Γενικά νέα για το βόλλεϋ
- Stelios Bagios
Re: Γενικά νέα για το βόλλεϋ
Χωρίς να έχω καμία εσωτερική πληροφόρηση, είχα την εντύπωση ότι η κατάσταση ήταν περίπου όπως αναφέρει ο Effrem1. Από τη στιγμή που η ομάδα ανακοίνωσε αύξηση 20% στο μπάτζετ είναι λογικό οι παίκτες να ζητούν αύξηση. Απλά δεν ήξερα πόση αύξηση ζητούσαν.
Θα θεωρούσα λογικό να δοθεί μία αύξηση σε κάποιους παίκτες, αλλά όχι μεγάλη, ειδικά από τη στιγμή που οι άλλες ομάδες (πλην Ολυμπιακού) δίνουν αρκετά μικρότερα συμβόλαια τα οποία και συχνά αθετούν. Π.χ. ο Παναθηναϊκός θα μειώσει το μπάτζετ του από ότι ακούγεται, ενώ υπάρχει μία περίπτωση να σταματήσει η NOVA ή να μειώσει τη χορηγία της γεγονός που θα επηρεάσει όλες τις ομάδες. Διαπραγματευτική δύναμη δεν έχουν μόνο οι παίκτες, έχει και η ομάδα.
Η απώλεια του Γκαρά δεν μου άρεσε, αλλά αν ζητούσε πολλά και προτιμά να παίξει στον Παμβοχαϊκό ή δεν ξέρω που αλλού με λιγότερα χρήματα, τότε πιστεύω ότι η διοίκηση έπραξε σωστά. Αντίθετα ο παίκτης έπραξε εις βάρος της καριέρας και της τσέπης του.
Ούτε η απώλεια του Ανδρεάδη μου άρεσε, αλλά όπως φαίνεται εκεί υπάρχουν ζητήματα οικογένειας.
Μου αρέσει ο Τακουρίδης, θα ήθελα να μείνει, αλλά όχι με οποιοδήποτε κόστος. Π.χ. δεν πιστεύω ότι είναι ξεκάθαρα καλύτερος των Πελεκούδα και Παπαγγελόπουλου.
Και ο Σακόγλου θα ήθελα να μείνει, αλλά θα ήμουν εντάξει με τον Παλέντζα, ίσως είναι και καλύτερος. Άλλη εναλλακτική όμως δυσκολεύομαι να σκεφτώ.
Σέβομαι την προσφορά των παικτών, αλλά και αυτοί θα πρέπει να σέβονται την προσφορά του ΠΑΟΚ στην καριέρα τους. Από τους Ανδρεάδη, Τακουρίδη, Γκαρά, Τερζή, Σωτηρίου και Σακόγλου υπάρχει κάποιος που δε βοηθήθηκε η καριέρα του παίζοντας στον ΠΑΟΚ; Όλοι τους βοήθησαν και όλοι τους βοηθήθηκαν. Και όλοι τους θα βοηθήσουν και θα βοηθηθούν αν μείνουν.
Ελπίζω να βρεθεί μία χρυσή τομή. Ούτε να ικανοποιηθούν όλες οι απαιτήσεις των παικτών είναι σωστό, ούτε να φύγουν όλοι είναι σωστό.
Θα θεωρούσα λογικό να δοθεί μία αύξηση σε κάποιους παίκτες, αλλά όχι μεγάλη, ειδικά από τη στιγμή που οι άλλες ομάδες (πλην Ολυμπιακού) δίνουν αρκετά μικρότερα συμβόλαια τα οποία και συχνά αθετούν. Π.χ. ο Παναθηναϊκός θα μειώσει το μπάτζετ του από ότι ακούγεται, ενώ υπάρχει μία περίπτωση να σταματήσει η NOVA ή να μειώσει τη χορηγία της γεγονός που θα επηρεάσει όλες τις ομάδες. Διαπραγματευτική δύναμη δεν έχουν μόνο οι παίκτες, έχει και η ομάδα.
Η απώλεια του Γκαρά δεν μου άρεσε, αλλά αν ζητούσε πολλά και προτιμά να παίξει στον Παμβοχαϊκό ή δεν ξέρω που αλλού με λιγότερα χρήματα, τότε πιστεύω ότι η διοίκηση έπραξε σωστά. Αντίθετα ο παίκτης έπραξε εις βάρος της καριέρας και της τσέπης του.
