Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από hasio_john »

ΕΓΩ προσωπικά, ποτέ δεν τον ήθελα! Καλός θα ήταν για αναπληρωματικός με ένα συμβολικό ποσό!
ΑΛΛΑ σαν ΠΑΟΚ, θα ήθελα να του είχαμε κλείσει την πόρτα από το ΠΡΩΤΟ τσαλιμάκι που θα μας έκανε.
Εδώ και ΜΕΡΕΣ ακούγετε η γκαύλα του για τον γκέι, ΕΚΕΙΝΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, στο ίδιο δευτερόλεπτο έπρεπε να βγάζαμε χλευαστική ανακοίνωση (βλ αποελ) και να του λέγαμε καλή δανειστική σταδιοδρομία και να το κλείναμε!
Τέλος πάντων, σταματάω να γράφω γιατί έχω παρασυρθεί από τα νεύρα μου και μπορεί να γράψω καμιά χοντράδα!
Αυτομπανάρομαι για λίγες ώρες να ηρεμήσω...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

pilotos έγραψε:
hasio_john έγραψε:Πιλότε, ΌΣΟ ΆΝΕΤΟΙ και αν θέλουμε να το παίξουμε, την πατήσαμε την μπανάνα ...
Εγώ δεν πιστεύω κανέναν.
Μια βδομάδα δεν τον πήρε κανείς τηλέφωνο από τον ΠΑΟΚ, ας βγουν να αποδείξουν το αντίθετο

SM-G935F
Σε αυτη την.περιπτωση θελει ανακοινωση απο την.παε γιατι εχει ποσες μερες την διασυρουν
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

χαχα ρε χασιο..συμβολικο ποσο??χαχα γαματο!που τα σκεφτεσαι!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Πέμ 12 Ιαν 2017, 13:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

pilotos έγραψε:
hasio_john έγραψε:Πιλότε, ΌΣΟ ΆΝΕΤΟΙ και αν θέλουμε να το παίξουμε, την πατήσαμε την μπανάνα ...
Εγώ δεν πιστεύω κανέναν.
Μια βδομάδα δεν τον πήρε κανείς τηλέφωνο από τον ΠΑΟΚ, ας βγουν να αποδείξουν το αντίθετο

SM-G935F
Και εγώ πιστευω πως πολύ καιρο τωρα σαν ΠΑΟΚ δεν ασχολούμαστε καν με τον Ανσαριφαντ. Και θα αποδειχθεί.
Απλά το κρατούσαν στην επιφάνει οι δημοσιογράφοι για το "μπας και κάτσει" ωστε να φανεί πως ήταν ενήμεροι κ στις εξελίξεις.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

nothu έγραψε:Και τωρα αυτοι που λεγανε ποιος ανσαριφαρτ θα κραζουν που δεν τον πηραμε.
Ναι χασαμε το.λαβρακι. Ας παιζει ο Κλαους μεχρι να βαλει γκολ του χρονου αν.ειναι να χρεωθουμε εναν φιλομενο
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Δεν πιστεύω να υπάρχει ΠΑΟΚτσής που θα στενοχωρηθεί που δεν ήρθε ο Ιρανός Ιμπραήμοβιτς (not)
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Χαλαρώστε ρε, μθχρι κι εγώ που τον θέλω από Οκτώβριο και κανονιζα με τον Μπάνε τη μεταγραφή του δεν κάνω έτσι!

