Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από goran 64 »

Είτε να πάρουμε δύο κανονικά στόπερ επιτέλους (π.χ. Varela, Douglas) και να είναι και στην..................... πρίζα ο Τζαβ... :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 18 Ιουν 2016, 10:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

desperando έγραψε:Ε όχι και πεμπτο σέντερ μπακ όταν το τρίτο και τέταρτο είναι ο Μαλεζάς που είναι σε πολύ κακή κατάσταση σωματικά και ο χατζή που ακόμα έχει πολλά ψωμιά για να δείξει ότι είναι παίκτης επιπέδου ΠΑΟΚ.
Προσωπικά δεν θα ήθελα να πάμε στην απόκτηση ενός μόνο στόπερ
Πρώτον γιατί δεν εμπιστεύομαι πολύ τα άλλα δύο στόπερ και δεύτερον γιατί θέλω και ένα στόπερ να έχει στην μπριζα τον τζαβελλα. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν ήθελα να φύγει οβιτορ.
Με ένα τριακοσαριήταν μια χαρά τρίτο στόπερ.
Τώρα είμαστε αναγκασμένοι είτε να πάμε με μαλεζα χατζή σαν μπακ απ όπου είναι τεράστιο Ρίσκο.
Είτε να ψάξουμε και για ένα δεύτερο στόπερ με λίγα χρήματα και μεγάλο ρισκο
Προσωπικά θεωρώ Μαλεζά και Χατζη καλύτερους του Βίτορ. Δεν θέλω να εξηγήσω τους λόγους. Η ουσία είναι ότι και η διοίκηση το ίδιο πιστεύει αλλιώς δεν θα είχαν πεί στην συνεντευξη ότι ψάχνουν για κάτι καλύτερο απο τον Βίτορ. Κάποιοι θα πουν είναι το οικονομικό (η ανανέωση). Εγώ νομίζω ότι ήταν απλά ένα σεντερ μπακ που δεν έχει τα χαρακτηριστικά για τον νέο ΠΑΟΚ και καλώς έφυγε (τονίζω το ῾νέο῾ γιατί ίσως για τον περσινό ΠΑΟΚ ο Βίτορ να ήταν μιά χαρά).
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Magpies4 έγραψε:
desperando έγραψε:Ε όχι και πεμπτο σέντερ μπακ όταν το τρίτο και τέταρτο είναι ο Μαλεζάς που είναι σε πολύ κακή κατάσταση σωματικά και ο χατζή που ακόμα έχει πολλά ψωμιά για να δείξει ότι είναι παίκτης επιπέδου ΠΑΟΚ.
Πρώτον γιατί δεν εμπιστεύομαι πολύ τα άλλα δύο στόπερ και δεύτερον γιατί θέλω και ένα στόπερ να έχει στην μπριζα τον τζαβελλα. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν ήθελα να φύγει οβιτορ.
Τώρα είμαστε αναγκασμένοι είτε να πάμε με μαλεζα χατζή σαν μπακ απ όπου είναι τεράστιο Ρίσκο.
Προσωπικά θεωρώ Μαλεζά και Χατζη καλύτερους του Βίτορ. Δεν θέλω να εξηγήσω τους λόγους. Η ουσία είναι ότι και η διοίκηση το ίδιο πιστεύει αλλιώς δεν θα είχαν πεί στην συνεντευξη ότι ψάχνουν για κάτι καλύτερο απο τον Βίτορ. Κάποιοι θα πουν είναι το οικονομικό (η ανανέωση). Εγώ νομίζω ότι ήταν απλά ένα σεντερ μπακ που δεν έχει τα χαρακτηριστικά για τον νέο ΠΑΟΚ και καλώς έφυγε (τονίζω το ῾νέο῾ γιατί ίσως για τον περσινό ΠΑΟΚ ο Βίτορ να ήταν μιά χαρά).[/σquote]
μαν πίστευε το ίδιο και ο Ίβιτς δεν θα έβαζε τον βιτορβασικό σε όσα παιχνίδια ήταν διαθέσιμος
Ενώ ο χατζή πει ρε μόνο κάτι λεπτά ως αλλαγή.

