Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2021-22

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παικτών
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2021-22

Δημοσίευση από barlow4 »

aivas19 έγραψε:
barlow4 έγραψε:Παντως απορω που στο συγκεκριμενο παιχνιδι παλι αρκετοι κραζετε τον εσιτι.
Ηταν πολυ πιο πιο θετικος απο καντουρι κ καγκαβα.
Ο καντουρι εκανε μονο λαθη εκ των οποιων καποια χοντρα κ ερασιτεχνικα κ ο καγκαβα εμοιαζε παικταρας για 5x5.Αργος τεχνιτης.Χωρις θεση στο γηπεδο δλδ.Σε μια προβολη στο μελλον του συγκεκριμενου ματς σε ευρωπαϊκο παιχνιδι, ο καγκαβα θα ηταν καταστροφη.
Ρε Barlow τι θετικος; 9 λαθος πασες μετρησα μονο εγω (βεβαια ολοι στο πρωτο ημιχρονο αυτο κανανε θα μου πεις [FACE WITH TEARS OF JOY])
Πασες που?μπροστα?ποιος ηταν μπροστα?ο καγκαβα ηταν βατερλω.Οτι εδειξε ο νιντζα ηταν ατομικες ενεργειες χωρις ταχυτητα.
Πισω ηταν απο τους λιγους που εκοβε.Κ εκοψε πολλες φασεις.Τι περιμενεις απο τον εσιτι οταν η ομαδα αμυνεται μαζικα κ προσπαθει να βγαλει τη μπαλα απο την αμυνα με passing game.Οι ολλανδοι εβγαζαν διπλο μαρκαρισμα ακομα κ στον τερματοφυλακα.
Τη δουλεια του την εκανε σωστα ο εσιτι.Επιθετικα κ στην αναπτυξη δε βοηθησε αλλα μαντεψε.δεν περασαμε το κεντρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τετ 14 Ιούλ 2021, 23:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

1) Είναι πρόδηλο οτι ο ΠΑΟΚ υστερεί σε ταχύτητα (και αθλητικότητα γενικά). Μια υστέρηση που δεν θα καλυφθεί με την απόκτηση ενός ακόμα χαφ που δεν θα έχει την ταχύτητα στα προσόντα του.
2) Ο ΠΑΟΚ σήμερα έφαγε γκολ και θα μπορούσε εύκολα φάει κι άλλα. Έχει παίξει δύο ματς, έχει φάει γκολ και στα δύο.

Μου φαίνεται ότι υπάρχει ένα ενδεχόμενο να παιχτούν 5-6 ματς ακόμα για να γίνει κατανοητό αυτό που ήταν κατανοητό 1,5 χρόνο πριν. Και είναι λάθος να νομίζει κάνεις ότι τα προκριματικά παιχνίδια του κόνφερενς ειναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Είναι παιχνίδια υψίστης σημασίας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Obdulio την Τετ 14 Ιούλ 2021, 23:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Μπορεις να κανεις παυση εναν χρονο η κ παραπανω μεχρι να γινουν ολα οπως τα ονειρευεσαι.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

barlow4 έγραψε:Μπορεις να κανεις παυση εναν χρονο η κ παραπανω μεχρι να γινουν ολα οπως τα ονειρευεσαι.
Αν θεωρείς ότι ο ΠΑΟΚ εδώ και καιρό διακρίνεται για την ταχύτητα στο παιχνίδι του ή ότι η ταχύτητα είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν είναι το πιο κρίσιμο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, πάω πάσο.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ο Τειλορ παντως σημερα δεν έδειξε τπτ ιδιαιτερο...
Οσες φορες πηγε κατα μετωπον επεσε πανω στον αντιπαλο, και αμυντικα ηταν τρυπα...
Σε φασεις δε π επρεπε να παιξει την μπαλα σε στενο χωρο και υπο πιεση εκανε ευκολα λαθος πασες...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
paok düsseldorf

