Ναι αλλά όταν λέγαμε ότι ο ΠΑΟΚ και ο Λουτσέσκου δεν θέλει φορ με την κλασσική έννοια αλλά κάποιον που παίζει για την ομάδα και τρέχει και πιέζει, μας χλευαζαν εδώ μέσα. Τελικά θέτε φορ με νούμερα ή θέτε φορ που παίζει για την ομάδα;obanebane έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 17:36Απο την ημέρα που ήρθε μπήκε βασικός και η ομάδα του ξέχασε τι θα πει ήττα..Dimitrisou έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 16:58
Ποιος τσιριζε με τον Βάργκας;τι ακριβώς έκανε στην αεχ που δικαιολόγησε τα λεφτά του;
Να μην γράφουμε μόνο για να γράφουμε ..
Το ποδόσφαιρο δεν είναι ατομικά στατιστικά (είναι και αυτά βέβαια) είναι τι κάνει η ομάδα.
Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Ρε συ, με αυτόν βασικό πήρε τίτλο,εσύ και εγώ με τον Γερεμεγεφ με τα σούπερ νούμερα πήραμε τα @@ μας.
Τι ακριβώς συζητάμε;
Εσύ πως κρίνεις οτι η μεταγραφή Βάργκας είναι αποτυχημένη;
Είναι βασικουρα με το που ήρθε σε ομάδα που πήρε τον τίτλο;
Αυτό εσύ το βλέπεις αποτυχία;
Τι ακριβώς συζητάμε;
Εγω προσωπικά Τόλη ,θέλω ο Λουτσέσκου να πάρει πόδι.
Κουράστηκα κάθε χρόνο τα ίδια.
Θέλω κάτι καινούργιο στην ομάδα.
Κουράστηκα κάθε χρόνο τα ίδια.
Θέλω κάτι καινούργιο στην ομάδα.
- These users thanked the author obanebane for the post (total 4):
- Montrealiotis, Amsterdamer_87, TasosDuss, paoki19
Ούτε αποτυχία ούτε επιτυχία πολύ απλά επειδή αν τον παίρναμε εμείς 5 μύρια 31 χρονών θα ξενέρωνα. Άλλο η μεταγραφή άλλο η επιτυχία της ομάδος. Τον Εμπαπέ να φέρναμε έτσι όπως διαλύθηκε η ομάδα ποιος εγγυάται ότι θα πετυχαίναμε; Αυτό δε θα σήμαινε ότι θα ήταν αποτυχημένη η μεταγραφή όπως πχ δεν ήταν επιτυχημένη και του Σαμάτα άσχετα αν πήραμε πρωτάθλημαobanebane έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 17:42 Ρε συ, με αυτόν βασικό πήρε τίτλο,εσύ και εγώ με τον Γερεμεγεφ με τα σούπερ νούμερα πήραμε τα @@ μας.
Τι ακριβώς συζητάμε;
Θέλουμε φορ ότι ναναι απλά να το σηκώνομαι κάθε χρόνο .
Οταν θα κρίνουμε τον προπονητή για το ποδόσφαιρο που παράγει ή ακόμα και καταστρέφει και μέχρι που είναι ο ρόλος του , όταν κρίνουμε τον πρόεδρο για το τι όπλα προσφέρει στην ομάδα του βάσει δυνατοτήτων του απέναντι σε εξωτερικούς παράγοντες , όταν κρίνουμε τους ποδοσφαιριστές βάσει αποδόσης στα συγκεκριμένα πράγματα που ζητάει ο προπονητής τους τότε θα λέμε πως κάνουμε καλόπιστη κριτική με σκοπό την βελτίωση της ομάδας που αγαπάμε
Το δοκάρι μέσα και δοκάρι έξω είναι κριτική όταν έχεις καμία 35 χρόνια να πάρεις κάτι .
