Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
EugenePAOKI

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Παιδιά κανένας απολύτως δεν μειώνει τον Πριγιο. Φυσικά και ήταν από τα μεγαλύτερα φορ στην ιστορία μας. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι το ταιμινγκ είναι σωστό για να έρθει. Εγώ θέλω να βρούμε τον επόμενο Πριγιο και όχι να επιστρέφουμε στα παλιά.

Και ο Αντρέ έίνάί από τις σημαντικότερες μορφές που πέρασαν. Όταν ήρθε το ταιμινγκ ήταν σωστό. Έχει διαφορά

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Κρίμα ρε φίλε τελικά να έχουμε τόσα τσακάλια στο σκάουτινγκ στο φόρουμ και εκεί στην ΠΑΕ κοιμούνται ρε και πληρώνουν 15 άτομα προσωπικό χωρίς λόγο. Ε Ιβάν ξυπνα Έλα διάβασε εδώ τα τοπικσ να πάρεις παίχτες με τα μισά λεφτά και να κάνεις ομαδάρα....

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Έχεις μείνει χωρίς επιθετικούς, γι αυτό παίρνεις έναν επιθετικό ο οποίος ομως ανά πάσα στιγμή μπορεί να βγει off και να ξαναμεινεις χωρίς επιθετικό :? Καλα τα λεω; :oops:
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Λιτή και περιεκτική ενημέρωση:

Σταματήστε να βιάζετε τα λεγόμενα των άλλων για να επιβάλλετε μια κουβέντα

Σταματήστε να επικαλείστε ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ πράγματα και να ζητάτε και απολογίες για αυτά

Σταματήστε προφανώς να τρολαρετε τα άλλα μέλη με αερολογιες και μπαρουφες

Δεν θα διστάσουμε να διαγράψουμε ποστ

Δεν θα διστάσω προσωπικά να κλειδώσω το τοπικ

Δε το κάνετε εδώ μέσα κωλοχανειο τύπου Ραπτόπουλου με επιθέσεις χαρακτηρισμούς και τσιριδες για θέματα που βγαζετε αποκλειστικά και μόνο μέσα απ' το κεφάλι σας
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Αφού κάναμε την μαλακία να δώσουμε τον Τσόλακ, καλά να πάθουμε.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Πόσα ματς έχασε λόγω τραυματισμου ο Ολιβειρα τα τελευταία 2 χρόνια που έχει θέμα με κοιλιακούς;
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Αν υπηρχαν ικανοτερα στελεχη με τοσα μυρια που εριξε ο Ιβαν θα ειχαμε σιγουρα καλυτερα αποτελεσματα σε ολους τους τομεις (και δεν αναφερομαι μονο σε αριθμο τιτλων)
Θα ειχαν παρει χθες, σαν συνεργατη τον δικο μας ντουμλορντ, για να τους ανοιξει τα ματια.
Και ναι εδω μεσα ειμαι σιγουρος οτι αν γινοταν ενα τιμ θα αξιοποιουσε καλυτερα τα λεφτα του Ιβαν για μεταγραφες
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

Parolos έγραψε:
Tolaros έγραψε:Σε μερικούς εδώ μέσα δεν αξίζει ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη.
Αντε βάλτε να ακούσετε Ζαγόρα και Ραπτόπουλο να γουστάρετε. Αντε υστερικές.
Εντάξει κάτσε να γράψω ότι ο Ολιβέιρα είναι παιχταρας:

Παιχταρας ο Ολιβέιρα.

Είμαι οκ τώρα? Πέρασα το τεστ? Αξίζω?

Συμπληρώνω για το Άριστα:
Ο Ολιβέιρα καλύτερος από τον Πριγιοβιτς, τον Μουσλίμοβιτς, το Μιετσελ και το Σαράφη.

