Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Αμαν ρε παιδια δεν βαριεστε να κανετε σαν 12 χρονα ωρες ωρες. Πραγματικα δηλαδη. Απο το ενα ακρο στο αλλο μονιμως. Δηλαδη αν παρουμε χαφ και αριστερο μπακ πχ πριν την κληρωση αλλα περιμενουμε 5 μερες να δουμε μηπως δωσουμε κατι παραπανω για εναν καλυτερο φορ, σημαινει οτι πεταμε λευκη πετσετα;
Αν κανουμε σαν 12χρονα εσυ κανεις σαν οπαδος του Αχαρναικου
Λευκή πετσέτα είναι περιμένεις την κλήρωση κι αν βγει ο Μπαμπουλας-Μπενφίκα να κάνουμε κακακια,παίκτες απο το μεσαίο ράφι και αυθυποβολή πως αποκλειστηκαμε ήδη
Οκ;
Λευκή πετσέτα είναι περιμένεις την κλήρωση κι αν βγει ο Μπαμπουλας-Μπενφίκα να κάνουμε κακακια,παίκτες απο το μεσαίο ράφι και αυθυποβολή πως αποκλειστηκαμε ήδη
Οκ;
- bersekeros
Χρειάζεται να έχουμε υπόψιν μας ότι υπάρχει και μια σχετική δυσκολία να πείσεις καλούς ποδοσφαιριστές να έρθουν να παίξουν στο απαξιωμένο ελληνικό πρωτάθλημα.
Τα προηγούμενα χρόνια ίσως ήλθαν ευκολότερα κάποια ονόματα λόγω και των μεγάλων συμβολαίων που προσφέρθηκαν. Τώρα σε αυτό υπάρχει περιορισμός λόγω ffp.
Ενδεχομένως κάποιοι μεταγραφικοί στόχοι μας, να μας έχουν στο stand by ή να τους έχουμε εμείς στο stand by.
Με την πρόκριση όμως της Τρίτης και την εξασφάλιση των ομίλων του Europa League και την ευρωπαϊκή παρουσία...
και ευκολότερα θα έρθουν κάποιοι παίκτες και χρήματα θα δαπανηθούν αναλόγως,
χωρίς να διακινδυνεύσουμε να πέσουμε πάνω στον τοίχο που λέγεται ffp.
Επίσημη ενημέρωση για το ffp δεν υπάρχει βεβαίως, αλλά αν φτάναμε να υπήρχε τότε θεωρώ ότι θα είχαμε ήδη προσκρούσει σε τοίχο.
Τα προηγούμενα χρόνια ίσως ήλθαν ευκολότερα κάποια ονόματα λόγω και των μεγάλων συμβολαίων που προσφέρθηκαν. Τώρα σε αυτό υπάρχει περιορισμός λόγω ffp.
Ενδεχομένως κάποιοι μεταγραφικοί στόχοι μας, να μας έχουν στο stand by ή να τους έχουμε εμείς στο stand by.
Με την πρόκριση όμως της Τρίτης και την εξασφάλιση των ομίλων του Europa League και την ευρωπαϊκή παρουσία...
και ευκολότερα θα έρθουν κάποιοι παίκτες και χρήματα θα δαπανηθούν αναλόγως,
χωρίς να διακινδυνεύσουμε να πέσουμε πάνω στον τοίχο που λέγεται ffp.
Επίσημη ενημέρωση για το ffp δεν υπάρχει βεβαίως, αλλά αν φτάναμε να υπήρχε τότε θεωρώ ότι θα είχαμε ήδη προσκρούσει σε τοίχο.
Πραγματικά γράφεις δίνοντας την εντύπωση ότι οι παικταρσδες περιμένουν έξω από την Τούμπα για υπογραφή και μεις πετάμε αετό.Doomlord4 έγραψε:Αν κανουμε σαν 12χρονα εσυ κανεις σαν οπαδος του Αχαρναικου
Οκ;
Τέτοια εποχή ι ΠΑΟΚ και που έφτασε το ράφι του σβαμπ επιτυχία ήταν
Γιατί ρε,τι σου ειπα,να παρουμε τον μέσι;
Εναν "'σβαμπ" για αντιμπισεσβαρ ειναι δυσκολο να παρεις; Ναι; οκ!
