1,500,000€prist64 έγραψε:Αν υπηρχε προταση για τον Narey
τον δινατε και με πόσα?
Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
- john4serres
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
5εκ καθαρά στον ΠΑΟΚ νομίζω είναι καλά λεφτά.
Υπό προϋποθέσεις και με 3.5-4εκ
Αλλά τώρα είναι Γενάρης, έχει λίγο καιρό που υπέγραψε, έχει πολλά χρόνια στο συμβόλαιο ακόμα.
Υπό προϋποθέσεις και με 3.5-4εκ
Αλλά τώρα είναι Γενάρης, έχει λίγο καιρό που υπέγραψε, έχει πολλά χρόνια στο συμβόλαιο ακόμα.
Ποιος σου είπε ρε φίλε ότι είναι 5ο χαφ??? Επειδή είναι τραυματίας και λείπει? Είπε κάτι ο Λουτσεσκου?nunies4 έγραψε:Συγνώμη αλλά όταν η ομάδα είναι με ΕΝΑ φορ δεν μπορώ να γκρινιαξω αν θα φύγει ο 5ος σε ιεραρχία χαφ (αυτή την στιγμή αυτό ισχύει) ο οποίος έχει και το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα και τυχόν αποχώρηση του θα σημάνει χώρος για απόκτηση φορ.renegade έγραψε:ΟΚ όταν βγάλει θλάση ο ντουγκλας και σκάσει ο σβαμπ να δω τι θα λέτε
Έχουμε 25 παιχνίδια μπροστά μας τα δέκα εξ αυτών ντέρμπι στα πλέι οφ ...και η νοοτροπία και η αντίληψη είναι έχουμε ντουγκλας και σβαμπ που είναι καλύτερος?
Υγ ο νταντας πόσα λεπτά έπαιξε με τον ρούλη είπαμε?
Σωστά αυτά που λες περί 10 ντερμπι αλλά περισσότερο τρέμω στην ιδέα ότι θα τα παίξουμε με δίδυμο Νέλσον - Τόμας.
Τα συνδέω γιατί αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι ότι η απόκτηση φορ σχετίζεται με την δημιουργία χώρου στο μπάτζετ.
Μια άλλη παράμετρος είναι ότι δεν ψήνομαι να υπάρχει μια ωρολογιακη βόμβα στα αποδυτήρια. Τέτοιος είναι ο Κουρτιτς όντας 5ος χαφ.
Είμαι αλλεργικος στα ημίμετρα.
Ας ανοίξω μια νέα τρύπα για να μπαλώσω μια άλλη.
Υγ με τον Νταντας στα χαφ ακόμα και με Λαμία ώρες ώρες φαινόταν λες και παίζαμε με παίκτη λιγότερο στην άμυνα
Ας ανοίξω μια νέα τρύπα για να μπαλώσω μια άλλη.
Υγ με τον Νταντας στα χαφ ακόμα και με Λαμία ώρες ώρες φαινόταν λες και παίζαμε με παίκτη λιγότερο στην άμυνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 09 Ιαν 2023, 19:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τραυματιας μονο για τον ΠΑΟΚ ηταν; Γιατι στην εθνικη μια χαρα επαιζε.
Κανείς δεν μου το είπε ρε φίλε.
Πείσε με εσύ ότι σε μια ομάδα που έχει βρει ρυθμό και παίζει πολύ πιο σύγχρονα και άμεσα από όταν "τραυματίστηκε" ο Κουρτιτς, μόλις "ξετραυματιστει" θα πάρει άμεσα θέση στην 11αδα.
Εγώ πάλι λέω όχι.
Πείσε με εσύ ότι σε μια ομάδα που έχει βρει ρυθμό και παίζει πολύ πιο σύγχρονα και άμεσα από όταν "τραυματίστηκε" ο Κουρτιτς, μόλις "ξετραυματιστει" θα πάρει άμεσα θέση στην 11αδα.
Εγώ πάλι λέω όχι.
Έχω μάθει κάτι εδώ και ποσό καιρό για τον συγκεκριμένο ( που τον υποστήριζα πιο πολύ από όλους σας) απλά δεν ήθελα να το μοιραστώ μην χαλάσω το κλίμα εφορίας που υπάρχει . Τεσπα μακάρι να είναι ο Κουρτιτς η και καλά πώληση αν όντως ισχύει ότι είναι στα σκαριά μια…
Γιατί "τραυματίστηκε"? Πάλι Τσιγγάρα έχουμε ?
Πιο σύγχρονα παίζει για άλλους λόγους και όχι γιατί ο Σβαμπ παίζει στη θέση του Κούρτιτς.
Ας φύγει ο Κουρτιτς, άμα δεν έρθει χαφαρος και μείνουμε με τον Αουγκούστο και τους άλλους 3, καληνύχτα ζωή
Πιο σύγχρονα παίζει για άλλους λόγους και όχι γιατί ο Σβαμπ παίζει στη θέση του Κούρτιτς.
Ας φύγει ο Κουρτιτς, άμα δεν έρθει χαφαρος και μείνουμε με τον Αουγκούστο και τους άλλους 3, καληνύχτα ζωή
Ωωω, ευχαριστω πολυ που δεν μοιραστηκες αυτο το οποιο ξερεις εδω και καιρο (ουαου!) για τον συγκεκριμενο που μπορει να ισχυει αλλα μπορει και οχι.
