την παρτάρα τους υποστηρίζουν.nunies4 έγραψε:Συγνώμη αλλά εγώ και αυτοί δεν γίνεται να υποστηρίζουμε τον ίδιο ΠΑΟΚ.τσιριγωτης έγραψε:Τι πιστεύετε δηλαδή; ; πόσο ακόμη ο κόσμος θα έτρωγε σανο; ;;
Εχει απαιτήσεις ο κόσμος ρεε...ο ΠΑΟΚ του Ιβάν τρώει τη μία καρπαζα πίσω από την άλλη, διοίκηση ανύπαρκτη.. δύο χρόνια στην φάπα είμαστε ρεεε..με Τέιλορ κ μουργκ παίζουμε ρεε
Δεν ξέρω καν τι υποστηρίζουν αυτοί..
ΠΑΟΚ-Άρης 28/11-19:30,NovasportsHd
Re: ΠΑΟΚ-Άρης 28/11-19:30,NovasportsHd
- Σουριναμέζος
Και διπλό μέσα στην Τούμπα το ληκι και εξασφαλιση τιμωρίας έδρας και αφαίρεσης βαθμών, στο 200% της εκατό έφερε εις πέρας την αποστολή του το δεκανικι του Ολυμπιακού.
Συγχαρητήρια στην διοίκηση και την κερκίδα για το ξεφτυλικι αλλά είπαμε ο Βαρέλα κ ο Καντουρι θα φταίνε...
Συγχαρητήρια στην διοίκηση και την κερκίδα για το ξεφτυλικι αλλά είπαμε ο Βαρέλα κ ο Καντουρι θα φταίνε...
Και λέει ο διαιτητής βγαίνουμε λέει ο ρουλης δεν βγαίνουμε και το παίρνουμε στα χαρτιά...
Και αποθεωνουμε τα καλοπαιδα για το ντου...
Και αποθεωνουμε τα καλοπαιδα για το ντου...
-
Με συγχωρείτε που κάνω δευτερο προφίλ για να σας πω καποια πράγματα αλλα πρέπει να τα ακούσετε.
Δεν πέρασε δευτερόλεπτο απο την στιγμή που ξεκίνησαν τα επεισόδια και ξεκίνησαν τα μηνύματα όπως "τα πρεζάκια της 4", "εχθροι του ΠΑΟΚ", "πουλημενοι" μιλώντας για την ΘΥΡΑ 4. ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 4.
ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝ.
Σχολιασα εγώ λέγοντας οτι ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ μπροστα σαυτην την ΚΟΡΟΙΔΙΑ που μας παρουσιάζεται (οσοι δεν το βλέπουν ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ).
ΜΠΑΝ επειδη ειμαι "προκλητικος"
ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟ Η ΓΑΥΡΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
PAOK_Antarctica, ΑntoniosK και οποιοσδηποτε αλλος με αποκαλεσε ετσι, δεν θα σας επιστρεψω τον χαρακτηρισμο, γιατι δεν αμφιβαλλω για το αν ειστε ΠΑΟΚ και γενικα δεν γουσταρω να βγαζω το ΠΑΟΚομετρο
ΑΛΛΑ οποιος σημερα εβγαλε το συμπερασμα οτι το ΤΩΡΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ του ΠΑΟΚ ειναι η 4 η οπως αλλιως θελετε πειτε το, ΚΑΙ ΟΧΙ η ΠΑΕ, ειναι ξεκαθαρα Λοβοτομημενος Καναπεδατος. ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ εδω μεσα τι εστι Θυρα 4 και ποιος αγωνιστηκε για τον ΠΑΟΚ οταν ηταν στα χειροτερα του
Καληνυχτα
Δεν πέρασε δευτερόλεπτο απο την στιγμή που ξεκίνησαν τα επεισόδια και ξεκίνησαν τα μηνύματα όπως "τα πρεζάκια της 4", "εχθροι του ΠΑΟΚ", "πουλημενοι" μιλώντας για την ΘΥΡΑ 4. ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 4.
ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝ.
Σχολιασα εγώ λέγοντας οτι ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ μπροστα σαυτην την ΚΟΡΟΙΔΙΑ που μας παρουσιάζεται (οσοι δεν το βλέπουν ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ).
ΜΠΑΝ επειδη ειμαι "προκλητικος"
ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟ Η ΓΑΥΡΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;
PAOK_Antarctica, ΑntoniosK και οποιοσδηποτε αλλος με αποκαλεσε ετσι, δεν θα σας επιστρεψω τον χαρακτηρισμο, γιατι δεν αμφιβαλλω για το αν ειστε ΠΑΟΚ και γενικα δεν γουσταρω να βγαζω το ΠΑΟΚομετρο
ΑΛΛΑ οποιος σημερα εβγαλε το συμπερασμα οτι το ΤΩΡΙΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ του ΠΑΟΚ ειναι η 4 η οπως αλλιως θελετε πειτε το, ΚΑΙ ΟΧΙ η ΠΑΕ, ειναι ξεκαθαρα Λοβοτομημενος Καναπεδατος. ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ εδω μεσα τι εστι Θυρα 4 και ποιος αγωνιστηκε για τον ΠΑΟΚ οταν ηταν στα χειροτερα του
Καληνυχτα
-
Αυτόastral έγραψε:την παρτάρα τους υποστηρίζουν.nunies4 έγραψε:Συγνώμη αλλά εγώ και αυτοί δεν γίνεται να υποστηρίζουμε τον ίδιο ΠΑΟΚ.τσιριγωτης έγραψε:Τι πιστεύετε δηλαδή; ; πόσο ακόμη ο κόσμος θα έτρωγε σανο; ;;
Εχει απαιτήσεις ο κόσμος ρεε...ο ΠΑΟΚ του Ιβάν τρώει τη μία καρπαζα πίσω από την άλλη, διοίκηση ανύπαρκτη.. δύο χρόνια στην φάπα είμαστε ρεεε..με Τέιλορ κ μουργκ παίζουμε ρεε
Αυτο τον ΠΑΟΚ θελουν καποιοι (βλεπε διοικούντες)
Αυτή την Τουμπα θέλουν καποιοι (βλεπε νοσταλγους των '80s)
Πραγματικά Απορώ πως καταφεραμε οτι καταφέραμε
Αυτή την Τουμπα θέλουν καποιοι (βλεπε νοσταλγους των '80s)
Πραγματικά Απορώ πως καταφεραμε οτι καταφέραμε
- potamda
- Bet Guru 2023
Του Πειραιά;PAOK_Antarctica έγραψε:Μην σας πω ήταν inside job της διοίκησης.
