12 points from Greece!kotsidas9 έγραψε:Τους χαρακτηρισμους στους επιστρεφω..
Οσο για την αποψη μου, δικαιωμα μου..
Εσυ χειροκροτα τους -20 βαθμους απο τον πρωτο και τον τελικο κυπελλου που στα εκανε κι ο Γκαρσια (δεν μου αρεσει σαν προπονητης) χωρις δικη του ομαδα, με τρυπηματα και δεν επαιρνε και 1,8μ.
Το μονο θετικο της φετινης χρονιας ειναι η ευρωπαϊκη πορεία και με το παραπανω μου ποστ εξηγησα πως αυτη ηρθε (εριξες βαρος εκει γιατι αυτος ειναι ο Λουτσεσκου κατ'εμε).
Αυτα, υγεια και καλη καρδια!!
Razvan Lucescu
-
Dimg4
Re: Razvan Lucescu
Eμενα ξερεις τι με στενοχωρει και με αγχωνει? Οτι το περιφημο γκρουπ,το περιφημο μενταλιτι μοιαζει να στηριζεται σχεδον αποκλειστικα στο γκρουπ του 2018 τεσσερα χρονια μετα.Φετος δεν καταφερε να ενταχθει σχεδον κανενας.renegade έγραψε:Έχουμε φτάσει να παίζει βασικός ο 30ος παίκτης του ρόστερ.
Βιερίνια,Κρέσπο, ντουγκλας,ζαμπα, μπίσεσβαρ είναι έξω από χτυπήματα αντιπάλων.
Οι συγκεκριμένες απουσίες μαζί με τις υπόλοιπες δημιουργούν τεράστια προβλήματα στην διαχείριση των συνεχόμενων αγωνων
- iremidynami 4+
Πιστευω πως καθε προπονητης ξερει και αποδεχεται οταν ο εκάστοτε προεδρος του λεειτσιριγωτης έγραψε:iremidynami 4+ έγραψε:τσιριγωτης έγραψε:Το μόνο σίγουρο είναι ότι φέρει κ αυτός τεράστια ευθύνη για την κατάντια αυτή.
Έχω βαρεθεί να διαβάζω σχόλια που να λένε κ ποιον να βάλει; ;;
Αυτός ρε παιδιά πότε ήρθε στην ομάδα; ;; αυτός δεν έκανε προετοιμασία; ; αυτός δεν έλεγε το καλοκαίρι ότι γ ομάδα έχει πάρα πολύ καλούς παίχτες κ δεν χρειάζονται τρομερές αλλαγές; ;;.
Αυτός δεν έδωσε το οκει για τον Τέιλορ; τα Χριστούγεννα αυτός δεν ήταν προπονητής; ; γιατί δεν ζήτησε έτοιμους παίχτες εκεί που ποναμε; ;; θέλει Ευρώπη; ; θέλει να κυνηγάει τίτλους μέχρι τέλους; ;; πρέπει να αποφασίσει λοιπόν ότι η ομάδα θα παίζει Κυριακή-Τετάρτη..
Δεν καταλαβαίνω την γκρίνια του για τα;συνεχόμενα παιχνίδια τι είναι αυτές οι φθηνές δικαιολογίες; ;
Εχεις δικαιο σε ολα αυτα,
Ο λουτσε εκτίμησε λαθος το ροστερ, το παραδεχτηκε ομως καποια στιγμη, καπου στον δεκεμβρη αν δεν κανω λαθος.
Αυτο σημαινει ομως οτι πρεπει να του παρει το κεφαλι ο ιβαν;
Ο ίδιος δυστυχώς τρώει το δικό του.
Άραγε δεν του παίρνει ο Ιβάν αυτούς που θέλει; ;κ αν γίνεται αυτό γιατί δεν παραιτείται; ;
πως αυτα μπορω(θελω) να βαλω, κανε οτι μπορεις με αυτα.