- Amsterdamer_87
Μου αρέσει που φτάσαμε στο....."Αουγκούστο και οι άλλοι 3"
Δύο μήνες πίσω να γυρίσουμε να δούμε τι γραφόταν για τον Ντάγκλας....
Τεσπά. Μαλον δεν έγινα κατανοητός. Η απουσία του Κουρτιτς θα με κλονίσει πολύ λιγότερο από την μη προσθήκη ενός φορ. Αυτό λέω. Προτεραιότητες....
Και μην μου πείτε ότι καμια σχέση το ένα με το άλλο γιατί μέχρι τώρα όλοι στα πέριξ της ομάδας άφηναν να εννοηθεί ότι χωρίς αποχωρήσεις δεν έχει προσθήκες
Δύο μήνες πίσω να γυρίσουμε να δούμε τι γραφόταν για τον Ντάγκλας....
Τεσπά. Μαλον δεν έγινα κατανοητός. Η απουσία του Κουρτιτς θα με κλονίσει πολύ λιγότερο από την μη προσθήκη ενός φορ. Αυτό λέω. Προτεραιότητες....
Και μην μου πείτε ότι καμια σχέση το ένα με το άλλο γιατί μέχρι τώρα όλοι στα πέριξ της ομάδας άφηναν να εννοηθεί ότι χωρίς αποχωρήσεις δεν έχει προσθήκες
Αμα χαιρετήσει και κάποιοι εδώ μέσα κράζουν τον ΠΑΟΚ που δεν τον κράτησε τότε θα το γράψω.
Μπείτε στο τοπικ του Κουρτιτς και διαβάστε ποσό τον υποστηρίζω αν νομίζετε ότι το κάνω εσκεμμένα ή μου έχει κάνει κάτι ο Σλοβένος
Μπείτε στο τοπικ του Κουρτιτς και διαβάστε ποσό τον υποστηρίζω αν νομίζετε ότι το κάνω εσκεμμένα ή μου έχει κάνει κάτι ο Σλοβένος
Μια χαρά μπορεί ο ΠΑΟΚ να δώσει ένα εκατομμύριο ευρώ για δύο παίχτες μέχρι το υπόλοιπο της σεζόν χωρίς να πουλήσει-αποδεσμεύσει κανέναν κομβικό ποδοσφαιριστή.
Τα 500 τα δίνει στον Ταισον όπως φαίνεται, άλλα τόσα σε ένα φορ και κλείσαμε.
Αν φύγουν και ο Μουργκ με τον Μπραντον θα είμαστε σούπερ.
Ο Κουρτιτς είναι παίχτης που θα χρειαστεί στα playoffs.
Το καλοκαίρι ας έρθει ένας καλός αντικαταστάτης και ας πάει στο καλό, τώρα όμως είναι απαραίτητος.
Τα 500 τα δίνει στον Ταισον όπως φαίνεται, άλλα τόσα σε ένα φορ και κλείσαμε.
Αν φύγουν και ο Μουργκ με τον Μπραντον θα είμαστε σούπερ.
Ο Κουρτιτς είναι παίχτης που θα χρειαστεί στα playoffs.
Το καλοκαίρι ας έρθει ένας καλός αντικαταστάτης και ας πάει στο καλό, τώρα όμως είναι απαραίτητος.
- pagotatzis
Παιχταράς ο Σλοβένος και άξια πήρα το βραβείο του mvp για πέρσι !
Η ομάδα ρολάρει και χωρίς αυτόν η μάλλον χωρίς αυτόν κι είναι ξεκάθαρα δουλειά Λουτσεσκου!
Είναι εδώ και καιρό εκτός ομάδας ουσιαστικά και καλά είναι να δωθεί τώρα παρά να αποχωρήσει το καλοκαίρι.
Για Ντελια
Αν η Άρσεναλ τον θέλει θα τον πάρει και μάλιστα τώρα δεν είναι χαζοί ούτε αυτοί ούτε ο μικρός.
Αλλά θα μείνει για 1,5 χρόνο δανεικός σε μας
Κάπως έτσι το πιστεύω εγώ προσκοπικά !
Φέρτε ένα Φορ να κλάνει και να μπαίνει η μπάλα στο πλεκτό !
Η ομάδα ρολάρει και χωρίς αυτόν η μάλλον χωρίς αυτόν κι είναι ξεκάθαρα δουλειά Λουτσεσκου!
Είναι εδώ και καιρό εκτός ομάδας ουσιαστικά και καλά είναι να δωθεί τώρα παρά να αποχωρήσει το καλοκαίρι.
Για Ντελια
Αν η Άρσεναλ τον θέλει θα τον πάρει και μάλιστα τώρα δεν είναι χαζοί ούτε αυτοί ούτε ο μικρός.
Αλλά θα μείνει για 1,5 χρόνο δανεικός σε μας
Κάπως έτσι το πιστεύω εγώ προσκοπικά !
Φέρτε ένα Φορ να κλάνει και να μπαίνει η μπάλα στο πλεκτό !