Ούτε η απώλεια του Ανδρεάδη μου άρεσε, αλλά όπως φαίνεται εκεί υπάρχουν ζητήματα οικογένειας.
Μου αρέσει ο Τακουρίδης, θα ήθελα να μείνει, αλλά όχι με οποιοδήποτε κόστος. Π.χ. δεν πιστεύω ότι είναι ξεκάθαρα καλύτερος των Πελεκούδα και Παπαγγελόπουλου.
Και ο Σακόγλου θα ήθελα να μείνει, αλλά θα ήμουν εντάξει με τον Παλέντζα, ίσως είναι και καλύτερος. Άλλη εναλλακτική όμως δυσκολεύομαι να σκεφτώ.
Σέβομαι την προσφορά των παικτών, αλλά και αυτοί θα πρέπει να σέβονται την προσφορά του ΠΑΟΚ στην καριέρα τους. Από τους Ανδρεάδη, Τακουρίδη, Γκαρά, Τερζή, Σωτηρίου και Σακόγλου υπάρχει κάποιος που δε βοηθήθηκε η καριέρα του παίζοντας στον ΠΑΟΚ; Όλοι τους βοήθησαν και όλοι τους βοηθήθηκαν. Και όλοι τους θα βοηθήσουν και θα βοηθηθούν αν μείνουν.
Ελπίζω να βρεθεί μία χρυσή τομή. Ούτε να ικανοποιηθούν όλες οι απαιτήσεις των παικτών είναι σωστό, ούτε να φύγουν όλοι είναι σωστό.
Εμένα μου φαίνεται λογικό να ζητάνε περισσότερα χρήματα. Όταν έχεις συμβόλαιο π.χ 17 χιλιάδες και είσαι στα πιο παραγωγικά σου χρόνια προσπαθείς να πάρεις ότι περισσότερο μπορείς. Με τέτοια συμβόλαια ούτε τους εαυτούς τους μέχρι τα 40 δεν συντηρούν. Επομένως όταν βλέπουν ότι μπορούν να ζητήσουν κάτι παραπάνω το κάνουν. Τώρα αν η ομάδα θα ενδώσει εξαρτάται από το κόστος αντικατάστασης τους (επίπεδο εναλλακτικών, χρόνος μέχρι να δέσουν).
- BlackBlockAttack
Ο βαζελος ενδεχετε να μη κατεβασει ομαδα...ηδη δεν δηλωσε συμμετοχη στην ευρωπη...
Οφτοπικ αλλα σημερα εχουν την συνεχιση της συνελευσης του ερασιτεχνη και μαλλον οδηγουντε στο πρωτοδικειο...
Ας τα βλεπουν καποιοι δικοι μας αυτα που ακομα λενε ποιος Ιβαν και κοψτε τη καραμελα της Γ κλπ...
Ο Παναθηναικος του Κολωνακιου των τζακιων της Αθηνας δε μπορει να βρει ανθρωπο να συμμαζεψει τον ερασιτεχνη του παρακαλαει τον αφραγκουζο και τον τρακη να του δινουν μπροστατζα αυτα που τους υποχρεωνει ο νομος για να τη βγαζουν...
Οφτοπικ αλλα σημερα εχουν την συνεχιση της συνελευσης του ερασιτεχνη και μαλλον οδηγουντε στο πρωτοδικειο...
Ας τα βλεπουν καποιοι δικοι μας αυτα που ακομα λενε ποιος Ιβαν και κοψτε τη καραμελα της Γ κλπ...
Ο Παναθηναικος του Κολωνακιου των τζακιων της Αθηνας δε μπορει να βρει ανθρωπο να συμμαζεψει τον ερασιτεχνη του παρακαλαει τον αφραγκουζο και τον τρακη να του δινουν μπροστατζα αυτα που τους υποχρεωνει ο νομος για να τη βγαζουν...