Αν ίσχυε κάτι τετοι δεν θα εμπιστεύονταν τις τύχες της ομάδας στα δύο τελευταία κρίσιμα ματς σε έναν φευγατο
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

συμφωνώ ότι θέλουμε 2 σέντερ μπακ

ο μαλεζάς δεν είναι πλέον ούτε για τέταρτος.. δυστυχώς
Άβαταρ μέλους
goran 64

Πωπω παιδιά...Κατακαλόκαιρο έπιασε!!! :shock: :shock:

Απόδειξη οι "επαναλήψεις" που παίζονται ως ειδήσεις στα δεξιά της κεντρικής, π.χ. "Μεταγραφές με χαρακτήρα" που με θυμίζουν το "Δυο ξένοι" & "Το ρετιρέ" του πουστομεγ@κάναλου κάθε καλοκαίρι σε καθημερινή βάση!!! :o :o

Ούτε παπάς δεν κυκλοφορεί με τέτοιες ζέστες...αν και ψυχοσάββατο... :D

Είναι και μαύρα και ζεστά τα ράσα...λογικό... :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 18 Ιουν 2016, 10:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

pilotos έγραψε:
john4serres έγραψε:ζω για την ημερα που θα μπω φορουμ και θα εχει δημιουργηθει τοπικ νεου παικτη ! :evil:
Ας ανοίξουμε ένα στον "άγνωστο νέο παίκτη" , σαν τους αρχαίους Αθηναίους

SM-G935F
:lol: :lol: :lol:

ΥΓ Καλα ολα αυτα αλλα δεκαρι πηραμε?
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Despe δεν εννοουσα οτι θα ειναι παικτικα το 5ο στοπερ.Αριθμητικα το λεω
Άβαταρ μέλους
goran 64

kataramenos5 έγραψε:
pilotos έγραψε:
john4serres έγραψε:ζω για την ημερα που θα μπω φορουμ και θα εχει δημιουργηθει τοπικ νεου παικτη ! :evil:

SM-G935F

ΥΓ. Καλά όλα αυτά αλλά δεκάρι πήραμε?
Τον Αύγουστο είπαμε βρε...Που έχει και εκπτώσεις...Να χοντρύνει λίγο κι ο λωσκό απ τις διακοπές... :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 18 Ιουν 2016, 11:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Τωρα παίρνεις τους βασικούς σου δλδ ενα σεντερμπακ όπως το θες για βασικο

Αν πουλήσεις κ εχεις λεφτα τοτε πας πχ για τρίτο που λετε αν δεν εμπιστεύεται Χατζ σε επένδυση πχ καναν νεαρό με αγορά (αν κ για μενα αν αξίζει ο πόυγγουρας πρεπει να ναι πέμπτο Μπακ)

Αν για μακ δε μπούνε πολλοι βλεπω το ποσο να μειώνεται ... Μακαρι να μπουν κι Αλλοι

Βαρέλα ιδανικός όσο μπορει να καταλάβεις απο βιντεο

Εκτος αν παρουμε της ντνιπρο το Βραζιλιάνο οποτε μετα ο μποικο μονος του θα ρθει πιο εύκολη προσαρμογή δε γινεται
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

kataramenos5 έγραψε:
pilotos έγραψε:

SM-G935F

ΥΓ Καλα ολα αυτα αλλα δεκαρι πηραμε?

:opaokara: :lol: :x
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Οταν ο οσφπ έπαιζε με βασικούς.... Μποτία και Ντα Κόστα, η αεκ με Αρθρο και Λαμπρόπουλο, τότε ο Μαλεζάς είναι μια χαρά για 3η ή 4η λύση. Και στα πλευ οφ ήταν σταθερος και δικαια τον εμπιστευτηκε ο Ιβιτς.
Βλέπω να γινεται μια μεταγραφή. Πάμε για ένα καλό και ποιοτικό στοπερ που να συνδιάζει πολλά πράγματα.

Το ιδανικότερο βέβαια θα ηταν να πέρναμε τον Βαρέλα που ειναι γρηγορος και τεχνίτης και δίπλα του ένα θηρίο στυλ Ντουγκλάο (τον παλιό της Καβάλας) που παίζει τωρα στην Τουρκία. Είναι άλλο πράγμα όμως το επιθυμητό και άλλο το εφικτό...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien την Σάβ 18 Ιουν 2016, 11:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

desperando έγραψε:
Magpies4 έγραψε:
Προσωπικά θεωρώ Μαλεζά και Χατζη καλύτερους του Βίτορ. Δεν θέλω να εξηγήσω τους λόγους. Η ουσία είναι ότι και η διοίκηση το ίδιο πιστεύει αλλιώς δεν θα είχαν πεί στην συνεντευξη ότι ψάχνουν για κάτι καλύτερο απο τον Βίτορ. Κάποιοι θα πουν είναι το οικονομικό (η ανανέωση). Εγώ νομίζω ότι ήταν απλά ένα σεντερ μπακ που δεν έχει τα χαρακτηριστικά για τον νέο ΠΑΟΚ και καλώς έφυγε (τονίζω το ῾νέο῾ γιατί ίσως για τον περσινό ΠΑΟΚ ο Βίτορ να ήταν μιά χαρά).[/σquote]

