10. Thomas Murg

Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: 10. Thomas Murg

Δημοσίευση από Gospi »

Tolaros έγραψε:
Gospi έγραψε:Αποριας αξιο πως ενας παιχτης π απλα κανει τα πολυ πολυ βασικα παιζει στον ΠΑΟΚ του πρωταθλητισμου με μονο αναγνωρισιμο προσον τα καλα στημενα του...
Ο Τονυ Γκονζαλες ηταν καλυτερος απο τον Μουργκ.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ούτε το δεξί φρύδι του Μουργκ δεν ήταν ο συμπαθέστατος Τόνι
Εμενα αυτον μου θυμιζει ο συμπαθεστατος Μουργκ...
Και σε καθε περιπτωση δεν ειναι παιχτης ουτε για παγκιτης σε εναν ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή.

Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Μια χαρά για παίκτης του ροτεισιον είναι ο Μουργκ. Τρώει πολύ σκατό γιατί δόθηκαν 2 μύρια για αγορά λες και φταίει αυτός για αυτό. Σε κάθε αγώνα βγάζει μια key pass ή συμμετέχει σε γκολ με ενέργεια του. Δεν τον θέλω για βασικό αλλά δε με χαλάει καθόλου να έρχεται από τον πάγκο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Banksy την Πέμ 26 Αύγ 2021, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Tolaros έγραψε:
Gospi έγραψε:Αποριας αξιο πως ενας παιχτης π απλα κανει τα πολυ πολυ βασικα παιζει στον ΠΑΟΚ του πρωταθλητισμου με μονο αναγνωρισιμο προσον τα καλα στημενα του...
Ο Τονυ Γκονζαλες ηταν καλυτερος απο τον Μουργκ.

Ούτε το δεξί φρύδι του Μουργκ δεν ήταν ο συμπαθέστατος Τόνι
Μιλάμε για κόμπλα, όχι αστεία. Τι άλλη μπούρδα θα διαβάσουμε εδώ μέσα ρε. Μια χαρά παίχτης είναι ο Αυστριακός. Στην ουσία αυτός ισοφάρισε χτες. Κι όμως ακόμα και για αυτό χαλάστηκαν κάποιοι. Αρρώστια ρε, αρρώστια!
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Κομπλεξακι και μεγαλο εισαι εσυ Ναβι αλλα αυτο ειναι θεμα αλλης συζητησης
Ας κρατησουμε λοιπον του Μουργκηδες και ας αξιωνουμε πρωταθληματα μ αυτους
Πολυ χαμηλα εχετε τον ΠΑΟΚ ολοι σας
Καλος ο Μουργκ καλος ο Εσιτι καλος ο ενας καλος ο αλλος, ολοι καλοι λοιπον!

Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Είπε έστω ένας ότι ο Εσίτι είναι καλός? Ένας
Ποιος είναι ο ένας και ποιος ο άλλος που είπαμε είναι καλοί? Ονόματα, γιατί το τσουβάλιασμα δε βγάζει κάπου.
Δεν είπε κανείς ο Μουργκ είναι ενδεκαδάτος, αξίζει να είναι στο ρόστερ όμως. Μια πρόκριση σε τελικό έδωσε πριν λίγους μηνες
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Εγω λοιπον διαφωνω οτι αξιζει να ειναι στο ροστερ. Εγω θελω εναν ΠΑΟΚ στον οποιο ο Ζιφκοβιτς να ειναι στον παγκο. Οχι ο Μουργκ και ο Λαμπρου.
Περιττό να σχολιασω ποσο αστειο ειναι να μιλαμε για παγκιτη οταν εχουμε δωσει 2 μυρια για αγορα και ηρθε ως αντικαταστατης του Πελκα...

Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Ο ένας και ο άλλος δεν είπες ποιος είναι.
Και εγώ να είναι βασικός ο Λεβαντόφκσι. Με το μπάτζετ που έχουμε ούτε ο Ζίφκοβιτς μπορεί να λογίζεται ξεκάθαρα παίκτης πάγκου, ούτε ο Λέβα έρχεται.
Οπότε είτε προσαρμοζόμαστε στην πραγματικότητα είτε πάμε στην επόμενη ΑΜΚ και τα σκάμε
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Θελεις αληθεια να μιλησουμε για τις χρυσες μετριοτητες του ροστερ που μας φαινονται καλοι?
Σβιντερσκι? Καντουρι? Βαρελα? Μπισεσβαρ?
Οσο για το μπατζετ, μια χαρα μπατζετ ειχαμε και πεταξαμε περσι και προπερσι συνολο 16 μυρια...
Και φετος εχουμε απο πωλησεις κοντα 20μυρια...
Δεν με πειθει κανεις πως μ αυτο το μπατζετ αυτοι ειναι οι καλυτεροι π μπορουμε να εχουμε.
Απλα δεν ειμαστε ικανοι να βρουμε καλυτερους μαλλον...

Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Οι χρυσές μετριότητες πήρανε 5 τίτλους. Όταν καταφέρει ομάδα στην Ελλάδα να πάρει 5 τίτλους με μικρότερο μπάτζετ τότε θα παραδεχτώ ότι μας τα τρώνε. Μέχρι τότε είναι όλα θεωρίες
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ειπα εγω καπου οτι μας τα τρωνε? Εγω ειπα απλα οτι σε εναν ΠΑΟΚ πρωταθλητη ο Μουργκ δεν εχει θεση στο ροστερ.
Τους τιτλους τους πηραν παρεα με καποιους αλλους καλυτερους παιχτες πριν 2 χρονια.
Ο Καντουρι ηταν παγκιτης στην ομαδα του Νταμπλ.
Απο την ομαδα του νταμπλ μεχρι σημερα εχουμε συνεχη υποβαθμιση του ροστερ χωρις να μειωνονται στο ιδιο ποσοστο τα λεφτα που δαπανωνται καθε χρονο.

mbison

Δημοσίευση από mbison »

Κι εμένα μ αρέσει ο Μουργκ. Ταχύς, ντρίμπλα (παράλληλη αλά Ζιβκο) κ βρωμοσουτο.
Σαν κι αυτόν δεν νομίζω να έχουμε καλύτερο για πλαγιο πέραν του Ζιφκο. Εκτός κ αν προτιμάτε Καντουρι. Ακόμα κι έτσι για αλλαγή είναι υπερπολυτιμος. Έχει φέρει πόντους κ προκρισεις
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μέσα στο γήπεδο δεν λέει και πολλά πράγματα, όμως τις Key passes και τα γκολάκια του τα βγάζει.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Gospi έγραψε:Θελεις αληθεια να μιλησουμε για τις χρυσες μετριοτητες του ροστερ που μας φαινονται καλοι?
Σβιντερσκι? Καντουρι? Βαρελα? Μπισεσβαρ?
Οσο για το μπατζετ, μια χαρα μπατζετ ειχαμε και πεταξαμε περσι και προπερσι συνολο 16 μυρια...
Και φετος εχουμε απο πωλησεις κοντα 20μυρια...
Δεν με πειθει κανεις πως μ αυτο το μπατζετ αυτοι ειναι οι καλυτεροι π μπορουμε να εχουμε.
Απλα δεν ειμαστε ικανοι να βρουμε καλυτερους μαλλον...

Οταν βλεπεις τον Σλοβενο στο κεντρο και παιρνει (ετσι ειναι οι τιμες τι να κανουμε) 1,2 τοτε πρεπει να βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο για καποιους παικτες που εχασες πχ Μισιτς. (Που γενικα πιστευω οτι και με προβλημα επρεπε να προσπαθησεις μεχρι τελους να τον κρατησεις).
Οταν φερνεις Εσιτι με κοστος 6,7 μυρια και Νταγκλας με 4,5 τοτε πρεπει να το ξανασκεφτεις τι κανεις. Για τον Τσεχο δεν μιλαω γιατι απλα ο προπονητης ηθελε αλλου τυπου παικτη.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Τον Μουργκ τον θεωρω χρησιμο παικτη στο ροστερ. Απλα δεν εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με Πελκα και ηρθε και με παραπανω λεφτα απο αυτα που πηραμε απο τον Πελκα και εκατσε και πανω ακριβως στον Ζιφκο και δεσαμε. Επισης τα δυο αυτουνου ειναι τιμη ευκαιριας αν αναλογιστει καποιος τα 3,5 του Εσιτι και του Τσολακ τα 3 και του Νταγκλας τα 4-5 του Ζαμπα.

Τον κρινουμε απο ταπαραπανω και οχι απο τι κανει και δινει στο χορτο.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ο Μουργκ σε αυτον τον ΠΑΟΚ, που δεν εχουμε μια αλλαγη να μπει να δωσει φρεσκαδα και χθες μπηκαν αλλαγη Εσιτι Καγκαβα, εχει και παντα θα εχει θεση, ειδικα με τετοιον Ζιφκο. Και αυτο γιατι το ποδοσφαιρο που θελει να παιξει ο Ρουμανος τον βολευει. Σε αλλο συστημα/αλλη τακτικη θα ηταν φυρα. Τον προτιμω 1000 φορες απο το να μας φερουν καμια κιουσπα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”