Ιβάν Σαββίδης V

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Re: Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από sic-4 »

να ειμασταν ανθρωποι να μπορουμε να πιεσουμε με τροπο να πω οκ
αφου ειμαστε κανιβαλοι, δεδομενα.. θα ξεφυγει καμια κατασταση, θ αρχισουν τα στραβοστομικα και γεια σας
Άβαταρ μέλους
theodoros

Δημοσίευση από theodoros »

sic-4 έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Γιατί γαμώτο γιατί πρέπει η συζήτηση να πηγαίνει πάντα μα πάντα μα πάντα στο "να φύγει ο Σαββίδης";
Γιατί τόσο κόβει σε κάποιους ρε συ, γι αυτό.

Να σας δωσω μια απαντηση κατα την κριση μου.
Η κριτικη σαφως ειναι αναγκαια. Ομως με δεδομενη την ταση του ΠΑΟΚτση να υπερβαλλει ενιοτε στην κριτικη του και να γινεται ιδιαιτερα αιχμηρος, αλλα και με το φαινομενο της εποχης, πολλοι να αγονται και να φερονται απο αποψεις και "πληροφοριες" αρδ ή και πιθανων εχθρων της ομαδας, υπαρχει ο φοβος η κριτικη να γινει εντονη, ακομψη και ισως και αδικη και να προκαλεσει δυσαρεσκεια της οικογενειας που χωνει χρημα, αποτελεσμα δεν βλεπει (προφανως με μεγαλο μεριδιο ευθυνης δικο της) και τρωει και μπινελικι. Γι αυτο η κουβεντα παει στο "να φυγει ο Σαββιδης". Γιατι ο Σαββιδης μπορει οντως να κανει πολλα λαθη, αλλα αποδεδειγμενα εχει προσφερει πραγματα που ουτε ονειρευομασταν και δεν τον εχω μαλακα να ανεχτει να τον βριζουν κι απο πανω.

Θα μου πεις "και τι να κανουμε; τα δουλακια για να μη στραβωσει η οικογενεια";
θα σου πω "να μην ειμαστε αγενεις και αχαριστοι με καποιον που μας ευεργετησε με την καρδια του οπως φαινεται"
και οταν θυμαμαι τα βουητα της Τουμπας, με πιανει ενα αγχος μην κανουμε καμια χοντραδα αν αρχισουν τα μουρμουρητα (κατευθυνομενα ή μη) να πληθαινουν

Μια μακιαβελικη παροιμία της κοζα νοστρα λέει:
τα πλούσια αφεντικά σου επιτρέπουν να τους τρως χρήματα αλλα δε θα σου επιτρέψουν ποτέ να τους προσβάλλεις..
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

δεν την ηξερα την σοφη σικελιωτικη παροιμια
καπως ετσι...
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

τσιριγωτης έγραψε:Πάντως στην Αθήνα που είναι ο κολλητός μου φίλος κ είναι στα πολύ μέσα στα πράγματα του γκει μου έχει πει εδώ κ 6 μήνες ότι ο Σαββίδης θα φύγει από τον ΠΑΟΚ..κ ήταν απολύτως βέβαιος.. κ μην αρχίσετε για τρύπημα κ τέτοια γιατί μου το3 είπε πάνω σε κουβέντα. Του τι κουβεντιαζετε σε αυτούς τους χώρους. Εδώ που τα λέμε βέβαια Σαββίδη δεν έχω δει όχι 6 μήνες, αλλά πολύ περισσότερους. Το χειρότερο είναι η αδιαφορία που βγάζει
μαλλον αυτο θα θελες και εσυ ε;
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