Ρε συ Τζος ποιος να ενταχθεί ο μουργκ,ο σιντκλει, ο μιτριτσα ή ο Τσολάκ?
Παίκτες με πολύ χαμηλή ποιότητα.
Οι ντουγκλας,κουρτιτς που έχουν ποιότητα μια χαρά είναι στο γκρουπ του λουτσέσκου.
6 χαμένες μεταγραφικές περίοδοι.
Γι'αυτό αυτό το καλοκαίρι είναι σούπερ σημαντικό και ελπίζουμε να μην κάνουν το λάθος αλά αρνεσεν
Παίκτες με πολύ χαμηλή ποιότητα.
Οι ντουγκλας,κουρτιτς που έχουν ποιότητα μια χαρά είναι στο γκρουπ του λουτσέσκου.
6 χαμένες μεταγραφικές περίοδοι.
Γι'αυτό αυτό το καλοκαίρι είναι σούπερ σημαντικό και ελπίζουμε να μην κάνουν το λάθος αλά αρνεσεν
Ρε μαν ας μην ενταχθουν για να κερδισουν τον γαυρο αλλα ας εχουν καλυτερη εικονα απο τη σημερινη δραματικη απεναντι στα Γιαννενα.Οκ παικταραδες δεν ειναι αλλα με ομαδα που κοστιζει οσο ενας απο αυτους επαιζαν.
Πώς μπορούν να έχουν καλύτερη απόδοσης?joshua έγραψε:Ρε μαν ας μην ενταχθουν για να κερδισουν τον γαυρο αλλα ας εχουν καλυτερη εικονα απο τη σημερινη δραματικη απεναντι στα Γιαννενα.Οκ παικταραδες δεν ειναι αλλα με ομαδα που κοστιζει οσο ενας απο αυτους επαιζαν.
Ο μιτριτσα έχει καταλάβει ότι την κάνει και είναι εντελώς αδιάφορος και το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μην τραυματιστεί.
Δεξί εξτρέμ ο τευλορ. Τι εικόνα περιμένεις?
Και τέλος ο μουργκ που ο μόνος τρόπος για να προσφέρουν κάτι είναι να έχει δίπλα του μεσοεπιθετικα σούπερ σταρ και αυτός να κάνει τα βασικά.
Από κει και πέρα ο πας είναι πολύ καλή ομάδα και το έδειξε και μέσα στο Καραϊσκάκη
Υγ στην άμυνα με βαρέλα δεν υπάρχει προκοπή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 08 Μάιος 2022, 20:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
kotsidas9 έγραψε:Τους χαρακτηρισμους στους επιστρεφω..
Οσο για την αποψη μου, δικαιωμα μου..
Εσυ χειροκροτα τους -20 βαθμους απο τον πρωτο και τον τελικο κυπελλου που στα εκανε κι ο Γκαρσια (δεν μου αρεσει σαν προπονητης) χωρις δικη του ομαδα, με τρυπηματα και δεν επαιρνε και 1,8μ.
Το μονο θετικο της φετινης χρονιας ειναι η ευρωπαϊκη πορεία και με το παραπανω μου ποστ εξηγησα πως αυτη ηρθε (εριξες βαρος εκει γιατι αυτος ειναι ο Λουτσεσκου κατ'εμε).
Αυτα, υγεια και καλη καρδια!!
Και του χρόνου φουντούνια.
- sourmenetes
- Moderator
Σε κανέναν παίκτη έκανες κριτική ή σε κάλυψαν όλοι;george89 έγραψε:Μην κανετε κριτικη στον λουτσεσκου,ειστε κακοπροεραιτοι.Ανανεωση του λουτσεσκου για αλλα 10 χρονια
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Ποιος ρε τζος;;joshua έγραψε:Ρε μαν ας μην ενταχθουν για να κερδισουν τον γαυρο αλλα ας εχουν καλυτερη εικονα απο τη σημερινη δραματικη απεναντι στα Γιαννενα.Οκ παικταραδες δεν ειναι αλλα με ομαδα που κοστιζει οσο ενας απο αυτους επαιζαν.
