Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
-
Asimos
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Νταξ, μαλακιες. Απο τις πιο πληρης ομαδες που ειχαμε ποτε αντι να την παμε παραπανω καθομαστε και μαλακιζομαστε. Μας χρησιμοποιει ο φαραω ξερξης και ο Στοχ να βρουνε ομαδες που να πληρωνουν καλυτερα.
Ας γελασω.
Αλλα η ξενερα πλησιαζει αγρια αν με το Αγρινιο εμφανιστουν Κουλουροπελκαδες. Που θα εμφανιστουν... Ε ρε καταντια....
Ας γελασω.
Αλλα η ξενερα πλησιαζει αγρια αν με το Αγρινιο εμφανιστουν Κουλουροπελκαδες. Που θα εμφανιστουν... Ε ρε καταντια....
- sourmenetes
- Moderator
Εχειε mailTheCursed έγραψε:Και εγώ κουράστηκα και αφού ο φίλος θεωρεί ότι λέω παπάδες δεν ξανά λέω τίποτα άντε καλή συνεχεία.
- sourmenetes
- Moderator
To kserwSera4 έγραψε:σουρμε σε αποζημιωσεις να δεις τι μπατζετ κανουμε...πρωταθλητισμο οχι αστεια...και εχουμε και συνεχεια...
Τι διαολο, αντι να εχουμε ενα διαθεσιμο ποσο για μεταγραφες, η ομαδα ειναι σα 13χρονο πιτσιρικι που ζητα απο τη μαμα του ( ουτε καν τον μπαμπα του) χαρτζιλικι για να παει να παρει γυρο. Την επομενη βδομαδα τα ιδια.
Ασοβαρα πραγματα, ποσο ατομοκεντρικη διοικηση ρε πουστη μου γουσταρει....
Παπαρια προγραμματισμος γινετε, οτι κατσει ειμαστε, οπως παιζω εγω μανατζερ, χτυπαω μονο ελευθερους
Ασοβαρα πραγματα, ποσο ατομοκεντρικη διοικηση ρε πουστη μου γουσταρει....
Παπαρια προγραμματισμος γινετε, οτι κατσει ειμαστε, οπως παιζω εγω μανατζερ, χτυπαω μονο ελευθερους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Κυρ 08 Ιαν 2017, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Black_White_Heart
Η αλήθεια είναι ότι ξέρουν τι θελουμε (εδώ και καιρό) αλλά πάντα βρίσκουν κάποιες δικαιολογίες (δύσκολη εποχή , δεν θέλουν να έρθουνε στην Ελλάδα ...μπλα μπλα μπλα) αλλά η αλήθεια είναι ότι απλά πρέπει να τα σταξουν τα φράγκα.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Εχω ναιsourmenetes έγραψε:Εχειε mailTheCursed έγραψε:Και εγώ κουράστηκα και αφού ο φίλος θεωρεί ότι λέω παπάδες δεν ξανά λέω τίποτα άντε καλή συνεχεία.
- kataramenos5
Παιρνουμε Πασαχαλακη λεει με 3,5 εκατομμυρια.Τουλαχιστον δε θα χανουμε.
- Aureliano Buendia
Συγγνώμη δηλαδή, γιατί θα παλαβώσω, ο "φέρτε επιτέλους ένα σέντερ φορ βουνό που θα τα κολλάει", ο "όχι ημίμετρα, πάρτε παικταρά επιθετικό" που γράφατε όλοι εδώ και καιρό αποκρυσταλλώνεται στο πρόσωπο του Καρίμ Ανσαριφάρντ του Πανιωνίου; Όλοι κράζετε το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος και τώρα ξάφνου σας αρέσει τόσο πολύ ένας παίκτης του Πανιωνίου που δεν είναι δα κι ότι κάνει μπάχαλα;όλοι κόπτεστε για το υγιές των ισολογισμών της παε και για τα νούμερα που πρέπει να βγαίνουν κι είστε οκ με αυτή την ακραία υπερ-κοστολόγηση που φημολογείται;
Επίσης, αν είναι δύσκολο να βρούμε αντικαταστάτη του Γκάρι, τότε να μην τον πουλούσαμε.