kataramenos5 έγραψε:Ναι ρε Κεν συμφωνουμε.Δεν υπαρχει αυριο χωρις το Βανια
Αλλα δε γινεται και να τρεμει το φιλοκαρδια μας αν θα βγουμε 6οι
απεναντι στον διαλυμενο βαζελο του αφραγκουζου,αυτη την κουλα
και το ασανσερ του ρουλη.Ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη?
9 χρονια περασαν και φετος ειμαστε σε χειροτερη θεση απ οτι οταν ξεκινησαμε
και με χειροτερους αντιπαλους .
Τζαμπα τοσα εκατομμυρια αυτο λεμε.
Το χειροτερο ειναι οτι γκρεμιζουμε συνεχως (Ιβιτς,λου) οτι καλο παμε να κανουμε.
Κατι δε παει καλα στη λειτουργια του τμηματος
Ας βγουμε 6οι.Εμεις θα χασουμε ονειρα μιας χρονιας.Ο ιβαν θα χασει κ αυτος ονειρα μιας χρονιας κ εκατομμυρια.Εχοντας λοιδορηθει, ξεφτιλιστει απο το συστημα μαρινακη κ απο εμας να κανουμε τους διαχειριστες της ζωης κ της τσεπης του.
Εχει κερδισει το δικαιωμα στα λαθη.Εχει απεναντι του πυρηνικα αποβλητα, εχει κ εμας να λεμε οτι για ολα φταιει ο ιβαν. Αραγε γιατι? Γιατι δεν λειτουργει κ αυτος το ιδιο κ χειροτερα μαφιοζικα?
Δεν το βλεπετε οτι στο πρωτο λαθος θα πεσουν ολοι μα ολοι πανω του?Κυβερνηση, αντιπολιτευση , μμε κ δικαιοσυνη?
Εσεις ποσο θα αντεχατε σε ενα μερος που ολοι σας δειχνουν μονο αντιπαθεια? Κ να εχει κ τους δικους του να τον κρινουν μονο απο τα αποτελεσματα ή επειδη δε διωχνει ξερωγω το γκαγκαταοπαιδο η τον κυρκυρ η το δουκα.Η επειδη δεν κερδιζει.
Η ομαδα ειναι κακη.Δεν υπαρχει επιτυχια στις μεταγραφες.Κ οι καλοι παικτες γερασαν.Κ ο Γκαρσια δεν ξερει ακομα τι θελει να παιξει.κ οταν ενας προπονητης δεν ξερει τι θελει να παιξει , δεν παιζει ουτε αμυνα, ουτε επιθεση.παιζει κατοχη μεχρι να φαει γκολ.Κ δεν εχει παικτες.Ειναι κακοι.Τι να κανουμε αλλο περα απο υπομονη.Υπομονη να ερθει το καλοκαιρι κ να διορθωθει οτι γινεται.
Δεν ξερουμε τι θελουμε κ το θελουμε τωρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Τρί 16 Μαρ 2021, 01:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Azrael έγραψε:
τσιριγωτης έγραψε:Πάντως στην Αθήνα που είναι ο κολλητός μου φίλος κ είναι στα πολύ μέσα στα πράγματα του γκει μου έχει πει εδώ κ 6 μήνες ότι ο Σαββίδης θα φύγει από τον ΠΑΟΚ..κ ήταν απολύτως βέβαιος.. κ μην αρχίσετε για τρύπημα κ τέτοια γιατί μου το3 είπε πάνω σε κουβέντα. Του τι κουβεντιαζετε σε αυτούς τους χώρους. Εδώ που τα λέμε βέβαια Σαββίδη δεν έχω δει όχι 6 μήνες, αλλά πολύ περισσότερους. Το χειρότερο είναι η αδιαφορία που βγάζει
μαλλον αυτο θα θελες και εσυ ε;
Χρονια το ακουω πως ο ιβαν θα φυγει απο τυπους που ειναι στα μεσα κ στα εξω κ ξερουν.
Ο ιβαν καθε χρονο επενδυει κ αλλου στη χωρα.Καθε χρονο κ μια δυο τεραστιες επενδυσεις.Κ θα φυγει παρ'ολα αυτα.Οτι πουν.
Μονο εμεις μπορουμε να τον διωξουμε.Κανεις αλλος.
Το νου σας ρεμαλια.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Εχουμε εμπιστοσύνη στον Ιβάν και περιμένουμε να κάνει αυτό που ονειρευόμαστε.
Τα υπολοιπα για τους "έξυπνους" που δεν τρώνε το χόρτο.