Ξεφτίλα είναι να έχεις 3 σέντερ φορ, να κλείνεις 4ό, και να λες ο Πιερρος δικος μου ως 5ός και να βάζεις γκολ οφσάιντ με το κοράκι να κάνει στραβά μάτια
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Μην τυχον παρουμε τον Πιεροτο. Θελω αρσενικο παικτη
Άβαταρ μέλους
Apegner

Δημοσίευση από Apegner »

[quote="sic-4"]ετσι..
και αντιστοιχα εγω λεω πως ο ΠΑΟΚ ουδεποτε ενδιαφερθηκε για τον Ιρανο και ποτε δεν εγινε καμια προταση.
Και οσο μπορω εγω να αποδειξω το μυθευμα μου αλλο τοσο μπορουν και οι Φημοσιογραφοι να αποδειξουν τα δικα τους.
Σταματηστε επιτελους να θεωρειτε γεγονοτα την π@π@ρια του καθε αγραμματου...
Καπου νωριτερα διαβαζα ενας φιλος εγραφε οτι εχει πληροφορια απο τον ..Τζορνταν... Τον ειδα μια φορα σε ενα videaki στο youtube αυτον τον τυπο.. Ο φιλος που αναφερθηκε σ'αυτον ειπε μαλιστα πως ειναι φιλος του. Αν ειναι φιλος σου, φιλαρακο πες του να παει να κανει καμια δουλεια που να μπορει να την κανει και να σταματησει αν κοροϊδευει τους ακομα πιο αγραμματους και στοκους απο αυτον. Αντε με τον καθε φελο που δεν μπορει να συνταξει μια απλη προταση και πιανει μικροφωνο ή πενα.[/quote
I know what you mean αλλα Ρέ συ αγορίνα εγώ τον ήξερα από όταν πουλούσε φρούτα. Είτε του πω είτε δεν του πω το θέμα είναι ότι πρέπει κάποιος του έδωσε βήμα.. Στη αρχή ο Ραπ και μετά ο Πετρουλακης. Έχει τηλέφωνα πάρε και κραχτον αν δεν τον πας. Εγώ δεν μπορώ παρά να τον συμβουλευω ως φίλος του..Τεσπα κλαιν μαιν.. Απλά μαθαίνω πράγματα που όπως φαντάζεσαι δεν μπορώ να βγω και να τα πω γιατί μετά δεν θα χω inside info.. Ευτυχώς δεν ήρθε ό Ιρανος..
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

χαλασε του ντόυ ειπαν στο sport24fm
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

sic-4 έγραψε:ετσι..
και αντιστοιχα εγω λεω πως ο ΠΑΟΚ ουδεποτε ενδιαφερθηκε για τον Ιρανο και ποτε δεν εγινε καμια προταση.
Και οσο μπορω εγω να αποδειξω το μυθευμα μου αλλο τοσο μπορουν και οι Φημοσιογραφοι να αποδειξουν τα δικα τους.
Σταματηστε επιτελους να θεωρειτε γεγονοτα την π@π@ρια του καθε αγραμματου...
Καπου νωριτερα διαβαζα ενας φιλος εγραφε οτι εχει πληροφορια απο τον ..Τζορνταν... Τον ειδα μια φορα σε ενα videaki στο youtube αυτον τον τυπο.. Ο φιλος που αναφερθηκε σ'αυτον ειπε μαλιστα πως ειναι φιλος του. Αν ειναι φιλος σου, φιλαρακο πες του να παει να κανει καμια δουλεια που να μπορει να την κανει και να σταματησει αν κοροϊδευει τους ακομα πιο αγραμματους και στοκους απο αυτον. Αντε με τον καθε φελο που δεν μπορει να συνταξει μια απλη προταση και πιανει μικροφωνο ή πενα.
Παστέλια πουλάει ο Τζόρνταν ρε φίλε...παστελωτές βλέπει στον ύπνο και στον ξύπνιο του, τι να κάνουμε? :lol: :lol:

Υ.Γ. Ε όχι και δεν ενδιαφερθήκαμε και καθόλου για τον Πέρση... :ugeek:
Κάποιος πριν κάνα 3ήμερο δήλωσε δημόσια "όχι ακόμα", μην ξεχνιόμαστε... :oops:
Όπως όμως λέει κι ο pilotos πιο πάνω, πιθανά εδώ και κάνα 3ήμερο να "έχει κλείσει η πόρτα μας" πλέον... ;)