ο ιανουάριος είναι όντως δύσκολη εποχή για να βρεις καλό παίχτη. όταν δεν είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις. γιατί αν είσαι, προφανώς βρίσκεις.
υγ: α και κάτι ακόμη. αν τυχόν έρθει ο Καρίμ, προφανώς και θα πανηγυρίζω τρελά κάθε του γκολ και θα τον χειροκροτώ. και μακάρι να τα πάει φοβερά. αυτό δεν θα αναιρεί το ότι η κίνηση αυτή από μέρους της παε είναι προβληματική. γιατί σίγουρα θα βρεθούν διάφοροι που με τη γνωστή τους τηλεγραφική λογική, θα πουν "κωλοτουμπιάστε τώρα", στο πρώτο του γκολ.
υγ2: γελάω από τώρα στην ιδέα ότι θα πλασαριστεί ως αρπαγή από τα χέρια του ολυμπιακού και χυλόπιτα του παίκτη στον γαύρο γιατί από μικρός στην Τεχεράνη καύλωνε με ΠΑΟΚ. η πικρή αλήθεια είναι ότι ο δαφνομπουκωμένος αν τον ήθελε θα τον έπαιρνε κι ότι δεν τον έχει καμία ανάγκη, θα ήταν ακόμη μία μεταγραφή για τη μόστρα
Επίσης, αν είναι δύσκολο να βρούμε αντικαταστάτη του Γκάρι, τότε να μην τον πουλούσαμε.
ο ιανουάριος είναι όντως δύσκολη εποχή για να βρεις καλό παίχτη. όταν δεν είσαι διατεθειμένος να πληρώσεις. γιατί αν είσαι, προφανώς βρίσκεις.
υγ: α και κάτι ακόμη. αν τυχόν έρθει ο Καρίμ, προφανώς και θα πανηγυρίζω τρελά κάθε του γκολ και θα τον χειροκροτώ. και μακάρι να τα πάει φοβερά. αυτό δεν θα αναιρεί το ότι η κίνηση αυτή από μέρους της παε είναι προβληματική. γιατί σίγουρα θα βρεθούν διάφοροι που με τη γνωστή τους τηλεγραφική λογική, θα πουν "κωλοτουμπιάστε τώρα", στο πρώτο του γκολ.
υγ2: γελάω από τώρα στην ιδέα ότι θα πλασαριστεί ως αρπαγή από τα χέρια του ολυμπιακού και χυλόπιτα του παίκτη στον γαύρο γιατί από μικρός στην Τεχεράνη καύλωνε με ΠΑΟΚ. η πικρή αλήθεια είναι ότι ο δαφνομπουκωμένος αν τον ήθελε θα τον έπαιρνε κι ότι δεν τον έχει καμία ανάγκη, θα ήταν ακόμη μία μεταγραφή για τη μόστρα
TheCursed έγραψε:Και εγώ κουράστηκα και αφού ο φίλος θεωρεί ότι λέω παπάδες δεν ξανά λέω τίποτα άντε καλή συνεχεία.
κοιτά να δεις όταν γραφεις κατι εδω και σωστό να ειναι που εγω σε πιστευω 100% πρέπει να δέχεσαι και τα αρνητικά
100% στην αξιολόγηση παίρνουν μονο οι δημόσιοι υπάλληλοι οποτε εδω που ειναι ανοιχτό φόρουμ και ανώνυμο να εισαι ευτυχισμένος που εχεις και ενα πολυ μεγάλο πόσοστο να δέχεται οτι λες την αλήθεια
μη μασας γράφε αυτά που ξέρεις εφόσον λες αλήθεια και δε θα χάσεις
αυτοί που εξαφανίστηκαν ήταν αυτοί που έλεγαν παπάδες και οχι οι σωστοί
έβγαινε πέρσι ένας με κατι10 και έγραφε για φαν ντε φααρτ κτλ κτλ
εξαφανίστηκε και καταλάβαμε ολοι και εσυ να φανταστώ πτι ήταν αρχιεπισκόπους
αν θες να μείνεις μαυτη τη ρετσινιά φύγε αν θες να δείξεις οτι εισαι σωστός απέναντι μας που εισαι μείνε και μετέφερε μας ανώνυμα αυτά που μαθαίνεις
- PaokPatraG4
Με μεταγραφές να μην γίνονται το πιο κορυφαιο τώρα θα ήταν να πάει ο Ιρανός στον γαυρο....Εκεί να δεις μία ωραία ατμόσφαιρα που θα είμαστε....