Σημ. Και για τους εν υπηρεσία.
Άβαταρ μέλους
theodoros

Δημοσίευση από theodoros »

Μια χαρά τους την έφερε και με το λιμάνι πάντως, ακόμα να βγάλει απόφαση η επιτροπή του Άδωνη , τελευταία μέρα θα το πάει ψάχνει από δω ψάχνει από κει τι να πει, ότι ο Ιβάν δικαίως αγοράζει τον Ιβάν; :lol:
Θα αραξει το καλοκαίρι στη βίλα γαλήνη του Πόρτο Καρράς και θα υποδέχεται εκεί τις νέες μεταγραφές με μοναστηριακο μενού του Ευαγγέλου!!
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Βρε Αδελφάκια μου, αυτό το φασούλι περί αποχώρησης του Ιβάν Σαββίδη από που ξεφύτρωσε ?

Εννοώ ποια αντικειμενική πηγή, ποια ενέργεια ή ποια αναφορά, του ίδιου ή της οικογένειας του μας επιτρέπει να προβληματιζόμαστε για κάτι τέτοιο ?

Στο τόπο μας υπάρχουν πολλά παραδείγματα επενδυτών - φυσικά όχι στο μέγεθος του Ιβάν Σαββίδη - τα οποία δεν θα αναφέρω, αλλά σας παρακαλώ να τα θυμηθείτε. Πείτε μου ένα παράδειγμα σχετικά σοβαρού επενδυτή που έβαλε λεφτά, ακόμη και από τον δημόσιο κορβανά - βλέπετε αυτούς φτάσαμε να θεωρούμε σοβαρούς επενδυτές στην χώρα μας - και μια μέρα τα βρόντηξε και έφυγε. Φυσικά φύγαν κάποιοι γνωστοί αλλά λίγο πριν ο εμφύλιος στις ομάδες τους τους εξοντώσει ακόμη και βιολογικά. Και πάντα συντεταγμένα για να μειώσουν τις απώλειες ή αφού βρήκαν κάποιον τρόπο να ξεφορτώσουν μεγάλο βάρος τους ή έστω να απολαύσουν κυβερνητικά ανταποδοτικά οφέλη προ της κατακραυγής. Και μιλάμε για επενδύσεις αστείες μπροστά σε αυτήν του Ιβάν Σαββίδη και το κυριότερο δεν μιλάμε ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ, ούτε για ανθρώπους του Ήθους του Ιβάν.

Ξέρω τι σας γράφω, η ζωή τα έφερε έτσι ώστε να ζήσω - από πολύ κοντά - τέτοιες καταστάσεις, όπως και το ξεκίνημα του Ιβάν στον ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο, πολλά είπα.

Ένα πράγμα μόνο εύχομαι να είναι ο Ιβάν υγιής.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

barlow4 έγραψε: Χρονια το ακουω πως ο ιβαν θα φυγει απο τυπους που ειναι στα μεσα κ στα εξω κ ξερουν.
Ο ιβαν καθε χρονο επενδυει κ αλλου στη χωρα.Καθε χρονο κ μια δυο τεραστιες επενδυσεις.Κ θα φυγει παρ'ολα αυτα.Οτι πουν.
Μονο εμεις μπορουμε να τον διωξουμε.Κανεις αλλος.
Το νου σας ρεμαλια.
Ωραίος! Μπράβο! Εύγε barlow4.

Στα ποδοσφαιρικά και στα του ΠΑΟΚ συμφωνούμε απόλυτα.

Να το ξέρεις.

Σε χαίρομαι στα της ομάδας, όταν σε διαβάζω.