Ο μιτριτα;
Ο. Μουργκ;
Ο τευλορ;
Συγκεκριμένα χαρακτηριστικά έχουν ολοι αυτοί και είναι μέτρια έως κακά.
Όταν παίζουν κάποιοι βασικοί καλυπτονται
Δυστυχώς σήμερα έπαιζαν 2 3 βασικοί.
Χάλια μαυρα
Δεν κάνουν!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- kataramenos5
Συγκρατησου μεχρι της 21/5 ρε .Θα σε χαρακτηρισουμε μετα.Dimg4 έγραψε:ειναι κι αυτο
Κοίτα να δεις που εμφανίζονται συνέχεια καινούργια "παοκτσακια", που ζητάνε το κεφάλι του Ρασβαν.
Απορώ που δεν ζητάνε να φύγει πριν τον τελικο
.
Απορώ που δεν ζητάνε να φύγει πριν τον τελικο
-
Dimg4
kataramenos5 έγραψε:Συγκρατησου μεχρι της 21/5 ρε .Θα σε χαρακτηρισουμε μετα.Dimg4 έγραψε:ειναι κι αυτο
joshua έγραψε:Ρε μαν ας μην ενταχθουν για να κερδισουν τον γαυρο αλλα ας εχουν καλυτερη εικονα απο τη σημερινη δραματικη απεναντι στα Γιαννενα.Οκ παικταραδες δεν ειναι αλλα με ομαδα που κοστιζει οσο ενας απο αυτους επαιζαν.
Ρε συ joshua,μην αρχίζεις και εσύ τώρα τα επαγγελματίες είναι και λοιπές μπούρδες.
Είναι και άνθρωποι,η σεζόν τελειώνει, οι μισοί σήμερα ήταν σκασμένοι κάποιοι εκτός ρυθμού και κάποιοι άλλοι, έχουν μάθει και επίσημα ότι δεν υπολογίζονται για του χρόνου.
Σε ένα παιχνίδι με μια ομάδα που στρίμωξε τους πάντες φέτος, γεμάτη πάθος και ενέργεια.
Δεν ψάχνω για δικαιολογίες,απλά καταθέτω την πραγματικότητα.
Έχουν γίνει καραμέλα εδώ μέσα,τα ντροπή, ξεφτίλα και λοιπές πίπες.
Προηγουμένως τρολαρε ο Μπαρκαρουτσος και πετάχτηκαν δεν ξέρω και εγώ πόσοι και συμφώνησαν ότι , ντρέπονται που είναι ΠΑΟΚ .
Έχουμε 6 χρόνια τώρα και έχουμε ανοίξει τις κωλοτρυπιδες όλου του ΠΟΚ και κάποιοι ντρέπονται που είναι ΠΑΟΚ.
Ο άλλος ο αλεξιπτωτιστης έγραψε, καλύτερος παίχτης του ΠΑΟΚ το var.
Aν μου ανάψουν εμένα τώρα πάλι τα λαμπάκια και αρχίζω να απαντάω πραγματικά όσους μιλανε υποτιμητικά για τον ΠΑΟΚ σε φόρουμ οπαδών του ΠΑΟΚ,θα έχω άδικο και δεν θα τους αφήνω να λένε τη γνώμη τους;
Ποια γνώμη;
ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ,όχι βαζελοdna και γαυρο10, να πάτε εκεί να αναθεματισετε τον ΠΑΟΚ.
Σου έχει πει κανείς ότι είσαι κάποιου είδους σχολιαστής των άλλων στο φόρουμ;Dimg4 έγραψε:Rain τι λεει? Ολα καλα στα σχολια?
Γράψε την αποψη σου για τα δημόσια δρώμενα και άσε τα σάλια