Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
-
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Άντε ακόμα λίγο και του χρόνου θα πήξουμε απο τις εφημερίδες και τις τηλεοράσεις για τα φοβερά τμήματα τέννις, ξιφασκίας, ράγκμπυ, κουτσού και μήλων των ποκιτών.
Τι έγινε ρε παιδιά, ο Στάθης ενημερώθηκε για την τιμωρία του ΠΑΟΚ να νιώσει πάλι περήφανος; ή να περιμένουμε άρθρο για τα φονικά ρολά;
Καλημέρα λυσα κακιά η ΕΡΑ σπορ φασίστες φασισμός ουρλιάζουν τώρα για την ανακοίνωση στην ερτ 3 των οπαδών μας.....
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η οποία ζητάει να εφαρμόζονται οι νόμοι και είναι ο γραμμένος με κίτρινη κάρτα γιαυτό..... Αλλά νομίζω κάπου με ψιλά γράμματα γράφει να κερδίζονται οι αγώνες στο γήπεδο..... Κιτρινογαβροι νέο είδος οπαδού.....
Καλά μέχρι και ότι τσακώθηκε ο Μάτος με τον Βαρέλα γράφει. Για πολλά σούτια τα άτομα
- Aigle_Noir
Τους άκουσα κι εγώ... Πραγματικά λύσα κακιά.eorptol1 έγραψε:Καλημέρα λυσα κακιά η ΕΡΑ σπορ φασίστες φασισμός ουρλιάζουν τώρα για την ανακοίνωση στην ερτ 3 των οπαδών μας.....
Η αστειότητα φυσικά ξεκίνησε χθες, όταν ο Σαντοριναίος προσπαθούσε να κάνει κριτική στον Λουτσέσκου επειδή έχασε λέει το ματς, εξαιτίας του rotation που έκανε σε σχέση με το ματς κυπέλλου. Με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα (κρατηθείτε εδώ) ότι έβγαλε τον Μαλεζά που χάρη σε αυτόν και τη χημεία του με τον Βαρέλα έκανε ο ΠΑΟΚ το απίστευτο σερί. Και αντί για αυτόν έβαλε τον Κρέσπο που δεν ταιριάζει με τον Βαρέλα. Νταξ, γελούσα πόση ώρα μόνος μου στο αμάξι...
Θα σας φάμε όλους όχι με κονσερβοκούτι αλλά με ανοιχτά ρόλο χαρτιού 

Τι είναι αυτό το σαντοριναιο πάλι;
Ντοματινι;
Κρασί;
Ντοματινι;
Κρασί;
Re: Προπαγάνδα και
Όταν θα τον δω εξανδραποδισμένο αυτόν τον κ....λη τότε θα ηρεμήσω.....eorptol1 έγραψε:Αστέρι της αρδογραφιας ο σαντοριναιος.....

Κάθε μέρα μου τα κάνει τούμπανα στο ράδιο και βάζω heavy metal στο CD μετά για να ηρεμήσω.... Να γιατί πάω με 230