Αλλα με εξασφαλισμένα 10 εκ να περιμένουν να δούμε με ποιον θα πέσουμε, για να ενισχυθούμε;
Εγώ μιλάω για ενισχυση κι εσύ μου λες για τους παικταράδες που κάνουν ουρά για να μας απορρίψουν
Η ομάδα δεν μπορεί να βάλει γκολ
Σου μίλησα εγώ για παικτες 3-10 ή 40 εκ;;
Για τους 2 που πήραμε,εκανα παραπονο που δεν πήραμε ΠΙΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ;
ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΥΣ κτλ
Μιά χαρα τους βρήκα και είμαι αισιόδοξος και για τους δύο
Ότι θέλεις διαβάζεις μου φαίνεται
Εναν "'σβαμπ" για αντιμπισεσβαρ ειναι δυσκολο να παρεις; Ναι; οκ!
Αλλα με εξασφαλισμένα 10 εκ να περιμένουν να δούμε με ποιον θα πέσουμε, για να ενισχυθούμε;
Εγώ μιλάω για ενισχυση κι εσύ μου λες για τους παικταράδες που κάνουν ουρά για να μας απορρίψουν
Η ομάδα δεν μπορεί να βάλει γκολ
Σου μίλησα εγώ για παικτες 3-10 ή 40 εκ;;
Για τους 2 που πήραμε,εκανα παραπονο που δεν πήραμε ΠΙΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ;
ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΥΣ κτλ
Μιά χαρα τους βρήκα και είμαι αισιόδοξος και για τους δύο
Ότι θέλεις διαβάζεις μου φαίνεται
Καταρχάς αν κάνουμε μεταγραφή στην μεσοεπιθετικη μας γραμμή δεν σκοπεύουμε να κάνουμε μεταγραφή επιπέδου σβαμπ.
Εκεί ή θα φέρεις παικταρα ή τίποτα.
Από κει και πέρα δεν χρειάζεται ναι είναι παίκτες των 10 20 ή 30 εκατομμυρίων για να μην κλείνουν αυτή τη χρονική στιγμή στον ΠΑΟΚ.
Οποιοσδήποτε καλός παίκτης ζυγίζει τις επιλογές του και περιμένει.
Όσο για το πρόβλημα στο σκοράρισμα της ομάδας, μακάρι να λυνόταν με μία ή δύο μεταγραφές.
Οι ίδιοι οι παίκτες στο ξεκίνημα της περσινή σεζόν βγάζανε 10 κλασικές ευκαιρίες και στο τελείωμα δεν μπορούσαν να βγάλουν ούτε μισή.
Το πρόβλημα είναι πολύ πιο πολυσύνθετο.
Αυτό πάντως που μπορώ να πω με περισσή σιγουριά είναι ότι επιθετικά θα είμαστε πολύ καλύτεροι από το περσινό μας καλό διάστημα.
Κανένας παίκτης πάντως δεν μπορεί να είναι επιδραστικός σε μεγάλο βαθμό το πρώτο καιρό σε μία ομάδα, όσο καλός και να είναι αυτός ο παίκτης.
Οι μεταγραφές είναι για ποιο μέσομακροπρόθεσμες καταστάσεις
Εκεί ή θα φέρεις παικταρα ή τίποτα.
Από κει και πέρα δεν χρειάζεται ναι είναι παίκτες των 10 20 ή 30 εκατομμυρίων για να μην κλείνουν αυτή τη χρονική στιγμή στον ΠΑΟΚ.
Οποιοσδήποτε καλός παίκτης ζυγίζει τις επιλογές του και περιμένει.
Όσο για το πρόβλημα στο σκοράρισμα της ομάδας, μακάρι να λυνόταν με μία ή δύο μεταγραφές.
Οι ίδιοι οι παίκτες στο ξεκίνημα της περσινή σεζόν βγάζανε 10 κλασικές ευκαιρίες και στο τελείωμα δεν μπορούσαν να βγάλουν ούτε μισή.
Το πρόβλημα είναι πολύ πιο πολυσύνθετο.
Αυτό πάντως που μπορώ να πω με περισσή σιγουριά είναι ότι επιθετικά θα είμαστε πολύ καλύτεροι από το περσινό μας καλό διάστημα.
Κανένας παίκτης πάντως δεν μπορεί να είναι επιδραστικός σε μεγάλο βαθμό το πρώτο καιρό σε μία ομάδα, όσο καλός και να είναι αυτός ο παίκτης.
Οι μεταγραφές είναι για ποιο μέσομακροπρόθεσμες καταστάσεις
Αυτό το κωλο φφπ εχει κανει και τον τελευταιο οπαδο λογιστή!
Αντι να κουβεντιάζουμε τι θα γίνει μετά την Μπεσίκτας,να βλέπουμε ματς με τις 3 αντιπάλους
να κανουμε ποδοσφαιροσυζήτηση,ποιον πηρε ο ενας,ποιον ο άλλος και να αναλϋουμε πιθανότητες και τρόπους
που θα μας δωσει προκριση για το σεντόνι, καυλώνουμε με κάθε πρόταση προς τον καλύτερο μας παικτη
και μετράμε τα συνολικά εκ απο τις συνολικες πωλήσεις!
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚτσης των άκρων!
Πριν απο κάποια χρόνια κρεμούσαμε τον πρόεδρο που θα πουλούσε και στη ρεάλ ακόμα τον καλύτερο παικτη
τον οποίο θα είχαμε απο προδοτάκο εως προδοτάρα....
Και φτάσαμε χρόνια μετά στο σήμερα,που τους βαζουμε και στην ζυγαριά για να τους πουλήσουμε με το κιλο
Και κορδέλες ολοι
Και κομπιουτερακια και φφπ και λογιστικα
Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ των άκρων!
Εδώ προσπαθούμε για άλλη μια φορά να αλλαξουμε επιπεδο και κυνηγάμε το σεντόνι
και μας λεει ο αλλος με ΜΠΕΝΦΙΚΑ να κανουμε μεταγραφές (προεξοφλημενα) europa γιατί ειναι μεγαθήριο
και τζάμπα θα ξοδευτούμε
Αντι να κουβεντιάζουμε τι θα γίνει μετά την Μπεσίκτας,να βλέπουμε ματς με τις 3 αντιπάλους
να κανουμε ποδοσφαιροσυζήτηση,ποιον πηρε ο ενας,ποιον ο άλλος και να αναλϋουμε πιθανότητες και τρόπους
που θα μας δωσει προκριση για το σεντόνι, καυλώνουμε με κάθε πρόταση προς τον καλύτερο μας παικτη
και μετράμε τα συνολικά εκ απο τις συνολικες πωλήσεις!
Αυτός είναι ο ΠΑΟΚτσης των άκρων!
Πριν απο κάποια χρόνια κρεμούσαμε τον πρόεδρο που θα πουλούσε και στη ρεάλ ακόμα τον καλύτερο παικτη
τον οποίο θα είχαμε απο προδοτάκο εως προδοτάρα....
Και φτάσαμε χρόνια μετά στο σήμερα,που τους βαζουμε και στην ζυγαριά για να τους πουλήσουμε με το κιλο
Και κορδέλες ολοι
Και κομπιουτερακια και φφπ και λογιστικα
Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ των άκρων!
