Ιωνικός-ΠΑΟΚ 5/12-17:15,cosmotesportsHd
Re: Ιωνικός-ΠΑΟΚ 5/12-17:15,cosmotesportsHd
Κραξτε με όσο θέλετε αλλά σήμερα εγώ πιστεύω ότι είναι μέρα λύτρωσης για την ομάδα.
Γιατί δεν θα μπορέσει ούτε ΕΝΑΣ μέσα στην ομάδα να βρει ΜΙΣΟ επιχείρημα που να οδηγήσει στην διατήρηση αυτού του ρόστερ. Δεν θα υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ που να μην κατάλαβε ότι αυτή η ομάδα θέλει χτίσιμο από την αρχή με 10 ακόμα Ζιβκοβιτς.
Η πικρά είναι τεράστια αλλά όταν φτάνεις τόσο χαμηλά δεν υπάρχει άλλος δρόμος.
Γιατί δεν θα μπορέσει ούτε ΕΝΑΣ μέσα στην ομάδα να βρει ΜΙΣΟ επιχείρημα που να οδηγήσει στην διατήρηση αυτού του ρόστερ. Δεν θα υπάρχει ούτε ΕΝΑΣ που να μην κατάλαβε ότι αυτή η ομάδα θέλει χτίσιμο από την αρχή με 10 ακόμα Ζιβκοβιτς.
ως συνήθως ...ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Βγάλτε όλα τα συμπλέγματα σας πάνω στην ομάδα.
Ελεύθερα, γιατί έξω ζείτε την μίζερη καθημερινότητα σας.
-
Είδες τον εαυτό σου?Dimg4 έγραψε:γελοιος το λιγοτερο που αναφερεις προσωπικες ζωεςΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Βγάλτε όλα τα συμπλέγματα σας πάνω στην ομάδα.
-
Σήμερα πόσο χάλια θα παίζαμε αν έβαζε τον Μιχαι μέσα και είχε τον Μπισεβαρ έξω . Ας έβαζε τον μικρό μέσα τον Ντελια η και τον Μουργκ .Ας έπαιζε με τρία χαφ.Τραγικες αποφάσεις. Δηλαδή την Πέμπτη θα παίξει με Βαρελά Κρέσπο ???
Εγω δεν έχω πειστεί ότι έχει γίνει κατανοητό στους πάντες μέσα στην ομάδα αυτό που λες.nunies4 έγραψε:Κραξτε με όσο θέλετε αλλά σήμερα εγώ πιστεύω ότι είναι μέρα λύτρωσης για την ομάδα.
Και ειδικά στα υψηλά κλιμάκια.
Αλλα εδώ είμαστε να το δουμε.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ειδα εσενα γελοιεΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Είδες τον εαυτό σου?Dimg4 έγραψε:γελοιος το λιγοτερο που αναφερεις προσωπικες ζωεςΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:Βγάλτε όλα τα συμπλέγματα σας πάνω στην ομάδα.
Δεν ειναι λυτρωση, ντροπιαζεις και αμαυρωνεις την ιστορια του συλλογου για τα αυτονοητα.nunies4 έγραψε:Κραξτε με όσο θέλετε αλλά σήμερα εγώ πιστεύω ότι είναι μέρα λύτρωσης για την ομάδα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- thodoris31
Πρόστιμο ρε κουφάλες σε όλους
Και κλείσιμο στο Μακεδονία παλας μέχρι τον ΜΑΙΟ
Και κλείσιμο στο Μακεδονία παλας μέχρι τον ΜΑΙΟ
- hasio_john
Με το συμπάθιο αδερφέ Κώστα, αλλά μίζερο είναι το σχόλιό σου...
Μην παίζεις με τα νεύρα μας! Αν νιώθεις εσύ καλά με την γενική εικόνα της ομάδας, σβήσε τον υπολογιστή και άσε εμάς τους "μίζερους" και κακούς να ξεθυμάνουμε λίγο! Λες και θέλουμε το κακό του ΠΑΟΚ.
Μην παίζεις με τα νεύρα μας! Αν νιώθεις εσύ καλά με την γενική εικόνα της ομάδας, σβήσε τον υπολογιστή και άσε εμάς τους "μίζερους" και κακούς να ξεθυμάνουμε λίγο! Λες και θέλουμε το κακό του ΠΑΟΚ.
- thodoris31
Σύμφωνα με ασφαλής πληροφορίες, μετά την σημερινή εμφάνιση του, ο Κάνιας είναι ενα βήμα πρίν την επιστροφή του στην ομάδα τον Γενάρηpanpangr77 έγραψε:Σήμερα πόσο χάλια θα παίζαμε αν έβαζε τον Μιχαι μέσα και είχε τον Μπισεβαρ έξω . Ας έβαζε τον μικρό μέσα τον Ντελια η και τον Μουργκ .Ας έπαιζε με τρία χαφ.Τραγικες αποφάσεις. Δηλαδή την Πέμπτη θα παίξει με Βαρελά Κρέσπο ???
Κάποιες φορές για να ξεριζωθεί κάτι που έχει μαραθεί χρειάζονται ηλεκτροσόκ...Νομίζω σήμερα πέθανε κάθε προσκόλληση προς το παλιοМир έγραψε:Δεν ειναι λυτρωση, ντροπιαζεις και αμαυρωνεις την ιστορια του συλλογου για τα αυτονοητα.nunies4 έγραψε:Κραξτε με όσο θέλετε αλλά σήμερα εγώ πιστεύω ότι είναι μέρα λύτρωσης για την ομάδα.
Sent from my iPhone using Tapatalk
- stravostomis
Αυτός που αντι να στεναχωρηθεί και να νευριάσει που η ομάδα του είναι μπουρδέλο και χάνει από τον κάθε πικραμένο, βρίζει τους συνοπαδούς του, τελικά είναι ΠΑΟΚ; Δεν μας τα λέει καλά ο κύριος Κώστας. Σε αντίθετη περίπτωση θα είχε χαρακτηριστεί πληρωμένος και θα είχε φάει μπαν από τους σεβαστούς κυρίους διαχειριστές
- rade paprica
Κάνεις το 1-0 και λες, άντε, να έχουμε ένα χαλαρό απόγευμα, να πάρουμε και ψυχολογία
και να πάμε την Πέμπτη να πάρουμε την πρόκριση
και να κλείσουμε την κακή σελίδα
Και βλέπεις αυτό....
Ούτε που θέλω να σκέφτομαι τι μπορεί να δούμε την Πέμπτη
ΥΓ: Ειλικρινής απορία
Μπορεί κανείς να πει, μετά την αλλαγή του Μιχαηλίδη,
τι σχηματισμό παίζαμε, και με ποιούς σε ποιές θέσεις;
και να πάμε την Πέμπτη να πάρουμε την πρόκριση
και να κλείσουμε την κακή σελίδα
Και βλέπεις αυτό....
Ούτε που θέλω να σκέφτομαι τι μπορεί να δούμε την Πέμπτη
ΥΓ: Ειλικρινής απορία
Μπορεί κανείς να πει, μετά την αλλαγή του Μιχαηλίδη,
τι σχηματισμό παίζαμε, και με ποιούς σε ποιές θέσεις;
Αφιερωμενο σε μια ψυχη ανωτερη που τα γουσταρει κατι τετοια...
https://www.sdna.gr/podosfairo/907959_m ... iako-b-vid
https://www.sdna.gr/podosfairo/907959_m ... iako-b-vid