Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
gkaletsi

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από gkaletsi »

Kabamaru11 έγραψε:Η βενζινη εκει,ειναι πιο φτηνη παντως.....
2.30. Πόσο πήγε στην Ελλάδα;

Ασπρόμαυρη γη
maceio

Δημοσίευση από maceio »

2,4
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Tι τρόμπες είμαστε, αφήσαμε τον Τάχατο? Ας τον δίναμε δανεικό όπως τον Λύρατζη.
kos

Δημοσίευση από kos »

Ο κοταρσκι είναι ένας τερματοφύλακας για τον οποίο ο Άγιαξ έδωσε χρήματα για να τον πάρει σε μικρή ηλικία. Οπότε ξεχώρισε στο σκάουτινγκ του Άγιαξ.
Ο μποτο τον ξεχώρισε και μπήκε σε μια διαδικασία να τον φέρει μέσω Γκόριτσα.
Του πουστη δηλαδή. Το παιδί θα είναι πολύ καλό.

Ελπίζω σε συμβόλαιο 5 ετών χωρίς ποσοστό στον μεσάζοντα
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

mbison έγραψε:Tι τρόμπες είμαστε, αφήσαμε τον Τάχατο? Ας τον δίναμε δανεικό όπως τον Λύρατζη.
Αυτό κάναμε αλλά το βαφτίσαμε αλλιώς...
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Κατι νεοι κανονες δεν θα βγαιναν που θα περιοριζαν τον αριθμο των δανεικων των ομαδων? Απο ουεφα μερια. Κανω λαθος παλικαρια?
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Σωστή κίνηση με Τάχατο, κρίνοντας από το αποτέλεσμα: ανάψανε τα αίματα και το ενδιαφέρον στα του ΠΑΟΚ.

Μήπως το 90%-95% του ρόστερ έχει ήδη αποκτηθεί, και μενει ουσιαστικά να ανακοινωθεί ο 1 ΤΦ και ο 1 εξτρέμ;

Όπως και να έχει, εμπιστεύομαι τον Μπότο, και πιστεύω ότι κινείται αναλόγως του Μπάτζετ που διαθέτει, ενώ στον ΠΑΟΚ το ενδιαφέρον έχει πέσει στο γήπεδο, ώστε να ολοκληρωθεί το 2026 με τα 100 χρόνια. Η ΝΔ, με αυτά που γίνονται στα ελληνοτουρκικά είναι βέβαιο ότι θα επικρατήσει, οπότε μου φαίνεται λογικό να πάμε σε ένα μάζεμα του μπάτζετ μιας που δεν θα έχουμε και πολλά έσοδα από εισητήρια εκτός Τούμπας, και το πρωτάθλημα με ΝΔ είναι για τους ρομαντικούς (εδώ μας έριξαν κατηγορία μέσα σε ένα απόγευμα).

Η πτώση του Μ.Ο ηλικίας δημιουργεί κάποιες ελπίδες και μια πιο ταχυδυναμική ομάδα θα μπορεί να επαναλάβει πιθανώς ή να πλησιάσει την περσινή Ευρωπαϊκή επιτυχία. Εγώ θα έχω υπομονή πάντως. Το νέο γήπεδο είναι πλέον η προτεραιότητα και μακάρι να κάνουμε και ακαδημίες με εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης.

Θεωρώ πάντως κλειδί την αξιοποίηση των ακαδημιών. Αν ο ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει να χαράξει την παραπάνω στρατηγική, θα πρέπει και ο Λουτσέσκου να την υποστηρίξει δίχως εγωϊσμούς.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Πάντως Αδέλφια αν μου επιτρέπετε να πω και εγώ τη γνώμη μου για τις μεταγραφές.

