29. Antonio Čolak
Re: 25. Antonio Colak
Ας ελπίσουμε να μην βγει νερόπιστολο αντί για κανόνι.
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ξεκάθαρα απορία. Γιατί Μποκολη;
Eκατσα λίγο και είδα ξανά τα γκολ του με την Ριεκα. Εκτός των 4ων που βάζει εξ επαφής γτ επωφεληθηκε από κόντρες έχει δύο υπέροχες ανάποδες κεφαλιές, 3 πέναλτι και μερικά σκαψιματα σε τετ α τετ. Οι παρατηρήσεις μου είναι πως ο άνθρωπος σε όλα τα γκολ του δεν είχε αμυντικό να τον πηγαίνει καροτσάκι. Είχε χαλαρή άμυνα επάνω του. Είναι ξεκάθαρα επιθετικός τρέιλερ να έρχεται από πίσω και όχι να παίξει με πλάτη όπως θέλουμε. Τέτοιοι παίκτες όπως ο Τσολακ θέλουν εξτρεμ που πατάνε περιοχή όπως τα εξτρεμ της Σαχταρ. Που είναι κάτι ενδιάμεσο από εξτρεμ και δεκαριά δηλαδή. Έτσι χάνει την προσοχή των αμυντικών και έχει χώρο για αυτόν. Παρατήρησα ότι καταλυτικός στα γκολ του Τσολακ από κίνηση είναι οι κοντές κάθετες και σχετικά αργές του δεκαριου τους που λειτουργεί ως κρυφό φορ και φαίνεται πως ξέρει μπάλα. Οπότε το μυστικό που δεν βάζει γκολ ο Τσολακ ναι είναι η τροφοδοσία που είναι μηδενική σήμερα που μιλάμε.
Κάτι τελευταίο, στην Ριεκα έμοιαζε πιο αδύνατος από τώρα. Δεν ξέρω αν πήρε μυϊκά ή λίπος πάντως ο κωλος που έχει τώρα δεν υπήρχε.
Κάτι τελευταίο, στην Ριεκα έμοιαζε πιο αδύνατος από τώρα. Δεν ξέρω αν πήρε μυϊκά ή λίπος πάντως ο κωλος που έχει τώρα δεν υπήρχε.
- ΑποστόληςΑ
Δεν τον βλέπω να ξαναπαίζει, παρά σε ένα μήνα (και κάτι ψιλά), στο κύπελλο. Εκτός αν μας απογοητεύσει ο Κάρολος.
Γιατί ποτέ μας γοήτευσε ο Κάρολος.
Βλέποντας το Τσολακ να παίζει, λες μακάρι να μπει κ Σβιντερσκι.
Μπαίνει κ στη πρώτη φάση με το καλό του πόδι, κλώτσησε τη μπάλα λες κ ήταν αχινος κ φοβήθηκε μη πονέσει.
Επειδή τα κουκιά δεν βγαίνουν λογικά , ας θυσιάσουμε τους επιθετικούς, Μπισεσβαρ κ κανένα ακόμα να πάρουμε ένα τοπ πριν να είναι πολύ αργά.
Βλέποντας το Τσολακ να παίζει, λες μακάρι να μπει κ Σβιντερσκι.
Μπαίνει κ στη πρώτη φάση με το καλό του πόδι, κλώτσησε τη μπάλα λες κ ήταν αχινος κ φοβήθηκε μη πονέσει.
Επειδή τα κουκιά δεν βγαίνουν λογικά , ας θυσιάσουμε τους επιθετικούς, Μπισεσβαρ κ κανένα ακόμα να πάρουμε ένα τοπ πριν να είναι πολύ αργά.
- ΑποστόληςΑ
- falconakis
Τι θα γίνει ρε αξα θα οπλισεις καποια στιγμή; Ελπίζω ακόμη ότι θα πάρεις μπροστά αλλα μου λείπει αφάνταστα ο τρελλοκοτσιδας!
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Eπιτελους δικαιωνομαι...Αλλος ενας προσεξε το ανατομικο παραδοξο των οπισθιων του... 

ο παίκτης μας έχει ξενερώσει εντελώς, αλήθεια αφού τα φορ μας δε τραβάνε γιατί δε βάζουμε τον Τζόλη να παίξει φορ? τη θέση τη ξέρει, το γκολ το έχει
Καλός χθες δεδομένων των συνθηκών ιδίως στο πρώτο ημίχρονο, πρέπει να φτιάξεις τη φυσική σου κατάσταση.
- sourmenetes
- Moderator
Θα πάρει μπαζουκα!!sn0ufel4 έγραψε:sourmenetes έγραψε:Θα τον δούμε...
Ακόμα δεν έχει οπλισει...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι να οπλισει αυτός πρέπει να έχει ξεχάσει το όπλο στο σπίτι
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για να οπλίσει βέβαια, κάποιος πρέπει να του δώσει και τις σφαίρες, και αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν βοηθάει τα φορ της είναι η αλήθεια.
Υγ Χθες δυο φορές είχε κίνηση μισό γκολ και η εύκολη κάθετη δεν έφυγε ποτέ, τη μια φορά από τον Ίνγκασον και τη δεύτερη από τον Μουργκ. Εκεί τρελάθηκε.
Υγ Χθες δυο φορές είχε κίνηση μισό γκολ και η εύκολη κάθετη δεν έφυγε ποτέ, τη μια φορά από τον Ίνγκασον και τη δεύτερη από τον Μουργκ. Εκεί τρελάθηκε.