+1926Macho έγραψε:Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Δεν έχεις ψηλώσει ακόμη σαν ομάδα τόσο ώστε να βάλει το μαχαίρι στο λαιμό ενός ποδοσφαιριστή που πολιορκεί η μισή Ευρώπη -είτε για αγωνιστικούς είτε για επικοινωνιακούς λόγους- και να τον αναγκάσεις να υπογράψει επειδή οι ΠΑΟΚτσήδες "γκρινιάζουν". Η πρόταση του ΠΑΟΚ είναι για ένα μόνο χρόνο και μαζί με τα bonus είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ για παίκτη, ούτε 2 ούτε 3, εντολή Σαββίδη.Το αν θα τη δεχτεί, και το πότε επαφίεται δυστυχώς στο αν και πότε θα γουστάρει ο παίκτης. Όποιος και να αποκτηθεί ο προγραμματισμός λέει Αθανασιάδη στο Europa, και καλώς κατά την άποψή μου.
Στηρίξτε τα παιδιά που φοράνε ήδη τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ένα προπονητή που δουλεύει παθιασμένα και ένα ΤΔ που λειτουργεί όπως ΠΡΕΠΕΙ να λειτουργεί και την τόση έντονη ροπή για κριτική και γκρίνια ασκήστε την εκεί ου πραγματικά νοσεί η ΠΑΕ: στην θωράκιση της ομάδας εξωαγωνιστικά.
Κλείνοντας, πως κάποιοι αναφέρετε πως το περσινό ρόστερ ήταν καλύτερο με παίκτες τους οποίους κράζατε νυχθημερόν (δικαίως πολλούς) και δεν πρόσφεραν τίποτα (στον ΠΑΟΚ, δεν με ενδιαφέρει αν ήταν υπερπαίκτες στις προηγούμενες ή επόμενες ομάδες τους) αποτελεί ένα ακόμη εκνευριστικό τμήμα του μωσαϊκού ερωτήματος: "Γιατί οι ΠΑΟΚτσήδες αυτοκαταστρέφονται;"
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
ωραίος ο ματσο
πολλοι νομιζουν οτι ειναι ρεαλ ο ΠΑΟΚ και ισπανια η χωρα
απο κει και περα ψαχτειτε οι ψαγμενοι για ελευθερους να παρουμε μια γευση
μη τσιμπατε για μπερμπα. πολυ δυσκολα
πολλοι νομιζουν οτι ειναι ρεαλ ο ΠΑΟΚ και ισπανια η χωρα
απο κει και περα ψαχτειτε οι ψαγμενοι για ελευθερους να παρουμε μια γευση
μη τσιμπατε για μπερμπα. πολυ δυσκολα
-
blackjack80
Κανέναν δεν θα πάρουν πέταξαν το ονομα του Βούλγαρου για να μην κραζουμε
ερθει δεν ερθει μαρεσει οτι προσπαθησαν ημουν σιγουρος για ιβαν
απο κει και περα για τα 34 του χρονια και δεν κανει κτλ
ο κοβασεβιτς ηρθε στην ιδια ηλικια ελλαδα και εβαλε σε δυο χρονια 40 γκολ σε 60 περιπου παιχνιδια και ο μπερμπα ειναι κλασεις καλυτερος
απο κει και περα για τα 34 του χρονια και δεν κανει κτλ
ο κοβασεβιτς ηρθε στην ιδια ηλικια ελλαδα και εβαλε σε δυο χρονια 40 γκολ σε 60 περιπου παιχνιδια και ο μπερμπα ειναι κλασεις καλυτερος
-
ron-swanson
Ρε παιδια ο Μπερμπατοφ ποτε ετρεξε τελευταια φορα για να θελει και φυσικη κατασταση; Να περπαταει (και να μαγευει) τον θυμαμαι!
Παντως κατι μου λεει πως θα μας τον φανε οι Αγγλοι σημερα... Δυστυχως ειναι πολυ δυσκολο να ψησεις παιχτη να ερθει να παιξει στα χωραφια της Βεροιας, των Ιωαννινων, της Τριπολης, της Λιβαδειας οταν μπορει να παει εκει που το ποδοσφαιρο ειναι γιορτη.
Παντως κατι μου λεει πως θα μας τον φανε οι Αγγλοι σημερα... Δυστυχως ειναι πολυ δυσκολο να ψησεις παιχτη να ερθει να παιξει στα χωραφια της Βεροιας, των Ιωαννινων, της Τριπολης, της Λιβαδειας οταν μπορει να παει εκει που το ποδοσφαιρο ειναι γιορτη.
Φερτε Μπερμπατοφ,Γκουρκιφ και Ραικοβιτς και εγω μετα θα βγω στην Τσιμισκη με φανελα eorptol να κανω κωλοτουμπες...
Μπα πάλι κάτι θα βρεις να γρινιαξεις στανταρακι αυτό σαν το ποσοστό που δίνει για κατάκτηση πρωταθληματος από τον γαβρο
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ron-swanson
Για Ραικοβιτς ο Πετρωτος γραφει
Επισης στο site της Uefa ειδα οτι την λιστα πρεπει να την στειλουμε μεχρι σημερα το βραδυ στις 12.
Aυτος ο Ραικοβιτς τοσο καλυτερος ειναι απο αυτους που εχουμε;Οι εξελίξεις εξαρτώνται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τον ίδιο ποδοσφαιριστή, ο οποίος θέλει να "ζυγίσει" τα δεδομένα γιατί έχει ένα θέμα με την οικογένειά του. Την όποια απόφασή του, πάντως, δεν θα αργήσει να την πάρει και άμεσα θα γνωστοποιήσει που θα συνεχίσει την καριέρα του. Τέλος, να σημειωθεί ότι και ο ατζέντης του Ραίκοβιτς, Ντέγιαν Βουκαντίνοβιτς, επιβεβαιώνει ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής του Σέρβου στον ΠΑΟΚ.
Επισης στο site της Uefa ειδα οτι την λιστα πρεπει να την στειλουμε μεχρι σημερα το βραδυ στις 12.
καλη περιπτωση ελευθερου απο χτες, ο jonathan pereira (εδω που φτασαμε..)
- pirate_salonica
Πάντως ό'τι και να γίνει,λαλακία σαν κι αυτή με τον Ντε Χέα δεν νομίζω να κάνουμε! 
-
ron-swanson
Παντως εδω και καποια λεπτα οι Αγγλοι γραφουν στο twitter οτι ο Μπερμπατοφ παει στην Αστον Βιλλα. Πρεπει να το ειπε το skysports απ οτι καταλαβαινω...
ο Μπερμπα προφανως και δν προκειται να ερθει ελλαδα απλα μας το ειπαν για να λεμε οτι προσπαθησαν η θα ερθει καποια εναλλακτικη η κανενας κ θα πας μεχρι γεναρη με κλαους