Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
- kataramenos5
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Επιτελους.Εκτος απο ΟΑΣΘ(Λαμπρου) αεροδρομιο(Πριγιο,Ενρικε) τωρα θα παμε ΚΑΙ στα ΚΤΕΛ.

- sakis_the_fraud
Sorry για το off topic αλλα ωρες ωρες βγαινω απο τα ρουχα μου.
Ας το πουμε ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ μηπως και το καταλαβετε. Ο κατσε ΔΕΝ ειναι 6αρι.
Για να παιξεις στο 6 πρεπει να εχεις πολυ σωστη πρωτη πασα, να διαβαζεις το παιχνιδι και να καλυπτεις γρηγορα τις τρυπες. Φυσικα θελει και ποιοτικα μαρκαρισματα (οχι καθε επαφη φαουλ).
Πες μου ποιο απο τα παραπανω εχει ο κατσε που τον κανει 6αρι.
Τα 6αρια μας ειναι κανιας και τσιμιροτ.
Στο 8 εχεις τσιμιροτ, σαχοφ, χαριση, κατσε.
Απλως το προβλημα ειναι πως χαρισης και κατσε δεν εχουν πεισει μεχρι τωρα, για να εισαι πιο ανετος στο rotation.
Sent from my Xperia Z5 using Tapatalk
Δηλαδη για να καταλαβω, χθες που δεν επαιξε ο κανιας βασικος, αντικατασταθηκε απο τον κατσε;;;;barlow4 έγραψε:στο 6 καλυψη ειναι ο κατσε κ εσωτερικα μπορει κουτσα στραβα να καλυφθει κ απο αλλους.
Για να παιξεις στο 6 πρεπει να εχεις πολυ σωστη πρωτη πασα, να διαβαζεις το παιχνιδι και να καλυπτεις γρηγορα τις τρυπες. Φυσικα θελει και ποιοτικα μαρκαρισματα (οχι καθε επαφη φαουλ).
Απλως το προβλημα ειναι πως χαρισης και κατσε δεν εχουν πεισει μεχρι τωρα, για να εισαι πιο ανετος στο rotation.
καλημέρα σε όλους.
γραφω εδώ μήπως το δει κανένας link για το χθεσινό παιχνιδι υπαρχει; δεν μπορεσα να το δω χθες
γραφω εδώ μήπως το δει κανένας link για το χθεσινό παιχνιδι υπαρχει; δεν μπορεσα να το δω χθες
- zarathustra79
Ο kace και ο καθε kace ειναι οτι του πει ο προπονητης. Δηλαδή δεν έχει παίξει ποτέ του 6 ο Kace; Επι δωνη ή stevens ή αναστασιαδη δεν έπαιξε ποτε ο kace ως 6ρι; Και δηλαδη οταν το κυριο χαρακτηριστικο του ειναι να κόβει τις επιθεσεις των αντιπαλων, αυτο ειναι κατι που κανει το 8ρι σε μια ομαδα; 6 8 48 δεν τα ξερω γω αυτα ειμαι ασχετος. Απλως πιστευω οτι οι ρολοι προσαρμοζονται στους παικτες που εχεις και οτι δεν ειναι τοσο ξεκαθαροι και απολυτοι.
Και στην τελικη πες ρε παιδι μου οτι δεν ειναι καλο 6ρι, οτι θες εναν που να κανει περισσοτερα πραγματα, αλλα οχι αυτο το απολυτο... Νομιζω οτι ο kace δεν παιζει οχι γιατι δεν τον θεωρει 6ρι ivic, αλλα γιατι εχει μεινει εξω απο τα πλανα του. Αν χρειαστει να παιξει, θα ειναι για μια δυο φορες και οχι παραπανω. Και σου λεει αν ειναι να αποκτηθει παικτης για τις μια δυο φορες που δε θα ειναι διαθεσιμοι καποιοι απο την τετραδα cimirot-canas-shakhov-χαρισης, ε κλαφτα χαράλαμπε.
