Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
- buffalobill4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
κουραστηκα να συζηταω για τον κλαους. ας φυγει να ησυχασει πρωτα αυτος και εμεις απο τη ζαλουρα που προσφερουν οι υποστηρικτες και των δυο "στρατοπεδων"
το θεμα ειναι ποιος θα ειναι ο επομενος. γιατι μη μου πειτε οτι δεν θα υπαρχει. εγω ψηφιζω γλυκο και ο μεθεπομενος τζαβελλας (αν μαλιστα ανανεωσει)
το θεμα ειναι ποιος θα ειναι ο επομενος. γιατι μη μου πειτε οτι δεν θα υπαρχει. εγω ψηφιζω γλυκο και ο μεθεπομενος τζαβελλας (αν μαλιστα ανανεωσει)
- Duke_Rolson
για τοπικό αδερφέ, να μπορεί να βγαίνει και το βράδυ..Dimg4 έγραψε:Το τερματισες, στην κουλα παιζει ανετα βασικος ισωςCantona4 έγραψε:Μην κάψουμε τον Κλάους..Άμα τον αφήναμε ελεύθερο ποια ομάδα εδώ στην Ελλάδα θα τον έπαιρνε για βασικό και με αυτό το συμβόλαιο?
Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
Σε όλο τον πλανήτη παίκτες πάνε και έρχονται. Τι σου φαίνεται περίεργο; Το άγιο δισκοπότηρο ειναι; Φυσικά και ένας ΠΑΟΚ σε ντόνατος ουτε γλυκούς χωράει ουτε και τον φετινό εκπληκτικό τζαβελαbuffalobill4 έγραψε:κουραστηκα να συζηταω για τον κλαους. ας φυγει να ησυχασει πρωτα αυτος και εμεις απο τη ζαλουρα που προσφερουν οι υποστηρικτες και των δυο "στρατοπεδων"
To θεμα δεν ειναι να φυγει ο Κλαους απο την ομαδα, ειναι να "¨φυγει" επιτελους απο βασικος και αναντικαταστατος.buffalobill4 έγραψε:κουραστηκα να συζηταω για τον κλαους. ας φυγει να ησυχασει πρωτα αυτος και εμεις απο τη ζαλουρα που προσφερουν οι υποστηρικτες και των δυο "στρατοπεδων"
Και το θεμα δεν ειναι πως να μη παιζει ο Κλαους, οπως ειπαν και πολλοι προηγουμενοι το θεμα ειναι πως θα ανεβει επιπεδο η ομαδα.
Αυτή που θα πάρει τον τζιοληCantona4 έγραψε:Μην κάψουμε τον Κλάους..Άμα τον αφήναμε ελεύθερο ποια ομάδα εδώ στην Ελλάδα θα τον έπαιρνε για βασικό και με αυτό το συμβόλαιο?
SM-G935F
Με 100.000 το χρόνο ΜαξDimg4 έγραψε:Το τερματισες, στην κουλα παιζει ανετα βασικος ισωςCantona4 έγραψε:Μην κάψουμε τον Κλάους..Άμα τον αφήναμε ελεύθερο ποια ομάδα εδώ στην Ελλάδα θα τον έπαιρνε για βασικό και με αυτό το συμβόλαιο?
SM-G935F
- Panos Fanfaras
Πιστευω ο παικτης που θα παρουμε θα ειναι περισσοτερο εξτρεμ παρα φορ και θα δωθει δανεικος ο Ζαιρο. Αλλωστε ο Μιχελ ειχε πει οτι απεκτησε τον Τζαλμα γιατι παιζει και κορυφη και οτι υπολογιζεται και γι αυτη τη θεση.
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-A310F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
θα δωθεί ξανά δανεικός ο Στοχ αν κλείσει ο Jeremain Lens από την Σάντερλαντ
http://www.etraf.com.tr/spor/fenerbahce ... 60258.html
http://www.etraf.com.tr/spor/fenerbahce ... 60258.html
- buffalobill4
ε να αυτα δεν μπορω. ειπα εγω για ιερο δισκοποτηρο?Taseos έγραψε:Σε όλο τον πλανήτη παίκτες πάνε και έρχονται. Τι σου φαίνεται περίεργο; Το άγιο δισκοπότηρο ειναι; Φυσικά και ένας ΠΑΟΚ σε ντόνατος ουτε γλυκούς χωράει ουτε και τον φετινό εκπληκτικό τζαβελαbuffalobill4 έγραψε:κουραστηκα να συζηταω για τον κλαους. ας φυγει να ησυχασει πρωτα αυτος και εμεις απο τη ζαλουρα που προσφερουν οι υποστηρικτες και των δυο "στρατοπεδων"
για εναν ΠΑΟΚ σεντονατο που ποτε δεν εχεις δει ουτε εχω δει, μαλλον δεν κανει ουτε ο μπισεσβαρ ουτε ο τζαλμα ουτε ο ροντριγκες ουτε ο μυστακιδης ουτε ο τσιμιροτ ουτε ο κανιας ουτε ο κρεσπο ουτε ο λεοβατς ουτε ο σαχοφ και γενικα δεν κανουν παικτες που δεν εχουν ματαδει το τσουλου παρα μονον απο τον καναπε τους.
ε ας φυγουν ολοι λοιπον σιγα σιγα.
και γενικα εγω ειμαι με τις ομαδες που εχουν σταθερο κορμο και οχι 11 ερχονται 11 φευγουν
εντελως φιλικα και χωρις καμια διαθεση για μανουρες στα λεω
Βασικός σε όλες εκτός από Βάζελο, ίσως και γαύρο, αλλά 700-750 δεν τα 'δινε ούτε ομάδα του εξωτερικού.Dimg4 έγραψε:Το τερματισες, στην κουλα παιζει ανετα βασικος ισωςCantona4 έγραψε:Μην κάψουμε τον Κλάους..Άμα τον αφήναμε ελεύθερο ποια ομάδα εδώ στην Ελλάδα θα τον έπαιρνε για βασικό και με αυτό το συμβόλαιο?
Τη σημερον ημερα,τζαμπα ουτε η παπαδιά......στον παπά.Dimg4 έγραψε:Νομιζα τζαμπα ειναι ρεprist64 έγραψε:Θα σου κανω καλη τιμη.Dimg4 έγραψε:
Αστα να πανε, φτηνα τη γλυτωσα. Παω να κανω ταμα
- buffalobill4
πως θα μπορουσα να διαφωνησω με αυτο συντροφε.CCCP έγραψε:To θεμα δεν ειναι να φυγει ο Κλαους απο την ομαδα, ειναι να "¨φυγει" επιτελους απο βασικος και αναντικαταστατος.buffalobill4 έγραψε:κουραστηκα να συζηταω για τον κλαους. ας φυγει να ησυχασει πρωτα αυτος και εμεις απο τη ζαλουρα που προσφερουν οι υποστηρικτες και των δυο "στρατοπεδων"
Και το θεμα δεν ειναι πως να μη παιζει ο Κλαους, οπως ειπαν και πολλοι προηγουμενοι το θεμα ειναι πως θα ανεβει επιπεδο η ομαδα.
δεν με ενδιαφερει προσωπικα πως θα παιζει ο κλαους και ο καθε κλαους. ας εχουν ανταγωνισμο ολοι στις θεσεις τους και ας χτυπανε τον κωλο τους κατω στην προπονηση ωστε να αναγκασουν τον προπονητη να τους βαζει.
την ολοενα και αυξανομενη απαξιωση παικτων και μαλιστα επι χρονια απο τους συνοπαδους μου φοβαμαι. πιστευω μαλιστα πως η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη
-
Dimg4
Μπορει και να πληρωνει ε?pilotos έγραψε:Με 100.000 το χρόνο ΜαξDimg4 έγραψε:Το τερματισες, στην κουλα παιζει ανετα βασικος ισωςCantona4 έγραψε:Μην κάψουμε τον Κλάους..Άμα τον αφήναμε ελεύθερο ποια ομάδα εδώ στην Ελλάδα θα τον έπαιρνε για βασικό και με αυτό το συμβόλαιο?
SM-G935F
Δες τα συμβόλαια της κουλής και θα βγάλεις το νούμερο εύκολα
SM-G935F
SM-G935F
Buffalo πρωτον οπαδοι που θα κραζουν και θα βριζουν τους παντες θα υπαρχουν δυστηχως παντα. Αλλα απο εκει και περα οπως ειπα και πριν τα τελευταια χρονια εγω εχω δει το αντιθετο προβλημα της απαξιωσης, δηαλδη περισσοτερο υπερτίμηση της μετριότητας, καλοπροαιρετα συνηθως. Με το μυαλο μας φτιαχνουμε παικταραδες.buffalobill4 έγραψε:πως θα μπορουσα να διαφωνησω με αυτο συντροφε.CCCP έγραψε:To θεμα δεν ειναι να φυγει ο Κλαους απο την ομαδα, ειναι να "¨φυγει" επιτελους απο βασικος και αναντικαταστατος.buffalobill4 έγραψε:κουραστηκα να συζηταω για τον κλαους. ας φυγει να ησυχασει πρωτα αυτος και εμεις απο τη ζαλουρα που προσφερουν οι υποστηρικτες και των δυο "στρατοπεδων"
δεν με ενδιαφερει προσωπικα πως θα παιζει ο κλαους και ο καθε κλαους. ας εχουν ανταγωνισμο ολοι στις θεσεις τους και ας χτυπανε τον κωλο τους κατω στην προπονηση ωστε να αναγκασουν τον προπονητη να τους βαζει.
την ολοενα και αυξανομενη απαξιωση παικτων και μαλιστα επι χρονια απο τους συνοπαδους μου φοβαμαι. πιστευω μαλιστα πως η κατασταση ειναι μη αναστρεψιμη
Και μετα το μαρμαρο το πληρωνει παντα ο προπονητης που δεν παιζει μπαλαρα με την ομαδαρα που φτιαξαμε με το μυαλο μας και που αλλαζει και ευκολα. Περισσοτερο προβλημα απαξιωσης προπονητων βλεπω παρα παικτων. Εδω ο Σαντος Euro πηρε και υπαρχουν ακομα ατομα που τον λειδωρουν και τον χλευαζουν σε καθε φραση (και δεν εννοω για πλακα)