Προσωπικά περιμένω τον τέταρτο ξένο για να βγάλω συμπεράσματα για το αν πραγματικά συμβαδίζουν οι στόχοι που εκφράστηκαν απο τους Προέδρους ΑΣ και ΤΑΠ με την ποιότητα της ομάδας. Το Ελληνικό Βόλλει είναι σε Εθνικό επίπεδο μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Οι ξένοι κάνουν τη διαφορά. Ο Βραζιλιάνος που ακούστηκε, έψαξα τα νούμερα, είδα τα βίντεο, αλλά πραγματικά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Θα προτιμούσα το Χιμένες ή τον Αγκάμεζ με ακραίο τον Γκόμεζ, αν τελικά μπορεί να αγωνιστεί.
Προβληματίζομαι για τη στάση του Γκαρά, αλλά και για τη λογική της αντικαταστασης. Ο Γκαράς είναι δεδομένου επιπέδου, σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Ο αντικαταστάτης του είναι 3 χρόνια μεγαλύτερος. Φαντάζομαι οτι η αλλαγή έγινε και λόγω Κωνσταντινίδη...?
Θα δούμε τι θα γίνει και με τον 5ο ξένο, ωστόσο ο ύπουλος εχθρός που κινεί τα νηματα σε όλα τα αθλήματα ενδέχεται να προσπαθήσει να μας αποπροσανατολίσει και να μας αφήσει χωρίς επιλογές στο τέλος και να μην περάσει η πρόταση για τον 5ο ξένο.
Όχι τζελάτι ρε παιδιά. Με τραυματία Γκόμεζ και Τζελάτι αλλαγή, και με μέτριο ακραίο, θα δυσκολευθούμε στο Πρωτάθλημα, πόσο μάλλον για "διάκριση" στην Ευρώπη.
Υπερεκτιμιμένος ο Ανδρεάδης. Αν δεν κερδίζαμε το Πρωτάθλημα θα βλέπαμε πόσο θα στεναχωρούσε η αποχώρησή του. Γιατί στις υπόλοιπες διοργανώσεις και στην κανονική διάρκεια... Τη διαφορά στους τελικούς την έκανε ο Βασιλιάς του Ισραήλ, ο Ντάντε στο τελευταίο παχνίδι, οι ανεβασμένοι Γκαράς και Τακουρίδης. Για την ακρίβεια της λόγου μας στη συζήτηση, ο Τακουρίδης στο πρώτο Πρωτάθλημα-Κύπελλο που πήραμε, ήταν αντίπαλος και έπαιζε στο γαύρο.
Υ.Γ.Ο Βάζελος έχει μαζέψει χρέη πάνω απο 150 εκατομμύρια τα είχε πεί κάποτε ο Θ. Γιαννακόπουλος.
Προβληματίζομαι για τη στάση του Γκαρά, αλλά και για τη λογική της αντικαταστασης. Ο Γκαράς είναι δεδομένου επιπέδου, σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Ο αντικαταστάτης του είναι 3 χρόνια μεγαλύτερος. Φαντάζομαι οτι η αλλαγή έγινε και λόγω Κωνσταντινίδη...?
Θα δούμε τι θα γίνει και με τον 5ο ξένο, ωστόσο ο ύπουλος εχθρός που κινεί τα νηματα σε όλα τα αθλήματα ενδέχεται να προσπαθήσει να μας αποπροσανατολίσει και να μας αφήσει χωρίς επιλογές στο τέλος και να μην περάσει η πρόταση για τον 5ο ξένο.
Όχι τζελάτι ρε παιδιά. Με τραυματία Γκόμεζ και Τζελάτι αλλαγή, και με μέτριο ακραίο, θα δυσκολευθούμε στο Πρωτάθλημα, πόσο μάλλον για "διάκριση" στην Ευρώπη.
Υπερεκτιμιμένος ο Ανδρεάδης. Αν δεν κερδίζαμε το Πρωτάθλημα θα βλέπαμε πόσο θα στεναχωρούσε η αποχώρησή του. Γιατί στις υπόλοιπες διοργανώσεις και στην κανονική διάρκεια... Τη διαφορά στους τελικούς την έκανε ο Βασιλιάς του Ισραήλ, ο Ντάντε στο τελευταίο παχνίδι, οι ανεβασμένοι Γκαράς και Τακουρίδης. Για την ακρίβεια της λόγου μας στη συζήτηση, ο Τακουρίδης στο πρώτο Πρωτάθλημα-Κύπελλο που πήραμε, ήταν αντίπαλος και έπαιζε στο γαύρο.
