Ζήσης Βρύζας
Re: Ζήσης Βρύζας
Ρε παιδιά να εξομολογηθώ κάτι.Πριν 3 χρόνια 2 Ιανουαρίου στις 1 το βράδυ είμαι στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης γυρνώντας από Γαλλία με μια γκόμενα.Αλλάζω πτήση εκεί και στην αναμονή όλοι ξένοι και βλέπω βρύζα τσιάρτα βιερινια.Με τον βιερίνια μιλούσαμε γιατί πίναμε συχνά καφέ στην Μαρτίου πίσω απ το σπίτι της γυναίκας του.Τον ρωτάω τι έγινε (καθόταν σαν κλαμένος) μου λέει φεύγω.Βολσφμπουργκ.Ρωτάω θες?ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ.Λέγε ρε θες ή όχι?Κουνάει το κεφάλι και λέει όχι.Την ψηλιάστικα ότι την κάναν κρυφά την δουλειά κι ο κόσμος δεν ξέρει τίποτα γιατί πρωτοχρονιάτικα στην Γερμανία ποιος τρέχει?Ρωτάω τον Ζήση πήραμε κανα φράγκο της προκοπής τουλάχιστον?Γυρνάει στον Τσιάρτα και λέει πω ρε πούστη που βρέθηκε αυτός ο παλαβός βραδιάτικα?Ανέβασα θερμοκρασία!!Εμένα λέω λες παλαβό επειδή πάω 25 χρόνια στο γήπεδο επειδή έχω 10 χρόνια διαρκείας επειδή πήρα μετοχές?Ελα ενταξει εντάξει μου λέει.Τι εντάξει ρε του λέω τουλάχιστον τον πουλήσατε ακριβά ή με το ποσοστό της Πόρτο τον κάνατε τάλαρα τον παίκτη?Μασούσε τα λόγια του και με πιάνει μου λέει ο Βιερίνια αστον.Από εκεί κατάλαβα πόσο κομπλεξικός άνθρωπος και κολλημένος είναι και δεν κάνει για έναν σύγχρονο και δυναμικό ΠΑΟΚ.Βαριά μαγκιά παλιάς κοπής συμπεριφορά όλα κρυφά με σου σου σου και μου μου μου με τους κολλητούς και ποιος χέζει τον λαό που ρωταέι?
- paok kerkyra
Μακάρι να ισχύουν τα ρεπορτάζ! στο καλό και να μην μας γράφει ο ''κουρασμένος'' κουμπάρος του κατάδικου που πήγε να μας τον φορτώσει κιόλας με τον ντεμέκ μεγιστάνα εκ Τουρκίας....
Καλά θα κάνουμε να κρατάμε μια πισινή στις αρδιές...
- Δεν σας κάνει εντύπωση ότι η "είδηση" πρωτοβγήκε από χαμουτζίδικο σάιτ και μάλιστα από το -και καλά- πιο έγκυρο? Και μάλιστα λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της βαζέλας?.. η οποία -εντελώς συμπτωματικά- μάς έφαγε τη θέση στα προκριματικά...
- Δεν σας κάνει εντύπωση ότι εδώ και μισό μήνα ασχολούμαστε με την ανανέωση του Κλάους & με το συμβόλαιο του Πάμπλο?.. και από σήμερα (για πόσο άραγε?) με το μέλλον του Ζησάο?.. και από αύριο (είμαι σίγουρος ότι) θα ασχολούμαστε με τις προθέσεις του Τζακ...
Με άλλα λόγια, ασχολούμαστε με τα πάντα-όλα αλλά το σημαντικότερο όλων για αυτή την περίοδο, δηλαδή οι επικείμενες μεταγραφές, περνάει σε δεύτερη μοίρα... Στη λογική "έλα μωρέ, τις ξέρουμε τις θέσεις, τρεις μεταγραφές είναι, θα γίνουν αργά ή γρήγορα"... Άραξε τώρα 2 μέρες να δούμε μπαλίτσα, να δούμε και με ποιόν θα κληρωθούμε την Παρασκεύη το μεσημέρι.
