9.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Μια χαρα ηταν εχθες . Στην παρουσα φαση , δεν περισσευει κανεις στην ομαδα. Ολοι ειναι απαραιτητοι , ποσο μαλλον ο Σαλπι ...
Συνεχισε ετσι ...
Συνεχισε ετσι ...
giapas έγραψε:Μπράβο Σάλπι... πολλά μπράβο.
ΥΓ: Προς τα παιδιά της ομάδας διαχείρισης....το γήπεδο έχει άρρωστο κλίμα επειδή η ηχηρή μειοψηφία προσπαθεί για άλλη μια φορά διοικητικά και αγωνιστικά να επιβάλλει την άποψή της...Παρακαλώ πολύ μην αφήνεται να γίνεται το ίδιο στο παοκμάνια...το συγκεκριμένο τοπικ έχει ξεχειλώσει και δε πάει άλλο..... Ο Σάλπι είναι καλός εδώ και τόσο καιρό και αντί να μιλάμε ποδοσφαιρικά , να πούμε 2 σοβαρές κουβέντες το έχουμε κάνει ρδελομπου με τα γνωστά ...ίδια και τα ίδια.
ΥΓ2: Joshua....παρόλο που είσαι μόνιμα γκρινιάρης , respect γιατί πάντα έχεις επιχειρήματα...το σενάριο με το 2ο κρυφό που λες , θα φαινόταν ακόμα περισσότερο αν είχες ένα μπάκ-αρο σκυλί από πίσω να καλύπτει τη πλευρά ή ακόμα και μέσα δεξιά (ή κεντρικό χαφ, όπως θες πες το) που θα ήταν και αυτός πάρα πολύ καλός...Για μένα δεν είναι απαραίτητα κακό που προσπαθεί τα συγκλίνει..νομίζω τα περισσότερα συστήματα με 2 ακραίους ψάχνουν αποτελεσματικούς τρόπους να τους μετατρέψουν εύκολα σε κρυφούς κυνηγούς..βέβαια η φυγή Βιερίνια σε πονάει διπλά πλέον αλλά ελπίζω να καλυφθεί κάπως η θέση.
Για μενα κακως που δεν το εκανε περισσοτερο αυτο τοσο καιρο...στη δημιουργια το πολυ να γινει μετριος..οσο πιο κοντα στην περιοχη ειναι τοσο πιο επικινδυνος εκει ειναι η δυναμη του....Το κακο ειναι οτι στη δημιουργια δεν ειναι καλος , οπως και ο Κλαους οποτε και πισωα πο το φορ και αρ εξτρεμ πρεπει να ναι καλοι στη δημιοργια..αλλιως βλεπω τον γερο Λινο πιο πολυ μπροστα παρα πισω ακομα και σαν μπακ να παιζει..
τόσο πολύ που έπεσε το επίπεδο της ομάδας πλέον φαίνεται πολύ στα μάτια του κόσμου ότι είναι ο καλύτερος από όλους στην 11άδα,είμαστε πλέον μία μέτρια ομάδα και εκτός του γκαρσία και του εν λόγω κυρίου δεν υπάρχει άλλος ποιοτικός παίκτης να φανεί...αν εσείς θεωρείται ότι κάνει κάτι αξιόλογο ο κοντός δικαίωμα σας,εγώ νιώθω ντροπή για το πόσο έπεσε το επίπεδο ώστε να μας ευχαριστεί που κερδίσαμε τον τελη με την ψυχή στο στόμα!
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Ήρεμα.
Argonaut4
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Ήρεμα.
Argonaut4
- sourmenetes
- Moderator
Το ζητημα ειναι πως θεωρουν ολοι οι προπονητες οτι κανει το κατι παραπανω...
Ασε την ελλαδα..Πιασε την ευρωπη...Ο προπονητης της τοτεναμ τον εκθιασε,της ρουμπιν το ιδιο..
Μηπως και αυτοι δε σκαμπαζουν???
Ουτε ο μπολονι???
