We agree to disagree [FACE WITH TEARS OF JOY]Blackgr4 έγραψε:Aivas
Το χάρτινο δεν ξεχνιέται αδερφέ, αλλά δεν έχει καμία σχέση με το αγωνιστικό.
Φορ με τα χαρακτηριστικά και τους αριθμούς του Λιβάγια, σε αυτή την ηλικία, εκατό χρόνια να ψάχνεις, δεν πρόκειται να φέρεις χωρίς να σκάσεις από 5 χαρτιά και πάνω. Ίσως λέω και λίγα. Ή θα φέρεις κάποιον μεγαλύτερο ή θα πληρώσεις λεφτά που δεν πλήρωσες ποτέ.
Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI
Εγω ειμαι [FACE WITH TEARS OF JOY]ΑποστόληςΑ έγραψε:Είμαστε σίγουροι ότι ο Samatta θα φύγει από την ομάδα του χρόνου;
Ο Μπακαμπού κλείνει τα 33 σε λίγες μέρες. Μακριά!
- Kabamaru11
Ποιος Λιβάγια ρε παιδιά.Ο παίκτης ήταν χειρότερος από τον Μπραντον Τόμας. περιφερειακός φορ με 6-7 γκολ την σεζόν που ανέβαζε τα νούμερα στο κύπελο.Τεμπέλης,καρτάκιας,με κάκιστη εξωγηπεδική ζωή.
παλτά δεν θέλουμε στην ομάδα μας ...ούτε κωλοχαρακτήρες ...έφυγαν ανεπιστρεπτί εκείνες οι εποχές.
Θέλουμε και άλλους Τάισον, Μειτέ, Κοτάρσκι, Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη....! παιχταράδες!!!
Ποιος λιβάγια?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Τεμπέλης μέσα στο γήπεδο....να παίζει όλη η ομάδα για αυτόν....αποδυτήρια μπουρδέλο...εκτός γηπέδου...τα ίδια....να μας κάνει ναζάκια όπως έκανε στο τέλος στα χανούμια...να τον πιάσουν και τίποτα ψυχολογικά..οικογενειακά...και να λέτε Σαμάτα και ξερό ψωμί.

Θέλουμε και άλλους Τάισον, Μειτέ, Κοτάρσκι, Κωνσταντέλια, Κουλιεράκη....! παιχταράδες!!!
Ποιος λιβάγια?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Τεμπέλης μέσα στο γήπεδο....να παίζει όλη η ομάδα για αυτόν....αποδυτήρια μπουρδέλο...εκτός γηπέδου...τα ίδια....να μας κάνει ναζάκια όπως έκανε στο τέλος στα χανούμια...να τον πιάσουν και τίποτα ψυχολογικά..οικογενειακά...και να λέτε Σαμάτα και ξερό ψωμί.

Αν ο μη γένοιτο συμβεί κάτι στον Κεντζιόρα ή φυσιολογικά σκάσει ο άνθρωπος έχοντας συνεχείς αγώνες Πέμπτη-Κυριακή επί 4 μήνες συν την Εθνική της χώρας του και χάσουμε όλους τους στόχους μέχρι και κινδύνου να βρεθούμε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, να έλθει να μου πει ο Εκόνγκ και ο κάθε Εκόνγκ που εισπράττει κοντά ένα εκατομμύριο τον χρόνο από τον ΠΑΟΚ, ότι έβαλε πάνω από όλα την πατρίδα του. Αμυντικός, που σε όσους αγώνες χρησιμοποιήθηκε δεν έδωσε τίποτα, δεν έκανε ένα τάκλιν, δεν έπαιξε ξύλο και έφευγε ατσαλάκωτος μην τυχόν και τραυματιστεί και χάσει την διοργάνωση. Ε, αυτός είναι ο ΠΡΩΤΟΣ που πρέπει να φύγει, αφού πρώτα η ομάδα πάρει την νόμιμη αποζημίωση για τον τραυματισμό του και αφού μας φέρει από τις πετρελαιοπαραγωγές χώρες 2 τουλάχιστον χαρτιά. Με αυτά και με το ένα εκατομμύριο του συμβολαίου του, μπορούμε να φέρουμε ένα δεξί στόπερ δυνατό και γρήγορο και φυσικά θα περισσέψουν και άλλα χρήματα για άλλες ανθρωπίνου δυναμικού επενδύσεις.
Όπως είπε και κάποιος φίλος, όταν έχουμε μπροστά μας 2 μεγάλους στόχους είναι δύσκολο να συζητάμε περαιτέρω για αποχωρήσεις και προσθήκες. Να τελειώσει η σεζόν, να έχουμε όχι καλό, άλλα άριστο ει δυνατόν outcome και τότε να τα βρούμε και γρήγορα σχετικά και όχι βέβαια 31/8/24.