Και στην τελικη πες ρε παιδι μου οτι δεν ειναι καλο 6ρι, οτι θες εναν που να κανει περισσοτερα πραγματα, αλλα οχι αυτο το απολυτο... Νομιζω οτι ο kace δεν παιζει οχι γιατι δεν τον θεωρει 6ρι ivic, αλλα γιατι εχει μεινει εξω απο τα πλανα του. Αν χρειαστει να παιξει, θα ειναι για μια δυο φορες και οχι παραπανω. Και σου λεει αν ειναι να αποκτηθει παικτης για τις μια δυο φορες που δε θα ειναι διαθεσιμοι καποιοι απο την τετραδα cimirot-canas-shakhov-χαρισης, ε κλαφτα χαράλαμπε.
- ΑποστόληςΑ
Δεν υπάρχει λόγος να γράφεις εξυπναδίστικα. Είναι σαφές το σχόλιο: Μεταξύ 3 φορ που οι δύο έχουν αφλογιστία και ο τρίτος μπορεί και βγάζει κάποια γκολ δεν κρατάς στην απόξω τον τρίτο. Τώρα που το κάναμε ευχόμαστε ο Prijovic να μην είναι χασογκόλης και να προσαρμοστεί άμεσα, γιατί αλλιώς τη χάσαμε τη βάρκα.goran 64 έγραψε:"Αν πέσει ο μπαλτάς και σκοτώσει το μωρό που δεν γεννήθηκε ακόμα" δηλαδή μας λέτε...ΑποστόληςΑ έγραψε:Το πρόβλημα είναι όπως ακριβώς το έγραψε ο Josh: Με δεδομένη την αφλογιστία των Αθανασιάδη και Κουλούρη αν δεν μας βγει ο Prijovic την κάτσαμε την βάρκα.![]()
Ο ορισμός της απαισιοδοξίας...![]()
Την λύση στο πρόβλημα πείτε μας λοιπόν...Να παίρναμε και κάνα δυο φορ ακόμα για σιγουριά???![]()
Ο Πριγιοβιτς, δεν γίνεται να μην παίξει μεγάλη μπάλα, συνολικά.
Επιθετικός που όταν σκοράρει, έχει 70 παλμούς, μην τον φοβάσαι
SM-G935F
Επιθετικός που όταν σκοράρει, έχει 70 παλμούς, μην τον φοβάσαι
SM-G935F
Και αν δεν μας βγει η δεν δέσει ο Ενρίκε και αν ο ουαρντα κάνει το στρατιωτικό του στην Αίγυπτο και μείνει εκεί ?Και αν η γιαγιά μου είχε ρουλεμάν τι θα ήτανε ? Το αν το σπειρανε και δεν φύτρωσε λένε και οι αγρότες μας
:)
Και αν ο Κλάους έβαζε τα 10 γκολ πού έβαζε ως συνήθως άλλες χρονιές πρώτοι θα είμασταν

Και αν ο Κλάους έβαζε τα 10 γκολ πού έβαζε ως συνήθως άλλες χρονιές πρώτοι θα είμασταν
Εάν δε βγει ο Πρίγιοβιτς...τι;;
Θέλετε να σας πω άλλα 10 εάν, με την ίδια πιθανότητα, που αντιστοιχούν σε επιπλέον δέκα μεταγραφές; ..
Θέλετε να σας πω άλλα 10 εάν, με την ίδια πιθανότητα, που αντιστοιχούν σε επιπλέον δέκα μεταγραφές; ..
