Εγώ πάλι από την περιγραφή σου γιατί καταλαβαίνω τον Σβιντέρσκι?gpap έγραψε:τα ίδια λέγαμε όταν ήρθε την πρώτη φορά ο Τσόλακ.
Παιχταράς, θα καλπάζει, θα σκοράρει, θα σκίζει δίκτυα.
Και οταν τον είδαμε να μην κάνει κοντρόλ, να πάει να κατεβάσει τη μπάλα απο ψηλά κ να του φεύγει 3 μέτρα μακριά του, να χανει εύκολα τη μπάλα, να αργεί σε σκέψη κ ενέργεια, τότε όλοι προσγειωθήκαμε.
Προφανώς ο Χρόνος επηρεάζει την μνήμη.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
- sourmenetes
- Moderator
Έχει κανείς εικόνα αυτουνου από τη ρομα;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δεν έχεις κανένα άδικο να καταλαβαίνεις τον Σβιντέρσκι.skalon έγραψε:Εγώ πάλι από την περιγραφή σου γιατί καταλαβαίνω τον Σβιντέρσκι?gpap έγραψε:τα ίδια λέγαμε όταν ήρθε την πρώτη φορά ο Τσόλακ.
Παιχταράς, θα καλπάζει, θα σκοράρει, θα σκίζει δίκτυα.
Και οταν τον είδαμε να μην κάνει κοντρόλ, να πάει να κατεβάσει τη μπάλα απο ψηλά κ να του φεύγει 3 μέτρα μακριά του, να χανει εύκολα τη μπάλα, να αργεί σε σκέψη κ ενέργεια, τότε όλοι προσγειωθήκαμε.
Προφανώς ο Χρόνος επηρεάζει την μνήμη.
''Νύχτα θα φύγει'', ήταν το πρώτο σχόλιό μου, όταν καλοδεχθήκαμε τον Πολωνό ως τον ''επόμενο Λεβαντόφσκι''.
Απλά αυτή η Νύχτα μας έπεσε μεγάλη, σαν τον Χειμώνα στο Γουίντερφελ.
Πολυ πεσμενος αυτος της Ρομα. Δεν νομιζω οτι θα ειναι καλη προσθηκη
-
Οι Stryger Larsen και Da Costa καλύτερες περιπτώσεις αλλά και αυτόν κακό παίκτη δεν το λες, το αντίθετο.. Ολοκληρωμένο και ισορροπημένο δεξί μπακ. Παίζει και τα δύο άκρα αν χρειαστεί. Μάλλον κάτι τέτοιο ψάχνουμε. Δεξί μπακ που να παίζει και αριστερά. Πολυθεσίτες. Όπως και δεκάρι που να παίζει και πλάγιος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makispaspartou την Πέμ 30 Δεκ 2021, 12:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
άκουσα στο ραδιόφωνο πως φέτος έχει παίξει μόνο 10 αγώνες.sourmenetes έγραψε:Έχει κανείς εικόνα αυτουνου από τη ρομα;
Είναι 30ετών.
Οι πιο ''γεμάτες'' χρονιές (απο πλευράς συμμετοχών) ήταν όταν έπαιζε Αγγλία, μιλάμε πριν 7-8 χρόνια.
-
Όταν παίζεις με Τέιλορ και Ροντρίγκο, ο Σαντόν μόνο αναβάθμιση θεωρείται.
-
0 αγωνες φετος.gpap έγραψε: άκουσα στο ραδιόφωνο πως φέτος έχει παίξει μόνο 10 αγώνες.
Είναι 30ετών.
Οι πιο ''γεμάτες'' χρονιές (απο πλευράς συμμετοχών) ήταν όταν έπαιζε Αγγλία, μιλάμε πριν 7-8 χρόνια.
Οι 10 αγωνες που λες ειναι περυσι
Οι φυσικοθεραπευτέςsourmenetes έγραψε:Έχει κανείς εικόνα αυτουνου από τη ρομα;

Αρκετούς μυϊκούς τραυματισμούς ο Davide Santon.
https://www.transfermarkt.com/davide-sa ... eler/84344
https://www.transfermarkt.com/davide-sa ... eler/84344
0 αγώνες φέτος? Προ Μποτο εποχή, μας έκανε σίγουραgiliopoulos έγραψε:0 αγωνες φετος.gpap έγραψε: άκουσα στο ραδιόφωνο πως φέτος έχει παίξει μόνο 10 αγώνες.