Ή είσαι 15 χρονών ή είσαι έτοιμος να πεθάνεις και δεν σ ενδιαφέρει τίποτα απλά θες να πάρεις μια τελευταία χαρά
Οταν θα κρίνουμε τον προπονητή για το ποδόσφαιρο που παράγει ή ακόμα και καταστρέφει και μέχρι που είναι ο ρόλος του , όταν κρίνουμε τον πρόεδρο για το τι όπλα προσφέρει στην ομάδα του βάσει δυνατοτήτων του απέναντι σε εξωτερικούς παράγοντες , όταν κρίνουμε τους ποδοσφαιριστές βάσει αποδόσης στα συγκεκριμένα πράγματα που ζητάει ο προπονητής τους τότε θα λέμε πως κάνουμε καλόπιστη κριτική με σκοπό την βελτίωση της ομάδας που αγαπάμε
Το δοκάρι μέσα και δοκάρι έξω είναι κριτική όταν έχεις καμία 35 χρόνια να πάρεις κάτι .
Ή είσαι 15 χρονών ή είσαι έτοιμος να πεθάνεις και δεν σ ενδιαφέρει τίποτα απλά θες να πάρεις μια τελευταία χαρά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τρί 02 Ιουν 2026, 17:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
- navigator11, Ιάσονας
Οκ,το δέχομαι.
Αυτό που γράφεις όμως απέχει πολύ, απο αυτό που αφήνουν να εννοηθεί μερικοί οτι ο παίχτης είναι για γέλια.
Να τον δούμε και φέτος που η προσαρμογή στο περιβάλλον, θα είναι σαφώς καλύτερη.
Αυτό που γράφεις όμως απέχει πολύ, απο αυτό που αφήνουν να εννοηθεί μερικοί οτι ο παίχτης είναι για γέλια.
Να τον δούμε και φέτος που η προσαρμογή στο περιβάλλον, θα είναι σαφώς καλύτερη.
-
Dimitrisou
Συμφωνούμε ότι δεν είναι μόνο τα ατομικά στατιστικά..obanebane έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 17:36Απο την ημέρα που ήρθε μπήκε βασικός και η ομάδα του ξέχασε τι θα πει ήττα..Dimitrisou έγραψε: Τρί 02 Ιουν 2026, 16:58
Ποιος τσιριζε με τον Βάργκας;τι ακριβώς έκανε στην αεχ που δικαιολόγησε τα λεφτά του;
Να μην γράφουμε μόνο για να γράφουμε ..
Το ποδόσφαιρο δεν είναι ατομικά στατιστικά (είναι και αυτά βέβαια) είναι τι κάνει η ομάδα.
Αλλά ο φίλος που αναφέρθηκε σε αυτό έκρινε και από τα χρήματα ..Ε στα δικά μου μάτια δεν έπαιξε για 4 4.5 μύρια ο Βάργκας..και σίγουρα δεν έκανε τεράστια διαφορά στο σύστημα της αεχ..ο ζινι ας πούμε πιο πολυ βγήκε μπροστά αναλόγως των χρημάτων...
Ο άνθρωπος ήρθε σαν μηχανή των γκολ..προς το παρών δεν το δείξε..πιο πολύ ξύλο έπαιζε και διαμαρτύροταν..
αυτό που μερικοί κοροϊδεύουν και γελάνε όταν οι αντίπαλες ομάδες ρίχνουν χρήματα για 30άρηδες
και λένε "τι βλάκες οι απέναντι, έδωαν 5 μύρια για τον τάδε"
μου θυμίζει έναν φίλο μου που έχει να βγει από το χωριό του κάτι χρόνια και όταν βλέπει τον γείτονα που πάει διακοπές λέει "δεν τον βλάκα πού πάει και σκορπάει τα λεφτά του"
και λένε "τι βλάκες οι απέναντι, έδωαν 5 μύρια για τον τάδε"
μου θυμίζει έναν φίλο μου που έχει να βγει από το χωριό του κάτι χρόνια και όταν βλέπει τον γείτονα που πάει διακοπές λέει "δεν τον βλάκα πού πάει και σκορπάει τα λεφτά του"
- Shivaspace
μόνο οι δικοί μας επιθετικοί ειναι καλοί γιατί κάνουν άλλα πράγματα κι ας μην σκοράρουν..αυτός ο βάργκας στα μεταξύ μας κατέβαζε μπάλα απο γιομες και κέρδιζε πολλές μονομαχίες, αυτό θυμάμαι.
Δεν μπορούν αυτοί ρε να κάνουν value for money κινήσεις. Δεν έχουν το know how.
Πάνε και σκορπάνε τα λεφτά τους σε Γιόβιτς αντί να πάρουν τον Γιερεμέγιεφ που τον έχουν στα πόδια τους.