Πρέπει να το κοιτάξω πάτερ;
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
Πράγματι. Συνέχεια θα ακούω σήμερα. Θέλω να τους ακούω.

Μιά χαρα εισαι.
Να ακους και να γουσταρεις κι ας τους να .....................πονανε.
Αν σιγονταρεις κι ολας στην μλκια που εους δερνει ακολα καλυτερα.
Π.χ.,στην φαση του κλωναριδη μπορουσε να δωσει πεναλτυ,
θα μπορουσε ο Πετριτς ή ο Στιλ να βαλουν γκολ και να μας κανουν ...κηδεια...........
Δωσ' τους πονο Σπυροοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να ακους και να γουσταρεις κι ας τους να .....................πονανε.
Αν σιγονταρεις κι ολας στην μλκια που εους δερνει ακολα καλυτερα.
Π.χ.,στην φαση του κλωναριδη μπορουσε να δωσει πεναλτυ,
θα μπορουσε ο Πετριτς ή ο Στιλ να βαλουν γκολ και να μας κανουν ...κηδεια...........
Δωσ' τους πονο Σπυροοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τώρα τους φταίει που δεν έκλεισε ο κοντονής την Θύρα 4.
Θέλω να τους ακούω (για να χρησιμοποιήσω και το γνωστό σλόγκαν).
Θέλω να τους ακούω (για να χρησιμοποιήσω και το γνωστό σλόγκαν).
- ΑποστόληςΑ
Προτιμώ τον άλλον Jason.kataramenos5 έγραψε:Δηλαδη ο Αλαν δεν ειναι κατι σαν το μεξικανο Jason Bourne που αφοπλισε τους απαγωγεις και πηρε τηλεφωνο τις αρχες?Πεφτω απ τα συννεφα.
- ΑποστόληςΑ
Χαίρομαι που δεν είμαι οπαδός αυτής της ομάδας. Δεν ξεχνάω ότι στη Λεωφόρο παίζαμε με 10΄ από το 20΄χωρίς ο διαιτητής να αποβάλει τον Κουτρουμπή (από το πρώτο ημίχρονο), ως όφειλε.
Το ίδιο σενάριο έγινε και στο ΟΑΚΑ με τον Barbosa στο 78΄.
Και αναφέρομαι μόνο στα φετινά.
Το ίδιο σενάριο έγινε και στο ΟΑΚΑ με τον Barbosa στο 78΄.
Και αναφέρομαι μόνο στα φετινά.
-
Μπαρκαρούτσος
-
Asimos
Ειναι σε κατασταση σοκ ακόμη και καθοτι κρυφοαδελφες θα το περασουν στο ντουκου.
Roman τα μέχρι τώρα είναι μόνο από αρδ. Η γραμμή είναι ότι δε μας έπαιξε καλά ο αρετόπουλος και έπρεπε να είναι κλειστή η "4". Μία εικόνα, δηλαδή, του σαφώς αδικημένου.
Τα ωραία θα έρθουν στις εκπομπές τύπου "γεωργίου" όπου ανοίγουν οι τηλεφωνικές γραμμές. Το φοβερό είναι ότι και σχετικά μετριοπαθείς βάζελοι (όπως ένας φίλος που μου τηλεφώνησε πριν λίγο) πιστεύουν ακράδαντα ότι ο αρετόπουλος τους έσφαξε. Και ο συγκεκριμένος τον είδε τον αγώνα!!
Τα ωραία θα έρθουν στις εκπομπές τύπου "γεωργίου" όπου ανοίγουν οι τηλεφωνικές γραμμές. Το φοβερό είναι ότι και σχετικά μετριοπαθείς βάζελοι (όπως ένας φίλος που μου τηλεφώνησε πριν λίγο) πιστεύουν ακράδαντα ότι ο αρετόπουλος τους έσφαξε. Και ο συγκεκριμένος τον είδε τον αγώνα!!
Οι βαζελοι και οι υπολοιποι θα πρεπει να καταλαβουν οτι ο ΠΑΟΚ ειναι μεγαλη ομαδα και οπως οι διαιτητες παιζουν λιγο πολυ εδρα με τις ομαδες τους το ιδιο θα κανουν και στη τουμπα. Κακως για μενα αλλα αφου αυτη η τακτικη ισχυει θα ισχυει για ολους τους μεγαλους. Χτες ο διαιτητης δε σφυριξε παραπανω εδρα σε σχεση με τον αγωνα στη λεωφορο και σε καμια περιπτωση δε διαμορφωσε αποτελεσμα.
Ο αντιπρόεδρος της ζέλας που ακούω τώρα είπε ότι χθες έγινε από τον αρετόπουλο "χειρουργείο".
Μιλάει για αυτή τη διαιτησία ο βάζελος και λέει ότι τον χειρούργησαν.

Μιλάει για αυτή τη διαιτησία ο βάζελος και λέει ότι τον χειρούργησαν.
-
Asimos
κλαψα τωρα 94.6 για τους εν Αθηναις. Καταγγελουν το άρρωστο συστημα, αναφερουν τα δικαστικα θεματα της ΕΠΟ, η θεση του λαγου επι Αλαφουζου ειναι μπροστάρης και πληρωσε το τιμημα με τρομερες εις βαρος του διαιτησιες, δικαιες οι διαμαρτυρίες των παικτων τους καθως αδικουνται και χανουν τη συγκεντρωση τους, καθως σε καθε παιχνιδι εχουν τα ιδια.
Τον ρωταει ο αρδ αν ειναι καλυψη των αδυναμιων η διαιτησια και λεει να μην τα μπλεκουμε διοτι ειναι αλλα θεματα.
Τον ρωταει ο αρδ αν ειναι καλυψη των αδυναμιων η διαιτησια και λεει να μην τα μπλεκουμε διοτι ειναι αλλα θεματα.
-
Asimos
Ο βαζελος ειναι ο δουρειος ιππος του γαυρου. Εξω απο τη συμμαχία τωρα.
- Sick Bastard
Εγώ λέω να μαζευτούμε όλοι μαζί
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΒΑΖΕΛΟΓΑΒΡΟΥΧΑΝΟΥΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΡΕ ΒΑΖΕΛΟΓΑΒΡΟΥΧΑΝΟΥΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.