Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
simba

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙΙ

Δημοσίευση από simba »

ακομα κ αυτο καλυτερο ειναι :lol:
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι ένα ροστερ που δεν εχουμε ξαναδεί ποτέ τουλάχιστον τα τελευταία 20 και βάλε Χρόνια.
Τώρα επιβάλλεται να περάσει στο μυαλό όλων ενα και μονο ενα πραγμα.
Λύσσα και κατάθεση ψυχής από τους πάντες για αυτό το πρωτάθλημα.
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ!!!!!!!!

Και κυριως για τα αδερφια μας που ειναι εκει ψηλα.

:nairepaok:

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
B&W

Δημοσίευση από B&W »

1η ενδεκάδα

-------------------------- Rey --------------------------
----------- Zambrano --------- Varela ---------------
--- Mattos ------------------------------- Leveque ---
-------------- Cañas ----------- Mauricio -------------
--------------------- El Kaddouri ----------------------
--- Vieirinha --------------------------------- Mak ---
------------------------ Prijovic -----------------------

2η ενδεκάδα

--------------------- Πασχαλάκης ---------------------
------------ Crespo --------------- Μαλεζάς ----------
--- Κων/νίδης ---------------------------- Leovac ---
--------------- Kace ------------ Shakhov -------------
--- Djalma ----------- Πέλκας ---------- Λημνιός ---
---------------------- Κουλούρης ----------------------

και δεν χωρέσαν Cimirot, Biseswar, Δελληγιαννίδης, με τραυματίες Γλύκο και Μυστακίδη
proedros

Δημοσίευση από proedros »

B&W έγραψε:1η ενδεκάδα

-------------------------- Rey --------------------------
----------- Zambrano --------- Varela ---------------
--- Mattos ------------------------------- Leveque ---
-------------- Cañas ----------- Mauricio -------------
--------------------- El Kaddouri ----------------------
--- Vieirinha --------------------------------- Mak ---
------------------------ Prijovic -----------------------

2η ενδεκάδα

--------------------- Πασχαλάκης ---------------------
------------ Crespo --------------- Μαλεζάς ----------
--- Κων/νίδης ---------------------------- Leovac ---
--------------- Kace ------------ Shakhov -------------
--- Djalma ----------- Πέλκας ---------- Λημνιός ---
---------------------- Κουλούρης ----------------------

και δεν χωρέσαν Cimirot, Biseswar, Δελληγιαννίδης, με τραυματίες Γλύκο και Μυστακίδη
Έχω την αίσθηση πως ο Cimirot θα παίζει σαν 6άρι άσχετα αν δεν είναι...Αν δεν παίζει δεν πρόκειται να πουληθεί..αν και μπορεί να κλείσει μέσα στις επόμενες ημέρες....
Φοβερές ενδεκάδες αν και είναι ξεκάθαρο πως στη θέση του επιθετικού υστερούμε..Ο Μακ δεν μπορεί να παίξει μόνος του...Ο Γαύρος έχει 4 (Τζούρτζεβιτς, Εμενίκε, Ανσαριφαρντ, Μπεν που παίζει και στα άκρα), ΑΕΚ 3 (Αραούχο, Λιβάγια, Γιακουμάκης), ΠΑΟ 3 (Τσάβες, Μόλινς, Λουτσιάνο που μπορεί να παίξει και στις άκρες ή σαν 10άρι)...
Άβαταρ μέλους
geonov29

Δημοσίευση από geonov29 »

Πολλά μπράβο στον Κώστα για την έγκυρη και κυρίως περιεκτική ενημέρωση που μας παρείχε. Εύχομαι τα καλύτερα...η τελευταία περίοδος μας δίδαξε ΥΠΟΜΟΝΗ και ΒΟΥΤΗΓΜΑ την γλώσσα στο μυαλό πριν τους αναθεματισμοί σ,τις ειρωνίες κ.τ.λ. Κυριώς προς τον σωτήρα της ομαδάρας μας...αυτα ουφ πότε θα έρθει ο Δεκέμβριος;
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