Πραγματικά σε χαίρομαι, γιατί έχεις ωραίο, κοφτερό λόγο.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Ιβάν Σαββίδης V

Δημοσίευση από aivas19 »

JohnySSS έγραψε:Υπάρχουν ένα σωρό ομάδες που οι ιδιοκτήτες τους είναι Κινέζοι, Άραβες κτλ, που δε ζούνε στη χώρα που παίζουν ούτε ασχολούνται ενεργά με την ομάδα γιατί έχουν τις δουλειές τους. Που δεν ξέρουν από ποδόσφαιρο, όπως δεν ξέρει κι ο Ιβάν. Οι περισσότερες μεγάλες ομάδες έτσι είναι. Τι κάνουν αυτές; Έχουν συγκεκριμένη δομή και φροντίζουν να έχουν τους καλύτερους επαγγελματίες σε κάθε ειδικότητα.
Βασικά έχουν αθλητικό διευθυντή που κανονίζει τα πάντα. Αυτός είναι το αφεντικό της ομάδας, αυτόν ξέρει ο κόσμος, αυτός προσλαμβάνει ΤΔ, ο οποίος με τη σειρά του προσλαμβάνει προπονητή, ασχολείται με τις ακαδημίες, κάνει μεταγραφές κι ούτως καθεξής. Ο ιδιοκτήτης δίνει το μπάτζετ, ορίζει την αναπτυξιακή πολιτική (γήπεδα, εμπορικό κομμάτι κτλ) ή και τη φιλοσοφία της ομάδας και μέχρι εκεί.
Κι αναρωτιέμαι τόσα χρόνια, αφού όλοι οι άλλοι κάνουν αυτό το πράγμα, εμείς γιατί όχι; Και πώς γίνεται να περιμένουμε καλά αποτελέσματα όταν κάνουμε συνεχώς το αντίθετο;
Αν ο Ιβάν ήταν εδώ και είχε το χρόνο ν' ασχοληθεί 5 ώρες τη μέρα, δεν θα υπήρχε θέμα. Αλλά αφού αυτό δεν γίνεται, γιατί δεν κάνουμε το δοκιμασμένο και προφανές και καταφεύγουμε συνέχεια σε πατέντες;
Θα σου πω εγω γιατι δν γινεται αυτο. Επειδη εχεις απεναντι μαφια και ενω πας να το διαχειριστεις επαγγελματικα/τεχνοκρατικα ποτε δεν θα τους ξεπερασεις. Επειδη δεν ειναι ετσι η φυση της χωρας/του πρωταθληματος ωστε να πεις αυτα τα λεφτα θα βαλω και σε αυτα στοχευω. Δεν βλεπεις τι γινεται; Ειμαστε χωρα που στον αθλητισμο κυβερνανε παραγοντες. Τα ιδια λεφτα να ειχε πχ η αεχ, χωρις τον τιγρη θα εκανε αυτα που εκανε τα τελευταια χρονια; Οχι. Αν θες πηγαινουμε και σε μικροτερο βεληνεκες (Σπανος, Κομποτης, Μπεος, Κουγιας, Χριστοβασιλης, Πανοπουλος). Τρανο παραδειγμα οι ακαδημιες μας που ειναι Ευρωπαικου επιπεδου και γινεται δουλεια επειδη εγινε επενδυση ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Δεν πιστεύω ότι θα φύγει ο Σαββίδης. Το έχει ξεκαθαρίσει. Και ο εξορθολογισμός ο οικονομικός αυτό δείχνει.

Μόνο ο ΠΑΟΚ μπορεί να τον φύγει. Ο λαός του ΠΑΟΚ που τον πιάνει ενίοτε στραβιστομίασις. Αν ποτε συμβεί αυτό, το πιθανότερο είναι ότι δουμε και τον δικό μας Καρυπιδη, έναν που θα κλαίει για τον ΠΑΟΚ και θα είναι τσατσά του χοντρού...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Και εγώ συμφωνώ ότι ο Σαββίδης να πει φεύγω δεν πρόκειται. Και έχει μπει χοντρά στο παιχνίδι για να κάψει όσα έχει πληρώσει μέχρι τώρα και η νοοτροπία του δεν θα του επιτρέψει να χάσει τον πόλεμο.
Κάποιες μάχες ίσως ναι, αλλά τον πόλεμο ποτέ δεν θα τον παρατήσει σε μακροχρόνιο επίπεδο.

