9. Nélson Miguel Castro Oliveira
Re: 9. Nélson Miguel Castro Oliveira
Δημήτρη το ότι ήταν τραυματίας στα πλευρά δε σημαίνει ότι έχασε αρκετές προπονήσεις άρα ίσως να είναι πίσω σε φυσική κατάσταση γενικότερα;
Αυτός δεν είναι κι ένας λόγος για να παρουσιάσει κράμπα κάποιος;
Αυτός δεν είναι κι ένας λόγος για να παρουσιάσει κράμπα κάποιος;
- ΑποστόληςΑ
Ο Γκορντεζιάνι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησε προπονήσεις με την αντρική ομάδα, ενώ ο Κούτσιας από πέρυσι. Από θέμα προετοιμασίας ο Κούτσιας ήταν σαφώς πιο έτοιμος από τον Βασίλη. Τον να διώχνεις τον πιο έτοιμο και να παίρνεις τον πιο ανέτοιμο, μόνο στον ΠΑΟΚ. Ξανάγινε όμως το καλοκαίρι, όταν διώξαμε τον Colak, λίγο πριν παίξουμε με Λέφσκυ και φέραμε τον επίσης ανέτοιμο - τότε - Τόμας, πέραν του ότι ο Τόμας δεν είναι φορ κορυφής.nunies4 έγραψε:Εγω που προτιμω Γκοντερζιανι ειμαι ασχετος; Εγω που ΚΑΙ χθες δεν τον ειδα καλα παρα το γκολ ειμαι ασχετος; Που τον ειδα παλι να κολλαει στο πρωτο βημα και το ξεπεταγμα και να χανει μονομαχιες αγκομαχωντας ειμαι ασχετος;joshua έγραψε:Ας κανουμε τη προσευχη μας να βγουν καθαρες οι εξετασεις του και να μην χασει παιχνιδια,γιατι αν λειψει το επομενο χρονικο διαστημα,πολυ απλα την εχουμε βαψει...
Ας παιξουμε με ψευτο9 στην τελικη αν το παλικαρι δεν μπορει αλλο. Αλλα οχι τον Μπισε προς θεου.
Τον Ζιβκο, τον Ρικαρντο ακομα και τον Ντελια που μπηκε 5 λεπτα και τον ενιωσαν.
Ο Νελσονας σε αυτη την κατασταση δεν δινει τιποτα πλεον. Ουτε σε ρολο Ελ Σιντ..
Αν είχαμε στυλ Prijovic ή παιρναμε ακομα και εκεινο του Βόλου ελευθερο που τον πηρε τον Σερβο Ognjen Ožegović (28χρονων)που ουτε 200χιλΕ να παιρνει εκει που τον βλεπεις τα κολαει ακομα και τον Bradon να ειχες αντικαταστατη θα πετουσες 3 γκολ χωρις αν ετρωγες τον Βαζελο ο Νελσον(ας) ειναι παλαιμαχος πλεον παλαιοτερα ήταν το 9αρι που θα τον ηθελε η καθε ομαδα ακομα και στην Κουλα εδειξε καποια ωραια δειγματα του πλεον δε μπορει πως μπορουμε να το ξαναβαφτιζουμε εστω και 1 γκολ που εβαλε μετα απο ξεχασε και ο ιδιος απο ποτε..
Συγνώμη αλλά εχθές τα νούμερα του ήταν πολύ πάνω από τον μ.ο μια καλής απόδοσης επιθετικού.nunies4 έγραψε:Εγω που προτιμω Γκοντερζιανι ειμαι ασχετος; Εγω που ΚΑΙ χθες δεν τον ειδα καλα παρα το γκολ ειμαι ασχετος; Που τον ειδα παλι να κολλαει στο πρωτο βημα και το ξεπεταγμα και να χανει μονομαχιες αγκομαχωντας ειμαι ασχετος;joshua έγραψε:Ας κανουμε τη προσευχη μας να βγουν καθαρες οι εξετασεις του και να μην χασει παιχνιδια,γιατι αν λειψει το επομενο χρονικο διαστημα,πολυ απλα την εχουμε βαψει...
Ας παιξουμε με ψευτο9 στην τελικη αν το παλικαρι δεν μπορει αλλο. Αλλα οχι τον Μπισε προς θεου.
Για να σου δώσω ένα παράδειγμα...ο πριγιοβιτς στην καλή του χρονιά 18-19 είχε περίπου 37% συνολικές πετυχημένες ενέργειες και μόλις 33% σε μονομαχίες σε ένα σύνολο ανά 90λεπτο περιπου 18 μονομαχιών.
Εχθές ο Ολιβέιρα είχε συνολικά 51% πετυχημένες ενέργειες και 53% στις μονομαχίες ( 9/17) σε μόλις 55 λεπτά. Αριθμοί πραγματικά πολύ καλοί για φορ
-
- Sick Bastard
Έχω μια θεωρία, πως ασυναίσθητα κι ενδόμυχα, οι τραυματισμοί του Νέλσωνα προκαλούν εκνευρισμό στον λαό του ΠΑΟΚ, γιατί έχει βαρεθεί να ακούει για τους τραυματισμούς του Ελ Καντούρι.

