Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Κυριοι κ κυριες
Εαν ο ιβαν αποφασισε να κατσει στην άκρη εδω και 2-3 χρονια και ισως και για τα επομενα 2-3 χρονια, (που νομιζω οτι αυτο συμβαινει),
εγω προσωπικα δεν μπορω να τον κατηγορησω.
Με ποναει, αλλα δεν μπορω να τον ψεξω.
Ο πολεμος που δέχεται ειναι λυσσαλεος.
Τα πολιτικα παιχνιδια ειναι μεγαλα, τα συμφεροντα τεραστια κ οι ντοπιοι κυβερνωντες ειναι πουτανακια των αμερικανων. Ειναι τοσο στημενοι που θα πουλουσαν κ τη μανα τους για να κανουν τα χατηρια των αφεντικων τους.
Δεν ειναι κατι καινουργιο για τη χωρα μας, συμβαινει απο τα χρονια του εμφυλιου, αλλα τελευταια εχει λαβει εκταση το φαινομενο της υποτελειας.
Να βγει ο ιβαν κ να πει πως κανει πισω για μερικα χρονια, θα ηταν σαν να παραδεχεται την ηττα του, δεν θα το κανει ποτε, ουτε εγω θα το εκανα γιατι θα εδινα χαρα στους εχθρους μου.
Ισως περιμενει να το καταλαβουμε μονοι μας

Ο ανθρωπος αυτος απεδειξε εμπρακτα την αγαπη του για την ομαδα μας, πληρωσε χρεη, μας γλιτωσε απο καταστροφη, φτιαχνει νεα τουμπα, ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΦΕΣΩΣΑΝ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΕΣΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, μας χαρισε 3 χρονια απιστευτης περηφανιας, πηραμε εκδικηση για τα 34 χρονια, τους φτυσαμε στα μουτρα, ειχαμε 3 χρονια πριαπισμο.

Εγω προσωπικα ΠΑΟΚ ημουν και ΠΑΟΚ θα ειμαι, ειτε αυτος βγαινει πρωτος ειτε δεκατος.
Ας στηριξουμε τον ανθρωπο που μας γλιτωσε απο την καταστροφη, αυτον που μας εκανε περηφανους, αυτον που υψωσε το αναστημα του στις κλικες τους, αυτον που υπεμεινε τις τιμωριες τους περιμενοντας σαν το σκυλι τους παικτες της ομαδας εξω απο το γηπεδο για να τους αγκαλιασει, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ.
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ, ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

papwolf έγραψε:
Kourdos έγραψε:
papwolf έγραψε:Επεξήγηση όρων:
"Τα άλλα λιμάνια" = Λιμάνι Θεσσαλονίκης
"Αυτοί που ζητούσαν ρούβλια ή δραχμές" = ΣΥΡΙΖΑ
"Ξένα κέντρα" = Ρωσία
"Γνωστοί πρωταγωνιστές" = Σαββίδης
"Σταθερό λιμάνι"= ΗΠΑ
"Σκιές" = αντίπαλοι
"Πολιτικό κεφάλαιο" = ψηφοφόροι
"Στόχος" = εξουσία

Τι πραγματικά είπε συγκαλυμμένα:
"Στην Ελλάδα του 2022 δεν θα αναστηθεί το λιμάνι Θεσσαλονίκης (ρωσικών συμφερόντων) από το οποίο κάποτε ο ΣΥΡΙΖΑ ζητούσε ρούβλια ή δραχμές. Δεν θα χρηματοδοτηθούν ξανά από τη Ρωσία μέσα ενημέρωσης (ΟΠΕΝ, ΕΘΝΟΣ, ΗΜΕΡΙΣΙΑ, κα) με ιδιοκτήτη τον Ιβάν Σαββίδη για να επηρεάσουν την ελληνική πολιτική σκηνή.
Κτλ,κτλ,κτλ,........
Θα αναλάβω το πολιτικό κόστος να οδηγήσω τη χώρα πιο βαθιά στην αγκαλιά των ΗΠΑ.
Κτλ,κτλ,κτλ,........
Η (Νέα) Δημοκρατία δεν ανέχεται τους αντιπάλους. Θα τους διαλύσουμε. Και αν χάσουμε ένα μέρος των ψηφοφόρων, δεν θα χάσουμε την εξουσία".
Agatha Christie
Αφού λοιπόν εξέφρασες την ειρωνία σου στο παραπάνω σχόλιο φίλε Κούρδε, πες μας κι εσύ τι κατάλαβες από τα λόγια του πολιτικού "ανδρός". Ή μήπως τα μόνα λόγια που καταλαβαίνεις είναι "βόλεμα", "ρουσφέτι", "διορισμός" και τα συνώνυμα τους...?
Αναμένουμε...
pap σόρρυ αν μοιάζει ειρωνικό, ήταν πιο γρήγορο από το να γράψω ότι η ερμηνεία σου είναι τραβηγμένη από δέκα μεριές.