Ο πρόεδρος τα έχωσε τρέλα ένα μεγάλο μπράβο σε όλους γι αυτό το ρεσιτάλ την τελευταία μέρα! Εγώ δεν ξέρω για σας αλλά πιο πολύ με τρέλανε το πουλεν ο Βιεϊρίνια ! Τρελάθηκα ρε πως το λένε...ΠΑΟΚ και μόνο ΠΑΟΚ!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Ολοκληρωσε ο ΠΑΟΚ ολοκληρώσαμε και μεις.
1 μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ γιατί ο Πρόεδρος δεν μάσησε από τα αρδακια και δυνάμωσε την Ομάδα.
Ο Μαουρίσιο και ο Αντελίνιο μίλησαν για ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και άρα δεν θέλω να ξανακούσω ότι φοβόμασται και άλλα παράξενα.Ο Μιχελ μίλησε για ποιοτική ενίσχυση(γιατί ο κορμός έδειξε πέρυσι καλά πράγματα) σε κάθε γραμμή και έφερε....
Ρει στο Τερμα
Ζαμπρανο στην Αμυνα
Μαουρισιο στους εσωτερικούς μεσους
Ελ Καντουρι στο 10
Και Μακ στην Κορυφή
Και ΑΝΤΕΛΙΝΟ ΒΙΕΡΙΝΙΑ στην καρδιά μας.

Ένα μπραβο και στον προς απόλυση Μίχελ.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Ένα μεγάλο μπράβο σε ένα σοβαρό παιδί, υπεύθυνο και πάνω απ' όλα εγκυρότατο εκκολαπτόμενο δημοσιογράφο... και όχι τον πρώτο που ξεκίνησε απο το Paokmania.

Κώστα, πέρα από την καλή σταδιοδρομία που σου εύχομαι ολόψυχα, είμαι βέβαιος ότι θα γίνεις σωστός επαγγελματίας, γνήσιο παοκτσάκι, που όπου κι αν εργάζεσαι θα γράφεις και θα παλεύεις με ήθος και σοβαρότητα για την πραγματική ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου του ΠΑΟΚ. Στο χώρο σας υπάρχουν υπάρχουν και παραδείγματα - όχι πολλά, είναι αλήθεια - σωστών επαγγελματιών και είμαι σίγουρος ότι αυτά θα ακολουθήσεις.

Δεν γνωρίζω που θα αρθρογραφείς αύριο-μεθαύριο, αλλά εδώ μέσα θα γράφεις πάντα ως οπαδός της ομάδας που όλοι αγαπάμε.

Το Paokmania είναι το εφαλτήριο, εσύ βάζεις την προσπάθεια, το κουράγιο και τη δύναμη και όλα θα πάνε καλά.

Συνεχίζουμε με tactic's analysis, paokmania web radio και την πιτσιρικαρία μας από κοντά, ε;

Εύγε, παλίκαρε!
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Κώστα, όλα αυτά που είπε ο Ντίνος πρίν για σένα αγορίνα, σου εύχομαι και εγώ ότι καλύτερο. :mrgreen:

υγ~Όποιος έχει άκρες να βοηθήσει να τον αποκαταστήσουμε στο Ε να αναλάβει και να αναβαθμίσει τον νέο ποδοσφαιρικό τομέα του καναλιού μαζί με τον Μίνο ! 8-)

