FIFA World Cup Qatar 2022
- ΑποστόληςΑ
Re: FIFA World Cup Qatar 2022
Εγώ πάντως είμαι με Μαρόκο (οι περισσότεροι φαντάζομαι) και Πορτογαλία. Την Ελβετία δεν την χωνεύω με τίποτε.
Miles έγραψε:Τι βλέπουμε, γαμώ την Πορτογαλία γαμώ! Πού 'σαι ρε Ουρουγουάη να ρίξεις καμιά κλωτσιά, να σφίξουν οι κώλοι!

Πέραν της πλάκας, η Ουρουγουάη σαφώς κ θα έπρεπε να είναι αυτή εδώ αντί της Πορτογαλίας.
Και η Βραζιλία δεν αξίζει να φάει κλωτσιές..
Αγαπώ τους Βραζιλιάνους, έχω φίλους, με πήγαν και για μπάλα στο ιστορικό παλίο γήπεδο της Κορίνθιανς αλλά ώρες ώρες δεν τους καταλαβαίνω.
Το 2010 δικαιολογούσαν την μη κλήση του τότε 30χρονου Ροναλντίνιο (που είχε σηκώσει κ με τη Μινέιρο το Λιμπερταδόρες) γιατί ¨γέρασε¨ και ¨δε μαρκάρει" και δεν είχαν έναν παίχτη να σου γυρίσει παιχνίδι αν στράβωνε (όπως κ συνέβη).
Τώρα οι ίδιοι επικροτούν τους 38χρονους κ βάλε κ ΔΕΝ καταλαβαίνουν πως -όπως κ στη Ρωσία- ο καρνάβαλος Νεϋμάρ αποτελεί liability για την ομάδα!
- john4serres
Ο καπνιστής Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς έσπασε το ρεκόρ χιλιομετρικής κάλυψης (16.7km) που είχε ο ίδιος από το 2018 (16.33km)
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
Μπράβο στους Μαροκινούς που έφτασαν μέχρι εδώ.
Απομένει ένα δύσκολο 30λεπτο, οι πέντε που βγήκαν ως αλλαγή είναι ποιοτικοί παίκτες.
Απομένει ένα δύσκολο 30λεπτο, οι πέντε που βγήκαν ως αλλαγή είναι ποιοτικοί παίκτες.
- ΑποστόληςΑ
Και σήμερα ο τερματάς έπιασε 3 πέναλτυ!!
Η διαφορά με τον Κροάτη τερματοφύλακα είναι ότι χθες το τρίτο πέναλτυ των Ιαπώνων μπήκε γκολ και χρειάστηκε οι Ιάπωνες να βαρέσουν και τέταρτο που το έπιασε ο Κροάτης, ενώ σήμερα ο Μαροκινός απέκρουσε ΚΑΙ τα τρία πέναλτυ που βάρεσαν οι Ισπανοί.
Η διαφορά με τον Κροάτη τερματοφύλακα είναι ότι χθες το τρίτο πέναλτυ των Ιαπώνων μπήκε γκολ και χρειάστηκε οι Ιάπωνες να βαρέσουν και τέταρτο που το έπιασε ο Κροάτης, ενώ σήμερα ο Μαροκινός απέκρουσε ΚΑΙ τα τρία πέναλτυ που βάρεσαν οι Ισπανοί.
- john4serres
Σε αυτό το παγκόσμιο, το Μαρόκο έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ, με αυτογκόλ!
Μετά από 270' + 120' + 3 πέναλτι
Μετά από 270' + 120' + 3 πέναλτι
- john4serres
Εύγε, νεανία μου.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εγώ πάντως είμαι με Μαρόκο (οι περισσότεροι φαντάζομαι) και Πορτογαλία. Την Ελβετία δεν την χωνεύω με τίποτε.
1/2
Πάμε για το 2/2
Υβρις των Ισπανων πριν λιγες μερες
κ σημερα νεμεσις !
Το ιδιο νομισμα κ γιατους Ιαπωνες
Μπραβο τους
κ σημερα νεμεσις !
Το ιδιο νομισμα κ γιατους Ιαπωνες
Μπραβο τους
- ΑποστόληςΑ
Ο Καντουρί θα άνοιξε σαμπάνιες τώρα! Σε λίγη ώρα και η μεγάλη των Πορτογάλων σχολή του ΠΑΟΚ.
Στην επόμενη φάση βέβαια θα παίξουν μεταξύ τους, οπότε κάποιος από τους δύο θα κλάψει.
Στην επόμενη φάση βέβαια θα παίξουν μεταξύ τους, οπότε κάποιος από τους δύο θα κλάψει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Τρί 06 Δεκ 2022, 19:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ευτυχώς δεν θα ξαναυποστούμε την Ισπανία. Έπρεπε να φτάσει στο 120 για να κάνουν σέντρα και να βγάλουν φάση. Άσχετο, αλλά για τα πέναλτι δεν έχω καταλάβει ποτέ γιατί δεν τα βαράνε τέρμα σιγά (ώστε να σημαδέψουν καλά) και ψηλά. Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ κανείς να πιάσει τέτοιο πέναλτι.
Κάνει το καθήκον της σήμερα το βράδυ και η ποδοσφαιρομάνα Ελβετία
και έχουμε μια οκτάδα όνειρο. Άντε γείτονες
όλοι είμαστε μαζί σας.