Και όπως δήλωσε και ο Άγγελος, αν οι παίχτες κάνουν προετοιμασία με τις ομάδες τους είναι υπόθεση ολίγων ημερών να εγκλιματιστούν.
Στην καλύτερη περίπτωση, κερδίζει χρόνο ο (Τ.Δ.) Ζησάο για την ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού βάζοντας και τον εαυτό του στο παιχνίδι της παραφιλολογίας. Ξέρει και ξέρουμε ότι ο Κλάους και ο Πάμπλο θα μείνουν στην ομάδα.
Στη χειρότερη περίπτωση, έχει χαθεί κάθε μεταγραφικός στόχος και ψάχνεται από την αρχή, και η απόγνωσή του είναι τέτοια που φέρνει μέχρι και τον Ντάρμπο για δοκιμή.
** Ας μη ξεχνάμε ότι λίγους μήνες πριν ο Ιβαν είχε δηλώσει ότι ο Ζήσης ΔΕΝ φεύγει. Μπορεί βέβαια να μην είχε συμφωνήσει με τον Τζακ τότε.. ή να ήθελε -απλώς- να μην διαλυθεί τελείως η ΠΑΕ ενόψει πλέι οφ...
** Ο μόνος τρόπος για να μάθουμε αν ισχύει η πληροφορία του Παγώνη είναι μέσω των νέων αποκτημάτων. Ρατ, Μακ, Γκολάσα & Φανούρης δεν έχουν αναφέρει κάτι για επαφές με Κρόιφ...
- Δεν σας κάνει εντύπωση ότι η "είδηση" πρωτοβγήκε από χαμουτζίδικο σάιτ και μάλιστα από το -και καλά- πιο έγκυρο? Και μάλιστα λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της βαζέλας?.. η οποία -εντελώς συμπτωματικά- μάς έφαγε τη θέση στα προκριματικά...
- Δεν σας κάνει εντύπωση ότι εδώ και μισό μήνα ασχολούμαστε με την ανανέωση του Κλάους & με το συμβόλαιο του Πάμπλο?.. και από σήμερα (για πόσο άραγε?) με το μέλλον του Ζησάο?.. και από αύριο (είμαι σίγουρος ότι) θα ασχολούμαστε με τις προθέσεις του Τζακ...
Με άλλα λόγια, ασχολούμαστε με τα πάντα-όλα αλλά το σημαντικότερο όλων για αυτή την περίοδο, δηλαδή οι επικείμενες μεταγραφές, περνάει σε δεύτερη μοίρα... Στη λογική "έλα μωρέ, τις ξέρουμε τις θέσεις, τρεις μεταγραφές είναι, θα γίνουν αργά ή γρήγορα"... Άραξε τώρα 2 μέρες να δούμε μπαλίτσα, να δούμε και με ποιόν θα κληρωθούμε την Παρασκεύη το μεσημέρι.
Και όπως δήλωσε και ο Άγγελος, αν οι παίχτες κάνουν προετοιμασία με τις ομάδες τους είναι υπόθεση ολίγων ημερών να εγκλιματιστούν.
Στην καλύτερη περίπτωση, κερδίζει χρόνο ο (Τ.Δ.) Ζησάο για την ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού βάζοντας και τον εαυτό του στο παιχνίδι της παραφιλολογίας. Ξέρει και ξέρουμε ότι ο Κλάους και ο Πάμπλο θα μείνουν στην ομάδα.
Στη χειρότερη περίπτωση, έχει χαθεί κάθε μεταγραφικός στόχος και ψάχνεται από την αρχή, και η απόγνωσή του είναι τέτοια που φέρνει μέχρι και τον Ντάρμπο για δοκιμή.
** Ας μη ξεχνάμε ότι λίγους μήνες πριν ο Ιβαν είχε δηλώσει ότι ο Ζήσης ΔΕΝ φεύγει. Μπορεί βέβαια να μην είχε συμφωνήσει με τον Τζακ τότε.. ή να ήθελε -απλώς- να μην διαλυθεί τελείως η ΠΑΕ ενόψει πλέι οφ...