Εδώ προσπαθούμε για άλλη μια φορά να αλλαξουμε επιπεδο και κυνηγάμε το σεντόνι
και μας λεει ο αλλος με ΜΠΕΝΦΙΚΑ να κανουμε μεταγραφές (προεξοφλημενα) europa γιατί ειναι μεγαθήριο
και τζάμπα θα ξοδευτούμε
renegade έγραψε: Αυτό πάντως που μπορώ να πω με περισσή σιγουριά είναι ότι επιθετικά θα είμαστε πολύ καλύτεροι από το περσινό μας καλό διάστημα.
Επειδή βλέπω επιμένεις σε αυτό. Τόσο πολύ άλλαξαν τα πράγματα?
Λογικα θα εννοεί την ποιότητα που θα μεταλαμπαδεψει ο Αμανατίδης,για τον οποίο έχω τα καλύτερα ένστικτα,είδικά οταν διαβασα οτι αυτός πρότεινε τον Ιμπισεβιτς
- soflodoras
Τα πραγματα εχουν ως εξης:
1.Σε καθε θεση ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ αριθμητικα η ομαδα ειναι πληρης. Ποιοτικα ανεκτη (Ιδιως για πρωταθλημα)
2.Αν δεν περασουμε ομιλους και δεν πουλησουμε παικτες μεταγραφες ΠΑΠΑΛΑ. Οποιος δεν μπορει να το κατανοησει αυτο και περιμενει μεταγραφες αυτην τη στιγμη προβλημα του.
3.Σε περιπτωση που περασουμε ομιλους τσαμπιονς λιγκ δε θα πουληθει κανεις εκ των Λημνιου και Γιαννουλη. Εκτος αν ερθει μια εξαιρετικα υψηλη προταση. Οι καλες μεταγραφες θα ερθουν απο τις μικρες πωλησεις αλλα και τα εσοδα απο τους ομιλους.
4. Σε περιπτωση που δεν περασουμε τσαμπιονς λιγκ , αλλα περασουμε στο Γιουροπα, θα πουληθουν Λημνιος και Γιαννουλης και θα τους αντικαταστησουμε αναλογως. Οπως θα ενισχυσουμε και τον αξονα μας (περαν των centre back)
Λιγο υπομονη. Πολλη στηριξη στην ομαδα. Ηρεμια. Ψυχραιμια. ΠΑΟΚ
1.Σε καθε θεση ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ αριθμητικα η ομαδα ειναι πληρης. Ποιοτικα ανεκτη (Ιδιως για πρωταθλημα)
2.Αν δεν περασουμε ομιλους και δεν πουλησουμε παικτες μεταγραφες ΠΑΠΑΛΑ. Οποιος δεν μπορει να το κατανοησει αυτο και περιμενει μεταγραφες αυτην τη στιγμη προβλημα του.
3.Σε περιπτωση που περασουμε ομιλους τσαμπιονς λιγκ δε θα πουληθει κανεις εκ των Λημνιου και Γιαννουλη. Εκτος αν ερθει μια εξαιρετικα υψηλη προταση. Οι καλες μεταγραφες θα ερθουν απο τις μικρες πωλησεις αλλα και τα εσοδα απο τους ομιλους.
4. Σε περιπτωση που δεν περασουμε τσαμπιονς λιγκ , αλλα περασουμε στο Γιουροπα, θα πουληθουν Λημνιος και Γιαννουλης και θα τους αντικαταστησουμε αναλογως. Οπως θα ενισχυσουμε και τον αξονα μας (περαν των centre back)
Λιγο υπομονη. Πολλη στηριξη στην ομαδα. Ηρεμια. Ψυχραιμια. ΠΑΟΚ
Η αλήθεια είναι ότι για να αλλάξεις level οι πωλήσεις είναι απαραίτητες.
Αλλά θα πρέπει να γίνονται στοχευμένα, να έχεις έτοιμους τους αντικαταστάτες και φυσικά να μάθεις να πουλάς στην υψηλότερη τιμή και να ξέρουν οι άλλοι ότι δεν είσαι μπακάλικο.
Στον ΠΑΟΚ δυστυχώς τίποτα από όλα αυτά δεν συμβαίνει.
