λόγο ,κρίμα είναι κάνεις δεν έγραψε αυτά που λες
Όταν διαβάζω ότι παραγοντικά δεν κινούμαστε όπως ... πρέπει, για να διασφαλίσουμε καλύτερη συμπεριφορά έναντί μας από την κυρα ουβέφα, δηλαδή το γιόκα του κερατόγερου, μου βγαίνει τέτοια αντίδραση. Συγγνώμη κιόλας. Επειδή μάλλον δεν αντελήφθης.
Gawain1978

Μιλάει ο άλλος για παιδεία τώρα.Αυτος που χωρίς να γνωρίζει καν συνοπαδο του από ένα σχόλιο και μόνο, έβγαλε το συμπέρασμα ότι είναι υπάνθρωπος και ον με χαμηλή αντιληπτική ικανότητα.
Έλα μουνί στον τόπο σου. :lol:

Ο άλλος πάλι που βρυζει ανενόχλητος την λέει στον Νάβι γιατί πολύ απλά σχολίασε το αυτονόητο.

Ε μιλάμε για τρέλα :lol:

Κάντε το σαν την Ευρωλίγκα ρε σεις.Κλειστου τύπου.Που και που θα μας δίνετε και wild card :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

navigator11 έγραψε:
obanebane έγραψε:Πλοηγε τώρα είσαι άδικος, κανένας δεν έπλεξε το εγκώμιο κανενός και ειδικά του γαύρου.
Το να μπούνε ομίλους, ουσιαστικά παίζοντας από σύνολο 6 αγώνων μόνο 2 πραγματικά ανταγωνιστικούς απέναντι σε καλύτερη ομάδα αλλά σίγουρα όχι επιπέδου Αγιαξ, εμένα δε μου λέει κάτι το ιδιαίτερο. Προπόνηση κάνουν μέχρι τα παιχνίδια απέναντι στον Κόνσε. Απέναντι σε καφενέδες. Και με διαιτησία σαν τη σημερινή κιόλας.

Εμείς, παντελώς τυχαία, εξαντλήσαμε ξανά την "ατυχία" στην κλήρωση.

Δεκτή η άποψη σου ρε,μπορεί και να τους ευνόησαν στην κλήρωση σε αντίθεση με εμάς,διαφωνώ άλλα το δέχομαι, τι σχέση έχει όμως με αυτό που έγραψες ότι πλέκουμε το εγκώμιο του γαύρου;
Να στο πω και αλλιώς και είναι και μια πραγματικότητα που δε μπορούμε να παραβλέψουμε.
Και στους δύο γύρους κληρώθηκαν ως ισχυροί σε αντίθεση με εμάς που είμαστε στους ανίσχυρους οπότε αναγκαστικά χρειάστηκε να αποκλείσουμε ισχυρότερους αντιπάλους από τους φετινούς του γαύρου.
Μετά όμως,όπως και εμείς έτσι και αυτοί έπεσαν με τη δεύτερη της Πορτογαλίας,αν περάσουν δεν θα είναι μαγκιά τους;
Τι άλλο μπορούμε να πούμε πάνω σε αυτό δηλαδή;
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

ετσι ειναι. συν το οτι περσι σνομπαραμε (και καλα καναμε) Ευρωπη και το πληρωνουμε φετος με κληρωση ως ανισχυροι. απλα, οτι μαλακια κανουμε, θα την πληρωσουμε παντα, γιατι ΠΑΟΚ εισαι.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Σταματήστε επιτέλους να πούμε μια κουβέντα,μη το γαματε άλλο.
Ότι έγινε έγινε,είπε κάποιος μια κουβέντα παραπάνω, συμβαίνει,πάμε παρακάτω.
Gawain1978

Μπάνε και στις δύο κληρώσεις απέφυγαν ισχυρούς αντιπάλους.Δηλαδη εντάξει όσο και να μην θες να είσαι καχύποπτος.
Στην πρώτη κλήρωση απέφυγαν Αϊντχόφεν και Βασιλεία αν δεν κάνω λάθος.Θα περνούσαν αν έπεφταν με μια από αυτές; Δύσκολα

Περνώντας την Πλζεν εξασφάλισαν ομίλους Europa και ένα 10ρικο μίνιμουμ.

Αν περάσουν τους Τούρκους ένα τάλιρο επιπλέον από την συμμετοχή στα πλέι οφ του Τσάμπιονς λιγκ νομίζω.

Λίγο είναι;

Edit: Συμφωνώ ότι την περσινή αδιαφορία μας την πληρώνουμε φέτος αλλά μιλάμε για αυτούς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gawain1978 την Τετ 07 Αύγ 2019, 22:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”