Αυτό δεν αναιρεί και την δική μου αντίληψη για τον πόλεμο που δέχεται ο Ιβάν, οπότε στην ουσία συμφωνούμε. Απλά η μετάφραση σου μου φάνηκε υπερβολική.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

loukas karadimos έγραψε:Είναι θέμα επιβίωσης για την ομάδα πλέον να τελειώσει αυτός ο θίασος που κυβερνά τη χώρα
όλη η αλήθεια εδώ, και θέμα επιβίωσης γενικώς.

Ο μόνος τρόπος να μήν μπορούν να ακουμπήσουν την ομάδα είναι η αυτάρκεια της, όποιος και να είναι ιδιοκτήτης.
Εδώ θέλει την στήριξη μας η ομάδα περισσότερο, σκεφτείτε το πρίν γκρινιάξετε για την χ,ψ,ω, μεταγραφή...

Μόλις βρεθεί η ομάδα στην πρώτη θέση να χτυπάει στα ίσια πρωτάθλημα θα αρχίσουν τα όργανα, και θα δούμε καραγκιοζλίκια τεραστίων διαστάσεων. Τα ξέρουμε. Τα περιμένουμε.

Αυτός ο θίασος θα κυβερνάει και στο μέλλον και δέν μας υπολογίζει.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

kourde κι εγώ νομίζω η ερμηνεία είναι ακριβώς αυτή.
φωτογράφισε Σαββίδη.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Ρε παιδιά, ο άνθρωπος που δεν είχε διαβατήριο για τα στημένα, τώρα διοικεί το ποδόσφαιρο.

Κι ο άνθρωπος που του φόρτωσαν με παρακάλια τη ΣΕΚΑΠ για να μην εξαγοραστεί από Τούρκους βρέθηκε να απολογείται για πρόστιμα που έφαγε για παρεμπόριο επί εποχής διοίκησης τοποθετημένης από κυβέρνηση ΝΔ.

Εντάξει για την Ελλάδα τα λέμε κάθε μέρα, για τη μνήμη μας πότε θα πούμε;
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Τι φωτογράφισε ρε παιδιά;
Μόνο το όνομα δεν είπε.

Απο τα Πρακτικά της Βουλής, το συγκεκριμένο κομμάτι της ομιλίας του Κούλη:

Σε όλους αυτούς, λοιπόν, θα ήθελα να απευθύνω μερικά σταράτα λόγια.
Στην Ελλάδα του 2022 δεν θα αναστηθούν τα άλλα λιμάνια από τα οποία κάποτε κάποιοι ζητούσαν ρούβλια ή δραχμές.
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας)
Δεν θα χρηματοδοτηθούν ξανά από ξένα κέντρα μέσα ενημέρωσης με γνωστούς πρωταγωνιστές με στόχο να επηρεάσουν την πολιτική σκηνή, ούτε το μερικό θα γίνει γενικό με σκοπό να αποσταθεροποιηθεί η Κυβέρνηση και μαζί της ο τόπος. Σε όσους σκέφτονται έτσι, η απάντηση είναι μία: Εγώ δεν κάνω πίσω και οι Έλληνες δεν γυρνάνε πίσω. Στη Δημοκρατία μόνο ο λαός αποφασίζει για το μέλλον του και αυτήν την απόφαση δεν την εκχωρεί σε κανέναν.
(Όρθιοι οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας χειροκροτούν ζωηρά και παρατεταμένα)
Ζητάτε εκλογές και θα το ξανακάνετε, φαντάζομαι, σήμερα. Σε αυτό το περιβάλλον αστάθειας ζητάτε να μπει η χώρα σε μία δίμηνη ή τρίμηνη περιπέτεια, χωρίς να αναλογίζεστε τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την πατρίδα. Δεν βλέπετε τι γίνεται στην Ιταλία; Δεν βλέπετε ότι η Ιταλία σήμερα λόγω πολιτικής αστάθειας είναι αντικείμενο επίθεσης και τα ομόλογα της πιέζονται;
Για σκεφτείτε λίγο, κύριε Τσίπρα, εσείς που ζητάτε εκλογές, τι θα σήμαινε μια υπηρεσιακή Κυβέρνηση παράλυτη, με Υπουργούς που δεν γνωρίζουν τα χαρτοφυλάκια να πρέπει να παίρνουν αποφάσεις για τη στήριξη της κοινωνίας. Εν μέσω αυτής της κρίσης έρχεστε και ζητάτε εκλογές για να οδηγήσετε την χώρα στην αστάθεια, για να κάνετε το χατίρι σε αυτούς που δεν θέλουν τον Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία στην Κυβέρνηση και μας το έχουν πει και δημόσια στο κάτω-κάτω της γραφής. Δεν το έκρυψαν ποτέ.
(Χειροκροτήματα από την πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας)