Υγ εγώ που θέλω να κλείσουμε τις μεταγραφές μας μόνο με ένα φορ και να χαφ είμαι μαζοχα μάλλον!
Αλλά θα πρέπει να γίνονται στοχευμένα, να έχεις έτοιμους τους αντικαταστάτες και φυσικά να μάθεις να πουλάς στην υψηλότερη τιμή και να ξέρουν οι άλλοι ότι δεν είσαι μπακάλικο.
Στον ΠΑΟΚ δυστυχώς τίποτα από όλα αυτά δεν συμβαίνει.
Υγ εγώ που θέλω να κλείσουμε τις μεταγραφές μας μόνο με ένα φορ και να χαφ είμαι μαζοχα μάλλον!
Πάρα πολύ.sn0ufel4 έγραψε:renegade έγραψε: Αυτό πάντως που μπορώ να πω με περισσή σιγουριά είναι ότι επιθετικά θα είμαστε πολύ καλύτεροι από το περσινό μας καλό διάστημα.
Επειδή βλέπω επιμένεις σε αυτό. Τόσο πολύ άλλαξαν τα πράγματα?
Μπορεί να μη φανεί στα πρώτα παιχνίδια αλλά θα φανεί σύντομα
- bersekeros
Τερματοφύλακα όχι;renegade έγραψε:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Δευ 24 Αύγ 2020, 00:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το 3 και το 4 το έχω γραψει εδώ κι ένα μήνα.
Πως αυτό θα πρέπει να θελουμε να γίνει,αυτό λέει η λογική
Οκ να μην ενισχυθούμε,αλλα να αποδυναμωθούμε κι όλας;
Όχι με το που περάσουμε τους τουρκους κορδελίτσα και πωληση στον 1ο που θα δωσει 5......
Άλλο θέμα πως θα πιέσει ο παίκτης,εγω μιλάω για το τι πρεπει να θελει ο ΠΑΟΚ
Πως αυτό θα πρέπει να θελουμε να γίνει,αυτό λέει η λογική
Οκ να μην ενισχυθούμε,αλλα να αποδυναμωθούμε κι όλας;
Όχι με το που περάσουμε τους τουρκους κορδελίτσα και πωληση στον 1ο που θα δωσει 5......
Άλλο θέμα πως θα πιέσει ο παίκτης,εγω μιλάω για το τι πρεπει να θελει ο ΠΑΟΚ
Ε καλυτερα να κανω σαν οπαδος του Αχαρναικου παρα να μην καταλαβαινω τι μου λενε. Σορυ κιολας. Θα το πω μια τελευταια φορα μπας και. Αν πεσεις με Μπενφικα 90% εχεις αποκλειστει. Αρα κοιτας να κανεις οτι μεταγραφες θα εκανες ετσι και αλλιως για την χρονια με πρωταθλημα και γιουροπα. Και θα πας να παιξεις τον αγωνα σου και οτι γινει. Αν πεσεις με τους αλλους, θα ρισκαρεις να δωσεις κατι παραπανω, να πεισεις καποιον καλυτερο λεγοντας του οτι ξερεις εχουμε πιθανοτητες να μπουμε σε ομιλο τωρα και σε θελω.Doomlord4 έγραψε:Αν κανουμε σαν 12χρονα εσυ κανεις σαν οπαδος του Αχαρναικου
Οκ;
Επισης για τελευταια φορα. Δεν παιζουμε εμεις μπαλα. Ουτε εμεις κανουμε μεταγραφες. Αμα πω εγω και αλλοι δεκα οτι δεν θελουμε μεταγραφες και δεν κανει η ομαδα, δεν θα φταιμε εμεις. Θα φταιει η ομαδα. Το ιδιο ισχυει για τα ολα τα υπολοιπα. Καταλαβαινω την τρελα που εχουμε ολοι με την ομαδα, αλλα καπου η ολη φαση παει σε μεταφυσικο επιπεδο.