Μεταγραφές καλοκαιριού III
-
Jack_riper
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
Η ομαδα ειναι στον σωστο δρόμο.δεν γινεται να εχεις μονο νεαρους.ειμαστε η μοναδικη ομαδα που προωθει παικτες απο ακαδημια.ο τζολης,ο μιχαι,ο μιχαηλιδης και ολοι οι νεοι πρεπει να παιζουνε διπλα σε εμπειρους για να μαθουνε και έμπειροι καλοι παικτες στην Ελλάδα έρχονται μονο στην ηλικια του κουρτιτς.δεν εχεις την δυνατότητα να φερεις παικταρα στα 26-27 εκτος αν ειναι ρισκο απο μικρότερα πρωταθληματα οπως ο βαρελα και ο εσιτι.
- sourmenetes
- Moderator
Οι τελειωμένο ποιοι είναι φίλε;;Rexaris έγραψε:Γιαννούλης + Τζιόλης (φήμες) = 20 εκατομμύρια ευρώ. Κι εμείς ψάχνουμε μόνο ανάμεσα σε τελειωμένους και τζάμπα.
Σύμφωνος απόλυτα με τους από πάνω περί νέων και ταχυτάτων, καμμία winner ομάδα τού ΠΑΟΚ δεν υπήρξε χωρίς τρεχαντήρια, παλιότερα Βιτόλο, μετά Τζάλμα, Ροντρίγκεζ, Πέλκας, Γιαννούλης κλπ.
Κοινός παρανομαστής; ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΟΛΟΥΣ. Λογικό ήταν οτι κάποια στιγμή θα μέναμε με τους αργούς τεχνίτες (ο Θεός να τους κάνει) που παίζανε σαν σκασμένοι σήμερα μην μπορώντας να ακολουθήσουμε το ρυθμό που μας επέβαλλαν κάτι γυμνασμένα παιδαρέλια.
Άμα είναι να συνεχίσει έτσι το πράγμα με τέτοια ασχετοσύνη από όλους τους σε ΠΑΕ και τεχνικό επιτελείο εγώ λέω να το κλείσουμε το μαγαζί, να βλέπουμε μόνο το μπάσκετ και τα γυναικεία τμήματα.
Ο κουρτιτς;; ο ολιβειρα;;
Να ξέρουμε τι λέμε!
Αν μπορώ να τους πάρω τσάμπα ΜΑΓΚΑΣ ΕΙΜΑΙ!
ΑΝ ΣΑΝ ΠΑΟΚ ΕΔΙΝΕΑ 8ΕΚ ΓΙΑ ΓΙΑΝΝΟΎΛΗ Η 12 ΓΙΑ ΤΖΟΛΗ ΘΑ ΕΒΡΙΖΕΣ! ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΡΑΖΕΕΣ ΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ!
Ούτε τελειωμένοι είναι ούτε αμπαλοι.
Απλά θέλουμε 2 3 σωστές προσθήκες ακόμα! Και έχουμε το βραχνά παικτών που δεν μπορούν όπως εσιτι και καγκαβα(εγώ τον περιμένω κάνα δίμηνο μπας και)
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Sick Bastard
ή ο Μίσιτις, ή ο Λούκας (κι ας είναι τιτίκα) ή ο Ολιβεϊρα ο Σέρτζιο, ή ο ΠρίγιοβιτςJack_riper έγραψε:Η ομαδα ειναι στον σωστο δρόμο.δεν γινεται να εχεις μονο νεαρους.ειμαστε η μοναδικη ομαδα που προωθει παικτες απο ακαδημια.ο τζολης,ο μιχαι,ο μιχαηλιδης και ολοι οι νεοι πρεπει να παιζουνε διπλα σε εμπειρους για να μαθουνε και έμπειροι καλοι παικτες στην Ελλάδα έρχονται μονο στην ηλικια του κουρτιτς.δεν εχεις την δυνατότητα να φερεις παικταρα στα 26-27 εκτος αν ειναι ρισκο απο μικρότερα πρωταθληματα οπως ο βαρελα και ο εσιτι.
αλλά γενικά που να ψάχνεις τώρα μέσα στη ζέστη
- sourmenetes
- Moderator
Την επόμενη φορά που θα μιλήσεις έτσι θα φύγεις!!Obdulio έγραψε:Πως το έλεγε τις προάλλες το μνπανο ο Κόλκας;
Τον είδες εχθές βράδυ άχρηστο κατακάθι. Αν δηλαδή τον κατάλαβες γελοίε τύπε.Για ποιον λόγο ακριβώς υπάρχει μουρμούρα;
Είναι ότι ειναι αλλά τέτοιες εκφρασεις σε κανένα καφενείο!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
john4serres
Δεν συμφωνώ με τα παραπάνω ονόματα αλλά το μόνο σίγουρο είναι οτι στην παε δεν έχουν τα κάκαλα να κάνουν γερό ξεσκαρτάρισμα.Parolos έγραψε:Πόσο χειρότερα θα ήμασταν σαν ρόστερ χωρίς τα συμβόλαια:
Εσίτι: 800Κ
Τευλορ: 500Κ
Μιχαηλίδης: 300Κ
Καντουρι: 750Κ
Νινουα: 250Κ
Μουργκ: 450Κ
Καγκάβα: 550Κ
Λάμπρου: 250Κ
Μπραντονιτς: 150Κ
Σύνολο 4εκατομμυρια, όσο το μπάτζετ 400 Μποεμιανς, ή όσο το μπάτζετ του βαζελου και του ρουλη.
