27. Magomed Ozdoev
- PAOK_Antarctica
Re: 27. Magomed Ozdoev
συμβαίνουν πράγματα που δεν ξέρουμε και τζάμπα προσπαθούμε να βρούμε τους λόγους
εμείς τις Κυριακές βλέπουμε μόνο την παράσταση
όλη την εβδομάδα γίνονται πολλά μέσα στην ομάδα
θα πρέπει να είμαστε πιο επιφυλακτικοί στις κρίσεις μας και βάζω και την πάρτη μου μέσα
θα πρέπει να είμαστε πιο επιφυλακτικοί στις κρίσεις μας και βάζω και την πάρτη μου μέσα
- figurehead4
Καταρχάς μπράβο παλικαρε που τους έκλεισες το σπίτι ή πιο σωστά τους μπουκωσες το στόμα.
Για όλα τα άλλα που δήλωσες, τα μπράβο σε Ιβάν και Λούτσε που σε στήριξαν και τώρα θα ανταπωδωσεις όπως ξέρεις και μπορείς. Να είσαι καλά παλικαρε
Για όλα τα άλλα που δήλωσες, τα μπράβο σε Ιβάν και Λούτσε που σε στήριξαν και τώρα θα ανταπωδωσεις όπως ξέρεις και μπορείς. Να είσαι καλά παλικαρε
- sourmenetes
- Moderator
Είχαμε ακούσει ότι έχει κάτι τέτοια ζητήματακια.
Το παραδέχτηκε και ο ίδιος!
Ας ελπίσουμε αρχικά να αισθάνεται καλά και στη συνέχεια να δώσει αυτά που μας είχε δείξει!
Στο κρισιμοτερο σημείο πάρε μπρος!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το παραδέχτηκε και ο ίδιος!
Ας ελπίσουμε αρχικά να αισθάνεται καλά και στη συνέχεια να δώσει αυτά που μας είχε δείξει!
Στο κρισιμοτερο σημείο πάρε μπρος!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όπως ξαναείπα την αξία του 6 μήνες την είδαμε, δεν ήταν κανένας αδιάφορος. Δεν αποσκοπούσε πουθενά η απαξίωση του προς τον Οζντοεφ για διακοπή συμβολαίου κτλπ…
-
Θα μας παρουν τα ζουμια ρε γμυastral έγραψε:[glomex]v-d0e5zw1okrq9[/glomex]
Παιρνω πισω το προηγουμενο ποσταρισμα μου εδω, μετα το ματς με Λαμια
ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΓΚΟΜΕΝΤ
- PoccoPicante
Νομίζω ήτανε ξεκάθαροPoccoPicante έγραψε:Ευχαριστώ τον Σουριναμεζο και τον Pavlito που με πρόλαβαν και απάντησαν κόσμια στο παραλήρημα κάποιον παραπάνω ποστ γιατί δεν το γλυτωνα το Μπαν
Να παραθέσω ότι τουλάχιστον το 1/3 των αθλητών σε αυτό το επίπεδο ακολουθούν διαλειμματική διατροφή το ίδιο και οι περισσότεροι μουσουλμάνοι για καλύτερη προσαρμογή σε περιόδους Ραμαζανιού
.Το παλικάρι τράβηξε κουπί μέχρι τον Ιανουάριο και την προσαρμογή του Μειτε ,από τότε φαίνεται ότι κάτι τον απασχολεί και έχει χάσει την προσήλωση του που είναι και το κύριο χαρακτηριστικό καθώς είναι παίκτης τοποθέτησεων και τακτικής
χεσμένους τους βλεπωaivas19 έγραψε:astral ποση καυλα μαζεμενη στη φωτο ρε δικε μου; Πωωω
πισω στην κερκιδα βρε
- kataramenos5
Αυταdanirifle έγραψε:συμβαίνουν πράγματα που δεν ξέρουμε και τζάμπα προσπαθούμε να βρούμε τους λόγους