Δημοσίευση από paok düsseldorf »

gpap έγραψε:φιλικό προετοιμασίας ήταν.
Εγώ προσπάθησα να δω πλάνο, τακτικές και συστήματα που δουλεύει η ομάδα.
Δεν περίμενα να δω μπάλα.
Προπόνηση ήταν.
Τελικα τι ειδες;
Σοβαρα ρωταω,δεν τρολαρω.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

barlow4 έγραψε:
aivas19 έγραψε:
barlow4 έγραψε:Παντως απορω που στο συγκεκριμενο παιχνιδι παλι αρκετοι κραζετε τον εσιτι.
Ηταν πολυ πιο πιο θετικος απο καντουρι κ καγκαβα.
Ο καντουρι εκανε μονο λαθη εκ των οποιων καποια χοντρα κ ερασιτεχνικα κ ο καγκαβα εμοιαζε παικταρας για 5x5.Αργος τεχνιτης.Χωρις θεση στο γηπεδο δλδ.Σε μια προβολη στο μελλον του συγκεκριμενου ματς σε ευρωπαϊκο παιχνιδι, ο καγκαβα θα ηταν καταστροφη.
Ρε Barlow τι θετικος; 9 λαθος πασες μετρησα μονο εγω (βεβαια ολοι στο πρωτο ημιχρονο αυτο κανανε θα μου πεις [FACE WITH TEARS OF JOY])
Πασες που?μπροστα?ποιος ηταν μπροστα?ο καγκαβα ηταν βατερλω.Οτι εδειξε ο νιντζα ηταν ατομικες ενεργειες χωρις ταχυτητα.
Πισω ηταν απο τους λιγους που εκοβε.Κ εκοψε πολλες φασεις.Τι περιμενεις απο τον εσιτι οταν η ομαδα αμυνεται μαζικα κ προσπαθει να βγαλει τη μπαλα απο την αμυνα με passing game.Οι ολλανδοι εβγαζαν διπλο μαρκαρισμα ακομα κ στον τερματοφυλακα.
Τη δουλεια του την εκανε σωστα ο εσιτι.Επιθετικα κ στην αναπτυξη δε βοηθησε αλλα μαντεψε.δεν περασαμε το κεντρο.
Με Διαφορα ο εσιτι μαζί με Περέιρα οι χειρότεροι παικτες
Άβαταρ μέλους
vdragic

Δημοσίευση από vdragic »

Γκουερινο έγραψε:
vdragic έγραψε:
Γκουερινο έγραψε:Μ αρεσει που οσοι ζηταγατε 10 και 14 :lol: :lol: :lol: μεταγραφες και ειχατε απαξιωσει ολο το ροστερ θιγεστε που λεει ο κολκας οτι κανει λαθη ο Περειρα. Μιλαμε για απολαυστικο χιουμορ :lol: :lol: :lol: :lol:
Εμείς που δεν ζητουσαμε 10 και 14, ουτε καν 5 μεταγραφες, μπορουμε να τον σκιζουμε αφοβα?
Αν διαφωνεις με το οτι εκανε λαθη ο Περειρα ναι. Διαφωνεις? Απο οσο εχω διαβασει εδω μεσα τα ιδια γραφουν ολοι αλλα διαφωνουν επειδη τα λεει ο κολκας
Το να διαφωνώ με την μεροληπτική στάση ενος μη εξουσιοδωτημενου, για την αξιολογηση της ομαδας, ανθρωπου, σε ζωντανη μεταδοση μαλιστα, δεν υπαρχει σαν επιλογη?Και δεν δικαιολογειται απο το γεγονος οτι τα ειπε κατ' ιδιαν, γιατι πρωτον το να κλεισει το μαμωτηλεφωνο ειναι μια διαδικασια που κανει και το 3χρονο ανηψι μου, δευτερον τα ιδια προσβλητικα σχολια ειδικα για τον Περειρα τα κανει απο την πρωτη στιγμη που ηρθε στην ομαδα.Μιλαμε για εναν ποδοσφαιριστη 21-22 χρονων, που αθροιστικα να εχει παιξει 3 ματς.Αν θελει ο Κολκας και ο καθε Κολκας να κανει μανατζεριλικια, να αλλαξει επαγγελματικη ιδιοτητα και να λεει οτι του κατεβει στην γκλαβα του.Τελος, πρεπει να σταθμισεις διαφορετικα την θεση του ανωνυμου οπαδου που γραφει σε ενα φορουμ,και την βαρυτητα που εχει ο λογος του στην διαμορφωση της κοινης γνωμης, απο αυτη ενος δημοφιλους ρεπορτερ που εχει προσβαση σε 3-4-5 ΜΜΕ.Ποσο μαλλον, οταν ο ανωνυμος οπαδος ειναι πιο νηφαλιος και μετριοπαθης στην κριση του για τις ικανοτητες ενος νεου παιδιου,που δεν εχει δωσει στην τελικη και καποιο δικαιωμα.
Άβαταρ μέλους
episimos73