** Ο μόνος τρόπος για να μάθουμε αν ισχύει η πληροφορία του Παγώνη είναι μέσω των νέων αποκτημάτων. Ρατ, Μακ, Γκολάσα & Φανούρης δεν έχουν αναφέρει κάτι για επαφές με Κρόιφ...
-
pavelc1971
φιλε μου ειναι ακριβως οπως τα περιγραφεις,ημουνα και εγω στην αναμονη για πτηση πισωagios έγραψε:Ρε παιδιά να εξομολογηθώ κάτι.Πριν 3 χρόνια 2 Ιανουαρίου στις 1 το βράδυ είμαι στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης γυρνώντας από Γαλλία με μια γκόμενα.Αλλάζω πτήση εκεί και στην αναμονή όλοι ξένοι και βλέπω βρύζα τσιάρτα βιερινια.Με τον βιερίνια μιλούσαμε γιατί πίναμε συχνά καφέ στην Μαρτίου πίσω απ το σπίτι της γυναίκας του.Τον ρωτάω τι έγινε (καθόταν σαν κλαμένος) μου λέει φεύγω.Βολσφμπουργκ.Ρωτάω θες?ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ.Λέγε ρε θες ή όχι?Κουνάει το κεφάλι και λέει όχι.Την ψηλιάστικα ότι την κάναν κρυφά την δουλειά κι ο κόσμος δεν ξέρει τίποτα γιατί πρωτοχρονιάτικα στην Γερμανία ποιος τρέχει?Ρωτάω τον Ζήση πήραμε κανα φράγκο της προκοπής τουλάχιστον?Γυρνάει στον Τσιάρτα και λέει πω ρε πούστη που βρέθηκε αυτός ο παλαβός βραδιάτικα?Ανέβασα θερμοκρασία!!Εμένα λέω λες παλαβό επειδή πάω 25 χρόνια στο γήπεδο επειδή έχω 10 χρόνια διαρκείας επειδή πήρα μετοχές?Ελα ενταξει εντάξει μου λέει.Τι εντάξει ρε του λέω τουλάχιστον τον πουλήσατε ακριβά ή με το ποσοστό της Πόρτο τον κάνατε τάλαρα τον παίκτη?Μασούσε τα λόγια του και με πιάνει μου λέει ο Βιερίνια αστον.Από εκεί κατάλαβα πόσο κομπλεξικός άνθρωπος και κολλημένος είναι και δεν κάνει για έναν σύγχρονο και δυναμικό ΠΑΟΚ.Βαριά μαγκιά παλιάς κοπής συμπεριφορά όλα κρυφά με σου σου σου και μου μου μου με τους κολλητούς και ποιος χέζει τον λαό που ρωταέι?
(εγω με τη γυναικα μου...οκ!).Δεν μιλησα σε κανενα αλλα απο το κλιμα καταλαβαινες οτι κατι δεν παει καλα...κατηφεια απο ολους ακομα και απο τον Βιερινια που ειχε παει μπουντεσλιγκα.ασε που δεν μιλιοταν μεταξυ τους!!!
Δεν έχει τόση δύναμη.barlow4 έγραψε: απο την αλλη ρε πουστη μου δεν μπορω να δεχτω οτι ο βρυζας λειτουργει αυτοβουλως, οτι εχει τοση δυναμη να καταστρεφει χωρις να μπορει να τον κουνησει κανεις.δεν μπορω να πιστεψω οτι κανει του κεφαλιου του.
Και για ότι κάνει, μα για ότι κάνει, πρέπει να πάρει άδεια.
Δεν είναι άμοιρος ευθυνών, αλλά δεν έχει τόση δύναμη, ούτε κατά διάνοια.
ρε συ slidar, αφού το ξέρειςslidar έγραψε:Πριν 2-2.5 χρονια οταν καποιοι εδω μεσα ελεγαν οτι ο συγκεκριμενος δεν κανει και ειναι επικινδυνος για τον ΠΑΟΚ τρωγανε ban..