Ο στόχος είναι το γήπεδο τώρα πιστεύω και για αυτό κάνει το κορόιδο (με την οποία καλή εννοια) μέχρι να μπουν μπουλντόζες. Και καλά κάνει. Μην ξεχνάμε ποτέ οτι πάντα ξέρει πράγματα που δεν μπορούμε να ξέρουμε εμείς.

Όσο για τους στραβοστομηδες παντογνωστες, νομίζω ότι τους θεωρούσε και θεωρεί μέρος του πακέτου. Δεν μπορεί να περίμενε η περιμένει ότι ένα κοινωνικό φαινόμενο όπως είναι μια μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα, και δη ο ΠΑΟΚ, που έχει στον ευρύτερο κύκλο του μια μικρογραφία της κοινωνίας, δεν θα είχε και αυτούς που θα του κουνουσαν το δάχτυλο εξυπνακιστικα, αυτούς που θα στραβοστομίαζαν καχυποπτα, και αυτούς που θα αναθεματιζαν αχαριστα. Παντού υπάρχουν τέτοιοι. Καλοπροαιρετοι όσο γίνεται, κακοπροεραιτοι, εν υπηρεσία ή μη, δικαιολογημενοι η απαράδεκτοι. Δεν νομίζω ότι θα αφήσει πίσω του τόσα εκατομμύρια, τόσους κόπους, τόσες προσβολές η κόπους επειδή ο Μπάμπης στο ράδιο, καμια 300αρια στο γήπεδο η ο bane1980 στο φόρουμ του τα έχωσε.

Απλά έχουν καταλάβει οι της ΕΟ ότι όλα τα άλλα δεν θα πιάσουν και παίζουν τα ρέστα τους και με αυτό.

Εμείς, όντως πρέπει να έχουμε το νου μας για παν ενδεχόμενο, έστω πολύ μικρό.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

