Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. - Αναβολή αγώνα
- ΑποστόληςΑ
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Ε.Ο. 25/2-19:30 NS1
Είμασταν όλοι υποψιασμένοι και υπήρχαν και οι σχετικές οδηγίες. Δεν πιστεύω ότι το πέταξε ΠΑΟΚτσής.
- Caballo Viejo
Ρε δεν είμαστε με τα καλά μας. Κρατιέται ένα ολόκληρο γήπεδο και φεύγει αντικείμενο από τα επίσημα. Μιλάμε για αρρώστια.
- Μπαρκαρούτσος
Αν εχει τραυματιστει οντως και δεν κανει θεατρο οσον αφορα τον τραυματισμο,ε πρεπει να το ληξουν το ματς.Κλειστη Τουμπα με αποφαση Σαββιδη μεχρι το τελους και παμε για το θαυμα με 7/7
- kataramenos5
Στραβωσε η υγεια μας στραβωσε ο καιρος,στραβωσε το βολευ, στραβωσε το χαντμπολλ, εδω θα γλιτωναμε?
Μη λεμε κι οτι θελουμε ρολο χαρτι πεταξε ο αλλος.Μπορει να κολλησε λογω βροχης να μην ανοιξε
Μη λεμε κι οτι θελουμε ρολο χαρτι πεταξε ο αλλος.Μπορει να κολλησε λογω βροχης να μην ανοιξε
- ΑποστόληςΑ
Το είδες το χαρτί;CCCP έγραψε:H φυσικη το λεει οχι εγω.takis4 έγραψε:ελεοσ να λες τετοια εδω μεσα , ελεος λιγο ... ακου εκει βαρυ αντικειμενο , γελαει ο γαλαξιας ...CCCP έγραψε:Ποσο ΒΛΑΚΑΣ πρεπει να εισαι για να πεταξεις βαρυ αντικειμενο προς τα εκει που υπαρχει ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ακομα και αν το πεταξες απλα για το πανηγυρι.
Και λεω βαρυ οχι επιδη και καλα χτυπησε ο αλλος αλλα γιατι προφανος καποιο βαρος πρεπει να εχει για να καλυψει αποσταση.
ποια φυσική ρε φιλε , που μου πάτε να μου ρίξετε και ευθύνες στην ποιο αθώα κερκίδα που έχω δει στην τούμπα εδώ και δεκαετίες ... τοσο δύσκολο είναι να καταλάβεις ότι ήρθαν να τινάξουν το παιχνίδι στον αέρα για να φάμε -3 ?CCCP έγραψε:H φυσικη το λεει οχι εγω.takis4 έγραψε:ελεοσ να λες τετοια εδω μεσα , ελεος λιγο ... ακου εκει βαρυ αντικειμενο , γελαει ο γαλαξιας ...CCCP έγραψε:Ποσο ΒΛΑΚΑΣ πρεπει να εισαι για να πεταξεις βαρυ αντικειμενο προς τα εκει που υπαρχει ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ακομα και αν το πεταξες απλα για το πανηγυρι.
Και λεω βαρυ οχι επιδη και καλα χτυπησε ο αλλος αλλα γιατι προφανος καποιο βαρος πρεπει να εχει για να καλυψει αποσταση.
- teo4giannitsa
παιδιά δεν τον πέτυχε κανέναα ρολό και παπαριές. Το ειδαν και εκανε τον νεκρο γιατι έτσι του ειπαν να κανει. Ούτε ριπλέι δε μας δέιξανε και δεν ειναι τυχαιο. Έτρεξε στα αποδυτήρια και λογικά θα μαγειρέψανε το χτυπημα. Πολύ άνετα. Μια μπουνιά και τέλος. -3 σε εμάς και + στο γαύρο. Η ψυχραιμία του κυρ Σάββα τα λέει όλα. Ήρθαν ΚΑΘΑΡΑ με αυτό το στόχο. Το ίδιο και η ψυχραιμία των ΜΜΕ και των διαιτητών. Μια χαρά στο κόλπο. Και η Αεκ από πίσω.
Υγ: το ρολό πιστεύω ότι το πέταξε από τα επίσημα κάποιος πληρωμενος του χοντρού, αλλά δε νομίζω πάλι να είχε την 'τύχη' να τον βρει. Απλά έπεσε την ώρα που το είδαν να πέφτει στο γήπεδο. Δεν υπάρχει ριπλέι.
Υγ: το ρολό πιστεύω ότι το πέταξε από τα επίσημα κάποιος πληρωμενος του χοντρού, αλλά δε νομίζω πάλι να είχε την 'τύχη' να τον βρει. Απλά έπεσε την ώρα που το είδαν να πέφτει στο γήπεδο. Δεν υπάρχει ριπλέι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 25 Φεβ 2018, 19:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
[quote="takis4"
Να μην πέταγε το ρόλο στο πρόσωπο του αντιπάλου
Sent from my iPhone using Tapatalk
ποια φυσική ρε φιλε , που μου πάτε να μου ρίξετε και ευθύνες στην ποιο αθώα κερκίδα που έχω δει στην τούμπα εδώ και δεκαετίες ... τοσο δύσκολο είναι να καταλάβεις ότι ήρθαν να τινάξουν το παιχνίδι στον αέρα για να φάμε -3 ?[/quote]CCCP έγραψε:H φυσικη το λεει οχι εγω.takis4 έγραψε:ελεοσ να λες τετοια εδω μεσα , ελεος λιγο ... ακου εκει βαρυ αντικειμενο , γελαει ο γαλαξιας ...CCCP έγραψε:Ποσο ΒΛΑΚΑΣ πρεπει να εισαι για να πεταξεις βαρυ αντικειμενο προς τα εκει που υπαρχει ΟΠΟΙΣΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ακομα και αν το πεταξες απλα για το πανηγυρι.
Να μην πέταγε το ρόλο στο πρόσωπο του αντιπάλου
Sent from my iPhone using Tapatalk
-