1. Όσον αφορά τον Πρόεδρο Ιβάν Σαββίδη δεν νομίζω ότι υπάρχει ο οποιοσδήποτε καλόπιστος που να αμφιβάλλει για την αγάπη του στον Π.Α.Ο.Κ., αλλά και την προθυμία του να επενδύσει χρήματα για την ανάπτυξη της. Ίσως στο παρελθόν να έκανε κάποια λάθη - μόνον οι πεθαμένοι δεν κάνουν -, αλλά πια έχει σοβαρότατη εμπειρία ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ. Νομίζω καταλαβαίνετε τι θέλω να πω και μάλιστα πολύ καλά. Συγνώμη άλλα όσοι υποστηρίζουν το αντίθετο δεν έχουν - τουλάχιστον - καλή πίστη.
2. Ο Α.Δ. Ζοζέ Μπότο πιστεύω ότι αν μην τι άλλο είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιράνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική βιομηχανία. Συνοδεύεται από έναν ικανό βοηθό, όπως μας λένε (και γιατί να το αμφισβητήσουμε) και καθημερινά μαθαίνουμε μεγάλες επιτυχίες του στο παρελθόν. Φυσικά συμβόλαιο με την επιτυχία δεν έκανε κανείς. Όμως οι οιωνοί είναι άριστοι και τα πρώτα δείγματα ενθαρρυντικότατα. Σίγουρα ο άνθρωπος έχει ένα οικονομικό πλαίσιο μέσα στο οποίο πρέπει να κινηθεί, από τον Πρόεδρο. Αλλά σίγουρα μπορεί να επηρεάσει κάποια υπέρβαση όταν είναι απόλυτα σίγουρος ότι δεν θα εκτεθεί στον εργοδότη του.
4. Ο Προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου έχει παρά αναλυθεί από πολλούς και ικανότερους από εμένα στο forum. Είναι αυτός που είναι. Είναι αυτός που όλοι ξέρουμε. Επικοινωνιακά άψογος, αγαπητός στους περισσότερους Ποδοσφαιριστές του. Κρατά τις ισορροπίες, αγαπά την πειθαρχία. Και ένα πράγμα δύσκολα, πολύ δύσκολα χάνει. Έχει και πέντε αρνητικά. Ποιός δεν έχει Αδέλφια μου. Πείτε μου έναν, ακόμη και από αυτούς που η ετήσια αμοιβή τους είναι 10 ή 20 εκατομμύρια.

Ο Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ αλλάζει είναι γεγονός και έπρεπε να γίνει. Τα υλικά είναι κατά τα φαινόμενα - και όχι μόνον - άριστα, γιατί να αμφιβάλλουμε τόσο πολύ για το οικοδόμημα ? Νομίζω ότι η σκέψη πολλών μας έχει αποκρυσταλλωθεί σε λάθος βάση. Νομίζω ότι έχουμε δαιμονοποιήσει μερικά πράγματα. Να είναι όλοι στις 21/6 εδώ, που είναι τα εξαπτέρυγα, τι δεκάρι είναι αυτός, ο άλλος είναι κοντός, ο άλλος είναι ψηλός, με τον Ταλιχμανίδη θα πάμε στο πρώτο Ευρωπαϊκό, θαρρείς το Παλληκάρι είναι κουλό. Σελίδες επί σελίδων, διαπληκτισμοί, προσβολές.

Το ψάρι στο γιαλό είναι ακόμη Αδέλφια . . . Και σε τελική ανάλυση ο Π.Α.Ο.Κ. είμαστε που να πάρει. Δεν είμαστε καμμιά ομαδούλα με 7-8 παίκτες και αυτοί για τα μπάζα.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Ο Τάχατος βλέπω είναι στα 21 δεν είναι κανένα πιτσιρίκι. Χίλιες φορές να παίξει 15 παιχνίδια σε επίπεδο πρώτης εθνικής να δείξει πράγματα και αν μπορεί να σταθεί σε αυτό το επίπεδο και ο ΠΑΟΚ εδώ είναι δε θα χαθεί
icue

Δημοσίευση από icue »

Δεν θυμαμαι ουτε μισο πιτσιρικα που τον "χασαμε" και μετα λεγαμε τι μαλακια καναμε και δεν τον κρατησαμε. Μονο που και που οταν κανουμε 3-4 στραβα αποτελεσματα καποιοι πανω στην απελπισια τους, τους θυμουνται και αναρωτιουνται ποσο καλυτεροι ειναι αυτοι που εχουμε απο τον ταδε πιτσιρικα που παιζει σε διαφορες επαρχιακες ομαδες.

Αλλα τους περναει μετα απο καμια εβδομαδα.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

vs40 έγραψε:
Μήπως το 90%-95% του ρόστερ έχει ήδη αποκτηθεί, και μενει ουσιαστικά να ανακοινωθεί ο 1 ΤΦ και ο 1 εξτρέμ;
;) Αρα πέτυχε τον στόχο είδη ο Μπότο ;) Μετά το 21 που έγινε 27 δεν το σκεφτήκαμε και αυτό ;)
Άβαταρ μέλους
black_star_ninja

Δημοσίευση από black_star_ninja »

@Γερος συμφωνώ μεχρι τελείας..
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Γέρος έγραψε:Πάντως Αδέλφια αν μου επιτρέπετε να πω και εγώ τη γνώμη μου για τις μεταγραφές.

