Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
-
Μπαρκαρούτσος
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Spiros_S έγραψε:Το φοβερό είναι ότι και σχετικά μετριοπαθείς βάζελοι (όπως ένας φίλος που μου τηλεφώνησε πριν λίγο) πιστεύουν ακράδαντα ότι ο αρετόπουλος τους έσφαξε. Και ο συγκεκριμένος τον είδε τον αγώνα!!
Κι εμένα μετριοπαθής γαυρος με είχε πει ότι σφαγιαστήκαμε και οι δύο στον ημιτελικό...!!!
Π.ουστόγ@υροι οι ΕΛΕΕΙΝΟΙ...Sick Bastard έγραψε:Εγώ λέω να μαζευτούμε όλοι μαζί
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΒΑΖΕΛΟΓΑΒΡΟΥΧΑΝΟΥΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
Ο.λειμπηΛΑΓΟΙ με πράσινα στρινγκς...
Κ.ουλίτσα, η ΝΤΡΟΠΗ της Πόλης...
Αυτά είναι τα σιχάματα που έχουν καταστρέψει το ελληνικό ποδόσφαιρο με μια διαρκή σκυταλοδρομία αλλαξοκωλι@ς 50 χρόνων!!!
Εγώ διάβασα πολλοί βαζελοι αντιδρανε στο παραμύθι της διατησιας για τον χθεσινό αγώνα
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η φρέσκια γραμμή των αρδ της ζέλας είναι ότι τους πολεμάει το σύστημα γιατί είναι η μόνη ομάδα που ξεκίνησε τον πόλεμο και στέκεται απέναντί του.

Να μας πουν και ποιο συστημα τους πολεμαει
Το 4-4-2 ; το 4-5-1 ; ποιο;
Οι εποχες που περνουσε καποιος 2 μετρα μακρια απο σαραβακο, βαζεχα και σισσε, και ετρωγε κοκκινη..μπαϊ μπαϊ....
Το 4-4-2 ; το 4-5-1 ; ποιο;
Οι εποχες που περνουσε καποιος 2 μετρα μακρια απο σαραβακο, βαζεχα και σισσε, και ετρωγε κοκκινη..μπαϊ μπαϊ....
Αυτός ο Ουζουνίδης γιατί τόσο αντιΠΑΟΚτσής;Ολα αυτά που συνέβησαν με τον Μπακασέτα μας επηρέασαν αρκετά. Θα μπορούσαμε να κάνουμε τουλάχιστον μία νίκη με τον ΠΑΟΚ, ακόμα και μέσα στην Τούμπα αν δεν είχε συμβεί αυτό. Οχι μόνο για το ότι στερηθήκαμε έναν βασικό παίκτη μας, αλλά για το κλίμα που διαταράχθηκε. Δεν λέω ότι σόνι και καλά δεν θα βγαίναμε τελευταίοι, αλλά αναμφίβολα μας επηρέασε. Υπό αυτό το πρίσμα κι ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος ευνοημένος απ' όλη αυτή την κατάσταση. Και τα γεγονότα άλλωστε αυτό δείχνουν, ότι με τις 2/2 νίκες εναντίον μας, μπόρεσε να πάρει την πρωτιά. Ούτως ή άλλως βέβαια από την αρχή είχα πει ότι ο ΠΑΟΚ κι ο Παναθηναϊκός ήταν οι μεγάλοι ευνοημένοι έτσι όπως είχε βγει το πρόγραμμα
Ή πιωμένος είναι ή πανίβλακας.
Για να γινει αυτο θα πρεπει να αλλαξει η νοοτροπια τους γενικα που θεωρουν καθε πολη εκτος της Αθηνας ως επαρχια. Και αυτο το κακο εχει ριζωθει δυστυχως βαθια μεσα στο πετσι τους και ειναι αρρωστια, και ενας απο τους βασικους λογους που η χωρα παει κατα διαολου.aquila έγραψε:Οι βαζελοι και οι υπολοιποι θα πρεπει να καταλαβουν οτι ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλη ομαδα και οπως οι διαιτητες παιζουν λιγο πολυ εδρα με τις ομαδες τους το ιδιο θα κανουν και στη τουμπα. Κακως για μενα αλλα αφου αυτη η τακτικη ισχυει θα ισχυει για ολους τους μεγαλους. Χτες ο διαιτητης δε σφυριξε παραπανω εδρα σε σχεση με τον αγωνα στη λεωφορο και σε καμια περιπτωση δε διαμορφωσε αποτελεσμα.
Αυτό για τον Mingus, που έγραψε:
(Αυτός ο Ουζουνίδης γιατί τόσο αντιΠΑΟΚτσής;
Ή πιωμένος είναι ή πανίβλακας.)
Ίσως και τα τρία, διότι ξέχασες το γάβρος.

(Αυτός ο Ουζουνίδης γιατί τόσο αντιΠΑΟΚτσής;
Ή πιωμένος είναι ή πανίβλακας.)
Ίσως και τα τρία, διότι ξέχασες το γάβρος.
Γιατί ξέρει ότι ποτέ δεν θα γίνει προπονητής στον ΠΑΟΚ. Βλέπει όμως προς τον ΠΑΟ.
Ο λαός του ποντικλη πάλι στους δρόμους απαιτούν να πληρώθουν φως νερό τηλέφωνο κράζουν επίσης γιατί αλωθηκε το καυταντζογλειο από κάτι φιλοξενουμενους
- sourmenetes
- Moderator
Ο γαυρος ενας προκριματικο παιζει για να μπει ομιλους τσου λου;
-
john4serres
Δυο (ισχυρος και στον 3ο και στα playoff)
Μαζι με εμας ξεκιναν στον 3ο προκριματικο αλλα στο "μονοπάτι" των πρωταθλητων.
Εμεις ειμαστε στο μη πρωταθλητων.
Μαζι με εμας ξεκιναν στον 3ο προκριματικο αλλα στο "μονοπάτι" των πρωταθλητων.
Εμεις ειμαστε στο μη πρωταθλητων.
Άστους αυτούς, πάσχουν από το σύνδρομο "ΜΑΝΤΆΜ ΣΟΥΣΟΎ ".eorptol έγραψε:Ο λαός του ποντικλη πάλι στους δρόμους απαιτούν να πληρώθουν φως νερό τηλέφωνο κράζουν επίσης γιατί αλωθηκε το καυταντζογλειο από κάτι φιλοξενουμενους
Πτολεμαίο δεν ντρέπεσαι?...Προσωπικά πίστευα ότι εσείς οι......................Πόντιοι αλληλοϋποστηρίζεστε!!!eorptol έγραψε:Ο λαός του ποντικλη πάλι στους δρόμους απαιτούν να πληρώθουν φως νερό τηλέφωνο κράζουν επίσης γιατί αλωθηκε το καυταντζογλειο από κάτι φιλοξενουμενους