77. Kiril Despodov

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: 77. Kiril Despodov

Δημοσίευση από sourmenetes »

tasso85 έγραψε:τοχετε παραξηλωσει με την εμπαθεια απεναντι στον παικτη
20 λεπτα επαιξε ο ανθρωπος αμεσως δεν εκανε κοντρολ και ηταν κακιστος
ε και ο "αλλος" ο Ζιφκος χτες ηταν ο 12ος παικτης της δυναμο και λοιπον? ετσι θα το παμε?
και μιλαμε για εναν εκ των κορυφαιων παικτων μας σε γκολ σε ασιστ και οχι παντα βασικος
τοχετε ξεφτιλισει αηδια πραγματικα
Στο 60ο λεπτό μπήκε!

Καλός ήταν όπως είναι εδώ και καιρό.

Εμένα δεν με πειράζει η κακή βραδιά. Με πειράζει ότι δε σκιζεται στο να δώσει βοήθειες.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
GINOLA

Δημοσίευση από GINOLA »

Δεν υπάρχει εμπάθεια. Ειδικά σε αυτόν η κριτική είναι λίγο πιο σκληρή γιατί όλοι ξέρουμε τι μπορεί να δώσει. Είτε παίζει δεξιά είτε αριστερά
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Το παληκάρι είναι finisher, νομίζω πρέπει να παίζουμε λίγο παραπάνω για πάρτη του
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Τον Ντεσποτοφ αληθεια γιατι του ορματε ??
Αυτος φταιει που απο πρωτο πιστολι κατεληξε ξαφνικα αναπληρωματικος ??
Αυτος φταιει που χασαμε εχθες ??
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Patricio_4 έγραψε:
aivas19 έγραψε:Εγω δεν προσαψα τιποτα στον παικτη, αλλα δεν το καταλαβες. Ολοι εχουν κακιες βραδιες. Στις μπαλαδοφατσες που κραξαν τους γνωστους αλλα εδω ουτε σχολιο σχολιασα
Πλάκα με κάνεις ρε φίλε? Από τη μια λες ότι ήταν μια κακή βράδια και από την άλλη παραπονιεσαι που δε διαβάζεις αρκετά αρνητικά σχόλια για τον παίκτη.

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Α καλα. Αν εσυ νομιζεις οτι για αυτο παραπονεθηκα δεν καταλαβες τι εγραψα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Patricio_4 έγραψε:
aivas19 έγραψε:Καλος φορ τελικα ο Ντεσποτοφ;
Μέχρι και για το ότι δεν ήταν καλός στα πρώτα του 20 λεπτά ως φορ τον κατηγόρησες. Εμείς δε σε καταλαβαίνουμε ή εσύ τα έχεις μπερδεμένα στο κεφάλι σου?

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακομα και αυτο το σχολιο ειναι για αυτους που γραφουν 6 μηνες να μπει φορ. Ουτε αυτο το καταλαβες. Αν ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΦΟΡ θα ηταν εδω σημερα ολοι να γραψουν «βαλε τον ντεσποτοφ φορ». Τωρα που μπηκε και δεν ηταν καλος εγινε αβαβα. Ελπιζω να καταλαβες
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ettien26 έγραψε:
aivas19 έγραψε:Εγω δεν προσαψα τιποτα στον παικτη, αλλα δεν το καταλαβες. Ολοι εχουν κακιες βραδιες. Στις μπαλαδοφατσες που κραξαν τους γνωστους αλλα εδω ουτε σχολιο σχολιασα
Γιατί να τον κράξουμε τον Ντέσπο ? 12 γκολ και 11 ασιστ έχει και είναι πολύ καλός στο ρόλο του.
Φυσικά και θα έχει κακές στιγμές. Οι καλές βέβαια είναι ασυγκρίτως περισσότερες.

Η διαφορά είναι ότι οι "γνωστοί" που λες έχουν συνέχεια κακές βραδιές. Ούτε αυτούς μπορώ να κατηγορήσω.
Τόσο μπορούν, τόσο παίζουν.
Ο Οζντοεφ εχει μονο κακες βραδιες; Ο Μπραντον δεν εχει βοηθησει; Ο Αντριγια; Ο Κουλιερακης; Αν εσυ λες οτι εχουν συνεχεια κακες βραδιες, σορι αλλα δεν ισχυει. Απαντησε μου, γιατι δεν εγραψαν 20 ατομα οπως παντα «επρεπε να ξεκινησει»; Επειδη ηταν κακος;
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

AlxNeapoli1 έγραψε:
aivas19 έγραψε:Καλος φορ τελικα ο Ντεσποτοφ;
Το τερματισες.
Ρωταω οσους το προτειναν. Ποσο χειροτερος να ειναι. Δεν ειναι μομφη προς τον παικτη
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Amsterdamer_87 έγραψε:Τον Ντεσποτοφ αληθεια γιατι του ορματε ??
Αυτος φταιει που απο πρωτο πιστολι κατεληξε ξαφνικα αναπληρωματικος ??
Αυτος φταιει που χασαμε εχθες ??
Ποιος του ορμηξε; Ουτε ενα σχολιο ειχε στο τοπικ
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

aivas19 έγραψε:
Ettien26 έγραψε:
Γιατί να τον κράξουμε τον Ντέσπο ? 12 γκολ και 11 ασιστ έχει και είναι πολύ καλός στο ρόλο του.
Φυσικά και θα έχει κακές στιγμές. Οι καλές βέβαια είναι ασυγκρίτως περισσότερες.