Έχει καμία σημασία για την εξέλιξη της χρονιάς;Γερασίμου έγραψε:Ας πει και κάποιος την ποινή που θα φάμε, να πάρουμε τα ηρεμιστικά μας και να προσπαθήσουμε να κοιμηθούμε.
Αυτοί δεν φταίνε για το διπλό?Σουριναμέζος έγραψε:Και διπλό μέσα στην Τούμπα το ληκι και εξασφαλιση τιμωρίας έδρας και αφαίρεσης βαθμών, στο 200% της εκατό έφερε εις πέρας την αποστολή του το δεκανικι του Ολυμπιακού.
-
Νομίζω ότι δεν υπάρχει αφαίρεση βαθμωνΣουριναμέζος έγραψε:Και διπλό μέσα στην Τούμπα το ληκι και εξασφαλιση τιμωρίας έδρας και αφαίρεσης βαθμών, στο 200% της εκατό έφερε εις πέρας την αποστολή του το δεκανικι του Ολυμπιακού.
Με τέτοιους στο καινούριο γήπεδο ….panpangr77 έγραψε:Οδηγία είναι από την ΟΥΕΦΑ τα παιχνίδια να τελειώνουν μέσα στο γήπεδο. Θα φάμε καμία 10αρια χωρίς φιλάθλους. Ευκαιρία να πάμε να παίξουμε μακριά από την Θεσσαλονίκη και να χτιστεί το γήπεδο.
Θα δείξει σε κάνα μήνα αν έχει ο Ιβαν όρεξη να αλλάξει την ομάδα. Πρωτάθλημα γιοκ .
Καήκαμε.
Ελάτε τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για κριτική.
Για πείτε μας και για τις μεταγραφές τώρα που δεν έγιναν. Είναι η κατάλληλη στιγμή. Και η κακή διοίκηση. Και η μεγάλη ηλικία των παικτών. Και ο Λούτσε που δεν κάνει αλλαγές . Πείτε τα ΄τώρα που γυρίζει.
Για πείτε μας και για τις μεταγραφές τώρα που δεν έγιναν. Είναι η κατάλληλη στιγμή. Και η κακή διοίκηση. Και η μεγάλη ηλικία των παικτών. Και ο Λούτσε που δεν κάνει αλλαγές . Πείτε τα ΄τώρα που γυρίζει.
- paok re niamou
επειδη λοιπον παρακολουθω 40+ χρονια ημουν σχεδον σιγουρος για το ντου και ηλπιζα οτι θα το γλιτωναμε.
Θα γινοταν σασιρμας εξω απο τα αποδυτηρια θα φευγαν ολοι οι παικτες αργοτερα κι τελος.
Δυστηχως παντα θα υπαρχουν τα μαλακισμενα που θα καταστρεφουν αγωνιστικα και οικονομικα την ομαδα.
Πολυ βολικο ολο αυτο που εγινε για να φυγει η κουβεντα απο την αγωνιστικη αποτυχια ολου του οργανισμου.
Να μας πειτε εσεις οι αισιοδοξοι πως ειδατε την ομαδα στον δευτερο κατα σειρα τελικο ?
Σας αρεσε ή θα περιμενουμε με υπομονη τις δυνατες μεταγραφες του Ιανουαριου ?
Θα γινοταν σασιρμας εξω απο τα αποδυτηρια θα φευγαν ολοι οι παικτες αργοτερα κι τελος.
Δυστηχως παντα θα υπαρχουν τα μαλακισμενα που θα καταστρεφουν αγωνιστικα και οικονομικα την ομαδα.
Πολυ βολικο ολο αυτο που εγινε για να φυγει η κουβεντα απο την αγωνιστικη αποτυχια ολου του οργανισμου.
Να μας πειτε εσεις οι αισιοδοξοι πως ειδατε την ομαδα στον δευτερο κατα σειρα τελικο ?
Σας αρεσε ή θα περιμενουμε με υπομονη τις δυνατες μεταγραφες του Ιανουαριου ?
Φαίνεται εδώ και καιρό ότι είναι στημένοι. Γιατι τρελαίνομαστε τόσο καιρό με αυτα που διαβάζουμε.nunies4 έγραψε:Συγνώμη αλλά εγώ και αυτοί δεν γίνεται να υποστηρίζουμε τον ίδιο ΠΑΟΚ.τσιριγωτης έγραψε:Τι πιστεύετε δηλαδή; ; πόσο ακόμη ο κόσμος θα έτρωγε σανο; ;;
Το θέμα είναι από που και γιατί.
Τώρα ναι πάει η χρονιά
Αυτο που ειπε ο parolos...Καταφεραν οι γνωστοι αγνωστοι να τραβηξουν τα φωτα πανω τους και να πρεπει να ασχοληθουμε σημερα μαζι τους...Το καλυτερο αλοθι εδωσαν...