Mundial 2018 Russia
Re: Mundial 2018 Russia
Συμφωνώ με όσα αναφέρει ο Odi...
Ούτε η υπέρτατη μου συμπάθεια προς τον Μέσι, δεν μπορεί να μετριάσει την σκασίλα μου που έμειναν έξω κάποιες αξιόλογες ομάδες, όπως π.χ. της Αιγύπτου και του Περού και πέρασαν στην επόμενη φάση οι χορευτές του τανγκό...
Ειδικά όμως το φετινό Μουντιάλ, βρωμάει μανατζαρέους και ζέχνει τζόγο και χοντρές κονομισιές για κάποιους...
Ούτε η υπέρτατη μου συμπάθεια προς τον Μέσι, δεν μπορεί να μετριάσει την σκασίλα μου που έμειναν έξω κάποιες αξιόλογες ομάδες, όπως π.χ. της Αιγύπτου και του Περού και πέρασαν στην επόμενη φάση οι χορευτές του τανγκό...
Ειδικά όμως το φετινό Μουντιάλ, βρωμάει μανατζαρέους και ζέχνει τζόγο και χοντρές κονομισιές για κάποιους...
- ΑποστόληςΑ
HIGHLIGHTS: [youtube]RmlkAOwJ1gI[/youtube]
Εκπληκτικό το κοντρόλ του παμμέγιστου στο 1-0. Το πέναλτυ ήταν μούφα.
Εκπληκτικό το κοντρόλ του παμμέγιστου στο 1-0. Το πέναλτυ ήταν μούφα.
Εγώ πιστεύω θα έχει φοβερό ενδιαφέρον. Από τη μία η ποιότητα του Μέσσι που θα τον αφήσουν να παίξει μπάλα (επειδή θα θέλουν να παίξουν και οι άλλοι μπάλα) και από την άλλη η ξεκάθαρα ανώτερη ποιοτικά Γαλλία ως σύνολο όπου λογικά στα χαφ με Πογκμπά, Καντέ θα καταπιεί αυτά της Αργεντινής και θα ζοριστεί πολύ. Ώρα να δούμε, λοιπόν, πόσο μακριά μπορεί να φτάσει την Αργεντινή η επίθεση της γιατί οι άλλες γραμμές δεν...boogeyman77 έγραψε:Αργεντινή-Γαλλία;ο ορισμός του πονοματου...φέρτε τα κολλυρια.Βέλγιο και Κροατία η αποθέωση του ποδοσφαίρου μέχρι στιγμής.Πορτογαλία.....η κακοποίηση!
- kataramenos5
hasio_john έγραψε:![]()
![]()
![]()

Μετά την 2η "ρούφα" και πριν την 3η, συνηθίζει να κάνει και κάναν χαλαρωτικό λουλά, για να μην κάψει φλάντζα...
Τέτοια κατάντια απ το ποδοσφαιρικό "είδωλο" λίγων δισεκατομμυρίων ανθρώπων της γενιάς μας, δεν την περίμενα..
Σκέτη καρικατούρα πλέον ο τύπος...Cartoon...Πώς το λέτε εσείς, "εντώ στο Ελλάντα"?
Τέτοια κατάντια απ το ποδοσφαιρικό "είδωλο" λίγων δισεκατομμυρίων ανθρώπων της γενιάς μας, δεν την περίμενα..
Σκέτη καρικατούρα πλέον ο τύπος...Cartoon...Πώς το λέτε εσείς, "εντώ στο Ελλάντα"?

Παρεπιπτοντως ο Μαραντονα ειναι για μενα με ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα ο ποιο υπερτιμημενος ποδοσφαιριστης στην ιστορια.
Οχι οτι δεν ηταν μεγαλος ποδοσφαιριστης φυσικα αλλα οχι μονο ειναι αστειο να λεγεται καλυτερος ολων των εποχων, δεν ανικει καν στο τοπ γκρουπ των καλυτερων.
Ενας μυθος ειναι τον οποιο η πληωψηφια των ανθρώπων που τον διαιωνιζουν, ειδικα στην Ελλαδα, δεν τον ειδαν στην ουσια να παιζει ποτε και νομιζουν καθε ματς ηταν σαν τα χαιλαιτς απο το μουντιαλ του 86
Οχι οτι δεν ηταν μεγαλος ποδοσφαιριστης φυσικα αλλα οχι μονο ειναι αστειο να λεγεται καλυτερος ολων των εποχων, δεν ανικει καν στο τοπ γκρουπ των καλυτερων.
Ενας μυθος ειναι τον οποιο η πληωψηφια των ανθρώπων που τον διαιωνιζουν, ειδικα στην Ελλαδα, δεν τον ειδαν στην ουσια να παιζει ποτε και νομιζουν καθε ματς ηταν σαν τα χαιλαιτς απο το μουντιαλ του 86
- navigator11
Αυτά τα μαμήδια οι βρωμοΓερμανοί θα αποκλειστούν άραγε; Σαν να έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, νομίζω.
Μπράβο ρε Κορέα.
Καλά με νίκη Σουηδίας και Κορέας χαλαρά ένας πλανήτης ολοκληρος πήγε κουβά.
Καλά με νίκη Σουηδίας και Κορέας χαλαρά ένας πλανήτης ολοκληρος πήγε κουβά.

- kataramenos5
Ναι μωρή αρρώστια
Το μονο που θυμάμαι απο παιδί μικρό στα @@@ μου να γράφω τον καθε γερμανο
Το μονο που θυμάμαι απο παιδί μικρό στα @@@ μου να γράφω τον καθε γερμανο
Κάτσε να κερδίσει και Σερβία το βράδυ και όχι κουβάς, ΒΑΡΕΛΙ!!!Paoki94 έγραψε: Καλά με νίκη Σουηδίας και Κορέας χαλαρά ένας πλανήτης ολοκληρος πήγε κουβά.
- kataramenos5
Πωπω πικρα, μια κατσαρολα μυξες θα φαει ο αλλος να πνιξει τον καημο του
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Τετ 27 Ιουν 2018, 18:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Παλαιολόγος