Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης (ΙΙ)
Η Σαχτάρ πήρε το πρώτο της το 2002, ποιά 20 χρόνια ?pgetsos έγραψε: Σε είκοσι χρόνια, μέχρι που πήγε ο Μιχελ, είχε 4. Μετά πήρε 5 σερί
Σα να λέμε Ολυμπιακός δηλαδή
Όχι ότι είναι αυτό το θέμα...
Αν καταλαβαίνω καλά τα γεγονότα λογικά την Κυριακή είχες στα χέρια σου τις παραιτήσεις Αρνεσεν και Αγγελιδη. Τις μεταγραφές είχαν αρχίσει να τις κλείνουν άλλοι πέραν του Αρνεσεν. Νομίζω πως αυτό τον ταρακουνησε τον Πόντιο και πήρε τις σωστές αποφάσεις.
Σαχταρ σιγά το χωριόfossa έγραψε:Bρε με εμένα ας γελάτε...Με τον ΠΑΟΚ να δεις τι γέλιο πέφτει στην Αθήνα και τον Πειραιά...logios έγραψε:Με εσένα............fossa έγραψε:Tσεχοσλοβάκος πρώην διαιτητής που ήρθε στον ΠΑΟΚ πριν ένα μήνα Πρόεδρος.
Βρε τον Ιβάν. Πλέον γελάμε.
Δεν πειράζει. Όλα καλά.
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εκεί πολυξερε υπηρχε το κατεστημένο της δυναμό κιεβου πριν τα σαρώσει όλα η σαχταρ αν δεν ξέρεις μην μιλάς.....fossa έγραψε:Ο Τζακ πήρε πρωταθλήματα με τη Μακάμπι, αυτός με τη Σαχτάρ στην Ουκρανία (μόνος του τα πήρε αυτά και είναι τρομερό κατόρθωμα να πάρεις πρωτάθλημα με τη Σαχτάρ στην Ουκρανία, όπως και με το γαύρο στην Ελλάδα, με τη Σέλτικ στη Σκωτία!!!).spyretto έγραψε: Από τους κορυφαίους διαιτητές στην Ευρώπη, με τετραετή θητεία στο κοινοβούλιο της Σλοβακίας και επικεφαλής στον τομέα διεθνών διοργανώσεων στην καλύτερη ομάδα της Ουκρανίας όπου επί θητείας του η Σακτάρ πήρε 5 πρωταθλήματα.
Καλά λες, δεν μας κάνει.
Επίσης είχε και θητεία στο κοινοβούλιο της Σλοβακίας οπότε μας κάνει.
Πήγε εκεί το 2008 και η Σαχτάρ έπαιρνε τα πρωταθλήματα απ'το 2002.
Αλλά ξαναγράφω δεν είναι αυτό το θέμα.
Αλλά ξαναγράφω δεν είναι αυτό το θέμα.
Είκοσι χρόνια που υπήρχε πρωτάθλημα Ουκρανίας. Γιατί ο Ολυμπιακός από το 91 μέχρι το 2010 είχε πάρει 15-16, όχι 4.fossa έγραψε:Η Σαχτάρ πήρε το πρώτο της το 2002, ποιά 20 χρόνια ?pgetsos έγραψε: Σε είκοσι χρόνια, μέχρι που πήγε ο Μιχελ, είχε 4. Μετά πήρε 5 σερί
Η σύγκριση θεωρώ ήταν άστοχη, δεν ήταν ότι η σαχταρ σαρωνε στο πρωτάθλημα για πλάκα για να πεις σιγά που πήρε πέντε σερί
Μα τι άστοχη φίλε μου? η Σαχτάρ μετά το 2002 είναι μόνιμα πρωταθλήτρια.Γιατί τη βάζεις απ'το 1990 ?pgetsos έγραψε:Είκοσι χρόνια που υπήρχε πρωτάθλημα Ουκρανίας. Γιατί ο Ολυμπιακός από το 91 μέχρι το 2010 είχε πάρει 15-16, όχι 4.fossa έγραψε:Η Σαχτάρ πήρε το πρώτο της το 2002, ποιά 20 χρόνια ?pgetsos έγραψε: Σε είκοσι χρόνια, μέχρι που πήγε ο Μιχελ, είχε 4. Μετά πήρε 5 σερί
Η σύγκριση θεωρώ ήταν άστοχη, δεν ήταν ότι η σαχταρ σαρωνε στο πρωτάθλημα για πλάκα για να πεις σιγά που πήρε πέντε σερί
Ο γαύρος άρχισε μετά το '97. Γιατί τον βάζεις από το '91 ? το προηγούμενό του ήταν το '87.
γενικα το παραδειγμα ειναι αστοχο, απο τη στιγμη που η σαχταρ δεν εχει σαν το γαυρο καποια παραγκα κτλ κτλ ,αλλα έκανε και σημαντικά βήματα στο ευρωπαϊκο στερέωμα ενώ στο εσωτερικό της είχε να αντιμετωπίσει ισχυροτάτους αντιπάλους, μεταλιστ,ντιναμο,ντνπρο κ.α.
τεσπα.
τεσπα.
Λέω από το 91 γιατί τότε άρχισε το πρωτάθλημα Ουκρανίας
Και από το 2002 ακόμα, μέχρι και που πήγε ο Μιχελ, μισά μισά τα είχε με την Ντιναμο (4+4)
Και από το 2002 ακόμα, μέχρι και που πήγε ο Μιχελ, μισά μισά τα είχε με την Ντιναμο (4+4)
Ιστορικά από εποχή σοβιετικης ένωσης ακόμη η δυναμό κιεβου ήταν η μεγάλη δύναμη όχι μόνο της Ουκρανίας αλλά από τις μεγάλες της σοβιετικης ένωσης δεν υπήρχε σαχταρ
Συμφωνώ απόλυτα...nikolasf έγραψε:Όντως επιτέλους Βάνια .... άργησες αλλά κατάλαβες!!!!
"Τρέχουμε" τώρα για Ιλσίνιο και Ισμαήλοφ ή Σιρόκοφ και την "σώνουμε" την παρτίδα, έστω και στο +5'...
- kataramenos5
Αυτο Νικολα θα προτιμουσα να το πω στο τελος της χρονιας.Μακαρι.nikolasf έγραψε:Όντως επιτέλους Βάνια .... άργησες αλλά κατάλαβες!!!!
- Μπαρκαρούτσος
- Sick Bastard
Ευχάριστη έκπληξη η δήλωση στήριξης στον προπονητή.
Εύχομαι να μην μείνει μόνο στα λόγια αλλά να είναι ουσιαστική και δίκαια.
Εύχομαι να μην μείνει μόνο στα λόγια αλλά να είναι ουσιαστική και δίκαια.