Όπως είπε και κάποιος φίλος, όταν έχουμε μπροστά μας 2 μεγάλους στόχους είναι δύσκολο να συζητάμε περαιτέρω για αποχωρήσεις και προσθήκες. Να τελειώσει η σεζόν, να έχουμε όχι καλό, άλλα άριστο ει δυνατόν outcome και τότε να τα βρούμε και γρήγορα σχετικά και όχι βέβαια 31/8/24.
- ΑποστόληςΑ
To συμβόλαιο του Samatta λήγει 30.06.2025 +1 έτος
-
+1926. Μπροστα στη (μη) προσφορα του Εκονγκ, ο καθε Φαμπιανο μου φαινεται Νεστα.Γερασίμου έγραψε:Αν ο μη γένοιτο συμβεί κάτι στον Κεντζιόρα ή φυσιολογικά σκάσει ο άνθρωπος έχοντας συνεχείς αγώνες Πέμπτη-Κυριακή επί 4 μήνες συν την Εθνική της χώρας του και χάσουμε όλους τους στόχους μέχρι και κινδύνου να βρεθούμε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, να έλθει να μου πει ο Εκόνγκ και ο κάθε Εκόνγκ που εισπράττει κοντά ένα εκατομμύριο τον χρόνο από τον ΠΑΟΚ, ότι έβαλε πάνω από όλα την πατρίδα του. Αμυντικός, που σε όσους αγώνες χρησιμοποιήθηκε δεν έδωσε τίποτα, δεν έκανε ένα τάκλιν, δεν έπαιξε ξύλο και έφευγε ατσαλάκωτος μην τυχόν και τραυματιστεί και χάσει την διοργάνωση. Ε, αυτός είναι ο ΠΡΩΤΟΣ που πρέπει να φύγει, αφού πρώτα η ομάδα πάρει την νόμιμη αποζημίωση για τον τραυματισμό του και αφού μας φέρει από τις πετρελαιοπαραγωγές χώρες 2 τουλάχιστον χαρτιά. Με αυτά και με το ένα εκατομμύριο του συμβολαίου του, μπορούμε να φέρουμε ένα δεξί στόπερ δυνατό και γρήγορο και φυσικά θα περισσέψουν και άλλα χρήματα για άλλες ανθρωπίνου δυναμικού επενδύσεις.
Οσοι δεν σεβαστηκαν τον ΠΑΟΚ, δρομο. Οτι εκανε ο γαυρος με τον Καμαρα.
Ας φερει προταση ο κυριος και μακρια.
Φιλε μου αυτη ειναι μια αναγνωση της καταστασης. Μια αλλη για παραδειγμα ειναι οτι εγραψε στα παλαιοτερα των υποδηματων του την ομαδα στην οποια εργαζεται και απο την οποια πληρωνεται προκειμενου να προμοταρει την παρτη/καριερα του. Ηταν ευκαιρια μεσω μιας καλης φουρνιας της εθνικης του ομαδας που ηταν αναμεσα στα 2 φαβορι για κατακτηση ενος μεγαλου τουρνουα να τραβηξει την προσοχη προκειμενου να εξασφαλισει ενα μεγαλυτερο συμβολαιο στην Αραβια. Ο παιχτης με πιθανοτατα τις εκτιμησεις των γιατρων ηξερε ακριβως τι ρισκαρει και τι οχι. Αν υπηρχε (χτυπα ξυλο ο ανθρωπος) η πιθανοτητα για κατι πιο σοβαρο επετρεψε μου να αμφιβαλλω κατα ποσο θα ρισκαρε και ποση αυταπαρνηση θα εδειχνε.van rooy έγραψε:Έχουμε την καλύτερη επίθεση στο κονφερνς φέτος...τζάμπα αναζητάτε φορ![]()
Αν προκύψει τέτοιο θέμα όμωςθα ήθελα μπενζεμά
νομίζω ταιριάζει απόλυτα στην ομάδα μας !
Δίπλα του ο τζήμας θα μάθει όλα τα μυστικά και όλους τους πιθανούς τρόπους για να στείλεις τη μπάλα στο πλεχτό.
Επίσης διαβάζω συχνά για Εκόνγκ ...ότι ο ΠΑΟΚ ...δεν είναι ευχαριστημένος απο τη παρουσία του στην ομάδα και ότι ψάχνεται να τον πουλήσει...