Σημερα ολοι ξεσαλωνετε εναντιον του.
όταν κάποιον δεν τον γουστάρουμε, υπερτονίζουμε τα αρνητικά και παραβλέπουμε τα θετικά
απλά ο ζήσης είναι η δρυς που έχει πέσει
μακάρι αν φύγει ο ζήσης να αλλάξουν όλα εκεί στην παε και ξάφνου να έρθουν παιχταράδες και αρχίσει η παε να κινείται σε πρότυπα μάντσεστερ γιουνάιτεντ
για να ξεκαθαρίσω την άποψή μου, πιστεύω ότι ο ζήσης είναι μέρος του προβλήματος, αλλά όχι το μεγαλύτερο
- paokovios1974
Δηλαδή ο ίδιος ο Βρύζας ρίχνει λάσπη στον ευατό του για κερδίσει χρόνο και να συνεχίσει απερίσπαστος την ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού, αυτό μας λές;;astronaut έγραψε:
Αδερφέ μου το διάβασες το ρεπορταζ του Παγώνη; Ο άνθρωπος υποστηρίζει ότι ο Κροιφ θα έρθει από τέλη Οκτωβρίου και θα έχει εμπλοκή στον μεταγραφικό σχεδιασμό από τον Ιανουάριο και μετά..
-
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-
agios έγραψε:Ρε παιδιά να εξομολογηθώ κάτι.Πριν 3 χρόνια 2 Ιανουαρίου στις 1 το βράδυ είμαι στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης γυρνώντας από Γαλλία με μια γκόμενα.Αλλάζω πτήση εκεί και στην αναμονή όλοι ξένοι και βλέπω βρύζα τσιάρτα βιερινια.Με τον βιερίνια μιλούσαμε γιατί πίναμε συχνά καφέ στην Μαρτίου πίσω απ το σπίτι της γυναίκας του.Τον ρωτάω τι έγινε (καθόταν σαν κλαμένος) μου λέει φεύγω.Βολσφμπουργκ.Ρωτάω θες?ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ.Λέγε ρε θες ή όχι?Κουνάει το κεφάλι και λέει όχι.Την ψηλιάστικα ότι την κάναν κρυφά την δουλειά κι ο κόσμος δεν ξέρει τίποτα γιατί πρωτοχρονιάτικα στην Γερμανία ποιος τρέχει?Ρωτάω τον Ζήση πήραμε κανα φράγκο της προκοπής τουλάχιστον?Γυρνάει στον Τσιάρτα και λέει πω ρε πούστη που βρέθηκε αυτός ο παλαβός βραδιάτικα?Ανέβασα θερμοκρασία!!Εμένα λέω λες παλαβό επειδή πάω 25 χρόνια στο γήπεδο επειδή έχω 10 χρόνια διαρκείας επειδή πήρα μετοχές?Ελα ενταξει εντάξει μου λέει.Τι εντάξει ρε του λέω τουλάχιστον τον πουλήσατε ακριβά ή με το ποσοστό της Πόρτο τον κάνατε τάλαρα τον παίκτη?Μασούσε τα λόγια του και με πιάνει μου λέει ο Βιερίνια αστον.Από εκεί κατάλαβα πόσο κομπλεξικός άνθρωπος και κολλημένος είναι και δεν κάνει για έναν σύγχρονο και δυναμικό ΠΑΟΚ.Βαριά μαγκιά παλιάς κοπής συμπεριφορά όλα κρυφά με σου σου σου και μου μου μου με τους κολλητούς και ποιος χέζει τον λαό που ρωταέι?
θα μεινει για παντα στην ''μαυρη λιστα''αυτος, και ο Ευρωβουλευτης,που επι των ημερων τους,το μεγαλυτερο
ποδοσφαιρικο ταλεντο που περασε απο την Τουμπα,τα τελευταια 20 χρονια,και αγαπηθηκε οσο λιγοι στην πολυχρονη ιστορια του ΠΑΟΚ και που θα γινονταν ο φυσικος αργηγος της και ο ηγετης της ομαδας μας...