:nairepaok: ΠΑΝΤΟΥ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jairo την Παρ 01 Σεπ 2017, 06:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Σοβαρά τώρα παίζει να γίνει αποδεκτή η παραίτηση Μιχελ μετά από αυτό που έγινε χθες; Δηλαδή θα κερδίσουν οι μπ@σταρδοι οι ΑΡΔ και θα γίνει αυτό που εύχονται; ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ; Κώστα, σε παρακαλώ, μάθε τι γίνεται με αυτό το θέμα.. Επίσης, σε ευχαριστούμε γιατί όταν οι ΑΡΔ μας μαμουσαν την ψυχολογία, εσύ μας ηρεμουσες... Καλή επιτυχία στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία και μην φύγεις από· δω μεσα. Ο αγιος έγραψε χθες για φορ... Ισχύει;
Τέτοια καβλα που νιωσαμε χθες δε θα νιώσει ούτε ο Τορμουντ αν δει γυμνή την Μπριεν μπροστά του... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Κωστα αδερφε δε σε ξερω προσωπικα...ΑΛΛΑ ρε φιλε ενα τεραστιο μπραβο και ενα τεραστιο ευχαριστω για ολο αυτο που εκανες...πραγματικα..και μακαρι να παραμεινεις ετσι και να μη γινεις αρδ....νομιζω ειναι τιμη ολων μας που μας ενημερωνεις...
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:ΤΕΛΟΣ!!!!!ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Ο ΖΑΜΠΡΑΝΟ

Και αφου πλεον εκλεισαν και οι 3,θα το βαλω για μια τελευταια φορα και οχι για να κανω αβαντα στον εαυτο μου ή να δειχτω.Απλα οφειλω να το κανω πιο πολυ για τον εαυτο μου γιατι στην πρωτη μου ολοκληρωμενη δημοσιογραφικη χρονια κρινω πως εκανα καλη και κυριως σοβαρη δουλεια,τοσο σε ερχομους τοσο και σε διαψευσεις.ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΡΕ.ΜΟΝΟ PAOKMANIA :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

http://www.paokmania.gr/podosfairo/meta ... tous-treis

Κώστα καλά κάνεις και υπενθυμίζεις...

Δεν είσαι απλώς μια έγκυρη και άμεση πηγή ενημέρωσης, είσαι κυρίως σοβαρός, νηφάλιος και χωρίς έπαρση.
Η σοβαρότητα, η εγκυρότητα και η νηφαλιότητα, είναι στοιχεία που λείπουν απο τον χώρο. Αντίθετα περιτριγυριζόμαστε απο έμπλεους αλαζονείας και ζήτουλες αβανταδώρους του... "κανά πενηντάρικο" !
Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία με τη νέα σελίδα που ανοίγεις.
Προσωπικά σ΄ευχαριστώ για τις καθοριστικές οδηγίες σου, στις πρώτες ημέρες που διένυσα στο paokmania.gr ως Aye ή Aye4. Και καθώς το δεύτερο το επέλεξα, με δική σου υπόδειξη, είσαι και "νουνός" μου, συνεπώς ένας λόγος παραπάνω να σε εκτιμώ και να σε σέβομαι, ισοτίμως μεταξύ όλων...

Καλή συνέχεια, όλοι μας!
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
janellsis

Δημοσίευση από janellsis »

Tον Κωστή να τον ευχαριστείτε για τη δουλειά του και όταν τα νέα που θα μας μεταδίδει δεν θα είναι ευχάριστα, λέω εγώ τώρα...
Και από μένα λοιπόν πολλά πολλά μπράβο φίλε μου και ελπίζω να είσαι μαζί μας πάντα.
Λίγα και καλά πάντα έγραφε, μετρημένος και σοβαρός, με ήθος και αμετροέπεια. Μακάρι όλοι οι αρδ του ΠΑΟΚ να ήταν σαν και εσένα.

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Εικόνα
Με Πάγκο
Μαλεζά, Λεοβατς, Τσιμιροτ, Μπισεσβαρ, Καμπος, Πασχαλάκης, Κουλούρης

και δεν χωράει ο Πέλκας, ο Σακχωφ ο Κατσε ο Κωνσταντινιδης
gpap

Δημοσίευση από gpap »