Υ.Γ. 2...Το πρόβλημα είναι πρώτον ότι ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΑΜΕ και δεύτερον ΝΑ ΕΡΘΕΙ/ΕΡΘΟΥΝ Ο/ΟΙ ΠΑΙΧΤΗΣ/ΠΑΙΧΤΕΣ-ΑΡΧΙΚΗ/ΑΡΧΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗ/ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΒΛΑΝΤΟ-ΛΙΟΥΜΠΟΣ και όλοι οι άσχετοι να κάνουν στην μπάντα πλέον για το καλό του Π.Α.Ο.Κ. μας!!!!
proedros

Δημοσίευση από proedros »

goran 64 έγραψε:
proedros έγραψε:
Magpies4 έγραψε:Καλό νέο. Ας πάει στον Γκέι μαζί με τον (ντελ) Πιέρο. Επιμένω ότι αυτοί οι δύο δεν είναι αυτό που θέλουμε.
Είναι δεν είναι αποτελούσαν στόχους που ήθελε ο Ίβιτς...και κακώς ασχολήθηκε ο ΠΑΟΚ γιατί κατά βάθος όλοι γνωρίζουμε πως το σύστημα του γάυρου με αυτές τις ομάδες είναι απροσπέλαστο και θα έκανε τα πάντα για να εκθέσει τον ΠΑΟΚ....Μακριά επομένως από τα παραρτήματα...
Πρόεδρε μου...Μίλησες προσωπικά με τον Ίβιτς??? :?
Μήπως με τον Ίλια όμως??? :shock: :D

Υ.Γ. Μην γράφετε σαν θέσφατα πράγματα για τα οποία δεν ξέρετε αν ισχύουν, βασισμένοι σε ρεπορτΑΡΔ!!!!
Goran άσχετα με το ότι έγινε...είναι ξεκάθαρο πως αποτέλεσαν στόχους του ΠΑΟΚ...Ο Μίχελ τί πήγε να κάνει στην Κύπρο??Τουρισμό??Ολόκληρο tweet βγήκε από το παράρτημα της Κύπρου που κατονόμαζε τον ΠΑΟΚ..χωρίς να διαψέυσει κανείς από την διοίκηση...ούτε δώθηκε κάποια απάντηση..Πιστεύω πως δεν έπρεπε να ασχοληθεί ούτε ένα λεπτό με τους συγκεκριμένους...Ελπίζω σε καλύτερες επιλογές και σε μεγαλύτερα ονόματα...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εχουμε ξαναπαρει παιχτη απο τον Πανιωνιο,και εμεις και ο Βαζελος και η ΑΕΚ,το αν εδωσε περισσοτερα ο γαυρος στο τελος και τον πηρε δεν εχει καμια σημασια.
Σας ειχα γραψει πριν μερες οτι ο ατζεντης του τον εβγαλε σε πλειστηριασμο,τα φραγκα τους ενοιαζαν και τιποτα αλλο.
Αυτοι αποφασιζαν και οχι ο Πανιωνιος,ο παιχτης ειχε 6 μηνες ακομα συμβολαιο,αρα πηγαινε οπου ηθελε.
Τωρα αν επαιζε και νιμου,λογικο να επιλεξει Αθηνα.
Εμεις τωρα πρεπει να βρουμε εναν καλυτερο παιχτη,και σιγουρα υπαρχουν πολλοι.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

gergeo4 έγραψε:χαλασε του ντόυ ειπαν στο sport24fm
Ντάξει αν ισχύει έχω αρχίσει και αγχώνομαι λίγο...
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

θετικό το νέο για τον ιρανο,
αν κ δεν νομιζω οτι τον περιμέναμε , παρα μονο τα αρδάκια
τωρα για Tiago Alves που γράφτηκε ,απο & κλειεται
θα πρέπει να ξαν΄αλλάξει νουμερο φανέλας ο Λάμπρου :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”