barlow4 έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Ναι ρε Κεν συμφωνουμε.Δεν υπαρχει αυριο χωρις το Βανια
Αλλα δε γινεται και να τρεμει το φιλοκαρδια μας αν θα βγουμε 6οι
απεναντι στον διαλυμενο βαζελο του αφραγκουζου,αυτη την κουλα
και το ασανσερ του ρουλη.Ο ΠΑΟΚ του Σαββιδη?
9 χρονια περασαν και φετος ειμαστε σε χειροτερη θεση απ οτι οταν ξεκινησαμε
και με χειροτερους αντιπαλους .
Τζαμπα τοσα εκατομμυρια αυτο λεμε.
Το χειροτερο ειναι οτι γκρεμιζουμε συνεχως (Ιβιτς,λου) οτι καλο παμε να κανουμε.
Κατι δε παει καλα στη λειτουργια του τμηματος
Ας βγουμε 6οι.Εμεις θα χασουμε ονειρα μιας χρονιας.Ο ιβαν θα χασει κ αυτος ονειρα μιας χρονιας κ εκατομμυρια.Εχοντας λοιδορηθει, ξεφτιλιστει απο το συστημα μαρινακη κ απο εμας να κανουμε τους διαχειριστες της ζωης κ της τσεπης του.
Εχει κερδισει το δικαιωμα στα λαθη.Εχει απεναντι του πυρηνικα αποβλητα, εχει κ εμας να λεμε οτι για ολα φταιει ο ιβαν. Αραγε γιατι? Γιατι δεν λειτουργει κ αυτος το ιδιο κ χειροτερα μαφιοζικα?
Δεν το βλεπετε οτι στο πρωτο λαθος θα πεσουν ολοι μα ολοι πανω του?Κυβερνηση, αντιπολιτευση , μμε κ δικαιοσυνη?
Εσεις ποσο θα αντεχατε σε ενα μερος που ολοι σας δειχνουν μονο αντιπαθεια? Κ να εχει κ τους δικους του να τον κρινουν μονο απο τα αποτελεσματα ή επειδη δε διωχνει ξερωγω το γκαγκαταοπαιδο η τον κυρκυρ η το δουκα.Η επειδη δεν κερδιζει.
Η ομαδα ειναι κακη.Δεν υπαρχει επιτυχια στις μεταγραφες.Κ οι καλοι παικτες γερασαν.Κ ο Γκαρσια δεν ξερει ακομα τι θελει να παιξει.κ οταν ενας προπονητης δεν ξερει τι θελει να παιξει , δεν παιζει ουτε αμυνα, ουτε επιθεση.παιζει κατοχη μεχρι να φαει γκολ.Κ δεν εχει παικτες.Ειναι κακοι.Τι να κανουμε αλλο περα απο υπομονη.Υπομονη να ερθει το καλοκαιρι κ να διορθωθει οτι γινεται.
Δεν ξερουμε τι θελουμε κ το θελουμε τωρα.
Ρε συ Κεν, με συγχωρείς, το θέμα είναι αν βγούμε 6οι μια χρονιά; Εγώ σου λέω να βγούμε τρεις και τέσσερις χρονιές, δεν με νοιάζει. Και 10οι ξερωγω, πάλι δεν θα με ένοιαζε αρκεί να υπάρχει μια δομή, ένα όραμα, ένα αγωνιστικό σχέδιο που υπηρετείται κάθετα κι ας αποτύχει βρε αδερφέ. Ποιος υποστηρίζει δηλαδή να λειτουργεί ο ΠΑΟΚ μαφιόζικα; Γιατί μπαίνουν στην κουβέντα που είναι κουβέντα εξορθολογισμού ουσιαστικά, διλήμματα του στυλ, να μείνει ή να φύγει, να λειτουργεί μαφιόζικα ή όχι; Ποιος δηλαδή οπαδός του ΠΑΟΚ θέλει να φύγει ο Σαββίδης; Ποιος θέλει να λειτουργεί ο σύλλογος μαφιόζικα; Δηλαδή μόνο αυτό υπάρχει;
Πως ας πούμε πάμε από τον ΤΔ που ανακοινώνεται από άλλη ομάδα η άλλη εναλλακτική στην κουβέντα είναι ''α, θες να φύγει-ή να λειτουργεί μαφιόζικα;''
Δηλαδή, να μείνει και να λειτουργεί η ομάδα με αρχή μέση τέλος για ένα χ χρονικό ορίζοντα δεν παίζει; Γιατί εγώ αυτό λέω και ακούω ότι είμαι σε κάποιου είδους υπηρεσία ή ότι πρέπει να προτείνω μια καθαρή λύση. Λες και δεν έχω, όπως και όλοι, 1002 σκοτούρες στο κεφάλι μου, βρίσκω και χρόνο για να πριονίσω την καρέκλα του Ιβάν επειδή ελπίζω κι εύχομαι να γίνει κάτι που θεωρώ αυτονόητο σε ένα βαθμό. Μιλάμε για παράνοια.
