Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
simba

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από simba »

Φιλε, για οπαδο της Burnley σε κοβω..
Αν και ακομη και εκει, που καθονται στο καρεκλακι και λενε οοοοοοου σε χαμενο τετατετ,
αν εβλεπαν το οικτρο οικοδομημα που βλεπουμε στη σαπιλα της ελληνικης σουπας,
θα ηθελαν 20 pints πριν το ματς για να αντεξουν τα ματακια τους...
Είναι δυνατόν οτιδήποτε θέλει να κάνει κάποιος επαγγελματίας παράγοντας, προπονητής ή τεχνικός διευθυντής να καλείται άμεσα από όλους να ανοίξει τα χαρτιά του και να απολογηθεί στον κόσμο και στους δημοσιογράφους και αν μας πείσει εντάξει,
Οχι ρε συ, να ακουμε για τα κουμπια της Παναγιας, να μας σφαζουν και να μην ακουγεται κιχ και να ξεκιναει μια χρονια (3η με μεγαλομετοχο που δεν ειχες ποτε σου) και κανεις να μην επικοινωνει το πλανο του για την ομαδα (και γιατι παιζουμε με ενα εξτρεμ και εχουμε να δουμε επιτελικο χαφ απ'τον χριστοδουλοπουλο) στον κοσμο του οποιου θελει τη στηριξη στους καιρους που ζουμε...

Φυσικα και δε μιλαμε για αρρωστημενες συζητησεις τυπου astronaut ή καμορα...
Για μπαλα θα μιλαμε φιλε, γιατι αν δεν εχεις γνωμη γι'αυτο που βλεπεις, τοτε μαλλον αλλος πρεπει να παει για ψαροντουφεκο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τρί 10 Φεβ 2015, 14:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

zissos

πες ονόματα, ποιός σε χάλασε.
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Ε τράβα πάρε ένα πιστόλι και σκότωσε τον τότε. Εκτός και αν το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ρίχνεις δηλητήριο εδώ μέσα. Και με την Μπάρνλει δεν έχω καμμία σχέση
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

zissos έγραψε:Είχα γράψει μετά την φυγή Μπόλονι ότι σε εμάς ούτε ο Βλαντ Τσεπες δεν θα άντεχε σαν προπονητής. Φέτος όλοι σπεύδουν να βγάλουν άχρηστο τον Αναστασιάδη γιατί χάσαμε το πρωτάθλημα από μέσα από τα χέρια μας. Στην αρχή της χρονιάς ήμασταν για υποβιβασμό. Πραγματικά δεν βγαίνει άκρη.
Προσωπικά κουράστηκα όλα αυτά τα χρόνια να ακούω, να διαβάζω και να βλέπω οποιονδήποτε, είτε το παίζει οπαδός, είτε δημοσιογράφος, να γράφει-λέει-κάνει ότιναναι και να μην λογοδοτεί ποτέ. Μερικοί εδώ μέσα δίνουν την εντύπωση ότι αν είχαν την δυνατότητα θα σουβλίζανε τον προπονητή και θα καταδίκαζαν εις θάνατο δια λιθοβολισμού τον τεχνικό διευθυντή, κάθε εβδομάδα. Προφανώς πολλοί πιστεύετε ότι το ποδόσφαιρο είναι κάτι που άμα μπεις με τσαμπουκά και φανατισμό θα κερδίσεις οποιονδήποτε με 5-0 και μετά θα σε πάρει και μια πιπ@ για να σε καλοπιάσει. Οπότε, φύγε ο ένας, δρόμο ο άλλος μπούλο ο παράλλος κάθε βδομάδα.
Είναι αδύνατον για οποιονδήποτε οργανισμό, είτε αθλητικός είναι αυτός, είτε κοινωνικός, είτε επιχειρηματικός, να προκόψει μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Και ναι μεν δημοκρατία έχουμε, αλλά η δημοκρατία στην παρούσα δεν μεταφράζεται στην απαίτηση αποκεφαλισμών καθημερινώς από τον κάθε ένα που έχει πρόσβαση σε ίντερνετ και σταθερό για να παίρνει στα ράδια. Άμα δεν γουστάρεις δεν πας. Άμα δεν θες να στηρίξεις, απέχεις. Αυτό είναι δημοκρατία. Κάνοντας μόνο κακό στον οργανισμό του ΠΑΟΚ, ενώ με το αρρωστημένο μυαλό του ο καθένας νομίζει ότι έχει δίκηο, δεν έχει καμμία σχέση ούτε με δημοκρατία, ούτε με αγάπη για την ομάδα και για αυτά που πρεσβέυει.
Ο ΠΑΟΚ είναι η καψούρα μας, δεν είναι η πουτάνα μας, όποτε να γουστάρουμε να την αγαπάμε και όποτε όχι να την ξεφτιλίζουμε. Αν είστε τόσο τυφλωμένοι από το μίσος και την αηδία σας για την σημερινή εικόνα και για τα άτομα που απαρτίζουν αυτή την ομάδα μην πάτε στο γήπεδο, μην μπαίνετε στα σάιτ, μην τηλεφωνάτε στα ράδια. Βρείτε ένα άλλο χόμπι να μην σας αρρωσταίνει το μυαλό. Δεν είναι δυνατόν 5- 10 οι ίδιοι και οι ίδιοι να γράφουν 200 φορές την ημέρα τον ίδιο εμετό για οποιδήποτε πρόσωπο της ομάδας. ο ΠΑΟΚ έχει κόσμο σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, γιατί πρέπει όλος αυτός ο κόσμος να εκφράζεται από κάποιους εμπαθείς, αρρωστημένους, βαλτούς, μπερδεμένους ή τίγκα γκαβλωμένους 15χρονους. Είναι δυνατόν να θέλουμε να κάνουμε μια συζήτηση για την ομάδα και τα επιχειρήματα να είναι "μπούλο τσοπάνη, αυτοφωράκια, ρωσοπόντιε, γλάστρα" κλπ?
Είναι δυνατόν οτιδήποτε θέλει να κάνει κάποιος επαγγελματίας παράγοντας, προπονητής ή τεχνικός διευθυντής να καλείται άμεσα από όλους να ανοίξει τα χαρτιά του και να απολογηθεί στον κόσμο και στους δημοσιογράφους και αν μας πείσει εντάξει, αν όχι μπούλο και θάνατο? Γιατί να ανοίξει τα χαρτιά του δλδ, είτε σε αρδ, είτε σε συνδέσμους? Ούτε οι δημοσιογράφοι, ούτε οι συνδεσμίτες, ούτε και οι απλοί οπαδοί διοικούν την ομάδα. Εμείς είτε νιώθουμε ότι θέλουμε να στηρίξουμε και πάμε, είτε δεν ασχολούμαστε. Αν αγαπάμε την ομάδα όπως λέμε ότι κάνουμε. Και η κριτική θα γίνει και η κουβέντα θα ανάψει, αλλά να φτάνουμε σε σημείο και να τους βγάζουμε όλους για τουφέκισμα, επειδή δεν κάνουνε αυτό που εμείς ο καθένας ξεχωριστά, νομίζουμε ότι είναι το σωστό, πάει αλλού. Κανείς μας δεν έχει πάρει τον ΠΑΟΚ εργολαβία για να έχει το δικαίωμα να το παίζει π.χ. Πανόπουλος στην Ξάνθη. Αν δεν μπορείς να ηρεμήσεις και να δεις τον ΠΑΟΚ επειδή είναι ο Αναστασιάδης προπονητής ή ο Βρύζας τ.δ. ή ο Γλύκος τερματοφύλακας, μην μπαίνεις εδώ μέσα να μας κάνεις και τους υπόλοιπους τα ρχίδια τούμπανα. Και εντάξει μπήκες, το είπες μια, δυό, τρεις, φτάνει. Τράβα μάθε ψαροντούφεκο, παραπέντε πλαγιάς, ΤΡΑΒΑ ΒΡΕΣ ΖΩΗ και ασχολήσου με τον ΠΑΟΚ όταν θα λύσεις τα θέματα σου, μπας και τα λύσει και αυτός
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ
Μία επισήμανση μόνο,
δεν είναι μόνο στα του ΠΑΟΚ μας έτσι, είναι χαρακτηριστικό ολόκληρης της κοινωνίας μας. Και δυστυχώς, φώς στον ορίζοντα δεν υπάρχει παρά λίγες ηλιαχτίδες όπως για παράδειγμα η δική σου τοποθέτηση και φωνή.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Καταλαβαίνεις ότι υπάρχει μια απόσταση απ το πιστόλι ως την κριτική έτσι;
Πως ας πούμε μπορεί να δικαιολγήσεις εσύ, την ''παραίτησή του'' στο ημίχρονο ενός αγωνιστικού διασυρμού;

Σε ρωτάω, για να καταλάβω που, κατά τη γνώμη σου πρέπει να μιλάει κάποιος, (το λέω για μένα, που δεν τον έχω πει ποτέ τσοπάνη ή κάτι άλλο που αναφέρεις).
Κι αν πρέπει να μιλάει κάποιος, όταν βλέπει μια τέτοια αγωνιστική καθίζηση.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ποιον να σκοτωσω? Τι πινεις?
Δλδ ολο αυτο το "δημοκρατικο" σου παραλληρημα απευθυνοταν στα λεγομενα μου?
Ανεφερε μου μια προταση που εβγαλα δηλητηριο, και θα σου παρω κασκολ της Μπερνλι!

Υ.Γ. βασικα τωρα το διαβασα το πονημα σου προς το τελος...
Ελπιζω οι μοντς να επιληφθουν επι του θεματος για τους χαρακτηρισμους και την επιθεση..
(μην μπαίνεις εδώ μέσα να μας κάνεις και τους υπόλοιπους τα ρχίδια τούμπανα. Και εντάξει μπήκες, το είπες μια, δυό, τρεις, φτάνει. Τράβα μάθε ψαροντούφεκο, παραπέντε πλαγιάς, ΤΡΑΒΑ ΒΡΕΣ ΖΩΗ και ασχολήσου με τον ΠΑΟΚ όταν θα λύσεις τα θέματα σου, μπας και τα λύσει και αυτός)

Μην αρχισουνε οι Παναγιες (ειδες και εγω τα εχω καλα με τα θεια) μεσημεριατικα...
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Karelias έγραψε:zissos

πες ονόματα, ποιός σε χάλασε.
Δεν τα έχω προσωπικά με κανέναν. Αυτό που με χαλάει, είναι αυτό που βγαίνει ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. Αυτήν η μιζέρια και η ανάγκη των αγανακτισμένων να επιβάλλουν την άποψη τους που είναι σκούπα όλα, γκρέμισμα κλπ. Σουπεράδες στον ΠΑΟΚ δεν έχουν θέση φίλε, ας πάνε αλλού να κάνουν τα κουμάντα τους. Οι Παοκτσήδες δεν χωρίζονται σε "γνήσιους", "ποντίκια" κλπ. Και εμένα δεν με ενθουσιάζει αυτό που βλέπω στο γήπεδο, αλλά μπορώ να καταλάβω ότι χρειαζόταν να κόψουμε τα πολλά-πολλά με μάνατζερ που είχαν κάνει την ομάδα με 4 αρ. μπακ και 4 τερματοφύλακες. Λογικό είναι η ποιοτητα στο ρόστερ να πέσει και να πρέπει να ισοροπήσει το πράγμα από την αρχή. Γίνεται κάτι τέτοιο? Γίνεται σωστά, λάθος? Εδώ μόνο κράζουμε και διψάμε για αίμα. Ο άλλος από πάνω έβγαλε και πόρισμα ότι είμαι φλώρος θεατράκιας, επειδή δεν γράφω "θα μπούμε μέσα" και άλλα τέτοια κομψά. Πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε τον ρόλο που παίζουμε σε όλη αυτή την ιστορία και να σταματήσουμε να είμαστε εργαλεία σε οποινδήποτε θέλει να βλάψει τον ΠΑΟΚ για προσωπικό συμφέρον.. Αλλιώς, αλεξίπτωτο και ψαροντούφεκο
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Νομιζω οτι το ξεφυγατε το θεμα...
Ηρεμηστε λιγακι.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Για πες ρε northend, πως συμφωνεις με τον φιλαθλο της Burnley
Θελω να μου εξηγησει ενας με επιχειρηματα,1,2,3,τι θα μπορουςε να προσφερει τη δεδομενη στιγμη με την κατασταση που επικρατει στην ομαδα,αγωνιστικα,ψυχολογικα,σχεσεις παικτων-προπονητη,και,και,και,η παραμονη του στην ομαδα και πλζ μην αναφερθειτε στα κλισε στυλ δεν ειναι αωστο να αλλαζεις προπονητη μεσουσις περιοδου,δεν μιλαμε απλα για 2-3 ασχημα αποτελεσματα,μιλαμε για εικονα πραγματικης διαλυσης.
Έτσι είναι josh.
Το μόνο πράγμα που μπορεί να κρατήσει τον Άγγελο τώρα είναι η απέχθεια που νιώθει μεγαλο μερος του λαού για τον Βρύζα........
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ σε συνέντευξη τύπου.
Δεν με ενδιαφέρει τι λέτε με αυτούς που ήρθαν σήμερα στα γραφεία γιατί ούτε που τους ξέρω ούτε θα μάθω τίποτα και δεν θεωρώ ότι μια ομάδα 5-10 ατόμων μπορεί να αντιπροσωπεύει το παγκόσμιο αυτό κίνημα.
Και επειδή ο λαός του ΠΑΟΚ είναι πιο μπερδεμένος από ποτέ, ΒΓΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ.
ΣΧΕΔΙΑΣΕ την ομάδα της επόμενης χρονιάς ΑΜΕΣΑ.
Πρότεινε στον Ιβαν 2-3 ευρωπαίους προπονητές και εάν αυτός θέλει Άγγελο για πάντα, άς τον λουστεί.
Εσύ οφείλεις να ψάξεις και να προτείνεις.
Εάν φοβάσαι ότι θα σου προσάψουν το φάγωμα ΚΑΙ του Άγγελου τότε δεν είσαι ο τεχνικός διευθυντής που θέλουμε.
οταν πριν λιγες μερες κατεθετες τις ιδιες αποψεις που ο ιδιος τυπακος αναφερει ως αρρωστημενες????????
ΕΚτος αν πινετε μαζι και ειχατε διαθεση για τρολαρισμα....
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

simba έγραψε:Ποιον να σκοτωσω? Τι πινεις?
Δλδ ολο αυτο το "δημοκρατικο" σου παραλληρημα απευθυνοταν στα λεγομενα μου?
Ανεφερε μου μια προταση που εβγαλα δηλητηριο, και θα σου παρω κασκολ της Μπερνλι!
Δεν αναφέρθηκα σε κανέναν προσωπικά στο σεντόνι. Ούτε σε εσένα ούτε σε κανέναν. Αναφέρθηκα σε αυτά που διαβάζω και ακούω από τα χριστούγεννα και μετά παντού
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ρε τυπε, ποιος μιλησε για αιμα?
Δεν τα έχω προσωπικά με κανέναν.
μην μπαίνεις εδώ μέσα να μας κάνεις και τους υπόλοιπους τα ρχίδια τούμπανα. Και εντάξει μπήκες, το είπες μια, δυό, τρεις, φτάνει. Τράβα μάθε ψαροντούφεκο, παραπέντε πλαγιάς, ΤΡΑΒΑ ΒΡΕΣ ΖΩΗ και ασχολήσου με τον ΠΑΟΚ όταν θα λύσεις τα θέματα σου, μπας και τα λύσει και αυτός
Σε ποιον ηταν αυτο στο φουφουτο?
Και τι ηταν, φιλικη παραινεση ή επιχειρημα στα επιχειρηματα που εγραφα επι 2 ωρες γιατι με ποναει η ομαδα?
Αυτήν η μιζέρια και η ανάγκη των αγανακτισμένων να επιβάλλουν την άποψη τους που είναι σκούπα όλα
Επεβαλα την αποψη μου που (μη σωσω τη στιγμη που ξαναμπηκα) μετα απο 1 χρονο εγραψα 20 αραδες με επιχειρηματα τα οποια θα χαρω να μου αντικρουσεις?

Σου ξαναλεω, ανεφερε μου μια προταση που εβγαλα δηλητηριο.........

Εδω ειμαστε, και ασε τα κλασικα για το ποιος θελει να βλαψει τον ΠΑΟΚ..
Τα ιδια που κανατε και στον joshua μερικοι μερικοι..Φιμωση στα επιχειρηματα..
Αυτα βλαπτουν τον ΠΑΟΚ..