Ασε την ελλαδα..Πιασε την ευρωπη...Ο προπονητης της τοτεναμ τον εκθιασε,της ρουμπιν το ιδιο..
Μηπως και αυτοι δε σκαμπαζουν???
Ουτε ο μπολονι???
Ρε Μπάνε.......ξεκόλλα και συ και όλοι σας.
Δεν μου προκαλεί γέλιο κανένας σας.
Θλίψη μου προκαλούν όλα αυτά.
Πρέπει όλοι να την λέτε σε όλους?
Εχουμε ματσάρα τη Τετάρτη........συγκεντρωθείτε εκεί.
Δεν μου προκαλεί γέλιο κανένας σας.
Θλίψη μου προκαλούν όλα αυτά.
Πρέπει όλοι να την λέτε σε όλους?
Εχουμε ματσάρα τη Τετάρτη........συγκεντρωθείτε εκεί.
Αυτο προσπαθω εδω και καιρο και αν εχεις διαβασει το γραφω κιολας αλλα μερικοι κολημενοι για να μην μπω κατι πιο βαρυ δεν βαρεθηκαν να μας ζαλιζουν τα @@ τοσο καιρο εδω μεσα.
Αγανακτησαμε ρε φιλε δεν παει αλλο αυτος ο καρκινος.
Αγανακτησαμε ρε φιλε δεν παει αλλο αυτος ο καρκινος.
το γέλιο που προκαλώ δεν με νοιάζει ρε φίλε,εγώ την αλήθεια λέω...θες να το δεις δικαίωμα σου είναι,δεν θέλεις πάλι δικαίωμα σου είναι...είπα πλέον είμαι με τον σάλπι μέχρι εκεί που δεν πάει,και πρόεδρο τον θέλω πλέον και δεν με νοιάζει τι θα πουν οι άλλοι...εγώ παρακαλάω και άλλο συμβόλαιο να κάνει με 600 +εφορία και ανανέωση άλλα 2 χρόνια και αν θέλει άλλα 5 ας κάτσει!
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Είπα ήρεμα και δε καταλαβαίνεις.Τελευταία φορά.
Argonaut4
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Είπα ήρεμα και δε καταλαβαίνεις.Τελευταία φορά.
Argonaut4
49,92% ο Σάλπι
40,59% ο Καρνέζης
για mvp της αγωνιστικής. Η ψηφοφορία διαρκεί μέχρι την Τρίτη στις 15.00, προλαβαίνουμε να το γυρίσουμε;

40,59% ο Καρνέζης
για mvp της αγωνιστικής. Η ψηφοφορία διαρκεί μέχρι την Τρίτη στις 15.00, προλαβαίνουμε να το γυρίσουμε;
Το επόμενο στάδιο του εμπαθούς, είναι η γραφικότητα και το αμέσως επόμενο, η γελοιοποίηση...
- sourmenetes
- Moderator
Ρε παιδες παλι τα ιδια???Ξεκοληστε...!!!!
Εχει ματς λεμε...
Απο εδω λεμε...http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 0&start=60
Εχει ματς λεμε...
Απο εδω λεμε...http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php ... 0&start=60
- sourmenetes
- Moderator
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
στα αγωνιστικα λοιπον....ακουγεται οτι επειδη λεει γυρναει ο Ιβιτς θα παιξει δεξια ο Φωτακης και.....
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ θα βαλει τον Σαλπι.....
....... αντε παλι.....ελεος ρε Λαζλο......τον εχεις κανει λαστιχο......τι αριστερα τον Σαλπι....
...βαλτον μια φορα κορυφη να γουσταρει και αυτος, να τον δουμε και εμεις να παιζει στην φυσικη του θεση....
ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ θα βαλει τον Σαλπι.....
....... αντε παλι.....ελεος ρε Λαζλο......τον εχεις κανει λαστιχο......τι αριστερα τον Σαλπι....
...βαλτον μια φορα κορυφη να γουσταρει και αυτος, να τον δουμε και εμεις να παιζει στην φυσικη του θεση....