Και δεν μιλάμε με θεωρίες. Ο ΠΑΟΚ ξοδεύει 4,5 μύρια για διοικητικά έξοδα και η ομάδα παίζει 2 απανωτά ματς χωρίς ιατρικά δελτία, ο ΤΔ που πήρε το καλοκαίρι για να κάνει πλάνο 3ετιας, ανακοινώνεται από άλλη ομάδα 7 μήνες μετά και ο προπονητής που μαζί με τον ΤΔ υποτίθεται θα έστηναν τη νέα ομάδα έφυγε 3 μήνες μετά! Η ομάδα κατεβαίνει και παίζει προκριματικό CL χωρίς επιθετικό και δεξί μπακ ενώ σε 4 μέρες εμφανίζεται το καλύτερο δεξί μπακ της ιστορίας της ομάδα για το ματς με το Βόλο! Σε ποια άλλη ομάδα θα γινόταν αυτά και δεν θα τους κοροϊδεύαμε δηλαδή; Και από την διοίκηση, το καλοκαίρι, έχουμε ακούσει μόνο κάτι μισόλογα περί FFP και ντάνες σανό με ''ρόστερ πρωταθλητισμού''. Μέσα στη χρονιά δε, παίχτες πάνε στη χώρα τους χωρίς άδεια, παίχτες μετά από 4 μήνες φεύγουν δανεικοί κτλ... Κι αυτά είναι τα πιο χοντρά, τα δεδομένα. Εσένα δηλαδή σου φαίνεται ότι το πράγμα λειτουργεί σωστά; Κι όποιος το επισημάνει είναι σε υπηρεσία και χρειάζεται Γούμενους και θέλει να φύγει ο Ιβάν;
Το πρόβλημα δεν είναι τα επιμέρους λάθη ή αυτά που σε μας τους απεξω φαίνονται λάθη. Ουτε κουμάντο στην τσέπη του θέλω να κάνω, δικά του είναι τα λεφτά και μπράβο του. (άλλη ανόητη συζήτηση, λες και μπορεί οποιοσδήποτε να κάνει κουμάντο στα λεφτά του). Το έχω ξαναπει χωρίς σχέδιο και όραμα, όσα λεφτά και να έχεις μόνο κατά τύχη κάνεις κάτι στέρεο κι αυτό είναι που θέλει κι ο ίδιος έτσι έχει πει τουλάχιστον, θέλει ένα ΠΑΟΚ αυτάρκη. Μέσα σε λιγότερο από 2 σεζόν-καθαρά αγωνιστικά-ο αήττητος πρωταθλητής (που ο ίδιος έφτιαξε) έφτασε να είναι περίγελος του κάθε πικραμένου και να παίζεται αν θα βγει Ευρώπη. Ε κάτι πάει λάθος ρε παιδιά, δεν το βλέπετε; Δεν ζητάει κανείς να φύγει, ούτε να ανακαλύψει την Αμερική.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Και κάτι άλλο, για το καινούργιο ''κουβερτο-επιχείρημα- που ακριβώς είναι τέτοιο, εμφανίζεται όλο και συχνότερα.
Η πολιτική κατάσταση.
Ας πούμε ότι είναι έτσι, για την οικονομία της κουβέντας. Ότι ο Ιβάν με τον Κούλη π/θ ξερει ότι πρωτάθλημα δεν έχει.
Οκ, ας πούμε ότι αυτό ισχύει. Γιατί να αποδομηθεί ολόκληρη η λειτουργία της ομάδας; Γιατί είναι άλλο πράγμα να μην παίρνεις πρωτάθλημα κι άλλο αυτό το χάλι. Γιατί ο Κυρ μιλάει για ρόστερ πρωταθλητισμού; Στην τελική τελική, γιατί (έστω απο διαρροές) δεν βγαίνει -αν ισχύει- αυτή η αντίληψη για να άρει κάπως την πίεση στην ομάδα και να την μεταφέρει στον αντίπαλο; Γιατί ακόμα κι αυτοί που πιπιλάνε αυτή την καραμέλα, την ομάδα την κρίνουν ως ομάδα που έχει στόχους κι όχι για ομάδα με τη χαρά της συμμετοχής όπως το επιχείρημα αυτό προστάζει.

Γιατί αν είναι έτσι, να βάζουμε αυτό μπροστά και να βάζουμε απλά το σκορ μετά από κάθε παιχνίδι, δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο. Σαν κάτι θεούσες που ότι και να γίνει λένε ''θέλημα θεού'' .
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”