kos έγραψε:Ettien έγραψε:Εγω βαρέθηκα.
Να φέρουν προπονητή ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ.
Να έχει ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ και μέσα από την πορεία του στην ομάδα και να βελτιώσει την καριέρα του ή ακόμη και να ΚΑΤΑΞΙΩΘΕΙ σαν προπονητής.
καλα κανεις και βαρεθηκες. δεν εχεις αδικο.
απο εκει και περα νομιζω οτι η λογικη σου εχει σοβαρα λαθη.
φιλοδοξος, να δουλεψει, να βελτιωθει. να στηριχθει δηλαδη μια ομαδα που θελει αποτελεσματα στον πελκα.
ο ΠΑΟΚ θελει προπονητη ετοιμο, να ξερει τι κανει, και ικανο για αμεσα αποτελεσματα. τετοιος ειναι ο χαρακτηρας και του κοσμου και του της διοικησης. δεν υπαρχει ανοχη και υπομονη.
κατα την γνωμη μου ο ΠΑΟΚ θελει προπονητη με μεγεθος μεγαλυτερο απο αυτο της ομαδας. σημερινο μεγεθος, οχι καπου, καποτε. να δινει στον κοσμο στους παικτες και στην διοικηση σιγουρια και οχι ελπιδα.
Δεν καταλαβαινω τον συλλογισμό σου. Εγραψα πουθενά ότι δεν θέλω έτοιμο προπονητη ή ότι θέλω μαθητεύομενο μάγο για να κάνει την πρακτική του ?
Φιλοδοξίες έχουν και οι έτοιμοι προπονητές. Και φυσικά είναι απόλυτα θεμιτό και κατανοητό να ενίσχυσει κάποιος την καριέρα του μέσω του ΠΑΟΚ.
Η διαφορά μας είναι ότι εσυ περιμένεις προπονητη με μεγαλύτερο μεγεθος από τον ΠΑΟΚ, για να έρθει στον ΠΑΟΚ. Προφανως εννοείς μεγαλύτερο μέγεθος όπως είναι ο χ προπονητης αυτή τη στιγμη και όχι όπως ήταν κάποτε. Φοβαμαι ότι θα απογοητευτείς.
Και εγω θεωρητικά θα ήθελα κάτι τέτοιο. Αλλά από την στιγμη που οι πορτες κλείνουν η μια μετά την άλλη αυτά αποδεικνύονται κενό γράμμα.
Εν ολίγοις δεν θέλω να είμαι η τελευταία επιλογή του χ προπονητή και να περιμένω εσαεί μια απάντηση που ενδεχομένως δεν θα έρθει και πότε. Θέλω να εστιάσω σ' αυτούς που έχουν πραγματικά ΟΡΕΞΗ να δούλεψουν και να ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ. Που θα βλέπουν τον ΠΑΟΚ σαν μια καλή επιλογή, και όχι σαν το έσχατο προπονητικό αποκούμπι τους.