Οντως, με 2 μερες διαφορα! Εισαι παλαιοτερος...hasio_john έγραψε:Gospi, άσχετο αλλά δες πόσο κοντά κάναμε εγγραφή στο site..
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οντως, με 2 μερες διαφορα! Εισαι παλαιοτερος...hasio_john έγραψε:Gospi, άσχετο αλλά δες πόσο κοντά κάναμε εγγραφή στο site..
obanebane έγραψε:jibbie έγραψε:δεν εχουν και τοση σημασια τα 6 δυνατα ματς οταν ο πρωταθλητης βγαινει στα πλεηοφ ρε. το ζητημα ειναι τα παραπανω εσοδα που θα χει και το αν αυτα θα μεταφραστουν σε πιο δυνατο ροστερ.
σφιξαν τα γαλατα.
Δηλαδή τώρα,είναι έκπληξη για κάποιον το αποτέλεσμα του γαύρου;
Ρε παιδιά με αντίπαλο ανύπαρκτο σε όλα του έπαιζε,όσοι ήταν στο άδειο γήπεδο,φώναξαν ένα Τούρκιέ και μετά ένα Ινσταμπουλ.
Η δυναμική τους είναι επιπέδου Ατρόμητου, εντάξει ίσως να είναι λίγο πιο δυνατοί αγωνιστικά,σε όλα τα υπόλοιπα ομως ειναι αυτού του επιπέδου.
Τι κατηγορία παίζει η Τρίγλια?zissos έγραψε:"Πολύ κοντά σε συμφωνία για την εξαγορά του ΑΦΜ της Τρίγλιας είναι οι άνθρωποι του Ηρακλή, με τις επαφές των δύο πλευρών να βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο."
Αυτοί το έχουν τερματίσει, μιλάμε για φάση σε άλλο επίπεδο πλέον
Δεν ξέρω καθόλουsal έγραψε:Τι κατηγορία παίζει η Τρίγλια?zissos έγραψε:"Πολύ κοντά σε συμφωνία για την εξαγορά του ΑΦΜ της Τρίγλιας είναι οι άνθρωποι του Ηρακλή, με τις επαφές των δύο πλευρών να βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο."
Gawain1978 έγραψε:Συγνώμη Μπάνε αλλά είδες να βρυζω ή να χαρακτηρίζω εγώ άσχημα;obanebane έγραψε:Καλά σας λέει ρε,κόψτε τις μαλακιες,να πω ότι υπήρχε και λόγος,για το τίποτα αρπαχτηκατε.
Και σε σένα την είπα έμμεσα πριν αλλά δεν έβγαλες τέτοια αντίδραση αν και να πω την αλήθεια για σένα ανησυχούσα παραπάνω![]()
Πλάκα κάνω
Κάπου είχα διαβάσει πως θα αγόραζαν το ΑΦΜ του Βόλου, αλλά μάλλον βρήκαν της Τρίγλιας σε τιμή ευκαιρίαςzissos έγραψε:Δεν ξέρω καθόλουsal έγραψε:Τι κατηγορία παίζει η Τρίγλια?zissos έγραψε:"Πολύ κοντά σε συμφωνία για την εξαγορά του ΑΦΜ της Τρίγλιας είναι οι άνθρωποι του Ηρακλή, με τις επαφές των δύο πλευρών να βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο."
κατσε με προβληματισες τωρα. αν ειναι προσον η ειρωνεια, που το κακο;Gospi έγραψε: Η ειρωνια ειναι το πιο ευκολα αποκτησιμο προσον. Η ανοχη της αντιθετης αποψης και ο σεβασμος της ειναι απο τα πιο δυσκολα πραγματα και απαιτει παιδεια.
Προβληματιστειτε λιγο κανει καλο
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk