Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
θυμιζει ριγε φανελες του ΄60
ισως η πιο ασχημη φανελα του Π.Α.Ο.Κ. που εχω δει μεχρι σημερα
ισως η πιο ασχημη φανελα του Π.Α.Ο.Κ. που εχω δει μεχρι σημερα
Δεν γνωρίζω πότε ακριβώς καθιερώθηκε η "ρίγα" στη φανέλα, προτιμούσα πάντα τη μονόχρωμη μαύρη, όπως ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ το 1926.
Ε, αυτή η ΑΗΔΙΑ με τις 100 ρίγες που τη βλέπεις και σε πιάνει ναυτία, ήθελε ιδιαίτερο ταλέντο να τη σχεδιάσει κάποιος. Συγχαρητήρια.
Ε, αυτή η ΑΗΔΙΑ με τις 100 ρίγες που τη βλέπεις και σε πιάνει ναυτία, ήθελε ιδιαίτερο ταλέντο να τη σχεδιάσει κάποιος. Συγχαρητήρια.
Α ναι. Κι εγώ προτιμώ χίλιες φορές τη μαύρη φανέλα. Όσο πιο απλή και όσο πιο μαύρη γίνεται. Με λευκό παντελονάκι, κάτι σαν της Ροζενμποργκ δηλαδή.
Χάλια είναι, αλλά ας μπούμε πρώτη φορά τσουλου με αυτή, και αν τις ράψουν το σηματάκι στο μανίκι την αγοράζω όσο και να κάνει.GI4NNEN4 έγραψε:Θα τη συνηθίσετε και σε μερικές μέρες θα λέτε όλοι πόσο γαμάτη είναι

Αν θα ειναι καλη η οχι θα εξαρτηθει απ την πορεια της ομαδας,αν περασεις ομιλους θα ειναι τελεια αν οχι χαλια
Οι λεπτές ρίγες γενικά είναι δύσκολες στο μάτι.
Εδώ μπορεί τα περισσότερα σχόλια να είναι αρνητικά (χωρίς αυτό να λέει κάτι άλλωστε συνήθως η πρώτη εντύπωση είναι όσων αντιδρούν) αλλά σε ξένα σάιτ φίλαθλοι την αποθεώνουν γράφοντας πως επιτέλους βλέπουμε μια κλασική ριγέ με τη σημασία της λέξεως, ρίγες σε μανίκια και πλάτη, κλασικό κολάρο κλπ.
Εδώ μπορεί τα περισσότερα σχόλια να είναι αρνητικά (χωρίς αυτό να λέει κάτι άλλωστε συνήθως η πρώτη εντύπωση είναι όσων αντιδρούν) αλλά σε ξένα σάιτ φίλαθλοι την αποθεώνουν γράφοντας πως επιτέλους βλέπουμε μια κλασική ριγέ με τη σημασία της λέξεως, ρίγες σε μανίκια και πλάτη, κλασικό κολάρο κλπ.
- john4serres
Εμένα πιο πολύ με χάλασε το χαχολικο στήσιμο της φανέλας στους ώμους και την κοιλιά.
Δεν δημιουργεί αίσθηση δυναμικού σώματος αθλητή, σα βαριεστημενοι μπαροβιοι μοιάζουν όλοι.
Δεν έχει γωνίες ωραίες. Πρέπει να έχεις το σώμα του εσιτι για να μοιάζει δυνατη πάνω σου (πάνω στους αθλητές όχι σε εμάς)
Δεν δημιουργεί αίσθηση δυναμικού σώματος αθλητή, σα βαριεστημενοι μπαροβιοι μοιάζουν όλοι.
Δεν έχει γωνίες ωραίες. Πρέπει να έχεις το σώμα του εσιτι για να μοιάζει δυνατη πάνω σου (πάνω στους αθλητές όχι σε εμάς)
ταιριάζει όμως με τη σελίδα του PAOK TV απο μπράουζερ (οχι το απλικεισιο) και εκεί σε πιάνει ναυτίαDescartes έγραψε:...

- zarathustra79
Για ριξτε κανενα λινκ απο σελιδες που σχολιάζουν τη φανέλα μας εξω για να ξεστραβωθούμε...
NBC, BBC, CNN, RT, Al Jazeera, όλοι έχουν ανταποκρίσεις απο Τούμπα φίλε. Τέτοια μαλ..κία παγκοσμίως δεν έχει ξαναβγεί.zarathustra79 έγραψε:Για ριξτε κανενα λινκ απο σελιδες που σχολιάζουν τη φανέλα μας εξω για να ξεστραβωθούμε...

Kαι το μαύρο είναι και ωραίο χρώμα... Πως τα κατάφεραν έτσι.