Υ.Γ. Οκ τωρα καταλαβα σε ποιον απευθυνομαι.....
μόνο με τον Αναστασιάδη θα μπορούσε να κάνει αυτή την πορεία φέτος ο ΠΑΟΚ και κάποιοι αυτό το βλέπουνε, εφευρέθηκε ο όρος "Αγγελόσκυλα". Τραβάτε να μάθετε ποιός τον εφήυρε και γιατί. Είναι πολύ τιποτένιο την μοναδική χρονιά που μπορεί ο Παοκτσής να σφύζει από περηφάνια για την ομάδα του, να μένει με την πίκρα στο στόμα από την μετάλλαξη των Παοκτσήδων σε γαβροβάζελους.
Υγιεις αποψεις απο ενα καθολου διχαστικο ατομο που δε βριζει ομοιδεατες του και δεν επιβαλλει αποψεις...
Πάντως για να τα λέμε και όλα είναι από τους λίγους που διατήρησαν σταθερή απόδοση στην κοιλιά του τελευταίου μήνα
Για τον Δημητρη Σαλπιγγιδη :opaokara: :pano: :opaokara: :pano: :opaokara: :opaokara: :pano: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τρί 10 Φεβ 2015, 14:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Άγγελε όταν προσλήφθηκες έγραψα ότι είσαι ο φυσικός προπονητής του ΠΑΟΚ, ορμώμενος από τα προηγούμενα περάσματά σου.
Από τότε όμως το ποδόσφαιρο άλλαξε, και πλέον νικάει ο πιο γυμνασμένος και όπως είπες και συ, αυτός που τρέχει περισσότερο. Δυστυχώς το τιμ γυμναστών (και ιατρών ίσως )που εσύ επέλεξες είναι πολύ λίγο για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Η ομάδα μας ξεφούσκωσε.
Παρόλ αυτα σε θέλω έως το τέλος και από το Μάιο να έρθει ένας καινούριος Τεχνικός Διευθυντής και ένας σύγχρονος προπονητής.
Νομίζω η 1η θεση στα πλει οφς είναι ρεαλιστικος στόχος και συζητώντας με το γυμναστή μπορείτε να τα καταφέρετε να την έχετε φρέσκια την ομάδα τότε.
Υ.Γ. Οι επιλογές ποδοσφαιριστών του Ιβάν μέχρι τώρα είναι καλές (Βούκιτς, Νομπόα). Αναρωτιέμαι αν έχει στο μυαλό του κάποιο προπονητή να φέρει το Μάιο.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Δε μιλησε για σενα simba...
Απο την αρχη πηρες στραβα το ποστ.Απλα ετυχε να συμπεσουν τα 2 ποστ.Δεν αναφερεται σε εσενα προσωπικα.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Σουρμε, μην κοροιδευομαστε, τα ιδια εκανε και πριν φυγω ο paokovios που εβριζε αλλα ΟΧΙ προσωπικα, δεν αναφεροταν σε καποιον συγκεκριμενα...
Ε τράβα πάρε ένα πιστόλι και σκότωσε τον τότε. Εκτός και αν το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να ρίχνεις δηλητήριο εδώ μέσα. Και με την Μπάρνλει δεν έχω καμμία σχέση
Και αυτο σε μενα αναφεροταν, οπως κ το αρχικο..

Anw, ας ληξει εδω με τον τυπο, οπως και με οσους εχουν τις ιδιες σουπεραδικες (γιατι αυτο ειναι σουπερισμος) διαθεσεις...
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Kαι εγω Αγγελε σε εκτιμουσα και σε εκτιμω παρα πολυ,αλλα νομιζω πως για την κοιλια που εχει κανει η ομαδα μας,εχεις και εσυ μεγαλο μεριδιο ευθυνης.Ισως φταιει η εξελιξη του ποδοσφαιρου που σε αφησε πισω,ισως το οτι σε υποσκαπτουν απο μεσα,ισως oi προσωπικες σου επιλογες και τα κολληματα,ισως τα κορακια και οι αποφασεις τους και το γεγονος το οτι καθε παιχνιδι αρχιζε απο το 1-0 εναντιον μας,ισως το προπονητικο και ιατρικο team,το οποιο παντως επελεξες εσυ,ισως η τυχη,ισως η Παναγια,ισως και ολα τα παραπανω μαζι.Θα εισαι για παντα ο αγαπημενος μου προπονητης,αλλα νομιζω οτι η καριερα σου στον ΠΑΟΚ,εχει τελειωσει.Μακαρι να με διαψευσεις,να υπογραψεις ενα 2ετες συμβολαιο και να βαλεις σε ολους μας τα γυαλια.

Απο κει και περα το να ερθει(ειτε μετα απο ενα ασχημο αποτελεσμα στο παιχνιδι με τον Ατρομητο οπως ακουγεται,ειτε στο τελος της σεζον)καποιος μεγαλος ευρωπαιος προποντης,ισως ο μονος τροπος να πετυχει ειναι να φερει το δικο του επιτελειο.Και δεν μιλαω μονο για φυσιοθεραπευετες και coaches,αλλα ΚΑΙ για τον Τεχνικο Διευθυντη.Εκτος και αν ο ΖΒ παρει λευκη επιταγη απο τον Ιβαν και φερει ενα ''δικο του'' προπονητη.

ΥΓ.Φερελπις προπονητης,σε μικρη ηλικια,με καλες διασυνδεσεις,ο οποιος φαινεται να το κατεχει το αθλημα και φετος εχει κανει πολυ καλη δουλεια...Επισης το συμβολαιο του ληγει το καλοκαιρι....Razvan Lucescu
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kostas_Peraia4 την Τρί 10 Φεβ 2015, 14:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”