Μεταγραφές Χειμώνα II
Re: Μεταγραφές Χειμώνα II
Δώστε τον το 14 κι αφήστε τον να τρέχει...
Εκείνος ο Πάζνταν τι κάνει άραγε?
Εκείνος ο Πάζνταν τι κάνει άραγε?
Να σου πω παλικαρι μου εγραψες καμια 10ρια ποστ και ειδες δεν αντεδρασα.Δεν κοβεις λιγο?sic-4 έγραψε:Ειδικα εσεις οι δυο δεν εχετε καμια τετοια αναγκη. Την βαλδιδα αποσυμπιεσης την εχετε ανοιχτη και σταζετε δηλητηριο ολο το χρονο. Αντε με τις εξυπναδες.joshua έγραψε:Εγω να δεις...Sick Bastard έγραψε:Θέλω να βρίσω τόσο πολύ που το μπαν που θα φάω θα είναι απ το internet oλάκερο όχι μόνο το paokmania
- Dimitris_L4
μαλλο δεν καταλαβες το νοημα των οσων εγραψα...επισης ο εμερσον ηταν 35 οταν πηγε στην κουλα...με τη λογική σου παντως και ο εσσιεν επρεπε να παρει απο το χερι τη ζελα...με τετοιο βιογραφικο..boogeyman77 έγραψε:Φίλε μου ιεροσυλία να συγκρίνεις Εμερσον με Μαντσον!Ο ενας επαιξε μεταξυ αλλων σε Πορτο,Ατλετικο,Μιντλεσμπρο και ο αλλος σε καποια...Κραιοβα!!!Dimitris_L4 έγραψε:Για να τα βαλουμε τα πραγματα σε μια ταξη..η καλυτερη λυση για μεταγραφη ιανουαριου ειναι να παρεις παιχτη που θα εχει αμεση προσαρμογή..ειτε να ξερει την ομαδα(βλεπε νατχο αλλα πολυ ακριβος) ειτε απο το ελληνικο πρωταθλημα..εγω ειμαι αυτης της αποψης...αρα σε εκεινη τη θεση εχουμε ως επιλογες τις εξης:κουρμπελη που προεκυψε λογω συνθηκων των βαζελων η μαντσον..και να σας πω και κατι στην τελικη...αυτοι οι 2 μαζι με σιμοες και μαουρισιο ειναι τα καλυτερα χαφ της λιγκας..
Εγω ευχομαι να πάρουμε κουρμπελη..εμενα προσωπικα μαρεσει παρα πολυ και μπορει να παιξει 2 θέσεις ανετα...στον βαζελο με τον ζεκα εκανε παπαδες...θυμηθειτε τον περσινο του 2ο γυρο...οχι τωρα που ειναι υπο διαλυση..
Αρκετα καλη γνωμη εχω και για μαντσον τον οποιο τον ειχα μπανισει στο αελ ατρομητος στο 0-0 απο κοντα και αναρωτηθηκα πως στον πουτσο εφερε τετοιο παιχτακι ο ατρομητος και εμεις παιζουμε με κανιας...
Θυμηθειτε οτι ενα γεναρη η αεκ ειχε παρει τον εμερσον απο την ξανθη και παραλιγο να παρει κουπα..σημασια εχει να παρεις παιχτη που αυριο το πρωι μπορει να παιξει...
- PAOKevolution
Ποδοσφαιριστης που δεν εχει ακουστει, δεν τον ξερουμε, δεν μπορουμε (εγω τουλαχιστον) να προφερουμε καν το ονομα του.
Κανει μπαμ οτι θα "πιασει".
Το μονο μειον οτι εχει να αγωνιστει σε επισημο παιχνιδι εδω και ενα μηνα περιπου.
Το μονο μειον οτι εχει να αγωνιστει σε επισημο παιχνιδι εδω και ενα μηνα περιπου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τρί 30 Ιαν 2018, 20:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- efthimis_paok
Μεταγραφές Χειμώνα II
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος efthimis_paok την Τρί 30 Ιαν 2018, 20:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μεγάλη απογοήτευση ο Κάνιας. Είναι πολύ άδικο το σύστημα του ποδοσφαίρου όπου ο παίκτης με το παραμικρό μπορεί να κάνει προσφυγή, ενώ όταν σου βγαίνει παλτό εσύ λούζεσαι όλο του το συμβόλαιο. Είναι και το θέμα του επαγγελματισμού, που δύσκολα αποδεικνύει ότι ο παίκτης δεν έχει. Ο Κάνιας, χαφ που παίρνει 800,000 μισθό είναι ντροπή να έχει τέτοια απόδοση. Εγώ το βλέπω ως έμμεσο τρύπημα στο σωματείο. Δεν είναι 35 χρονών για να δικαιολογεί αυτήν την πτώση.