Η διαφορά είναι ότι οι "γνωστοί" που λες έχουν συνέχεια κακές βραδιές. Ούτε αυτούς μπορώ να κατηγορήσω.
Τόσο μπορούν, τόσο παίζουν.
Ο Οζντοεφ εχει μονο κακες βραδιες; Ο Μπραντον δεν εχει βοηθησει; Ο Αντριγια; Ο Κουλιερακης; Αν εσυ λες οτι εχουν συνεχεια κακες βραδιες, σορι αλλα δεν ισχυει. Απαντησε μου, γιατι δεν εγραψαν 20 ατομα οπως παντα «επρεπε να ξεκινησει»; Επειδη ηταν κακος;
Αναφἐρομαι στους φορ και ειδικά στο Σαμάτα και κατά δεύτερο στον Τόμας...
Εσυ έγραψες αν ήταν καλός φορ ο Ντεσπότοφ και υπέθεσα ότι η κουβέντα πήγαινε στους επιθετικούς. Δεν κατηγόρησε κανείς σε βάθος χρόνου ούτε τον Οζντόεφ (που είναι και ντεφορμέ), ούτε τον Κούλιε, ούτε τον Αντρίγια... Εκτός και αν για σένα αυτοί είναι "οι γνωστοί" πράγμα που καθόλου δεν ισχύει.
Άβαταρ μέλους
aivas19

77. Kiril Despodov

Δημοσίευση από aivas19 »

Δεν κατηγορησε κανεις; Απο σημερα στο τοπικ του Οζντοεφ: Λιγος, μεγαλη απογοητευση
Τοπικ Κουλιε παλιοτερα: Ασε τα καραγκιοζιλικια, συνελθε δεν ειναι εμφανισεις αυτες. Μπραντον σημερα: Ανυπαρκτος επιθετικος, λιγος. Αντριγια παλιοτερα: τι θα γινει ρε ζιφκο τι εμφανισεις ειναι αυτες;

Αν θες απαντας ξανα στην ερωτηση μου γιατι το απεφυγες. Γιατι δεν εγραψε κανεις οτι ηταν κακος χτες;

ΥΓ: για τον παικτη εχω γραψει οτι ειχε μια κακη βραδια, τα υπολοιπα τα φανταζεσαι (πχ κραξιμο)
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Σε βάθος χρόνου έγραψα ρε φίλε...σε βάθος χρόνου...το αν θα κάνουν 1-2 κακές εμφανίσεις και εισπράξουν και την ανάλογη κριτική στα παιχνίδια αυτά δεν λέει τίποτε...
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

Συγνωμη παιδια για την ολη κατασταση και ειδικα απο τον aivas19 για τον απαραδεκτο χαρακτηρισμο που απευθυνα και φυσικα επ΄ουδενι πιστευω καθοτι εχω σε εκτιμηση και τον ιδιο και ολα τα παιδια στο μανια
εκτος φυσικα απο τους πρακτορες ποκεμον και γειτονιας που παρακολουθουν διακριτικα και ενιοτε εκδηλωνονται
Μπαρκαρουτσος, αυτομπαναρομαι επ'αοριστον, 6 ωρες μπαν για τοσο απαραδεκτο χαρακτηρισμο, δεν κανεις ουτε για παρατηρητης της ΔΕΑΒ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

[FACE WITH TEARS OF JOY] Τασο κανενα θεμα. αυτο που ηθελα να πω δεν κατανοηθηκε Ετιεν. Το κοβω εδω
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Ο ντεσποντοφ στα 3-4 τελευταία ματς δεν είναι καλός για αυτό και δεν τρώει κράξιμο. Επίσης από την στιγμή που δεν έχεις το φορ να το κανει πρέπει η ομάδα να παίζει για αυτόν γιατί πολύ απλά ξέρει να τοποθετείτε και να εκτελεί η να παίζει στην πλάτη της αμυνας και στον χώρο. Επίσης πιστευω να μην βγει συμπερασμα ότι δεν μπορει να παίξει φορ από ένα 20λεπτο, αλλά αυτό έπρεπε να είχε δοκιμαστεί πριν μήνες που σου το επέτρεπαν και τα παιχνίδια για να ήταν έτοιμο τώρα σε αυτό το κομβικο σημείο της χρονιάς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leonardo10 την Σάβ 09 Μαρ 2024, 01:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”