Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από Gospi »

Μα δεν διαφωνω.Καλα εκανε και έσπασε και καλα κανει και τους διωχνει
Αλλα οχι εις βαρος του ΠΑΟΚ οχι εις βαρος του Φερειρα.
Εχουν φυγει 8 παίχτες ενας δεν υπολογιζεται αρα συνολο 9 εκτος ομαδας και εχουν ερθει μολις 4 με τους 2 να ειναι στοιχηματα για το μακρινο μελλον.
Δεν παει ετσι.
Αλλος κανει την μαλακια αλλος πληρώνει το μάρμαρο? Γιατι ετσι δεν τιμωρεις τους παίχτες αλλα την ομαδα και τον προπονητη.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Δεν ξερουμε τι εχει παιχτει ρε gospi και τι έχει ειπωθεί αναμεσα σε διοικηση και προπονητή.
Και όσο δεν βγαινουν να μιλησουν, αλλο τόσο θα νομίζει ο κόσμος τα δικά του.

Δεν ειμαι σιγουρος ότι υπάρχει άνθρωπος στην διοικηση (στα ψηλα κλιμακια) που να μπορεί να ξεχωρισει μια σαρδέλα από έναν αστακο (που ελεγε και μια ψυχή), όπως επίσης και πιστευω ότι ίσως η λέξη "πρωταθλητισμός" να αντηχεί αλλιώς στα αυτια του Φερέιρα, αλλιώς στου Ιβάν και αλλιώς σε εμάς...

Ο "αφελής" Πορτογάλλος αν θεωρεί ότι με αυτο το ρόστερ δεν θα πετύχει τους στόχους του, μπορει αν θέλει, να μην κάτσει να χαλάσει την υστεροφημία του, να παραιτηθεί και να πάει σε άλλη ομάδα, στην οποια θα αναδειχθεί καλύτερα. Αν είναι τόσο φιλοχρήματος στα 42 του και βαζει τα λεφτά πανω απο την καριερα (που δεν το νομιζω), τότε θα ήταν πολύ μ@κακας... Που δεν είναι.

Άρα ολοι κατι win win βλεπουν στην ολη κατάσταση, με το σκεπτικο τους ο καθένας.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ακόμα δεν ολοκληρώθηκε το ροστερ, το μόνο φάουλ που βρίσκω είναι με Ακπομ, μεγάλο φάουλ βέβαια αλλά υποκειτε στους γραφτους και άγραφους νόμους των μεταγραφών.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Απλα ρε συ Παοκοβιε μαλλον αργησε να ολοκληρωθει το ροστερ και κινδυνευουμε να μεινουμε με το πουλι στο χερι ..

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Maximus έγραψε:Δεν ξερουμε τι εχει παιχτει ρε gospi και τι έχει ειπωθεί αναμεσα σε διοικηση και προπονητή.
Και όσο δεν βγαινουν να μιλησουν, αλλο τόσο θα νομίζει ο κόσμος τα δικά του.

Δεν ειμαι σιγουρος ότι υπάρχει άνθρωπος στην διοικηση (στα ψηλα κλιμακια) που να μπορεί να ξεχωρισει μια σαρδέλα από έναν αστακο (που ελεγε και μια ψυχή), όπως επίσης και πιστευω ότι ίσως η λέξη "πρωταθλητισμός" να αντηχεί αλλιώς στα αυτια του Φερέιρα, αλλιώς στου Ιβάν και αλλιώς σε εμάς...

Ο "αφελής" Πορτογάλλος αν θεωρεί ότι με αυτο το ρόστερ δεν θα πετύχει τους στόχους του, μπορει αν θέλει, να μην κάτσει να χαλάσει την υστεροφημία του, να παραιτηθεί και να πάει σε άλλη ομάδα, στην οποια θα αναδειχθεί καλύτερα. Αν είναι τόσο φιλοχρήματος στα 42 του και βαζει τα λεφτά πανω απο την καριερα (που δεν το νομιζω), τότε θα ήταν πολύ μ@κακας... Που δεν είναι.

Άρα ολοι κατι win win βλεπουν στην ολη κατάσταση, με το σκεπτικο τους ο καθένας.
Ρι να πω ρε Μαξιμε...
Μ αυτην την διοικηση ειναι να απορεις...

talirakis4

Δημοσίευση από talirakis4 »

και ο περειρα εχει ευθύνες ασχετα αν καποια ατομα προσπαθουν να τον αγιοποιησουν , 1 χρονο του πηρε να μαθει να παιζει αμυνα,και αλλο τοσο θα του παρει να μαθει να κλειδωνει τα σκορ , εχουμε δρομο μπροστα μας ακομα και πιστευω σε 2-3 χρονια θα γαμαει και θα δερνει ο προ μας... απο εκει και περα ελατε λιγο στην θεση του ιβαν , οταν κατεβαζεις μια πανακριβη ομαδα απεναντι στους πιτσιρικαδες απληρωτους του βαζελου και σε γλεντανε , οταν παιζεις με τα λιμα της αεκ του εκατοσταρικου και σε παιζουν στα ισια , μην πω για ατρομιτους κτλ ... ε λογικο ειναι να νιωθεις λιγο μ@λ@κ@ς που δινεις εκατομυρια χωρις να πιανουν τοπο, και τωρα η φιλοσοφια της ομαδας ειναι παιχτες μικροι με υπεραξια ....
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

jibbie έγραψε:8 μηνες μετα φιλε, που ειναι αυτα τα προσωπα;
Μεταφορικά μιλώντας, όπως όταν σπάσει ένα κανάτι μερικά κομμάτια του γυαλιού είναι στον σκουπιδοτενεκέ, μερικά κάτω απ το χαλί και κάποια μικρά δεν φαίνονται μέχρι να τα πατήσεις.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Γλαφυρος αν μη τι αλλο!

Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Gospi έγραψε:Απλα ρε συ Παοκοβιε μαλλον αργησε να ολοκληρωθει το ροστερ και κινδυνευουμε να μεινουμε με το πουλι στο χερι ..

Με αντιπαλους την μπενφικα αρχικά και την κρασνονταρ τώρα ούτως ή άλλως υπάρχει αυτός ο κίνδυνος, ακόμα και αν είχε ολοκληρωθει το ροστερ. Κατανοητό βέβαια ότι όφειλαμε να είμαστε πανέτοιμοι αλλά υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που εισέρχονται και έχουν επηρεάσει τον οποίο σχεδιασμό.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Gospi έγραψε:Προεδρε εχω μια απορια και θελω να μου την λυσεις.
Αφού εξ αρχης ειχες σκοπο να πουλησεις ολους οσους μπορεις να πουλησεις για να κλεισεις την τρυπα, και να παίζει η ομαδα με την μιση Κ19, γιατι δεν εβαλες προπονητη τον Γκαρσια?
Ο Φερειρα ο ανθρωπος ξεκαθαρα εδω και 1 χρονο ζηταει συγκεκριμενα πραγματα. 2 ισαξιους σε καθε θεση. Θελει ενισχυση. Απαιτει παιχτες με συγκεκριμενο στυλ π να υπηρετούν το πλανο του!
Δηλαδη ακουσες τις απαιτησεις Φερειρα και ειπες "Ναι Αμπελ σε στηρίζω,και θα φροντισω να εχεις αυτα που ζητας" και απλα τον εγραψες στα κακαλα σου?
Δεν βγαινει ακρη να ξερεις...
Παρτο αλλιως

+++

Δε μπορει από τη μια μερια ο Αμπελ να είναι ο τέλειος που σε πέρασε Μπεσίκτας κ Μπενφίκα να σε βάζει ομίλους και συ να του φέρνεις πιτσιρίκια από τη κ20 κ τη Γεωργία ενώ σε έχει λυσει το οικονομικό πρόβλημα που είχες . Κι να τα ακούει από πάνω γιατί δε γύρισε το ματς ο Κουτσιας ο Βρακας κ ο Τζολης. Αυτά τα κάνουν άλλοι όχι ο Ιβαν που ξέρουμε
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Ο Ιβάν που ξέρετε? Ε όχι δα, μερικοί δεν τον μάθατε ποτέ. Και ούτε θα τον μάθετε.
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

4 επίσημα ματς. Δυο προκρίσεις σε προκριματικά τσου λου μια νίκη και μια ισοπαλία στο πρωτάθλημα. Αυτός δεν είναι μέχρι τώρα ο απολογισμός ή μου διαφεύγει κάτι;
Τον περίγυρο οικονομικό, κοινωνικο και τοπικό υποθέτω τον γνωρίζει η πλειοψηφία όσων εκφράζει απόψεις στο φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Αφού εξ αρχης ειχες σκοπο να πουλησεις ολους οσους μπορεις να πουλησεις για να κλεισεις την τρυπα, και να παίζει η ομαδα με την μιση Κ19, γιατι δεν εβαλες προπονητη τον Γκαρσια?
Επειδη ο Γκαρσια ειναι πιο χρησιμος ως προπονητης της U19.Ετοιμαζει μια χαρα τους παιχτες.Γιατι να το ρισκαρει και να χαλασει τη συνταγη;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

sn0ufel4 έγραψε:
Ο Φερειρα ο ανθρωπος ξεκαθαρα εδω και 1 χρονο ζηταει συγκεκριμενα πραγματα. 2 ισαξιους σε καθε θεση. Θελει ενισχυση. Απαιτει παιχτες με συγκεκριμενο στυλ π να υπηρετούν το πλανο του!
Δηλαδη ακουσες τις απαιτησεις Φερειρα και ειπες "Ναι Αμπελ σε στηρίζω,και θα φροντισω να εχεις αυτα που ζητας" και απλα τον εγραψες στα κακαλα σου?
Δεν βγαινει ακρη να ξερεις...
Παρτο αλλιως

+++

Δε μπορει από τη μια μερια ο Αμπελ να είναι ο τέλειος που σε πέρασε Μπεσίκτας κ Μπενφίκα να σε βάζει ομίλους και συ να του φέρνεις πιτσιρίκια από τη κ20 κ τη Γεωργία ενώ σε έχει λυσει το οικονομικό πρόβλημα που είχες . Κι να τα ακούει από πάνω γιατί δε γύρισε το ματς ο Κουτσιας ο Βρακας κ ο Τζολης. Αυτά τα κάνουν άλλοι όχι ο Ιβαν που ξέρουμε
Ένα οικονομικό πρόβλημα βέβαια που τεράστια ευθύνη έχει και ο ίδιος...μη τα ξεχνάμε αυτα
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Το οικονομικό πρόβλημα ειναι το ffp ή το ότι δεν έχει διάθεση να ρίξει άλλα λεφτά;
Δηλαδή κόβουμε το πο@@τσο μας ότι αν αυριο σου πει ένα τζινι ότι φφπ πάπαλα , ο επενδυτής Σαββίδης έχει 50 μύρια ζεστά για το μεγαλείο της ΠΑΟΚάρας ; Έτοιμος να πατήσει το κουμπί της μεταφοράς χρημάτων για μεταγραφές και δε τον αφήνει η κακιά ουεφα.

Η απόσταση Τούμπα Ροστοφ ξαφνικά φαντάζει νιμου λωκος δια δυο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”