Μόνο το όνομα Σαββίδης δεν ανέφερε.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Τι τους έχει κάνει ρε φίλε ο Ιβαναρος και χοροπηδάνε έτσι; Απορώ πραγματικά...
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Δεν αντέχουν τον ανταγωνισμό οι "πετυχημένοι", "άριστοι", κληρονόμοι και γονοι σε αυτή τη χώρα.
Μόνο στημένα παιχνίδια ξέρουν και μπορούν να παίζουν σε πολιτική και ποδόσφαιρο.
Η χώρα της 'στιάς.
Άβαταρ μέλους
mastra4

Δημοσίευση από mastra4 »

iremidynami 4+ έγραψε:Κυριοι κ κυριες
Εαν ο ιβαν αποφασισε να κατσει στην άκρη εδω και 2-3 χρονια και ισως και για τα επομενα 2-3 χρονια, (που νομιζω οτι αυτο συμβαινει),
εγω προσωπικα δεν μπορω να τον κατηγορησω.
Με ποναει, αλλα δεν μπορω να τον ψεξω.
Ο πολεμος που δέχεται ειναι λυσσαλεος.
Τα πολιτικα παιχνιδια ειναι μεγαλα, τα συμφεροντα τεραστια κ οι ντοπιοι κυβερνωντες ειναι πουτανακια των αμερικανων. Ειναι τοσο στημενοι που θα πουλουσαν κ τη μανα τους για να κανουν τα χατηρια των αφεντικων τους.
Δεν ειναι κατι καινουργιο για τη χωρα μας, συμβαινει απο τα χρονια του εμφυλιου, αλλα τελευταια εχει λαβει εκταση το φαινομενο της υποτελειας.
Να βγει ο ιβαν κ να πει πως κανει πισω για μερικα χρονια, θα ηταν σαν να παραδεχεται την ηττα του, δεν θα το κανει ποτε, ουτε εγω θα το εκανα γιατι θα εδινα χαρα στους εχθρους μου.
Ισως περιμενει να το καταλαβουμε μονοι μας

Ο ανθρωπος αυτος απεδειξε εμπρακτα την αγαπη του για την ομαδα μας, πληρωσε χρεη, μας γλιτωσε απο καταστροφη, φτιαχνει νεα τουμπα, ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΦΕΣΩΣΑΝ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΕΣΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, μας χαρισε 3 χρονια απιστευτης περηφανιας, πηραμε εκδικηση για τα 34 χρονια, τους φτυσαμε στα μουτρα, ειχαμε 3 χρονια πριαπισμο.

Εγω προσωπικα ΠΑΟΚ ημουν και ΠΑΟΚ θα ειμαι, ειτε αυτος βγαινει πρωτος ειτε δεκατος.
Ας στηριξουμε τον ανθρωπο που μας γλιτωσε απο την καταστροφη, αυτον που μας εκανε περηφανους, αυτον που υψωσε το αναστημα του στις κλικες τους, αυτον που υπεμεινε τις τιμωριες τους περιμενοντας σαν το σκυλι τους παικτες της ομαδας εξω απο το γηπεδο για να τους αγκαλιασει, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ.
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ, ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.
+++++++
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

Στήριξη και μόνο στο πρόσωπο σου. ΜΤΣΤΚ ΓΜΣ

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!
gpap

Δημοσίευση από gpap »

αν και ποτέ δεν μπλέκω πολιτική με ποδόσφαιρο, είναι τοσο ξεκάθαρη η αβάντα του Μητσοτάκη σε ότι είναι απέναντι στον ΠΑΟΚ, που σε κάνει να μπλέξεις την πούτσα με την βούρτσα.

Από τις εκλογές Δημάρχου στην Θεσσαλονίκη, όπου όλο το σύστημα προωθούσε εκείνο το λαμόγιο το σκουλίκι, που ήθελε να διώξει τον Σαββίδη από την πόλη.

Πραγματικά, πρέπει στην Τούμπα να ακούγονται μόνο δύο συνθήματα:

Εμπρός Αϊτέ, Δικέφαλε.
και
Ψηφοφόροι του Κούλη γαμιέστε
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Πως θα ανέβει στη ΔΕΘ; Θα βάλει εμπροσθοφυλακή τον σούπερ 3;
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

Τι πώς θα ανέβει στην ΔΕΘ?
Θα έρθει και θα πει ότι είναι ο μοναδικός Έλληνας πρωθυπουργός που επιβεβαιωμένα ακούει τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αήθης υπαινιγμός :lol:
Άβαταρ μέλους
Psuxo_logos

Δημοσίευση από Psuxo_logos »

Asimos έγραψε:Πως θα ανέβει στη ΔΕΘ; Θα βάλει εμπροσθοφυλακή τον σούπερ 3;
Πάντως δεν βλέπω καμία ενεργοποίηση και από τους δικούς μας συνδέσμους

ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΠΟΝΑΝΕ!