giapas έγραψε:kourde κι εγώ νομίζω η ερμηνεία είναι ακριβώς αυτή.
φωτογράφισε Σαββίδη.
100% αλλά το κίνητρο του είναι πολύ μακριά από αυτό που γράφετε....
Έχουμε πόλεμο στην Ουκρανία.... Ο Τσίπρας είναι το ρωσικό κόμμα ( λιμάνι, ΜΜΕ) εγώ το δυτικό... Ο άνθρωπος σας...
Έχουμε γίνει επίσημα μη φιλική χώρα για την Ρωσία... άλλο επίπεδο συζήτησης. Καμία σχέση με μπάλα Μαρινάκη ΠΑΟΚ.
Μήπως πιστεύει κάποιος ότι η σχέση Κούλη Μαρινάκη οδήγησε τον Ιβάν να δηλώσει ότι δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός??? Να είμαστε λίγο σοβαροί... Μπίζνες κάνουν οι άνθρωποι
Τώρα αυτά για Κούλη και κλειστά φώτα στην σουίτα είναι για μικρά παιδιά ...
1000% εχθρικό πολιτικό περιβάλλον για τον Ιβάν. Γεγονός που δεν σηκώνει αμφισβήτηση. Επηραστηκε όμως κάποια άλλη επένδυση?
Ανακάλεσε λόγο εχθρικού κλίματος την προσπάθεια διεκδίκησης της Ηγουμενίτσας?
Δέχτηκε να δώσει το όπεν? Σταμάτησε την επέκταση της προβλήτας στον ΟΛΘ?
Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε ανακαίνιση 55 εκ στο Καρράς.
Και στην τελική ας το δώσει ο Κούλης στον χοντρό με ΦΕΚ. Εσύ 3 χρόνια δεν έπρεπε να έχεις φτιάξει ομάδα με τα νέα στάνταρ που διακηρυσσεις? Νεαρούς να τρέχουν να πετάνε φωτιές να τους πουλάς κτλ. Πόσα χρόνια θα σου πάρει? Πόσο σοβαρά έχεις ασχοληθεί?
Οκ εδώ είσαι και καλύπτεις τα ανοίγματα. Αλλά δεν μπορεί να περιορίσεις τον ρόλο σου σε αυτό. Εσύ είσαι ο ηγέτης.
Άνοιξε τα γαμημενα τα φώτα και κάνε το μαγαζί να δουλεύει.
Δεν μπορεί να το χωρέσει ο νους μου ότι υπάρχει άνθρωπος που περιμένει να φύγει το ζαβο για να κάνουμε ομάδα (δεν μιλάω για τίτλους). Ότι το εμπόδιο είναι ο Κούλης.