Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

gpap έγραψε:αν και ποτέ δεν μπλέκω πολιτική με ποδόσφαιρο, είναι τοσο ξεκάθαρη η αβάντα του Μητσοτάκη σε ότι είναι απέναντι στον ΠΑΟΚ, που σε κάνει να μπλέξεις την πούτσα με την βούρτσα.

Από τις εκλογές Δημάρχου στην Θεσσαλονίκη, όπου όλο το σύστημα προωθούσε εκείνο το λαμόγιο το σκουλίκι, που ήθελε να διώξει τον Σαββίδη από την πόλη.

Πραγματικά, πρέπει στην Τούμπα να ακούγονται μόνο δύο συνθήματα:

Εμπρός Αϊτέ, Δικέφαλε.
και
Ψηφοφόροι του Κούλη γαμιέστε
Ξέχασες ότι ίσως οι μισοί όμως από εκεί μέσα τον έχουν ψηφίσει.

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Τι πως θα ανεβει στη ΔΕΘ;
Οπως κανει τοσα χρονια.
Εκατονταδες θα μαζευτουν να του σφιξουν το χερι και θα το λενε και στα εγγονια τους, φουσκωνοντας απο περηφανια!!
kos

Δημοσίευση από kos »

giapas έγραψε:kourde κι εγώ νομίζω η ερμηνεία είναι ακριβώς αυτή.
φωτογράφισε Σαββίδη.
100% αλλά το κίνητρο του είναι πολύ μακριά από αυτό που γράφετε....
Έχουμε πόλεμο στην Ουκρανία.... Ο Τσίπρας είναι το ρωσικό κόμμα ( λιμάνι, ΜΜΕ) εγώ το δυτικό... Ο άνθρωπος σας...
Έχουμε γίνει επίσημα μη φιλική χώρα για την Ρωσία... άλλο επίπεδο συζήτησης. Καμία σχέση με μπάλα Μαρινάκη ΠΑΟΚ.

Μήπως πιστεύει κάποιος ότι η σχέση Κούλη Μαρινάκη οδήγησε τον Ιβάν να δηλώσει ότι δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός??? Να είμαστε λίγο σοβαροί... Μπίζνες κάνουν οι άνθρωποι

Τώρα αυτά για Κούλη και κλειστά φώτα στην σουίτα είναι για μικρά παιδιά ...

1000% εχθρικό πολιτικό περιβάλλον για τον Ιβάν. Γεγονός που δεν σηκώνει αμφισβήτηση. Επηραστηκε όμως κάποια άλλη επένδυση?

Ανακάλεσε λόγο εχθρικού κλίματος την προσπάθεια διεκδίκησης της Ηγουμενίτσας?

Δέχτηκε να δώσει το όπεν? Σταμάτησε την επέκταση της προβλήτας στον ΟΛΘ?

Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε ανακαίνιση 55 εκ στο Καρράς.

Και στην τελική ας το δώσει ο Κούλης στον χοντρό με ΦΕΚ. Εσύ 3 χρόνια δεν έπρεπε να έχεις φτιάξει ομάδα με τα νέα στάνταρ που διακηρυσσεις? Νεαρούς να τρέχουν να πετάνε φωτιές να τους πουλάς κτλ. Πόσα χρόνια θα σου πάρει? Πόσο σοβαρά έχεις ασχοληθεί?

Οκ εδώ είσαι και καλύπτεις τα ανοίγματα. Αλλά δεν μπορεί να περιορίσεις τον ρόλο σου σε αυτό. Εσύ είσαι ο ηγέτης.
Άνοιξε τα γαμημενα τα φώτα και κάνε το μαγαζί να δουλεύει.

Δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους μου ότι υπάρχει άνθρωπος που περιμένει να φύγει το ζαβο για να κάνουμε ομάδα (δεν μιλάω για τίτλους). Ότι το εμπόδιο είναι ο Κούλης.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

:shock:
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Kourdos έγραψε:pap σόρρυ αν μοιάζει ειρωνικό, ήταν πιο γρήγορο από το να γράψω ότι η ερμηνεία σου είναι τραβηγμένη από δέκα μεριές.

Αυτό δεν αναιρεί και την δική μου αντίληψη για τον πόλεμο που δέχεται ο Ιβάν, οπότε στην ουσία συμφωνούμε. Απλά η μετάφραση σου μου φάνηκε υπερβολική.
OK, δέχομαι τη γνώμη σου ότι η ερμηνεία μου είναι τραβηγμένη από δέκα μεριές - υπερβολική κι ότι δεν είχες πρόθεση να ειρωνευτείς. Δέξου κι εσύ τη συγνώμη μου για την ¨επίθεση¨ που σου έκανα παρακάτω.
Και πάλι φίλοι...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Nα σου ζησει το εγγονακι Ιβαν,να ειναι παντα γερο και ευτυχισμενο,οπως και ολα τα παιδια του κοσμου και δεν πα να μαμηθει και το ποδοσφαιρο και οι μεταγραφες και ο γνωστος αγνωστος που εχει εμμονη μαζι σου...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