Υ.Γ.Ο Βάζελος έχει μαζέψει χρέη πάνω απο 150 εκατομμύρια τα είχε πεί κάποτε ο Θ. Γιαννακόπουλος.
γνωρίζει κανείς για ποιο λόγο απουσιάζουν αρκετοί μεγάλοι παίχτες από το world league?
Τον Πετκοβιτς τον εκθιαζε και δικος μου φιλος βολλεικος.....Και παραπανω απο ενας τωρα που το ξανασκεφτομαι....Δεν ξερω γιατι δεν δικαιωσε κανεναν.......Effrem1 έγραψε:Δε μίλησα για νούμερα εκτός και αν καποιος απάντησε και δεν το εμφανίζει, σόρρυ. Ναι, Ιαπωνία επίσης σόρρυ. Και μένα πάντως επειδή το άφησα ασχολίαστο το μυαλό μου πήγε στον Παλέντζα που και γω θεωρώ καλύτερο του Σακόγλου. Θα ερχόταν για δεύτερος ναι πιστεύω και σε συζήτηση μαζί του, πριν πάει Αλεξ/πολη, μου είπε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ο μόνος που δε του χρωστούσε λεφτά και έδειξε να έχει σεβασμό στο πρότζεκτ, βέβαια μου είχε εκθειάσει τον Πέτκοβίτς.
danirifle ειδα λιγο την εθνικη σημερα,το αφησα στο 2-2 και δεν ξερω ποσο ηρθε καν.....δεν ηξερα τους περισσοτερους παιχτες....Μερικες ερωτησεις κι απο εμενα...
Ο πασαδορος αυτος ηταν την Κηφισίας?
Ο Τζουριτς τι εχει παθει?
Ακουσα δεν υπηρχε διαγωνιος,γιατι δεν καλεσαν διαγωνιο και καναν τον κουμεντακη διαγωνιο???
Ο Τσελιος ειναι ενας πιτσιρικας που περσι τον καλεσαν και ηταν ο πιο νεος που εχει κληθει στην εθνικη??
Πολυ χαλια η εθνικη....Ακουσα δεν ειχε νικη....Με αυτο το ροστερ απορω αν ειχε παρει αλλα σετ πριν απο τα σημερινα........
Αν θελει να κανει κατι η εθνικη ας παρει Καλμαζιδη.....Αν και ο Γιανναρος ισως περιμενει να δει πως θα παει μεχρι τα Χριστουγεννα ο Ελγκετας!!!

πυργιώτη δεν λέω μόνο για την εθνική, μιλάω και για τις άλλες εθνικές
μεγάλες απουσίες
μεγάλες απουσίες
- Disharmonic
Πασαδόρος ειναι αυτος http://www.greekvolley.gr/index.php/pla ... avros.htmlpyrgioths έγραψε: danirifle ειδα λιγο την εθνικη σημερα,το αφησα στο 2-2 και δεν ξερω ποσο ηρθε καν.....δεν ηξερα τους περισσοτερους παιχτες....Μερικες ερωτησεις κι απο εμενα...
Ο πασαδορος αυτος ηταν την Κηφισίας?
Ο Τζουριτς τι εχει παθει?
Ακουσα δεν υπηρχε διαγωνιος,γιατι δεν καλεσαν διαγωνιο και καναν τον κουμεντακη διαγωνιο???
Ο Τσελιος ειναι ενας πιτσιρικας που περσι τον καλεσαν και ηταν ο πιο νεος που εχει κληθει στην εθνικη??
Πολυ χαλια η εθνικη....Ακουσα δεν ειχε νικη....Με αυτο το ροστερ απορω αν ειχε παρει αλλα σετ πριν απο τα σημερινα........
Ο Τζουριτς τραυματίστηκε στα προκριματικά, και καλα άκουσες για το διαγώνιο. Είχαν μόνο τον Ζουπάνι του γαυρου αλλά τραυματίστηκε και αυτός στο πρώτο τουρνουά. Δεν ξέρω γιατί κάλεσαν μόνο έναν, ούτε γιατί δεν κάλεσαν αντικαταστάτη. Και μένα μου φάνηκε περίεργο. Ίσως δεν ήθελαν οι παίκτες ή δεν υπήρχε κανένας σε αγωνιστική ετοιμότητα.