Πότε ήταν τελευταία φορά που η ομάδα απέσυρε με τόσο συνοπτικές διαδικασίες την εμπιστοσύνη της απο παίκτη που δεν πρόλαβε να παίξει ούτε ένα χρόνο ?
Όσο αφορά τον τραυματισμό του και αν η ομάδα μας έλαβε ενημέρωση ή όχι ή αν ήταν επαγγελματικό να παίξει ως τραυματίας ....ο καθένας έχει την γνώμη του! ΕΓΩ του βγάζω το καπέλο που έπαιξε τραυματίας και βοήθησε μέχρι τέλους την εθνική της χώρας του. Η πράξη του αυτή μαρτυρά πολλά για τον χαρακτήρα του. ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ, ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ.
Η ΠΑΤΡΙΔΑ είναι πάνω απο συλλόγους, ο ποδοσφαιριστής αυτός έθεσε σε κίνδυνο την προσωπική του επαγγελματική καριέρα για την πατρίδα του. Μετράει πάρα πολύ στον συναισθηματικό μου κόσμο αυτή η πράξη. Ένας άνθρωπος με τέτοιο χαρακτήρα ....ταιριάζει στην ομάδα μας. Η ομάδα μας χαρακτηρίζεται απο στοιχεία ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗΣ.
Μάρκος αντόνιο...όλοι ξεγραμμένο τον βγάζουν...εγω όχι... ο παίκτης δεν πρόλαβε το τρένο της ομάδας...όταν η ομάδα είχε αποκτήσει συνοχή επανήλθε απο τον τραυματισμό του. Αν μείνει και κάνει προετοιμασία τότε θα δούμε και την πραγματική του αξία.
Δεν ξεγράφω κανέναν παίκτη μας! Όμως ουδείς αναντικατάστατος !!!
Όσοι είναι εδω αυτοί μας έφτασαν εδω, σεβασμός προς όλους .
Μιλαμε για ενα στοπερ το οποιο δεν λογιζοταν ακριβως βασικη επιλογη με την εικονα και τα λαθη του σε σε 4αδα μεχρι που εφυγε για Κοπα Αφρικα. Προσωπικη γνωμη ειναι οτι στο μυαλο του ειχε τα πετρελαιοδολαρα μεσω επαφων του μανατζερ και χρειαζοταν μια βιτρινα για να ανεβασει το κασε του, ενω με πιθανη Α' βαθμου θλαση εχανε αυτην την ευκαρια. Αρκει να αναλογιστουμε ποσοι απο 100 μελη εδω μεσα θα ξεκινουσαν Εκονγκ δεξι στοπερ πριν το Κοπα Αφρικα, και ποσοι θα τον επελεγαν αντι Κεντζιορα μετα την αναδειξη του ως MVP του τουρνουα.
Προφανως δεν λεω οτι εχεις αδικο ή εγω δικιο, απλά στο ποδοσφαιρο του σημερα επετρεψε μου να ειμαι λιγοτερο ρομαντικος

- AlxNeapoli1
Αντε παλι με τις ηλικιες. ΑΥτα που εκανε ο 37χρονος Ελ Αραμπι τις προαλλες, δεν τα εχουμε απο κανενα φορ μας. Αφηστε τα 33 και τα 34Nikos 74 έγραψε:Ο Μπακαμπού κλείνει τα 33 σε λίγες μέρες. Μακριά!
- ΑποστόληςΑ
Αν δεν παίζει ρόλο η ηλικία να πάρουμε Prijovic.
η κατάσταση που είναι οι παίχτες παίζουν ρόλο, όχι η ηλικία
ο πρίγιοβιτς τι σχέση έχει με τον μπακαμπού;
ο μπακαμπού έχει δυνάμεις 30άρη. ο πρίγιο είναι παλαίμαχος εδώ και 3 χρόνια
ο πρίγιοβιτς τι σχέση έχει με τον μπακαμπού;
ο μπακαμπού έχει δυνάμεις 30άρη. ο πρίγιο είναι παλαίμαχος εδώ και 3 χρόνια
https://www.transfermarkt.com/kevin-den ... ler/482072
Δώστε κανένα τάληρο και ποσοστό μεταπώλησης όσο προλαβαίνουμε. Μετά θα πετάξει το πουλάκι. Αν τον δίνουν με τόσα λίγα βέβαια. Αν ζητούν ήδη 10 δύσκολα.
Δώστε κανένα τάληρο και ποσοστό μεταπώλησης όσο προλαβαίνουμε. Μετά θα πετάξει το πουλάκι. Αν τον δίνουν με τόσα λίγα βέβαια. Αν ζητούν ήδη 10 δύσκολα.