Αυτά τα 4Μ θα μπορούσαν να δωθουν σε 5 παίχτες που θα κάνουν για το επίπεδο της ομάδας.
Πολλά λάθη, πάρα πολλά.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Luigi Vampa
-
giliopoulos
Δεν ειναι οτι δεν εχουν τα κακαλαjohn4serres έγραψε:
Δεν συμφωνώ με τα παραπάνω ονόματα αλλά το μόνο σίγουρο είναι οτι στην παε δεν έχουν τα κάκαλα να κάνουν γερό ξεσκαρτάρισμα.
Ειναι οτι εχουν βολευτει, δεν τους πιεζει κανενας προφανως υπαρχει αδιαφορια εξ ανωθεν.
Αλλιως δεν εξηγουνται μεταγραφες οπως του ημιερασιτεχνη τειλορ.
Οπως δεν εξηγειται οτι δεν εχεις τεχνικο διευθυντη
-
ron-swanson
Παρτε τερματοφυλακα ρε!!!
Γκαφα με την Μπενφικα, γκαφα με την Σλοβαν, γκαφα χθες. Φτανει.
Γκαφα με την Μπενφικα, γκαφα με την Σλοβαν, γκαφα χθες. Φτανει.
- black_star_ninja
Καταλαβαίνετε οτι δε γινεται πάντα ο καλύτερος παίκτης μας να ειναι αυτός που δεν έπαιξε (βλπ τσιγγαρας, κουτσιας, Λυρατζής) ούτε οι καλύτερες μεταγραφές αυτοί που δεν ήρθαν (βλπ γκαλνταμες). Καποιον πρέπει να εμπιστευτούμε. Αλλιώς η κουβέντα δε βγαζει πουθενά.
Παλι καλα που πηραμε και τον Ολιβειρα να λεμε. Που δεν τον θελαμε κιολας (και εγω μεσα σε αυτους).
Μέχρι στιγμής νιώθω να "δικαιώνομαι" κατά κάποιον τρόπο.
Από μεταγραφές, Ολιβέιρα και Κούρτιτς φαίνεται να έχουν αυτά που χρειαζόμαστε, ενώ ο Τέιλορ λογικά αποδυκνύεται χειρότερος και από αυτόν τον Ροντρίγκο.
Η έλλειψη ποιότητας στα πλάγια μπακ και η έλλειψη ταχύτητας στον άξονα βγάζει μάτια. Μαζί και η έλλειψη ενός κανονικού ποδοσφαιριστή στο 10.
Ο Λουτσέσκου δεν φαίνεται να εμπιστεύεται τον Τζόλη για βασικό, οπότε μάλλον θα ήταν καλύτερα να αποχωρήσει για να μην μείνει κι αυτός στάσιμος.
Πασχαλάκης, Βαρέλα, Βιειρίνια αριστερό μπακ και Καντουρί αριστερό εξτρέμ. Μπίσεσβαρ πρώτη αλλαγή και μεταξύ μας, αν ο Κρέσπο ήταν υγιής σιγά μη ξεκινούσε ο Μιχαηλίδης. Κλασικός Λουτσέσκου. Μόνο ο σκούφος έλειψε χθες και είδαμε τα αποτελέσματα.
Η ομάδα θέλει χρόνο και 2-3 καλές προσθήκες. Δεν νομίζω ότι θα έχουμε θέμα με την πρόκριση. Και στο πρωτάθλημα πιστεύω ότι θα κάνουμε όντως πορεία πρωταθλητισμού.
Από μεταγραφές, Ολιβέιρα και Κούρτιτς φαίνεται να έχουν αυτά που χρειαζόμαστε, ενώ ο Τέιλορ λογικά αποδυκνύεται χειρότερος και από αυτόν τον Ροντρίγκο.
Η έλλειψη ποιότητας στα πλάγια μπακ και η έλλειψη ταχύτητας στον άξονα βγάζει μάτια. Μαζί και η έλλειψη ενός κανονικού ποδοσφαιριστή στο 10.
Ο Λουτσέσκου δεν φαίνεται να εμπιστεύεται τον Τζόλη για βασικό, οπότε μάλλον θα ήταν καλύτερα να αποχωρήσει για να μην μείνει κι αυτός στάσιμος.
