+1BlackFriday έγραψε:Ε ρε παιδιά να τις κλείσουμε τις ακαδημίες τότε! Παίρνεις ένα παιδί 9-10-12 χρονών, του προσφέρεις όλα τα κομφορ, δίνεις του κόσμου τα λεφτά, αν μένει στην εστία το μεγαλώνεις εσύ κυριολεκτικά, το φτάνεις 20 έχει ταλέντο και τι κάνεις? Τον αφήνεις να φύγει γιατί δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής.... καταπληκτικά.
6. Χάρης Τσιγγάρας
- ΑποστόληςΑ
Re: 51. Χάρης Τσιγγάρας
- ΑποστόληςΑ
21 ετών είναι το παιδί, όχι 26. Τι ήταν ο Γιαννούλης στα 21; Αυτός ήδη είναι καλύτερος απ' ό,τι ήταν ο Γιαννούλης στην ηλικία αυτή.
Θα χαλαστώ πολύ αν φύγει ο Τσιγγάρας. Επίσης θα χαλαστώ κι αν μείνει αλλά ο Λούτσι τον θάψει.
-
Πρόβλεψη: αν αναεώσει, ο προπονητής θα τον υπολογίζει κανονικά στο ροτέισον.GI4NNEN4 έγραψε:Θα χαλαστώ πολύ αν φύγει ο Τσιγγάρας. Επίσης θα χαλαστώ κι αν μείνει αλλά ο Λούτσι τον θάψει.
Αν μάλιστα ανανεώσει και πριν τις 31 Αυγούστου, ο Εσίτι θα παραχωρηθεί.
- ΑποστόληςΑ
Ανανεώσει δεν ανανεώσει ο παίκτης αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ μέχρι 30/6/2022 και είναι εγκληματικό να μην τον εκμεταλλεύεται.
Το ******* ελληνακι κανει και το δυσκολο για ανανεωση στον ΠΑΟΚ. Αντε στο καλο αγορι μου.
Επειδη εδω δεν ειναι το σαλονι του σπιτιου σου ή το καφενειο που συχναζεις, διαβασε προσεκτικα τους κανονες λειτουργιας του φορουμ! Το πρωτο και τελευταιο κανονακι ηταν αυτο! Το νου σου!
Μαυρο Χιόνι.
Επειδη εδω δεν ειναι το σαλονι του σπιτιου σου ή το καφενειο που συχναζεις, διαβασε προσεκτικα τους κανονες λειτουργιας του φορουμ! Το πρωτο και τελευταιο κανονακι ηταν αυτο! Το νου σου!
Μαυρο Χιόνι.
Σαν οπαδός του παπαναστασιακου τι θα θελες?paok düsseldorf έγραψε:Σαν οπαδος του ΠΑΟΚ θελω να μεινεις.
Σαν ΤΣΙΓΓΑΡΑΣ, με τον ρουμανο προπονητη θα την εκανα με ελαφρα πηδηματακια.
Εκτος αν πιστευα οτι δεν θα προλαβει την παρελαση της 28 Οκτωβρη.
Αμε εσυ θελεις ΠΑΟΚ να του κανει το δυσκολο καποιος Τσιγγαρας που επαιξε 10 ματς, λαθος ομαδα υποστηριζεις. Οποιος δεν θελει στο καλο. Ουτε γκαραντι συμμετοχες εχει. Οποιος αξιζει παιζει. Κανεις πανω απο την ομαδα.serres60 έγραψε:Το ******* ελληνακι κανει και το δυσκολο για ανανεωση στον ΠΑΟΚ. Αντε στο καλο αγορι μου.
Μαυρο Χιόνι.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
-
Ιασονα παιδι μου ,εχεις μπερδεψει την βουρτσα με την βουρτσα.Ιάσονας έγραψε:Σαν οπαδός του παπαναστασιακου τι θα θελες?paok düsseldorf έγραψε:Σαν οπαδος του ΠΑΟΚ θελω να μεινεις.
Σαν ΤΣΙΓΓΑΡΑΣ, με τον ρουμανο προπονητη θα την εκανα με ελαφρα πηδηματακια.
Εκτος αν πιστευα οτι δεν θα προλαβει την παρελαση της 28 Οκτωβρη.
Bleibst du gesund.

- bersekeros
Ωπ.
*Bleib gesund! (είναι το σωστό, στο δεύτερο ενικό, χωρίς du).
Τέσπα,
εγώ είδα ότι του έδινε οδηγίες σήμερα προσωπικά στην προπόνηση και διάβασα ότι έχει τη δώσει τη σύμφωνη γνώμη για ανανέωση, στις συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει, που σημαίνει ότι τον υπολογίζει.

Τέσπα,
εγώ είδα ότι του έδινε οδηγίες σήμερα προσωπικά στην προπόνηση και διάβασα ότι έχει τη δώσει τη σύμφωνη γνώμη για ανανέωση, στις συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει, που σημαίνει ότι τον υπολογίζει.
-
Danke,ich bin stolz auf dich .bersekeros έγραψε:Ωπ.
Τέσπα,
Απλως δεν ηθελα να το γραψω σε προστακτικη αλλα σαν ερωτηση.
Ετσι οπως γραφτηκε εχεις δικιο.

εγώ διάβασα στις στήλες του Paokmania πως θέλανε να τον δώσουν Δανεικό στον Ατρόμητο, αλλά επειδή ο Ατρόμητος έμαθε τι κορόιδα είμαστε, τον ζητούσαν Ελεύθερο.bersekeros έγραψε:...
Προφανώς σκέφτηκαν τα τσακάλια οι δικοί μας ''μην ξεπουλήσουμε ακόμη έναν πιτσιρικά'', και έκαναν πίσω.
Του χρόνου, που λήγει το συμβόλαιο, θα τον πάρουν τσάμπα ούτως ή άλλως.
Τσιγγάρας στον ΠΑΟΚ, με τα σημερινά χαφ που έχουμε, πρέπει να είχε την φανέλα βασικού ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
Αλλά είπαμε, ο Λούτσε γνωρίζει καλύτερα από εμάς.
Έλα τώρα υπερβολές.gpap έγραψε: Αλλά είπαμε, ο Λούτσε γνωρίζει καλύτερα από εμάς.