Οι μεταγραφές πήγανε ακριβώς όπως περίμενα. Κακώς μπήκα στο ενδιάμεσο να δω για μεταγραφές. Να πω την αλήθεια πιο πολύ φοβόμουν μην πουλήσουμε κάνα Πέλκα, παρά να πάρουμε παίκτη. Αύριο δίνω 30% πιθανότητα να πάρουμε ένα 6άρι. Μάλλον θα δώσουμε ευκαιρία στον Κάτσε, που είναι στιλ Τσίμιροτ, δηλαδή 6αρο8άρι. Προσωπικά θα ήθελα τον Μάντσον. Ο προπονητής δήλωσε μετανιωμένος για τις δηλώσεις ότι χρειαζόμαστε 6άρι, και ήταν είπε πάνω στην πίεση. Αυτό από μόνο του μειώνει κατά πολύ την πιθανότητα μεταγραφής.
Τουλάχιστον 'καταφέραμε' να αποδεσμεύσουμε το ένα βαρύδιο του μπάτζετ, δηλτο Σαμπράνο. Οι υπόλοιποι που ήταν για βάζελο μάλλον για ναυάγιο πάνε. Τελικά μόνο κακό μας έκανε η ομάδα του Αλαφούζου, όπως σωστά προβλέψανε πολλοί συμφορουμήτες. Η ιστορία επαναλαμβάνεται δυστυχώς... Το μόνο κέρδος από αυτό θα είναι επιτέλους να πάρει το μάθημά του ο Ιβάν για τους κάτω...
Οι μεταγραφές πήγανε ακριβώς όπως περίμενα. Κακώς μπήκα στο ενδιάμεσο να δω για μεταγραφές. Να πω την αλήθεια πιο πολύ φοβόμουν μην πουλήσουμε κάνα Πέλκα, παρά να πάρουμε παίκτη. Αύριο δίνω 30% πιθανότητα να πάρουμε ένα 6άρι. Μάλλον θα δώσουμε ευκαιρία στον Κάτσε, που είναι στιλ Τσίμιροτ, δηλαδή 6αρο8άρι. Προσωπικά θα ήθελα τον Μάντσον. Ο προπονητής δήλωσε μετανιωμένος για τις δηλώσεις ότι χρειαζόμαστε 6άρι, και ήταν είπε πάνω στην πίεση. Αυτό από μόνο του μειώνει κατά πολύ την πιθανότητα μεταγραφής.
Τουλάχιστον 'καταφέραμε' να αποδεσμεύσουμε το ένα βαρύδιο του μπάτζετ, δηλτο Σαμπράνο. Οι υπόλοιποι που ήταν για βάζελο μάλλον για ναυάγιο πάνε. Τελικά μόνο κακό μας έκανε η ομάδα του Αλαφούζου, όπως σωστά προβλέψανε πολλοί συμφορουμήτες. Η ιστορία επαναλαμβάνεται δυστυχώς... Το μόνο κέρδος από αυτό θα είναι επιτέλους να πάρει το μάθημά του ο Ιβάν για τους κάτω...
Αυτος μαλιστα, ειναι ένας παπάς της προκοπής.
Απο όσα έχω δει ειναι 29 φορές καλύτερος του φιντο και του μπατσόν.
Έχει στημένα, ειναι αρκετά ταχύς, έχει πάσα, έχει κοντρόλ, έχει κράτημα.
και το κυριοτερο το ονομα του κάνει εύκολα σύνθημα.
Απο όσα έχω δει ειναι 29 φορές καλύτερος του φιντο και του μπατσόν.
Έχει στημένα, ειναι αρκετά ταχύς, έχει πάσα, έχει κοντρόλ, έχει κράτημα.
και το κυριοτερο το ονομα του κάνει εύκολα σύνθημα.
Γιατι αυτο;DimitrisS έγραψε:Ποδοσφαιριστης που δεν εχει ακουστει, δεν τον ξερουμε, δεν μπορουμε (εγω τουλαχιστον) να προφερουμε καν το ονομα του.