Δημοσίευση από episimos73 »

Ξεχνάς Λ.Λ.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Το σημερινό ματς, ΕΙΔΙΚΑ με τη μορφή που πήρε, ειχε δύο τεράστια κέρδη για τον ΠΑΟΚ :

Α. Έφερε κατηφεια πολυ έγκαιρα

Β. Σε συνδυασμό με τη χτεσινή κατσαδα του ραζβαν, εδειξε στους παίκτες ότι σφιξαν τα γάλατα. Χαχαχα και χουχουχου στη νέα μέρα δεν υπάρχουν. Τόσο στη διοίκηση όσο και σε μεγάλο κομμάτι του κόσμου υπάρχει η βεβαιότητα ότι το προπονητικό Τιμ είναι σοβαρό και δεν κάνει αλχημείες. Συνεπώς δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Ή μπορείς να παίξεις σε ένα επίπεδο ή δεν μπορείς.

Για μένα, ο μεγαλύτερος φόβος μου φέτος είναι η άμυνα. Δυστυχώς. Βαρελα έχει μεγάλη ανηφόρα για να επανέλθει. Κρέσπο το ίδιο. Μιχαηλίδης δεν με πείθει. Μιχαι έχει δρόμο. Ιγκασον είναι μέτριος ίσως με πιθανότητα να γίνει καλός σε λίγα χρόνια. Συνεπώς ενώ αριθμητικά νιώθουμε σίγουροι, στην πράξη δεν ξέρω τι θα βγει.

Στις υπόλοιπες γραμμές βεβαίως έχουμε πολύ μεγαλύτερα ποιοτικά και αριθμητικά κενά ΑΛΛΑ εκεί όντως προγραμματίζονται μεταγραφές.
Άβαταρ μέλους
analog

Δημοσίευση από analog »

Συμφωνώ απόλυτα τα σεντερ μπακ είναι μεγάλος γρίφος. Δεν είναι τυχαίο που τόσο ο Άμπελ όσο και ο Πάμπλο επέλεξαν τριάδα στην άμυνα.
Άβαταρ μέλους
Obdulio

Δημοσίευση από Obdulio »

rainmaker έγραψε:
Για μένα, ο μεγαλύτερος φόβος μου φέτος είναι η άμυνα. Δυστυχώς. Βαρελα έχει μεγάλη ανηφόρα για να επανέλθει. Κρέσπο το ίδιο. Μιχαηλίδης δεν με πείθει. Μιχαι έχει δρόμο. Ιγκασον είναι μέτριος ίσως με πιθανότητα να γίνει καλός σε λίγα χρόνια. Συνεπώς ενώ αριθμητικά νιώθουμε σίγουροι, στην πράξη δεν ξέρω τι θα βγει.

Στην πράξη υπάρχουν δύο επιλογές:
Τριάδα ή ακριβή μεταγραφή αμυντικού που θα συνδυάζει ταχύτητα, αλτικότητα και καλή μεταβίβαση. Και υπό τις παρούσες συνθήκες θεωρώ πως οι δύο επιλογές περιοριζονται σε μία.
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

Παιδια εχει κατεβει το ματς απο το ΠΑΟΚ ΤΙΒΙ η ειμαι στραβος και δεν το βρισκω;

Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Τσιγγάρα γιατί δεν είδαμε σήμερα; παίζει να τον έκοψε ο Λουτσέκου ή έχει θέμα τραυματισμού;
icue

Δημοσίευση από icue »

Πιστευω οτι στη πορεια και μεχρι να επανελθει ο Ιγκασον, θα βλεπουμε Μιχαι δεξια μαζι με Κρεσπο. Ο Βαρελα δεν ξερω νιωθω οτι τον εγκαταληπει σιγα σιγα το σωμα του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”