Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από Doomlord4 »

renegade έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι για να αλλάξεις level οι πωλήσεις είναι απαραίτητες.
Αλλά θα πρέπει να γίνονται στοχευμένα, να έχεις έτοιμους τους αντικαταστάτες και φυσικά να μάθεις να πουλάς στην υψηλότερη τιμή και να ξέρουν οι άλλοι ότι δεν είσαι μπακάλικο.
Στον ΠΑΟΚ δυστυχώς τίποτα από όλα αυτά δεν συμβαίνει.

Υγ εγώ που θέλω να κλείσουμε τις μεταγραφές μας μόνο με ένα φορ και να χαφ είμαι μαζοχα μάλλον! :lol:
Ωραία,εγώ θέλω 2 φορ κι ενα χαφ (αν φύγει ο ακπομ)
Ειμαι τόσο αδηφάγος;
Δεν θέλω 800
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

icue έγραψε:
Doomlord4 έγραψε:Αν κανουμε σαν 12χρονα εσυ κανεις σαν οπαδος του Αχαρναικου
Λευκή πετσέτα είναι περιμένεις την κλήρωση κι αν βγει ο Μπαμπουλας-Μπενφίκα να κάνουμε κακακια,παίκτες απο το μεσαίο ράφι και αυθυποβολή πως αποκλειστηκαμε ήδη
Οκ;
Ε καλυτερα να κανω σαν οπαδος του Αχαρναικου παρα να μην καταλαβαινω τι μου λενε. Σορυ κιολας. Θα το πω μια τελευταια φορα μπας και. Αν πεσεις με Μπενφικα 90% εχεις αποκλειστει. Αρα κοιτας να κανεις οτι μεταγραφες θα εκανες ετσι και αλλιως για την χρονια με πρωταθλημα και γιουροπα. Και θα πας να παιξεις τον αγωνα σου και οτι γινει. Αν πεσεις με τους αλλους, θα ρισκαρεις να δωσεις κατι παραπανω, να πεισεις καποιον καλυτερο λεγοντας του οτι ξερεις εχουμε πιθανοτητες να μπουμε σε ομιλο τωρα και σε θελω.

Επισης για τελευταια φορα. Δεν παιζουμε εμεις μπαλα. Ουτε εμεις κανουμε μεταγραφες. Αμα πω εγω και αλλοι δεκα οτι δεν θελουμε μεταγραφες και δεν κανει η ομαδα, δεν θα φταιμε εμεις. Θα φταιει η ομαδα. Το ιδιο ισχυει για τα ολα τα υπολοιπα. Καταλαβαινω την τρελα που εχουμε ολοι με την ομαδα, αλλα καπου η ολη φαση παει σε μεταφυσικο επιπεδο.
Μια χαρα κατάλαβα,κρίμα που δεν το κατάλαβες
Σιγά μην εχουμε αποκλειστει 180%
Αν πέσουμε με Μπενφίκα να βρεθούμε να βάλουμε στοίχημα 50 ευρώ
Πριν από όλα τα 6 ματς με αγιαξ,ακουγα αριανά να μου λένε πως θα φάμε 5 απο το μεγαθήριο αγιαξ
Και για πιθανοτητες μου ελεγαν τοσο περιπου 90-10

Υγ.
Καλύτερα 12χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ παρά 100χρονος looser οπαδος του αχαρναϊκοϋ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Δευ 24 Αύγ 2020, 01:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Όχι βέβαια, αλλά καλό δεν είναι να περιμένουμε το αποτέλεσμα με Μπεσίκτας για να δούμε αν μπορούμε να βάλουμε πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη?

Εεε 5 φάγαμε, απλά βάλαμε και μεις 4 :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 24 Αύγ 2020, 00:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Φυσικα,δεν μπορουμε να κανουμε αλλιως
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

renegade έγραψε:Όχι βέβαια, αλλά καλό δεν είναι να περιμένουμε το αποτέλεσμα με Μπεσίκτας για να δούμε αν μπορούμε να βάλουμε πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη?

Εεε 5 φάγαμε, απλά βάλαμε και μεις 4 :D
Για 6 ματς μιλησα άρα 5αρα στο καθενα,ασε τις προσθέσεις και τα λογιστικά :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Doomlord4 την Δευ 24 Αύγ 2020, 01:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
icue

Δημοσίευση από icue »

Και εγω ελεγα σε κατι φιλους μου αριανους οτι θα ριξουμε 5 στην Σλοβαν και ειδες τι παθαμε. Να μην ξεχασεις να ξεματιασεις την ομαδα πριν το ματς. Και σκορδα να παρεις.