μαν πίστευε το ίδιο και ο Ίβιτς δεν θα έβαζε τον βιτορβασικό σε όσα παιχνίδια ήταν διαθέσιμος
Ενώ ο χατζή πει ρε μόνο κάτι λεπτά ως αλλαγή.

Αν ίσχυε κάτι τετοι δεν θα εμπιστεύονταν τις τύχες της ομάδας στα δύο τελευταία κρίσιμα ματς σε έναν φευγατο
Ο Στέλιος παίζει συνήθως αριστερό CB και τα πήγε πολύ καλά. Βίτορ και Χατζη παίζουν δεξιά. Ο Χατζη προέρχεται απο τραυματισμό και ήταν ανέτοιμος και χωρίς εμπειρία πλειόφ. Το ότι έβαλε τον Βίτορ έχει να κάνει με αυτούς τους λόγους (ο Μαλεζάς αντικατέστησε τον Τζαβέλλα). Αρα παίρνουμε δεξί σέντερ μπακ για βασικό (αντιΒίτορ) με τον Χάτζη σαν νούμερο 2. Στα αριστερά θα είναι ο Τζαβέλλας (1) και ο Μαλεζάς (2). Πιστεύω όμως ότι θα πάρουμε και δεύτερο σεντερ μπακ, ίσως για βασικό (μάλλον αριστερό; κανείς δεν ξέρει) οπότε ίσως υπάρξουν αλλαγές στα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

To ιδανικο θα ηταν να αποχωρησει ο Μαλεζας ή να δοθει δανεικος ο Χατζηισαιας και να παμε σε μια 5αδα

Τζαβελλα-Douglas-Varela-Xατζηισαιας/Μαλεζας-Πουγγουρας

Ετσι εισαι κομπλε και στο υψος και στην δυναμη και στην ταχυτητα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Γιατι τον υποτιμάμε ετσι τον Χατζ .;. Ναι εκανε κακο κλείσιμο αλλα εχει δειξει καλα στοιχεία κ η προετοιμασία θα βγάλει τους βασικους κανεις δεν εχει σίγουρη θεςη ...

Ο μανατζερ του μακ ειπε εχουν αδεια για διαπραγματευσεις ... Οποτε τα περί ανανέωσης ξεχάστε τα
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Για τον βαρελα πάντως που ρώτησα άνθρωπο που ασχολείται αποκλειστικά με το ρουμανικο ποδοσφαιρο μου είμαι ότι τέτοιο στόπερ δεν υπάρχει στην Ελλάδα χρόνια τώρα.

Και επειδή και γω έχω το πρόβλημα που έχει ο κλοκας. ..Δεν θέλω μαύρους σέντερ μπακ γιατί θεωρώ ότι κολλάει το κεφάλι τους ''κάτι σαν τον Βίκτορ αλλά Χ 10'', μου είπε ότι πέρα από την ταχύτητα του και την παρά πολύ καλή τεχνική του για στόπερ παίζει με μυαλό και έχει ηγετικό χαρακτήρα.

Τώρα θα πει κάποιος πως είναι δυνατόν αυτός ο παίκτης να έπαιζε Ρουμανία αλλά και πως δεν ενδιαφέρονται κάποιοι σύλλογοι από μεγαλύτερα πρωταθλήματα. .. Δεν ξέρω.

Α και το μόνο του μειονέκτημα λέει είναι ότι πολλές φορές από την μεγάλη του αυτοπεποίθηση κάνει κατάχρηση σε τριπλά σε χώρους που απαγορεύεται ή αφήνει την άμυνα και θα τον δεις μέσα στο αντίπαλο κουτί.

Γενικά με έχει ψήσει πολύ πάντως...
Απλά θα ήθελα και ακόμα ένα στοπερ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”