Συμπληρώνω για το Άριστα με τόνο σε περίπτωση που κατά 1% έρθει ο Πριγιοβιτς και όχι ο Ολιβέιρα:
Άντε μπράβο άντε ρε Πριγιο παιχταρά ποιος Ολιβέιρα.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

φιλε ακου λιγο τι παιζει...και κρατα στο μυαλο σου οτι εγω διαφωνησα εξαρχης με τον ολιβειρα και εξακουλουθω...ομως...μια μεριδα κοσμου τα σχολια σας ουτε λιγο ουτε πολυ ακουγονται copy paste οι μλκιες που πεταν 2-3 μαλκες που εχουν κομπλεξ με τον ΠΑΟΚ και θελουν ντε και καλα να κανουν κακο...καθεστε και βλεπετε πραγματα που δεν ειπε κανεις και αντι τουλαχιστον να παραδεχθουμε καποιες βασικες αληθειες θελετε ντε και καλα να το κανετε να φανει οτι οσοι διαφωνουν μαζι σας εχουν την σταση μηδενισμου προς τον πριγιο πχ στην τωρινη περιπτωση και καναμε ξαφνικα παιχταρα τον ολιβειρα....ενω κατι τετοιο δεν το ειπε κανεις...αλλα καποια πραγματα ειτε μας αρεσουν ειτε οχι ειναι γεγονοτα ....ο πριγιο ηταν ενα πολυ καλο σεντερ φορ σε εκεινον τον ΠΑΟΚ που ολη η ομαδα επρεπε να παιζει με ενα τροπο γτ ο ιδιος αρνουτανε να βαλει νερο στο κρασι του και να κανει αυτο που ζητουσε ο προπονητης...που ειναι και ο βασικος λογος που δεν εκανε μεγαλυτερη καριερα γτ ουτε αργος ηταν ουτε αμπαλος ...αν ηθελε να τρεξει και να πιεσει οπως ζητουσε ο εκαστοτε προπονητης που τον ειχε τοτε θα ηταν αλλου τωρα γτ ολα τα αλλα τα ειχε....αυτη τη στιγμη εχει 2 χρονια σε ενα πρωταθλημα που ειναι διακοπες...ουτ επιεση να παιξεις ουτε προπονηση ουτε τιποτα...σε συγκριση με τον πριγιο παντα αυτη τη στιγμη ο ολιβειρα ειναι πιο ασφαλης επιλογη...εγω ηθελα αλλον αλλα οχι τον πριγιο αν μιλαμε αυτη τη στιγμη για πριγιοβιτς και ολιβειρα τουλαχιστον στον εναν ξερεις τι παιρνεις ...ο αλλος μπορει να ερθει και να μην μπορει να κανει ουτε σπριντ 10 μετρα...και οπως και να εχει μην σπατε μπαλες ενω ακομη δεν ηρθε ο ολιβειρα...τα ειπαμε οταν βγηκε στην αρχη η ειδηση τωρα να το σερνετε ενω δεν εχει καν κλεισει εδω και 3 μερες κατανταει καπως...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

lamosas έγραψε:Κρίμα ρε φίλε τελικά να έχουμε τόσα τσακάλια στο σκάουτινγκ στο φόρουμ και εκεί στην ΠΑΕ κοιμούνται ρε και πληρώνουν 15 άτομα προσωπικό χωρίς λόγο. Ε Ιβάν ξυπνα Έλα διάβασε εδώ τα τοπικσ να πάρεις παίχτες με τα μισά λεφτά και να κάνεις ομαδάρα....

Κρίμα να έχουμε και μυαλοπωληδες που απλά δε λένε τίποτα, 0 άποψη, και απλά σχολιάζουν τους άλλους.

Κάθε καλοκαίρι τα ίδια, πέρσυ ο Βαγκε κι ο Τσολακ, φέτος Τευλορ και Ολιβέιρα. Όλοι παιχταραδες και ξέρουν όλοι τι κάνουν στην ΠΑΕ κι όλα πάνε ρολόι.

Άποψη αδερφέ έχεις εν τέλει?
Θέλεις να σχολιάσεις το Ολιβέιρα 900 χιλιάρικα? Αν όχι μη σχολιάζεις τους άλλους.

Εγώ δε γουστάρω σε 2-3 χρόνια να ξαναπαίζει η ομάδα με ταβάνι τα 500 χιλιάρικα συμβόλαιο επειδή χρυσοπληρωνει μετριότητες. Κατάλαβες?

ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Γενικά εγώ το βλέπω κάπως έτσι. Αυτη τη στιγμή η ΠΑΕ έψαχνε να βρει έναν φορ με συμβόλαιο γύρω στα 600-700. Λεφτά για μεταγραφή δεν δίνει σε αυτήν την φάση (και καλά κάνει, υπάρχουν τα πεταμένα 3,5 του Τσολακ πριν 9 μήνες) οπότε θα πήγαινε είτε για ανανέωση δανεισμού Κρμεντσικ, είτε για κάποιον ελεύθερο. Οι Βέλγοι δεν ξαναδανειζουν Κρμεντσικ, οπότε πάμε σε ελεύθερο.