Καλο βραδυ.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Βλέπεις που δεν το χεις ποτέ,ασε λοιπον τις προβλέψεις

Ξεματιασμα και σκόρδα,ε;

Πωωω τι με είπες ρε μεγάλε με εστειλες,με ταπωσες,κατω απ τη γη με εβαλες

Για το στοιχηματάκι μουγκα ομως ε;

Καλημέρα
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Το έγραψε η forza.
Γενικά έχει καλά φορ ανάλογα το μπάτζετ που ψάχνεις..
Υπάρχει πχ αυτός που λήγει κ το συμβόλαιο του
https://www.transfermarkt.com/valere-ge ... eler/60540
Μακρυά από Γάλλους.......Δεν μας πάει το ρημάδι
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Τα πράγματα ρε παιδιά είναι απλά δεν θέλει μυαλό να το καταλάβεις..!
1) Περνάμε την Besiktas άυριο 21¨00 μεταγραφές θα κάνουμε 1-2 από το πάνω ράφι γιατί θα υπάρχει ελπίδα να περάσουμε και τον άλλο γύρο για προκρ.CL

2) 1 φίλος λεεί αν λέω 'αν' περάσουμε στους ομίλους του CL δε θα πωληθει Λημνιός+Γιαννούλης.
Απαντάω λοιπόν ρε φίλος το συμβόλαιο του Λημνιού λήγει το 2021 από δεκ μπορεί να υπογράψει όπου θέλει το ξέρεις εσύ αν θέλει να ανανεώσει ή όχι ; https://www.transfermarkt.com/dimitrios ... ler/324344
Φυσικά αν έρθει πρόταση 3-4χαρτιά θα τον πάνε με κορδέλα, όπως και ο Γιαννούλης λήγει το 2022
https://www.transfermarkt.com/dimitrios ... ler/295630 και τον θέλει η μισή Ευρώπη με 5,5 χαρτιά που γράφουν οι αρδ λέεί το ΝΑΙ η ομάδα, εκτός αυτού και άσε τι λένε οι αρδ κ 6-7 να ρθουν θα φύγει κορδελάτος!

3) να απαντήσω στον φίλομου τον @boogeyman77 +μφωνώ μακρύα από Γάλλους ο άλλος αρχηγός ήταν στην Guingamp ήρθε για τουρισμό αμάν κάναμε με τα δικαστήρια να τον στείλουμε ο Moulin δώσαμε 1,3χαρτιά δεν ακούμπησε ούτε για την Ξάνθη κάνει.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

αυτο παλι, που αναλυουμε εδω περα το ποσο σωστος σχεδιασμος ειναι να κανεις μεταγραφες αναλογα με τους αντιπαλους ευρωπαικων κληρωσεων ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια του ΠΑΟΚ και ενδεικτικο του ποσο εχει γινει κτημα του μεσου φιλαθλου η προχειροτητα και η ελλειψη στρατηγικης και πλανου.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός γίνεται αφού καθοριστούν οι στόχοι της χρονιάς.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

O παικτης ή οι παικτες που θα ερθουν μετα την προκριση, θα πρεπει να ειναι ετοιμοι και να αφομοιωθουν στα συστηματα του Αμπελ, μεσα σε 2 βδομαδες.
Άρα βλεπω να ερχεται παικτης που εχει δουλεψει μαζι του. Ελα ρε Παλινια
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Εγώ μέσα στο φετινο μπατζετ θα κρατούσα και ως καβατζα την αποζημιωση για τον Αμπελ, έτσι μηπως βρε παιδι μου... Ποτέ δεν ξέρεις...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο μεταγραφικός σχεδιασμός γίνεται αφού καθοριστούν οι στόχοι της χρονιάς.
To πρόβλμα είναι ότι εμείς περιμένουμε τις κληρώσεις για να βάλουμε στόχους.

Σαν να περιμένεις τα θέματα των πανελλαδικών για να πεις σε ποια σχολή στοχεύεις να περάσεις. :?
talirakis4

Δημοσίευση από talirakis4 »

γινεται καλη δουλεια πλεον στην ομαδα , στα χρονια σαβιδη ειναι με διαφορα η ποιο σοβαρη μεταγραφικη περιοδος οπου μεσα απο τα λαθη εμαθαν και δεν ειναι πλεον στην λογικη να κανουν μεταγραφες με το κιλο και το τι λεει ο οχλος αλλα με βαση τις αναγκες της ομαδας , αν συνεχισουμε ετσι σοβαροι σε 2-3 χρονια δεν θα εχουμε αντιπαλο
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”