1. Όσον αφορά τον Πρόεδρο Ιβάν Σαββίδη δεν νομίζω ότι υπάρχει ο οποιοσδήποτε καλόπιστος που να αμφιβάλλει για την αγάπη του στον Π.Α.Ο.Κ., αλλά και την προθυμία του να επενδύσει χρήματα για την ανάπτυξη της. Ίσως στο παρελθόν να έκανε κάποια λάθη - μόνον οι πεθαμένοι δεν κάνουν -, αλλά πια έχει σοβαρότατη εμπειρία ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ. Νομίζω καταλαβαίνετε τι θέλω να πω και μάλιστα πολύ καλά. Συγνώμη άλλα όσοι υποστηρίζουν το αντίθετο δεν έχουν - τουλάχιστον - καλή πίστη.
2. Ο Α.Δ. Ζοζέ Μπότο πιστεύω ότι αν μην τι άλλο είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιράνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική βιομηχανία. Συνοδεύεται από έναν ικανό βοηθό, όπως μας λένε (και γιατί να το αμφισβητήσουμε) και καθημερινά μαθαίνουμε μεγάλες επιτυχίες του στο παρελθόν. Φυσικά συμβόλαιο με την επιτυχία δεν έκανε κανείς. Όμως οι οιωνοί είναι άριστοι και τα πρώτα δείγματα ενθαρρυντικότατα. Σίγουρα ο άνθρωπος έχει ένα οικονομικό πλαίσιο μέσα στο οποίο πρέπει να κινηθεί, από τον Πρόεδρο. Αλλά σίγουρα μπορεί να επηρεάσει κάποια υπέρβαση όταν είναι απόλυτα σίγουρος ότι δεν θα εκτεθεί στον εργοδότη του.
4. Ο Προπονητής Ραζβάν Λουτσέσκου έχει παρά αναλυθεί από πολλούς και ικανότερους από εμένα στο forum. Είναι αυτός που είναι. Είναι αυτός που όλοι ξέρουμε. Επικοινωνιακά άψογος, αγαπητός στους περισσότερους Ποδοσφαιριστές του. Κρατά τις ισορροπίες, αγαπά την πειθαρχία. Και ένα πράγμα δύσκολα, πολύ δύσκολα χάνει. Έχει και πέντε αρνητικά. Ποιός δεν έχει Αδέλφια μου. Πείτε μου έναν, ακόμη και από αυτούς που η ετήσια αμοιβή τους είναι 10 ή 20 εκατομμύρια.

Ο Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ αλλάζει είναι γεγονός και έπρεπε να γίνει. Τα υλικά είναι κατά τα φαινόμενα - και όχι μόνον - άριστα, γιατί να αμφιβάλλουμε τόσο πολύ για το οικοδόμημα ? Νομίζω ότι η σκέψη πολλών μας έχει αποκρυσταλλωθεί σε λάθος βάση. Νομίζω ότι έχουμε δαιμονοποιήσει μερικά πράγματα. Να είναι όλοι στις 21/6 εδώ, που είναι τα εξαπτέρυγα, τι δεκάρι είναι αυτός, ο άλλος είναι κοντός, ο άλλος είναι ψηλός, με τον Ταλιχμανίδη θα πάμε στο πρώτο Ευρωπαϊκό, θαρρείς το Παλληκάρι είναι κουλό. Σελίδες επί σελίδων, διαπληκτισμοί, προσβολές.

Το ψάρι στο γιαλό είναι ακόμη Αδέλφια . . . Και σε τελική ανάλυση ο Π.Α.Ο.Κ. είμαστε που να πάρει. Δεν είμαστε καμμιά ομαδούλα με 7-8 παίκτες και αυτοί για τα μπάζα.
Εψαχνα να βρω το (3) και μετα θυμηθηκα πως ειμαι στο φορουμ. Γερο, τα λες πολυ ωραια. Ελπιζω να εισαι καλα. Αν θυμαμαι ορθως, ειχες πει πως θα εκανες ενα οφ για συγκεκριμενους προσωπικους λογους. Αν δεν κανω λαθος λοιπον, χαιρομαι ιδιαιτερως που εισαι πισω αδερφε.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Σύμφωνα με νέες φρέσκες ειδήσεις από το γνωστό δίδυμο που έχει πάρει τα ηνία της ενημέρωσης το τελευταίο καιρό η ομάδα είναι πολύ κοντά σε αμυντικό (όχι τον Ρεντε) , του Ναρει προχωράει καλά, ενώ του Μαρτινς μάλλον εγκαταλείπεται.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Δεν ξεκαθαρίζει αν είναι στόπερ αντί του Ρεντε ή έξτρα κίνηση
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”