cellophan έγραψε:
O Sa, είναι καλός τερματάς πάντως.
Ναι είναι.
cellophan έγραψε:
O Sa, είναι καλός τερματάς πάντως.
Δεν είναι μαγκιά τους, βρωμιά ΤΟΥΣ είναι.....Gawain1978 έγραψε:Συγνώμη αλλά έχεις ξεσκιστει να λες μαγκιά τους που στήνουν κληρώσεις και διαιτητές και μαγκιά τους το ένα και το άλλο και θίχτηκες από την απάντηση μου;Gospi έγραψε:τι εξυπνάδα ειναι τωρα αυτη που εγραψες?
δε πα να γινεις κι ο,τι θελεις
εγω μιλησα για προσπαθεια να διεκδικησουμε το 50-50.
Αυτες τις εξυπνάδες οχι σε μενα σεπαρακαλω πολυ.
Αν διαφωνεις επιχειρηματολογησε αλλα ειρωνιες και τρελα οχι σε μενα.
Μπορω να το κανω καλυτερα απο σενα γ αυτο αραξε
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μερικοί όπως εσύ έχετε συνηθίσει σε τέτοιες ιδεολογίες που μόνο μικραίνουν την ομάδα μας.
Αν εσύ είσαι τόσο υπεράνω που λες μαγκιά τους ενώ βίαζαν την λογική μας για πάνω από 20 χρόνια και σύντομα θα επιχειρήσουν να το ξανακάνουν, λυπάμαι αλλά μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορώ να σου απαντήσω.
Σε διπλό do or die αγώνα, ο γαύρος πολύ δύσκολα περνάει με οποιαδήποτε ομάδα. Πόσο μάλλον με την Πόρτο. Δεν είναι συνηθισμένα τα παλικάρια από τέτοια ζόρια.wickerman έγραψε:Έτσι όπως τα λέει ο Gospi. Αν μπορέσουν και πετάξουν έξω την Πόρτο σε φάση των play-offs τότε μαγκιά τους. Αλλά εγώ έχω πει εδώ και καιρό τι πρόκειται να συμβεί. Δεν με ακούτε.
jibbie έγραψε:δεν εχουν και τοση σημασια τα 6 δυνατα ματς οταν ο πρωταθλητης βγαινει στα πλεηοφ ρε. το ζητημα ειναι τα παραπανω εσοδα που θα χει και το αν αυτα θα μεταφραστουν σε πιο δυνατο ροστερ.
σφιξαν τα γαλατα.
Συγνώμη Μπάνε αλλά είδες να βρυζω ή να χαρακτηρίζω εγώ άσχημα;obanebane έγραψε:Καλά σας λέει ρε,κόψτε τις μαλακιες,να πω ότι υπήρχε και λόγος,για το τίποτα αρπαχτηκατε.
Οντως, με 2 μερες διαφορα! Εισαι παλαιοτερος...hasio_john έγραψε:Gospi, άσχετο αλλά δες πόσο κοντά κάναμε εγγραφή στο site..