- sourmenetes
- Moderator
Σου χω στειλειTheCursed έγραψε:Εχω ναιsourmenetes έγραψε:Εχειε mailTheCursed έγραψε:Και εγώ κουράστηκα και αφού ο φίλος θεωρεί ότι λέω παπάδες δεν ξανά λέω τίποτα άντε καλή συνεχεία.
Black_White_Heart έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι ξέρουν τι θελουμε (εδώ και καιρό) αλλά πάντα βρίσκουν κάποιες δικαιολογίες (δύσκολη εποχή , δεν θέλουν να έρθουνε στην Ελλάδα ...μπλα μπλα μπλα) αλλά η αλήθεια είναι ότι απλά πρέπει να τα σταξουν τα φράγκα.
Και εγώ αυτό πιστεύω !!!
Black_White_Heart έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι ξέρουν τι θελουμε (εδώ και καιρό) αλλά πάντα βρίσκουν κάποιες δικαιολογίες (δύσκολη εποχή , δεν θέλουν να έρθουνε στην Ελλάδα ...μπλα μπλα μπλα) αλλά η αλήθεια είναι ότι απλά πρέπει να τα σταξουν τα φράγκα.
Και εγώ αυτό πιστεύω !!!
Οκ ενταξει χαλαστικα τεσπα εγω αυτα που μαθαινω τα μεταφερω και μπορω να σας πω απο που το εμαθα δεν εχω καποιο θεμα δεν ειπα ιοτι θα παρουμε τον λουις σουαρεζ για να βγει καποιος να πει οτι λεω παπαδες καταλαβες αυτο με πειραξε.che4 έγραψε:TheCursed έγραψε:Και εγώ κουράστηκα και αφού ο φίλος θεωρεί ότι λέω παπάδες δεν ξανά λέω τίποτα άντε καλή συνεχεία.
κοιτά να δεις όταν γραφεις κατι εδω και σωστό να ειναι που εγω σε πιστευω 100% πρέπει να δέχεσαι και τα αρνητικά
100% στην αξιολόγηση παίρνουν μονο οι δημόσιοι υπάλληλοι οποτε εδω που ειναι ανοιχτό φόρουμ και ανώνυμο να εισαι ευτυχισμένος που εχεις και ενα πολυ μεγάλο πόσοστο να δέχεται οτι λες την αλήθεια
μη μασας γράφε αυτά που ξέρεις εφόσον λες αλήθεια και δε θα χάσεις
αυτοί που εξαφανίστηκαν ήταν αυτοί που έλεγαν παπάδες και οχι οι σωστοί
έβγαινε πέρσι ένας με κατι10 και έγραφε για φαν ντε φααρτ κτλ κτλ
εξαφανίστηκε και καταλάβαμε ολοι και εσυ να φανταστώ πτι ήταν αρχιεπισκόπους
αν θες να μείνεις μαυτη τη ρετσινιά φύγε αν θες να δείξεις οτι εισαι σωστός απέναντι μας που εισαι μείνε και μετέφερε μας ανώνυμα αυτά που μαθαίνεις
παντως, οντως, αν ειναι αληθεια οτι προκειται να δωσουμε 700 στον Ανσαριφαρντ καλυτερα να μεινουμε με Κουλουρη.