....για να καλυψουν της οικονομικες....μ@λακιες τους...
....πουληθηκε-ξεπουληθηκε....σε ενα κωλοχωρι της Γερμανιας...
- sourmenetes
- Moderator
Πολλα πολλα μικρα προβληματα δημιουργουν ενα τεραστιο...
Μην το θεωρειτε ομως δεδομενο οτι ο βρυζας θα φυγει.Αποψη μου χωρις να γνωριζω κατι.
Μην το θεωρειτε ομως δεδομενο οτι ο βρυζας θα φυγει.Αποψη μου χωρις να γνωριζω κατι.
Λάσπη είναι να σε λένε (χωρίς αποδείξεις) κλέφτη & απατεώνα. Όχι ότι θα φύγεις/απολυθείς...aoratos έγραψε:Δηλαδή ο ίδιος ο Βρύζας ρίχνει λάσπη στον ευατό του για κερδίσει χρόνο και να συνεχίσει απερίσπαστος την ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού, αυτό μας λές;;astronaut έγραψε:
Αδερφέ μου το διάβασες το ρεπορταζ του Παγώνη; Ο άνθρωπος υποστηρίζει ότι ο Κροιφ θα έρθει από τέλη Οκτωβρίου και θα έχει εμπλοκή στον μεταγραφικό σχεδιασμό από τον Ιανουάριο και μετά..
Το διάβασα το ρεπορτάζ του Παγώνη και σου λέω ότι μου φαίνεται πολύ φτιαχτό & ότι δεν έχει καμία λογική να βγαίνει μια τέτοια είδηση τώρα, γι'αυτό και τη θεωρώ αρδιά και ότι εξυπηρετεί κάτι άλλο. (ανέφερα καί τον αποκλεισμό/αποπροσανατολισμό της βαζέλας καί ότι κερδίζει μεταγραφικό χρόνο)
- SePuLtUrA_4_
Το εχω γραψει πολλάκις οτι επρεπε να φύγει πρωτος γιατι τον θεωρω επικίνδυνο για την δημιουργια του μεγαλου ΠΑΟΚ....ομως ειναι δυνατον ρε ιβαν να τον διωχνεις τον Οκτώβρη (αν ειναι αληθεια) και τωρα αυτος να χτιζει τον ΠΑΟΚ του 2014-2015? Αν εγω μαθαινα απο το περιβαλλον του εργοδοτη μου οτι με ετοιμάζουν να με σουταραν δεν θα γινομουνα πιο σταρχιδιστης στην δουλεια μου? Τωρα αν αληθευει αυτο το αρθρο πρεπει να φυγει...δεν γινεται να χτιζεις ομαδα με καποιον που τον Οκτώβρη δεν θα ειναι εδω...αν ισχυει ο ιβαν εχει χασει την μπαλα
Κ εγώ αυτό πιστεύω.Karelias έγραψε:Δεν έχει τόση δύναμη.barlow4 έγραψε: απο την αλλη ρε πουστη μου δεν μπορω να δεχτω οτι ο βρυζας λειτουργει αυτοβουλως, οτι εχει τοση δυναμη να καταστρεφει χωρις να μπορει να τον κουνησει κανεις.δεν μπορω να πιστεψω οτι κανει του κεφαλιου του.
Και για ότι κάνει, μα για ότι κάνει, πρέπει να πάρει άδεια.
Δεν είναι άμοιρος ευθυνών, αλλά δεν έχει τόση δύναμη, ούτε κατά διάνοια.
Κ νομίζω πως αν φύγει , θα φανεί αργά ή γρήγορα.
Τι γινεται με τον Γκαρσια ρε συ Ζηση?
Ειμαστε σοβαροι? Υπογραψε τον ανθρωπο εχουμε γινει ρομπα πανελληνιος με αυτους τους χειρισμους.
Αν ειναι δυνατον.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ
Ειμαστε σοβαροι? Υπογραψε τον ανθρωπο εχουμε γινει ρομπα πανελληνιος με αυτους τους χειρισμους.
Αν ειναι δυνατον.
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