Αν γράφω του λόγου μου εξυπναδίστικα Απόστολε, κάποιοι γράφετε από καταστροφολογικά έως κατακλυσμιαία και μάλιστα δίχως καμιά μα καμία αφορμή...ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν υπάρχει λόγος να γράφεις εξυπναδίστικα. Είναι σαφές το σχόλιο: Μεταξύ 3 φορ που οι δύο έχουν αφλογιστία και ο τρίτος μπορεί και βγάζει κάποια γκολ δεν κρατάς στην απόξω τον τρίτο. Τώρα που το κάναμε ευχόμαστε ο Prijovic να μην είναι χασογκόλης και να προσαρμοστεί άμεσα, γιατί αλλιώς τη χάσαμε τη βάρκα.goran 64 έγραψε:"Αν πέσει ο μπαλτάς και σκοτώσει το μωρό που δεν γεννήθηκε ακόμα" δηλαδή μας λέτε...ΑποστόληςΑ έγραψε:Το πρόβλημα είναι όπως ακριβώς το έγραψε ο Josh: Με δεδομένη την αφλογιστία των Αθανασιάδη και Κουλούρη αν δεν μας βγει ο Prijovic την κάτσαμε την βάρκα.![]()
Ο ορισμός της απαισιοδοξίας...![]()
Την λύση στο πρόβλημα πείτε μας λοιπόν...Να παίρναμε και κάνα δυο φορ ακόμα για σιγουριά???![]()

Και δεν είναι η πρώτη, ούτε η δεύτερη φορά που το κάνετε, αλλά η πολλοστή δυστυχώς...

Συγγνώμη αν μια ευθεία ερώτηση για την λύση στο ανύπαρκτο-υποθετικό εντελώς πρόβλημα που ανακαλύψατε σε φαίνεται "εξυπνακισμός"...Δεν θα το ξανακάνω...

Που να μην απαντουσε ο Αποστολης...Αντε να το κανουμε λιανα.Αποκτας εναν νεο παικτη ο οποιος μαλιστα ηταν εκτος παιχνιδιων οπως ο Ιβιτς ειπε για καιρο και χρειαζεται ρυθμο εκτος απο οσα ολα μπορει να συνεπαγεται ο ερχομος ενος νεου παικτη,χρονο προσαρμογης,δεσιμο,ομοιογενεια και οτι αλλο.Το θεμα σε αυτο που εγραψε ο Αποστολης αλλα και εγω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ.Αποκτας και παλυ εναν παικτη που εχει οτι εχει ο Κλαους και ο Κουλουρης και θεωρητικα ακομα παραπανω αλλα δεν εχει αυτα του Περειρα που ειναι πιο περιφερειακο φορ ,μπορει να συνυπαρξει μαζι του και σε σχεση με τους αλλους δυο δεν εχει χασει την επαφη με τα διχτυα.Αυτο που γραψαμε πολυ απλα ειναι πως δεν εχει λογικη να διωξεις αυτον αλλα εναν απο τους 2 αλλους και να τον αναβαθμισεις σε δευτερη επιλογη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Δευ 30 Ιαν 2017, 12:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στο αν Αποστολη, βαλε αν ο Κλάους αρχίσει να βάλει πάλι γκολ ? Λέμε τώρα εσύ λές ότι ξαφνικά όλοι μαζί και ο Σέρβος να πάθουν αφλογιστια ..... Πολύ υπερβολικόΑποστόληςΑ έγραψε:Το πρόβλημα είναι όπως ακριβώς το έγραψε ο Josh: Με δεδομένη την αφλογιστία των Αθανασιάδη και Κουλούρη αν δεν μας βγει ο Prijovic την κάτσαμε την βάρκα.
αν τα εχει ολα αυτα που λες δε θα ειναι τριτη επιλογη αλλα πρωτη.κατα τα αλλα ο κατσε εχει παιξει μια χαρα 6αρι σε εμας κ κυριως ως 6αρι χρησιμοποιηθηκε.το οτι καθε μαρκαρισμα ειναι φαουλ ισχυει αν τον θυμασαι μονο την πρωτη χρονια του,αντε και λιγο απο την επομενη.ισως δε θυμασαι που ολοι εδω μεσα μιλουσαμε για τη βελτιωση του,για το οτι δειχνει να εχει ωριμασει και οτι πλεον κανει πιο μεστο παιχνιδι.οτι φερε λατσιο 2 μυρια τουλαχιστον αν θελεις και παρτον(αλλοι λεγανε οτι τα 2 ειναι ψιχουλα).προφανως και στο ενδιαμεσο ο κατσε εκανε ενα καρο επαγγλεματικες βλακειες και επεσε σε δυσμενεια.και τωρα πρεπει να αποδειξει τα παντα απο την αρχη.γιατι το ταλεντο μπορει να το εχει αλλα το επιπεδο ακομα δεν το ειχε που μου ηθελε μεγαλεια.το διαπιστωσε και στην τσεχια.διαπιστωσε οτι δεν ειναι ακομα παικτης που αν τον παρεις τον βαζεις βασικο κ αναντικαταστατο.ξαφνικα λοιπον μιλαμε για τον κατσε λες και ειναι ο ριαν καπαγιαννιδης η ο μαριφαλιεφ.sakis_the_fraud έγραψε:Sorry για το off topic αλλα ωρες ωρες βγαινω απο τα ρουχα μου.