Πασχαλάκης, Βαρέλα, Βιειρίνια αριστερό μπακ και Καντουρί αριστερό εξτρέμ. Μπίσεσβαρ πρώτη αλλαγή και μεταξύ μας, αν ο Κρέσπο ήταν υγιής σιγά μη ξεκινούσε ο Μιχαηλίδης. Κλασικός Λουτσέσκου. Μόνο ο σκούφος έλειψε χθες και είδαμε τα αποτελέσματα.
Η ομάδα θέλει χρόνο και 2-3 καλές προσθήκες. Δεν νομίζω ότι θα έχουμε θέμα με την πρόκριση. Και στο πρωτάθλημα πιστεύω ότι θα κάνουμε όντως πορεία πρωταθλητισμού.
Ο Galdames είναι αρκετά αισιόδοξο πρότζεκτ για εμάς.
Αλλά ας μην πάμε τόσο μακριά.
Ο Matteo Ricci που δε νομίζω να βρει θέση στη Serie A, θα μπορούσε να είναι μια φθηνή και αξιόπιστη λύση για δίδυμο με Κουρτιτς.
Ευέλικτο και γρήγορο 6αρι, καλή πρώτη πάσα.
Με 500χιλιαρικα έρχεται.
Γρήγορος αλλά λίγο φτερό, ακριβώς αντίθετο 6αρι από Εσίτι δηλαδή. Θα ήταν προσιτή καλή λύση.
Για Cuellar προς το παρόν θέλω να το ξεχάσω ότι υπάρχει πιθανότητα.
Αλλά ας μην πάμε τόσο μακριά.
Ο Matteo Ricci που δε νομίζω να βρει θέση στη Serie A, θα μπορούσε να είναι μια φθηνή και αξιόπιστη λύση για δίδυμο με Κουρτιτς.
Ευέλικτο και γρήγορο 6αρι, καλή πρώτη πάσα.
Με 500χιλιαρικα έρχεται.
Γρήγορος αλλά λίγο φτερό, ακριβώς αντίθετο 6αρι από Εσίτι δηλαδή. Θα ήταν προσιτή καλή λύση.
Για Cuellar προς το παρόν θέλω να το ξεχάσω ότι υπάρχει πιθανότητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τετ 04 Αύγ 2021, 10:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το πέρισυ με το φέτος δεν έχει καμία σχέση. Πέρισυ η ομάδα δούλεψε ένα σύστημα 3-4-2-1, που το δεκάρι δεν χρειαζόταν, και είχε τον Γιαννούλη και μετέπειτα τον Μπαμπα στον ασβέστη. Είχε ουσιαστικά 2 αστοχίες, το δεξί μπακ και κυρίως το εξτρά χαφ που δεν ήρθε ποτέ.Parolos έγραψε:Συγγνώμη Σέρα αλλά κατόπιν εορτής είναι πλέον αργά.Sera4 έγραψε:Η θυσία που γίνεται με τον Καντουρί στα εξτρέμ αδειάζει απελπιστικά την ομάδα στον άξονα (βάζοντας στην εξίσωση παίχτες όπως ο Εσίτι και ο Καγκάβα) και ελπίζω να σταματήσει. Ιδανικά η κατάλληλη 3αδα στον άξονα αυτή τη στιγμή (και μέχρι την έλευση του 10ριου) είναι Σβαμπ, Κούρτιτς και Καντουρί.
Από εκεί και πέρα η ομάδα κραυγάζει για τα πλάγια μπακ της. Αν ο Τέυλορ δεν μπορεί αν σηκώσει τη φανέλα του βασικού τότε είναι απαραίτητα δυο μπακ που θα πάρουν τη φανέλα στο σπίτι τους, και θα απογειώσουν το σύστημα.
Το 10αρι μπορεί να καθυστερήσει παραπάνω, τα μπακ όμως όχι. Κερασάκι θα ήταν ένα ακόμα 6-8αρι.
Από εκεί και πέρα στον τερματοφύλακα, δυστυχώς θα φάμε στη μάπα τους υπάρχοντες εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.
Και το κυριότερο από όλα. Ανανεώσεις και αποδεσμεύσεις, που θα πρέπει να τρέξουν άμεσα.
Το πράγμα φώναζε από πέρσυ.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φέτος το σύστημα είναι άλλο, οι απαιτήσεις σε θέσεις διαφορετικές, δεν μπορώ να συγκρίνω, καθώς θεωρώ πως η περσινή ομάδα ξεκίνησε με πολύ λιγότερα, και κυρίως κομβικά κενά. Ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά αυτή τη στιγμή παίζει χωρίς κανένα πλάγιο μπακ, πράγμα το οποίο καταστρέφει και τα εξτρέμ του. Η δε μετακίνηση του Καντουρί στα πλάγια, απλά ολοκληρώνει την καταστροφική εικόνα που είδαμε και χθες.
-
john4serres
Κάποιος να πει την διοίκηση ότι άλλο Μάιος 2019 και άλλο Αύγουστος 2021.