Οι ομάδες συχνά πειραματίζονται στο World League. Για τις ΗΠΑ π.χ. Lee και Anderson προτίμησαν τις διακοπές απ' ότι διάβασα.danirifle έγραψε:πυργιώτη δεν λέω μόνο για την εθνική, μιλάω και για τις άλλες εθνικές
μεγάλες απουσίες
- BlackBlockAttack
Ακραιος ο Γκομεζ?Εχει παιξει ποτε και αν ναι ποτε ηταν η τελευταια φορα?Δεν ειαι τοσο απλα τα πραγματα...Descartes έγραψε:Προσωπικά περιμένω τον τέταρτο ξένο για να βγάλω συμπεράσματα για το αν πραγματικά συμβαδίζουν οι στόχοι που εκφράστηκαν απο τους Προέδρους ΑΣ και ΤΑΠ με την ποιότητα της ομάδας. Το Ελληνικό Βόλλει είναι σε Εθνικό επίπεδο μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Οι ξένοι κάνουν τη διαφορά. Ο Βραζιλιάνος που ακούστηκε, έψαξα τα νούμερα, είδα τα βίντεο, αλλά πραγματικά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Θα προτιμούσα το Χιμένες ή τον Αγκάμεζ με ακραίο τον Γκόμεζ, αν τελικά μπορεί να αγωνιστεί.
Ο Χιμενεζ ειναι υπερεκτιμημενος στην χωρα μας,επιθετικα καλος για Ελλαδα αλλα στην υποδοχη πολυ κακος οπως ολοι οι Κουβανοι.
Στην Ιταλια περασε και δεν ακουμπησε....περσυ επαιξε ολο και ολο 28 σετ με 48 κερδισμενους ποντους αν μεταφραζω καλα τη στατιστικη....
http://www.legavolley.it/Statistiche.as ... JIM-ERN-89
Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση disharmovic!!
Ο πασαδορος δεν μου γέμισε το ματι, αλλα ειναι μικρος... Παντως η Κηφισιά ειχε αξιόλογο πασαδορο, αν ηθελαν να πειραματιστούν... Γκουγκαλοντας βλεπω οτι ειναι μεγαλος παντως (Νικολάκης)....
Απαράδεκτο απο με τους διαγωνιους... Ενας δαλακουρας δεν ηταν πέρσι πισω απο τον τζούριτς;;;; τραυματίας κ αυτός;;
Ο πασαδορος δεν μου γέμισε το ματι, αλλα ειναι μικρος... Παντως η Κηφισιά ειχε αξιόλογο πασαδορο, αν ηθελαν να πειραματιστούν... Γκουγκαλοντας βλεπω οτι ειναι μεγαλος παντως (Νικολάκης)....
Απαράδεκτο απο με τους διαγωνιους... Ενας δαλακουρας δεν ηταν πέρσι πισω απο τον τζούριτς;;;; τραυματίας κ αυτός;;
Εδώ παίζει βασικός το λιμο ο κοκκινομουν*κης. Στις εθνικές παίζανε διαχρονικά τα χαμουτζοβισματα όχι οι καλύτεροι.
- thanos-xanthi
ο Λι λέει...
I've received many messages about my recent transfer to #Paok #thessaloniki This is strictly a rumor I have not been in contact with my old club since our championship 2 seasons prior. I'm still a free agent. #fakenews #paokara
I've received many messages about my recent transfer to #Paok #thessaloniki This is strictly a rumor I have not been in contact with my old club since our championship 2 seasons prior. I'm still a free agent. #fakenews #paokara
Πολύ καλά νέα αυτά και για μας και για τους τρεις τους...thanos-xanthi έγραψε:Τερζης, Σωτηρίου και Σακόγλου παραμένουν..

Μακάρι & Τακουρίδης από Έλληνες (αν δεν περάσει ο 5ος ξένος για να ρθει ο Μέγας Lee) & μετά "τρεχάτε........."!!!!