Ε τώρα ίσως ο Πριγιο δεν έπεφτε στο οικονομικό, ίσως ο Λουτσεσκου έχει εικόνα του παίχτη και δεν τον θέλει. Καταλήγουν στον Ολιβειρα για να έχει και κάποιον στην προετοιμασία.

Μετά ανάλογα τι θα γίνει με τον Σβιντερσκι θα κριθεί του άλλου φορ.

Τώρα για τον Πριγιο τι να πω. Εγώ τον θεωρώ παιχτουρα (με τα ελαττώματα του εννοείται), αλλά κι αυτός πήγε στα 29 του στην Αραβία. Μπορεί να γέμισε την τσέπη του αλλά η καριέρα του πήγε κατά διαόλου και κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα αν αυτά που έκανε στον ΠΑΟΚ ήταν θέμα φόρμας ή θέμα ποιότητας.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Στο μεταξύ παραπάνω λέω ότι καλύτερα να ξεκινουσαμε με Κουτσια και βλέπουμε..

Αλλά γκρινιάζω κατά τ άλλα.
Γκρινιάζω εγώ που στην ουσία προτιμώ το να μην πάρουμε επιθετικό για αρχή.
Οκ.

kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

Parolos έγραψε:
lamosas έγραψε:Κρίμα ρε φίλε τελικά να έχουμε τόσα τσακάλια στο σκάουτινγκ στο φόρουμ και εκεί στην ΠΑΕ κοιμούνται ρε και πληρώνουν 15 άτομα προσωπικό χωρίς λόγο. Ε Ιβάν ξυπνα Έλα διάβασε εδώ τα τοπικσ να πάρεις παίχτες με τα μισά λεφτά και να κάνεις ομαδάρα....

Κρίμα να έχουμε και μυαλοπωληδες που απλά δε λένε τίποτα, 0 άποψη, και απλά σχολιάζουν τους άλλους.

Κάθε καλοκαίρι τα ίδια, πέρσυ ο Βαγκε κι ο Τσολακ, φέτος Τευλορ και Ολιβέιρα. Όλοι παιχταραδες και ξέρουν όλοι τι κάνουν στην ΠΑΕ κι όλα πάνε ρολόι.

Άποψη αδερφέ έχεις εν τέλει?
Θέλεις να σχολιάσεις το Ολιβέιρα 900 χιλιάρικα? Αν όχι μη σχολιάζεις τους άλλους.

Εγώ δε γουστάρω σε 2-3 χρόνια να ξαναπαίζει η ομάδα με ταβάνι τα 500 χιλιάρικα συμβόλαιο επειδή χρυσοπληρωνει μετριότητες. Κατάλαβες?

δλδ εσυ εχεις δικαιωμα να σχολιαζεις με τον τροπο που το κανεις την ομαδα και αυτους που δεν συμφωνουν με τις υπερβολες σας που δεν ειναι καν δικες εδω που τα λεμε αλλα εμεις δεν εχουμε το δικαιωμα να σχολιασουμε εσενα?
αραξτε λιγο και παρτε μια ανασα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μια με τον Γκαρσια την μεγαλυτερη προσωπικοτητα στην ιστορια του ΠΑΟΚ,μια με τον Πριγιοβιτς τον μεγαλυτερο επιθετικο στην ιστορια του ΠΑΟΚ,καπου μπαστα ρε παιδια...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Δεν ξανασχολιαζω το θέμα, μιλήστε μόνοι σας.

Τελευταίο γιατί δεν καταλαβαίνετε:

Δε θέλω η ομάδα να πληρώνει μετριότητες τέτοια συμβόλαια.
Προτιμώ Κουτσια. Τέλος.

ΥΓ: Κωστή έχω να ακούσω ραδιόφωνο καμιά 7 χρόνια τουλάχιστον. Κι επίσης πες αν θες το προηγούμενο account σου (αν είχες) να ξέρουμε με ποιον μιλάμε και ποιος μας τα λέει αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τρί 29 Ιουν 2021, 22:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Με τον Σποραρ θα ησουν χαρουμενος?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”