Είναι 30ετών.
Οι 10 αγωνες που λες ειναι περυσι

Για Μποτο εποχή, δεν ξερω...
Τοσες εκατονταδες παιχτες υπρχουν εκει εξω…
Δεν μπορουμε να βρουμε τα χαρακτηριστικα που θελουμε σε εναν 26-28 ενεργο αθλητικο ,
απο καποιο νορμαλ δυναμικοτητας πρωταθλημα.?.
Δλδ τι διαολο χαρακτηριστικα ψαχνουμε που 1,5 χρονο μετα τον Ματος (αλλα ουτε καν στο 60/70% του σαν μπακ απ )
δεν βρηκαμε ….
Δεν μπορουμε να βρουμε τα χαρακτηριστικα που θελουμε σε εναν 26-28 ενεργο αθλητικο ,
απο καποιο νορμαλ δυναμικοτητας πρωταθλημα.?.
Δλδ τι διαολο χαρακτηριστικα ψαχνουμε που 1,5 χρονο μετα τον Ματος (αλλα ουτε καν στο 60/70% του σαν μπακ απ )
δεν βρηκαμε ….
Davide Santon
Δεξί μπακ ετών 31 (1,87 ύψος) με
145 συμμετοχές ως αριστερό μπακ και
75 συμμετοχές ως δεξιό μπακ (ΠΑΟΚ είσαι) με
13 ασίστ σε όλη την καριέρα του....
2.844' συμμετοχών τα τελευταία 4 χρόνια
2.844'/94' -> 30 αγώνες όλοι κι όλοι σε σύνολο 200+ που έχει δώσει η ομάδα του!!!
Ολογράφως (ΜΗΔΕΝ) λεπτά συμμετοχής φέτος.
Καλύπτει τα θέλω του Λουτσέσκου
α) Ηλικία
β) Θλασέρ
γ) "Πολυθεσίτης"
Υ.Γ. Τον βλέπω να έρχεται και να βαπτίζεται δεξί στόπερ από τον "Στρατηγό". Μόνη ελπίδα να αρχίσει ο Μπότο τα κ@λ@δαχτυλα.
Δεξί μπακ ετών 31 (1,87 ύψος) με
145 συμμετοχές ως αριστερό μπακ και
75 συμμετοχές ως δεξιό μπακ (ΠΑΟΚ είσαι) με
13 ασίστ σε όλη την καριέρα του....
2.844' συμμετοχών τα τελευταία 4 χρόνια
2.844'/94' -> 30 αγώνες όλοι κι όλοι σε σύνολο 200+ που έχει δώσει η ομάδα του!!!
Ολογράφως (ΜΗΔΕΝ) λεπτά συμμετοχής φέτος.
Καλύπτει τα θέλω του Λουτσέσκου
α) Ηλικία
β) Θλασέρ
γ) "Πολυθεσίτης"
Υ.Γ. Τον βλέπω να έρχεται και να βαπτίζεται δεξί στόπερ από τον "Στρατηγό". Μόνη ελπίδα να αρχίσει ο Μπότο τα κ@λ@δαχτυλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 15_50 την Πέμ 30 Δεκ 2021, 13:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ελπίζω οι παίκτες που θα φέρει ο καινούριος μας Αθλητικός Διευθυντής,
να είναι περίπου στην ηλικία των 25 ετών και χωρίς ιστορικό τραυματισμών.
να είναι περίπου στην ηλικία των 25 ετών και χωρίς ιστορικό τραυματισμών.
- Μπαρκαρούτσος
Ο Boto έχει ακουστά τη Gaziantep FK;; Έχουν έναν πολύ καλό δεξί μπακ, Kiçiu λέγεται...
Διεθνής, 28 ετών, 8 γκολ και 25 assists σε 281 αγώνες στη καριέρα του... Και πολυθεσίτης. Μπορεί να παίξει από δεξί μπακ μέχρι εξτρέμ ή κεντρικός.
Διεθνής, 28 ετών, 8 γκολ και 25 assists σε 281 αγώνες στη καριέρα του... Και πολυθεσίτης. Μπορεί να παίξει από δεξί μπακ μέχρι εξτρέμ ή κεντρικός.