++++
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Χωρις να με νοιαζουν τοσο τα πολιτικα κ ειδικα.οσο ειναι ο γκαντεμης, διαβασα πολλα αρθρα που το εθιξε ειδικα ο μπουζας και τα σιχαματα οι ομοιοι του για τις δηλωσεις που μιλανε για τον ιβαν.
Αναγκαστηκα να ακουσω τι ειπε αλλα εγω αυτο που καταλαβα ειδικα για τα ρουβλια κλπ δεν μιλαει για το σαββιδη αλλα τη λεει στον cool αλεξη για το δανειο που ηθελε ο λαφαζανης απο τη ρωσσια ... Δεν ξερω τι θα πει στη δεθ αν κ αμφιβαλω να υπαρξει καποιος αρδ με @@ να τον στριμωξει να απαντησει.
Προφανως και δεχομαστε πολεμο απλα η συγκεκριμενη δηλωση νομιζω πηγαινε σε αλλο κομματι.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

WestBlock4 έγραψε:Χωρις να με νοιαζουν τοσο τα πολιτικα κ ειδικα.οσο ειναι ο γκαντεμης, διαβασα πολλα αρθρα που το εθιξε ειδικα ο μπουζας και τα σιχαματα οι ομοιοι του για τις δηλωσεις που μιλανε για τον ιβαν.
Αναγκαστηκα να ακουσω τι ειπε αλλα εγω αυτο που καταλαβα ειδικα για τα ρουβλια κλπ δεν μιλαει για το σαββιδη αλλα τη λεει στον cool αλεξη για το δανειο που ηθελε ο λαφαζανης απο τη ρωσσια ... Δεν ξερω τι θα πει στη δεθ αν κ αμφιβαλω να υπαρξει καποιος αρδ με @@ να τον στριμωξει να απαντησει.
Προφανως και δεχομαστε πολεμο απλα η συγκεκριμενη δηλωση νομιζω πηγαινε σε αλλο κομματι.
Για τα ρούβλια έχεις δίκιο, αν και τότε ακουγόταν έντονα ότι τη διαμεσολάβηση για το δάνειο την έκανε ο Σαββίδης.
Στο κομμάτι όμως που αφορά τα ξένα κέντρα που χρηματοδοτούν ελληνικά ΜΜΕ με στόχο την αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης είναι φανερό ότι φωτογραφίζει Ιβάν και Ρωσία. Εν κατακλείδι στο λόγο του καταφέρθηκε εναντίον ΣΥΡΙΖΑ, Ρωσίας και Σαββίδη (με αυτή τη σειρά), χωρίς όμως να τους κατονομάσει. Τρία σε ένα δλδ.
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

gmet έγραψε:
Kabamaru11 έγραψε:Ρε μοντς,ακομα αυτον τον gmet,τον εχετε να αλωνιζει εδω μεσα;Δηλαδη τι πρεπει να κανουμε;Να αρχιζουμε να βριζουμε μανουλες;
Ποιό είναι ακριβώς το πρόβλημα σου?

Το προβλημα ειναι οτι σε εχουν παρει χαμπαρι μεχρι και τα cookies στο φορουμ και εσυ συνεχιζεις να λες τα δικα σου.Τι ειχα Γιαννη,τι ειχα παντα.Αντε τωρα να ετοιμασεις υποδοχη για τον γουρλοματη ηγετη σας,και αλλη φορα να μη σβηνεις τα σχολια σου.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Αποψη μου ο Ιβαν -ΠΑΕ να μην βγαλουν τα σχεδια του νεου γηπεδου πριν την ΔΕΘ.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Δηλαδη το ΟΡΕΝ είναι αντισυστημικό κανάλι που αποσταθεροποιεί την κυβέρνηση του γουρλομάτη; Από πότε ρε παιδιά που όλα τα κυβερνητικά στελέχη κάνουν παρέλαση από κει;
Άβαταρ μέλους
NikLiverpool

Δημοσίευση από NikLiverpool »

Τι να πω. Μετά και από αυτή τη μετωπική επίθεση που μόνο το όνομα σου δεν αναφέρθηκε απορώ με το κουράγιο σου να συνεχίζεις να επενδύεις σ αυτό το μπουρδελο.

Πραγματικά εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα έβρισκα έναν Τούρκο μεγάλο επιχειρηματία κολλητό του ερντογαν και θα του δινα τα πάντα. Έτσι για σπάσιμο.
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

Διευκρινιζω και παλι,

οποιος οπαδος του ΠΑΟΚ αμφισβητει τον ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ ειναι ΒΛΑΞ η ΠΑΝΗΒΛΑΞ.
icue

Δημοσίευση από icue »

Υπαρχει μια διαφοροποιηση παντως εδω και καιρο αναμεσα στο OPEN και στο σαιτ του Εθνους. Το καναλι λιγο πολυ λεει τα ιδια με ολα τα υπολοιπα, ενω το Εθνος κραταει μια πιο σοβαρη σταση. Μονο στις φωτιες δεν τα ωραιοποιησε το OPEN.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”