Δηλαδη για να καταλαβω, χθες που δεν επαιξε ο κανιας βασικος, αντικατασταθηκε απο τον κατσε;;;;barlow4 έγραψε:στο 6 καλυψη ειναι ο κατσε κ εσωτερικα μπορει κουτσα στραβα να καλυφθει κ απο αλλους.
αυτο που ειπα ειναι οτι αν χρειαστει μπορει να βοηθησει.και μαλιστα ειναι αλλαγη πολττελειας.και μπορει να βοηθησει μια χαρα κ το εχει αποδειξει.οτι γενναρη μηνα δεν ειναι δυνατον να εχεις τον κατσε στον παγκο και να ψαχνεις ακομα εναν παικτη για συμπληρωμα σε μια ομαδα που εχει 100 μεσους.ας φυγει ο κατσε,να δουμε τι θα γινει και με χαριση το καλοκαιρι κ βλεπουμε για βαθος παγκου στο 6αρι.
Εφταιγε ομως ο φακουντο που ηθελε περισσοτερο χρονο.. και εγω αν ημουν στην θεση του και εβλεπα οτι αυτοι που ειναι απο μπροστα μου στο rotation ειναι ανυπαρκτοι εδω και 6 μηνες και εγω οποτε μπαινω μεσα ειτε κανω γκολ ειτε δινω ασσιστ θα απαιτουσα παραπανω χρονο.. εδω στο 1/5 των αγωνων ειχε τα περισσοτερα γκολ στην ομαδα..joshua έγραψε:Που να μην απαντουσε ο Αποστολης...Αντε να το κανουμε λιανα.Αποκτας εναν νεο παικτη ο οποιος μαλιστα ηταν εκτος παιχνιδιων οπως ο Ιβιτς ειπε για καιρο και χρειαζεται ρυθμο εκτος απο οσα ολα μπορει να συνεπαγεται ο ερχομος ενος νεου παικτη,χρονο προσαρμογης,δεσιμο,ομοιογενεια και οτι αλλο.Το θεμα σε αυτο που εγραψε ο Αποστολης αλλα και εγω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ.Αποκτας και παλυ εναν παικτη που εχει οτι εχει ο Κλαους και ο Κουλουρης και θεωρητικα ακομα παραπανω αλλα δεν εχει αυτα του Περειρα που ειναι πιο περιφερειακο φορ ,μπορει να συνυπαρξει μαζι του και σε σχεση με τους αλλους δυο δεν εχει χασει την επαφη με τα διχτυα.Αυτο που γραψαμε πολυ απλα ειναι πως δεν εχει λογικη να διωξεις αυτον αλλα εναν απο τους 2 αλλους και να τον αναβαθμισεις σε δευτερη επιλογη.
Τελος παντων το θεμα ειναι τωρα τι γινετε.. διοτι ο ΠΑΟΚ συνεχιζει να παιρνει ΕΛΑΧΙΣΤΑ απο την θεση "9" και δεν γινεται συνεχεια να σε ξελασπωνουν τα μπακ .. διοτι και απο τα εξτρεμ δεν εχουμε παρει τα γκολ που θα επρεπε βασει των τελικων προσπαθειων που κανουμε ανα αγωνα.
Ας ελπισουμε σε γρηγορη προσαρμογη του κοτσιδα..