Του Άκπομ έχει ενδιαφέρον να βρεις όχι του Πρίγιο, που δεν ήταν τόσο καλός εκτός περιοχής.renegade έγραψε:Συγνώμη αλλά εχθές τα νούμερα του ήταν πολύ πάνω από τον μ.ο μια καλής απόδοσης επιθετικού.nunies4 έγραψε:Εγω που προτιμω Γκοντερζιανι ειμαι ασχετος; Εγω που ΚΑΙ χθες δεν τον ειδα καλα παρα το γκολ ειμαι ασχετος; Που τον ειδα παλι να κολλαει στο πρωτο βημα και το ξεπεταγμα και να χανει μονομαχιες αγκομαχωντας ειμαι ασχετος;joshua έγραψε:Ας κανουμε τη προσευχη μας να βγουν καθαρες οι εξετασεις του και να μην χασει παιχνιδια,γιατι αν λειψει το επομενο χρονικο διαστημα,πολυ απλα την εχουμε βαψει...
Για να σου δώσω ένα παράδειγμα...ο πριγιοβιτς στην καλή του χρονιά 18-19 είχε περίπου 37% συνολικές πετυχημένες ενέργειες και μόλις 33% σε μονομαχίες σε ένα σύνολο ανά 90λεπτο περιπου 18 μονομαχιών.
Εχθές ο Ολιβέιρα είχε συνολικά 51% πετυχημένες ενέργειες και 53% στις μονομαχίες ( 9/17) σε μόλις 55 λεπτά. Αριθμοί πραγματικά πολύ καλοί για φορ
43% συνολικές πετυχημένες και 37% μονομαχίες ο ακπομ
Φαντάσου ότι ο χααλαντ που είναι τέρας της φύσης έχει αντίστοιχα 48 και 41
Φαντάσου ότι ο χααλαντ που είναι τέρας της φύσης έχει αντίστοιχα 48 και 41
- ΑποστόληςΑ
Να θυμίσω ότι είναι στον δεύτερο και τελευταίο χρόνο συμβολαίου, έχει βάλει μόλις 2 γκολ και μεταξύ των δύο αυτών γκολ μεσολάβησαν 13 μήνες ε;Sick Bastard έγραψε:Έχω μια θεωρία, πως ασυναίσθητα κι ενδόμυχα, οι τραυματισμοί του Νέλσωνα προκαλούν εκνευρισμό στον λαό του ΠΑΟΚ, γιατί έχει βαρεθεί να ακούει για τους τραυματισμούς του Ελ Καντούρι.![]()
![]()
- Sick Bastard
Sick Bastard έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Καθαρή η μαγνητική του.
https://images.app.goo.gl/rrYfKzFojdQH3iUi9

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Sick Bastard έγραψε:ΑποστόληςΑ έγραψε:Καθαρή η μαγνητική του.
https://images.app.goo.gl/rrYfKzFojdQH3iUi9

Δεν παθαίνει τίποτε το θηρίο, λαίμαι!
Δεν ξέρω αν θα ξεκινήσει αυτός στην Λειβαδιά, ή θα προτιμηθεί ο Biseswar, αλλά και στις δύο περιπτώσεις το αποτέλεσμα είναι σίγουρο.
Με το ρυθμό που σκοράρει θα χρειαστεί να μείνει άλλα 15 χρόνια περίπου.τσιριγωτης έγραψε:Ας φτάσει τα γκολ του πριγιοβιτς κ μετά τα συζητάμε τα ποσοστά