Σύμφωνα με το transfermarkt 29 παιχνίδια σέντερ φορ.renegade έγραψε:Δεν πάει έτσι αλλά τέλος πάντων.
Μιλάμε για μια Λίγκα που ο ζαιρο ως ακραίος και όχι φουνταριστός είχε 10 γκολ
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Αφου ενδιαφερθηκαμε εως τωρα για 2 υψηλοσωμους φορ, τον Ιμπισεβιτς κ Τσολακ, αρα θα παρουμε παρομοιο στυλ παικτη.
Θα ηθελα Πριγιο αντι Σβι.
Θα ηθελα Πριγιο αντι Σβι.
- Darklord67
Ρε φίλε όταν πατάω αυτό το link μου βγάζει αυτόν: https://www.transfermarkt.com/david-kau ... eler/24911joss έγραψε:
4.https://www.transfermarkt.com/michael-p ... eler/24911

Προφανώς εννοείς αυτόν: https://www.transfermarkt.com/michael-p ... ler/249112
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Darklord67 την Παρ 04 Σεπ 2020, 22:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κι εγω... Πιστευω το διδυμο Πριγιο-Ακπομ ηταν το καλυτερο που ειχαμε. Με μοιρασμενο χρονο συμμετοχης αυτη τη φορα, και απο πισω Κουτσια/Τζολη.
- ΑποστόληςΑ
Στο καλό και να μην μας γράφει. Σιαμπάνης Νο 2.seaman έγραψε:Ο Μπότης ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στην Ίντερ. Ευχαριστεί οικογένεια, μάνατζερ & λοιπούς, αλλά ΠΑΟΚΑΡΑ τίποτα. Θα ξέχασε...
Ας κανουμε τωρα την προσευχη μας να μην εχουν κολησει κορονοιο οι διεθνεις μας απο τον Τσιμικα και κατεβουμε με μιση ομαδα απεναντι στη Μπενφικα...
εχουμε και την λαρισα σε 7 μερες απο σημεραjoshua έγραψε:Ας κανουμε τωρα την προσευχη μας να μην εχουν κολησει κορονοιο οι διεθνεις μας απο τον Τσιμικα και κατεβουμε με μιση ομαδα απεναντι στη Μπενφικα...
- ΑποστόληςΑ
Γκραν Πρι του Σαν Μαρίνο, στην πίστα της Ίμολα, στην καταραμένη στροφή Tamburello.invincible έγραψε: Μόνζα φίλε δεν ήταν η θρυλική πίστα που σκοτώθηκε στην F1 ο Σενα έχει ομάδα εκείνο το χωριό έξω από το Σαν Μαρινο ?
H Benfica εσταξε 24 εκ για τον 21χρονο φορ νταμαρι Ουρουγουανο Νουνιες απο την Αλμερια της β εθνικης.
Κι εγω ρωτω, δεν ειχαμε την πηγη μεσω του Παμπλο να τον τσακωναμε με λιγα λεφτα πχ στα 17 του?
Κι εγω ρωτω, δεν ειχαμε την πηγη μεσω του Παμπλο να τον τσακωναμε με λιγα λεφτα πχ στα 17 του?
Αυτη η φημη για Τσολακ δεν εχει απολυτως καμια λογικη.
Ουτε τρομερος παιχτης φαινεται να ειναι, παρα τα καλα του νουμερα. Ουτε προσιτος φαινεται να ειναι. Ουτε καν για δανεικος με οψιον δειχνει προσιτος...
Μπορει βεβαια να ειναι εκδηλωση ενδιαφεροντος στα πλαισια εξυπηρέτησης μανατζερ για να κερδισουμε σε αλλη υποθεση!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ουτε τρομερος παιχτης φαινεται να ειναι, παρα τα καλα του νουμερα. Ουτε προσιτος φαινεται να ειναι. Ουτε καν για δανεικος με οψιον δειχνει προσιτος...
Μπορει βεβαια να ειναι εκδηλωση ενδιαφεροντος στα πλαισια εξυπηρέτησης μανατζερ για να κερδισουμε σε αλλη υποθεση!
- ΑποστόληςΑ
Στα 17 δεν ξέρουμε τι παίκτης ήταν. Πέρυσι πάντως που απέκτησε όνομα, ακόμη και να είχαμε την πληροφορία δεν θα δίναμε ποτέ τα 7 μύρια που έδωσε η Αλμερία στην Πενιαρόλ.mbison έγραψε:H Benfica εσταξε 24 εκ για τον 21χρονο φορ νταμαρι Ουρουγουανο Νουνιες απο την Αλμερια της β εθνικης.
- ΑποστόληςΑ
καμια ευρωπαικη ομαδα δεν θα δωσει πανω απο 1 μυριο για εναν 27 χρονο που εχει 2,5 σεζον με καλα νουμερα στο κροατικο πρωταθλημα χωρις ευρωπαικες συμμετοχες σε ομιλους...
Κατσε να απαλλαγουμε απο Εσιτι πρώτα και θα ρθει και ο χαφ!ΑποστόληςΑ έγραψε:ΦΕΡΤΕ ΧΑΦ ΡΕ!
Και σε θελω ηρεμο [FACE WITH TEARS OF JOY]